περι φιλιας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
    Banned
    Μπορεις να εχεις facebook χωρις ν ανεβαζεις συνεχεια βαλε μια προφιλ κι αυτο ειναι.Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο υπαρχουν κι αλλοι που δεν τους αρεσει ν ανεβαζουν κ δεν ασχολουνται ιδιαιτερα.ομως δε γινεται να μην εχεις ειναι σαν το 1995 να ελεγε καποιος δεν εχω σταθερο τηλεφωνο.πρεπει να συμβαδιζεις με την εποχη σου.εγω παρακολουθω πολλα θεματα που μ ενδιαφερουν μεσω facebook μεχρι κ δουλεια ειχα βρει απο το facebook κι επιπλεον ειναι πιο αμεση η επικοινωνια με το μεσεντζερ.το να μαθεις να κανεις φιλους ειναι μια δεξιοτητα που μαθαινεται αν απευθυνθεις σε ειδικο,εννοω ψυχολογο

Senior Member
    Δεν μου αρεσει ετσι οπως εχει γινει το Facebook,ενα μεσο παρακολουθησης του αλλου και κρινουν απο το προφιλ το ατομο και οχι απο αυτο που ειναι στην πραγματικοτητα.Μετα σου ζητουν αιτηματα φιλιας,καποιοι που απλα τους ειδες μια φορα σε μια κοινη παρεα η εχεις 3-4 κοινους φιλους στο fb.Μετα,κανεις καποιον add αλλα εχεις κλειστο το προφιλ για να μην βλεπει τι ανεβαζεις γιατι ουσιαστικα δεν ειναι καν φιλος,αλλα γνωστος καποιου που εχετε εναν κοινο φιλο.Εχει ενας 700-800 "φιλους",τους ξερει ολους,απο κοντα,προσωπικα,εχει μιλησει μαζι τους πανω 1-2 φορες ας πουμε?

Ειχα facebook,το παρατησα και το εσβησα για συγκεκριμενους λογους,δεν με ενδιεφερε να βλεπω τα check in των αλλων,που παρταρει ο καθενας η που πηγε διακοπες η αν κανει σωμα στο γυμναστηριο και θελει να το ανεβαζει για να μαζευει επιβραβευση η λαικς,παντελως αδιαφορο για μενα.Δεν θα κατσω να χαραμιζω τη μερα μου για να τσεκαρω ποιος ειδε το ταδε στορυ.Απο αυτη την οπτικη των πραγματων,δεν μου κανει το facebook ως μεσο γνωριμιων και φιλιας,ναι μπορω να εχω ενα προφιλ λιτο,με 3-4 φωτογραφιες και καποιους φιλους για να λεω οτι δεν ειμαι οπισθοδρομικος και εξω απο τα πραγματα της εποχης,αλλα ως εκει,οχι για κατι παραπανω.

Page 3 of 3 FirstFirst 123