Παλιά κ νέα μέλη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

Παλιά κ νέα μέλη

Δεν υποστηρίζω κανένα ούτε διαφωνώ με κανένα ούτε συμφωνω όλοι οι καινούριοι ερχεσται με αέρα πετάτε τι μαλακια σας κ φεύγετε πρώτον κουλαρετε λίγο και δεύτερον πολλοί περάσανε λίγοι μείνανε οπότε χαλαρώστε να βρει ο καθένας την άκρη του
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Είμαι καινούργιο μέλος στο forum, αλλά παίρνω πάτημα από τον elis για να πω κι εγώ την γνώμη μου... Υποτίθεται ότι βρισκόμαστε σε έναν ιστότοπο αλληλοβοήθειας, δεν είναι απαραίτητο να αναλωθούμε σε διαφωνίες. Επίσης, όπως είπε ο elis η κατανόηση είναι απραίτητη σε έναν τέτοιο ιστοχώρο. Δεν θέλω να κριτικάρω κανέναν και δεν είμαι σε θέση να το κάνω, αισθάνομαι όμως την ανάγκη να πω ότι οι διάλογοι που δημιουργούνται εδώ μπορεί να αποβούν σωτήριοι για κάποιους... διότι παίρνουν και δίνουν κουράγιο, σε αυτούς που δεν το βρίσκουν αλλού.

Senior Member
    Συμφωνω με τους απο πανω μου. Πρεπει να υπαρχει κατανόηση μεταξυ μας. Και ενταξη. Ειναι λογικο οταν 2 οι περισσοτεροι ανθρωποι μιλανε να ερθουν σε μια διαφωνια, ειμαστε διαφορετικοι και εχουμε διαφορετικο τρόπο σκεψεις, όμως ολοι μας πρεπει να εκτιμουμε τους αλλους και να εχουμε κοινη λογικη. Ο ενας βοηθαει τον αλλον εδω περα, και ολοι μαζι ξεπερναμε τα προβληματα μας. Μια μεγαλη οικογενεια ειμαστε που καθε μερα αποκταει νεα μελοι
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Συμφωνω με τους απο πανω μου. Πρεπει να υπαρχει κατανόηση μεταξυ μας. Και ενταξη. Ειναι λογικο οταν 2 οι περισσοτεροι ανθρωποι μιλανε να ερθουν σε μια διαφωνια, ειμαστε διαφορετικοι και εχουμε διαφορετικο τρόπο σκεψεις, όμως ολοι μας πρεπει να εκτιμουμε τους αλλους και να εχουμε κοινη λογικη. Ο ενας βοηθαει τον αλλον εδω περα, και ολοι μαζι ξεπερναμε τα προβληματα μας. Μια μεγαλη οικογενεια ειμαστε που καθε μερα αποκταει νεα μελοι
    Η διαφωνία είναι ευπρόσδεκτη, οι συκοφαντίες, μειώνω τον συνομιλητή μου κλπ όχι.....
    Γιατί πρέπει να τους εκτιμάς όλους? εκτιμάς αυτούς που κρίνεις εσύ...
    Εδώ δεν νομίζω ότι ξεπερνάει κανένας τίποτα μόνο μέσω της κουβέντας...
    Δεν νομίζω ότι είναι οικογένεια εδώ πέρα, μια κοινωνία είναι και εδώ...
    Μάλλον έχουμε άλλο τρόπο σκέψης

Senior Member
    Όντως κοινωνία είμαστε αλλά επειδή δε βγαίνετε να πλακώνεστε πρωί πρωί με το γείτονα έτσι και εδώ να μη μαλώνετε για ψηλού πήδημα πρώτον και δεύτερον οι περισσότεροι δεν μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Η διαφωνία είναι ευπρόσδεκτη, οι συκοφαντίες, μειώνω τον συνομιλητή μου κλπ όχι.....
    Γιατί πρέπει να τους εκτιμάς όλους? εκτιμάς αυτούς που κρίνεις εσύ...
    Εδώ δεν νομίζω ότι ξεπερνάει κανένας τίποτα μόνο μέσω της κουβέντας...
    Δεν νομίζω ότι είναι οικογένεια εδώ πέρα, μια κοινωνία είναι και εδώ...
    Μάλλον έχουμε άλλο τρόπο σκέψης

Διαφωνω ημαστε οικογενεια ΑΚΟΥΣ. Αντε μην ερθω εκει και σου #$$#@#@ το ##$@% και μετα να @%$@%@$^ καθως εσυ %^%%^ και εγω να λεω #$%#$^% και να σε #%%$ %#$#%^^##$^^^^$%##@ ασταματητα. :Ρ :Ρ :Ρ
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Διαφωνω ημαστε οικογενεια ΑΚΟΥΣ. Αντε μην ερθω εκει και σου #$$#@#@ το ##$@% και μετα να @%$@%@$^ καθως εσυ %^%%^ και εγω να λεω #$%#$^% και να σε #%%$ %#$#%^^##$^^^^$%##@ ασταματητα. :Ρ :Ρ :Ρ
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης

Senior Member
    Ειμαστε μια ωραια παρεα , που δεν λεμε και κατι ουσιαστικο , τα απειρα μελη ρωτανε τους πιο εμπειρους , οι εμπειροι βαριουνται στο τελος να τους πρηζουν , και φευγουν .................εκτος αν ανοιγει κανα ροζ θεματακι , και εκει γινεται blockbuster θεμα ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειμαστε μια ωραια παρεα , που δεν λεμε και κατι ουσιαστικο , τα απειρα μελη ρωτανε τους πιο εμπειρους , οι εμπειροι βαριουνται στο τελος να τους πρηζουν , και φευγουν .................εκτος αν ανοιγει κανα ροζ θεματακι , και εκει γινεται blockbuster θεμα ......

ΠΑΝΤΑ ομως χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Όντως κοινωνία είμαστε αλλά επειδή δε βγαίνετε να πλακώνεστε πρωί πρωί με το γείτονα έτσι και εδώ να μη μαλώνετε για ψηλού πήδημα πρώτον και δεύτερον οι περισσότεροι δεν μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση
    Εγώ λέω να φτιαχτεί και μια ενότητα '' με καφέ και αντιπάθεια'' για καβγάδες , έτσι και ο αναγνώστης θα είναι ενήμερος χοχο