Results 31 to 32 of 32
Thread: Έλλειψη ερωτικής ζωής
-
24-12-2016, 14:44 #31
Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν ευκαιρίες και επαφές και εγώ τις "χαράμισα" για το λόγο ότι αισθανόμουν ντροπαλός όταν ερχόταν η "δύσκολη" ώρα να βρεθούμε και να πάει το πράμα στην πράξη.
Σεξουαλική επιθυμία υπάρχει αρκετή και προφανώς μόνο για αυτό το λόγο θα μπορούσα να κάνω κάτι ακόμα και αν η κοπέλα δεν μου έκανε κλικ ρομαντικά πχ. να την ερωτευόμουν. Γενικά το αισθάνομαι αρκετά με τις γυναίκες που μου αρέσουν απλά υπάρχει αυτός ο δισταγμός και η ντροπαλότητα που δεν το κυνηγάω καν. Σκέψου ότι όποτε βλέπω κοπέλα όμορφη και την θεωρώ γλυκιά ή ελκυστική αρκετά, ή ακόμα καλύτερα μια κοπέλα που να είναι πολύ ερωτεύσιμη στα μάτια μου, στενοχωριέμαι αμέσως επειδή φοβάμαι τον εαυτό μου ότι θα δειλιάσει και δεν θα κάνω τίποτα. Σαν να μου ξύνει την πληγή και να μην το αντέχω οπότε τις περισσότερες των περιπτώσεων προσπαθώ να το αποφύγω για να μην νιώσω χειρότερα. Ξέρω ότι είναι λάθος και πληγώνει.. αλλά δυστυχώς έτσι λειτουργώ.
Για το τελευταίο που λες ότι είναι διαφορετικό όταν δεν έχεις διάθεση/κίνητρα με το να έχεις άγχος για κάτι και να φοβάσαι να το αντιμετωπίσεις. Απλά στη δική μου περίπτωση πιστεύω ότι ισχύει το δεύτερο, δηλαδή το ότι φοβάμαι/αγχώνομαι/ντρέπομαι αλλά αυτή η κατάσταση δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο και προκαλεί πρόβλημα στην διάθεση μου.
- 24-12-2016, 14:52 #32
Καταρχήν χαίρομαι που κατάφερες να κάνεις αυτό που ήθελες και γενικά να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες σου.
Αυτό περίπου συμβαίνει και σε μένα τις περισσότερες περιόδους, δηλαδή περνάω καλά και με άλλους τρόπους αλλά όσο νάνε χρειάζεσαι μια σχέση μετά από κάποιο σημείο ή έστω σεξουαλική δραστηριότητα.
Πως βρήκες την κοπέλα? Εννοώ μέχρι τότε δεν την ήξερες καν και απλά έτυχε και ήσουν σε κάποιο μαγαζί και την γνώρισες από εκεί και έκανες κάτι άμεσα? Ή ήταν κάποια παλιά φίλη/γνωστή και αποφάσισες να μιλήσεις?
Αυτό που λες πιστεύω ισχύει αρκετά απλά μερικές φορές δεν χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι για κάτι απλό. Δηλαδή ακόμα είμαστε νέοι οπότε δεν υπάρχει και καμία τρελή προσδοκία σε μια απλή σχέση που θα κάνεις με κοπέλα. Άσχετα αν γίνεται και αυτό εφόσον και οι δύο το βλέπουν σοβαρά και υπάρχει αγάπη κτλ. Εμπειρία καλό είναι να υπάρχει και επίσης θεωρώ ότι στην περίπτωση μου, ακόμα και έτοιμος να μην είμαι, θα με βοηθούσε να κάνω ένα βήμα στα "βαθιά" για να αντιμετωπίσω αυτά που φοβάμαι αλλά και να αρχίσω να σταματάω τον φαύλο κύκλο που δημιουργείται στην ψυχολογία μου.