ΜΙΖΕΡΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Thread: ΜΙΖΕΡΙΑ

Junior Member

ΜΙΖΕΡΙΑ

Καλημερα σε ολους και απο μενα. Παλευω με το θεριο της καταθληψαρας εδω και χρονια...
    Στο τελευταιο ραντεβου με τη γιατρο, μου ειπε οτι μαλλον θα μου αλαξει τα φαρμακα, και θα μου δωσει το anafranil.
    Υπαρχει καποιος που να το περνει? Θελω να μαθω για τις παρενεργιες.
    Η γιατρος καταλαβε οτι το πειρα λιγο βαρια, και ειπε οτι θα το δουμε ισος με καποιο σταθεροποιητικο διαθεσης. Τι ειναι παλυ αυτο?
    Να σας πω οτι τωρα περνω 2 velept 150mg και 2 zoloft 100mg αλλα , δεν παλευω πια τη μιζερια που περιβαλει ολο το ειναι μου.

Senior Member
    ο σταθεροποιητης διαθεσης συνηθως ειναι αντιεπιληπτικο το οποιο το δινουν σε συνδυασμο με αντικαταθλιπτικο για να σταθεροποιει το συναιασθημα κ να μην εχει αυτα τα up and down.
    ενισχυει κατα καποιον τροπο την θεραπεια..
    μην ανησυχεις ειναι τυπικη θεραπεια που δινουν..κ πολυ συνηθισμενο σχημα.
    το αντιεπιληπτικο αδυνατιζει αρκετα κ θα γινεις κ στυλακι..εκτος κ αν εισαι ηδη.
    για καλο θα ειναι μη φρικαρεις....οσον αφορα το αναφρανιλ...το ξερω αλλα σαν ονομα ..δεν το εχω παρει.
    ας μιλησει καποιος που το εχει παρει.ευχομαι ολα καλα να πανε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ...οσον αφορα το αναφρανιλ...το ξερω αλλα σαν ονομα ..δεν το εχω παρει.
    .
    Kι αμα σου κααααατσει ?

σενα φιλιο μελος δεν εκατσε , πολυ παρενεργεια .....

Junior Member
    Εμενα τωρα αυτο γιατι με κανει ακομα χειροτερα? Εχω την αισθηση οτι οσο περνουν τα χρονια ανταποκρινομαι ολο και λιγοτερο στης θεραπειες με αποτελεσμα να μου δηνουν ολο και πιο βαρια σκευασματα....Ποσο ακομα να ειναι αραγε το προσδοκημο ζωης μου? Το ασθανομαι να κοντεβη...Ειμαι 46 και αδιαφορω για μενα, τα παιδια μου ομως θα προλαβω να τα μεγαλοσω εστο???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kι αμα σου κααααατσει ?

σενα φιλιο μελος δεν εκατσε , πολυ παρενεργεια .....
    μη της λες ετσι κ συ μωρε.. ειναι κ θεμα οργανισμου.. σε αλλον πιανει σε αλλον δεν πιανει..κ οι γιατροι δοκιμες κανουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pap View Post
    Εμενα τωρα αυτο γιατι με κανει ακομα χειροτερα? Εχω την αισθηση οτι οσο περνουν τα χρονια ανταποκρινομαι ολο και λιγοτερο στης θεραπειες με αποτελεσμα να μου δηνουν ολο και πιο βαρια σκευασματα....Ποσο ακομα να ειναι αραγε το προσδοκημο ζωης μου? Το ασθανομαι να κοντεβη...Ειμαι 46 και αδιαφορω για μενα, τα παιδια μου ομως θα προλαβω να τα μεγαλοσω εστο???
    κοιτα αν εχεις παρει πολυ πραμα απο μικρη...πιθανον να εχεις κανει καποιες ανοχες..οκ τι να κανουμε τωρα.
    ενα παραδειγμα με μενα πχ..λογω ημικρανιων απο μικρο παιδι επαιρνα απειρα παυσιπονα..πλεον δεν με πιανουν τα παυσιπονα κ ο.τι κ να παιρνω δεν κανει τιποτα..θελω βαρυ πυροβολικο.
    το ιδιο γινεται με ολα τα φαρμακα..
    εξαρταται τι εχεις παρει στη ζωη σου κ αν εχεις παρει κ μεγαλη ποσοτητα..
    εμενα πχ ο γιατρος δεν θελει να μου δινει πραμα..εγω επειδη υποφερω απο απιστευτο στρες θα μπορουσε πχ να μου δωσει μικρη δοση αντιψυχωτικου για να ειμαι Ζεν...ομως δεν θελει να δωσει , μου λεει μεινε εκει ετσι να τρεμεις κ κανε ψυχοθεραπεια.. κ το λαντοζ με το ζορι το πηρα παλι..(εγω παιρνω απο τα 31-37 λαντοζ ανα διαστηματα, περιστασιακα)..δεν ηθελε να μου το δωσει ...κ αυτο επειδη δεν θελει να με συνηθιζει στα φαρμακα..
    κ το λαντοζ μου το δινει στην χαμηλοτερη δοση..20mg δεν μου την ανεβαζει...πχ τον πηρα εχτες κ του πα οτι εχει περασει πολυς καιρος, 44 μερες τωρα με λαντοζ και δεν νιωθω απολυτα καλα..περιμενα να μου πει "παρε λαντοζ 30μγ απο δω κ περα" κ μου απαντησε "σκασε κ περιμενε"..ετσι ακριβως.
    αληθεια ψυχοθεραπεια κανεις?

Junior Member
    Ναι για καιρο, αλλα τωρα πια δεν περισευουν χρηματα. Ασε που εχω και 160 χλμ πειγενε ελα, οποτε μηλαμε για δισβασταχτο πακετο

Senior Member
    ενταξει τοτε μπορεις να αγορασεις ενα βιβλιο αυτοβοηθειας κ αλλαγης τροπου σκεψης να κανεις καποιες ασκησεις γνωσιακης ψυχοθεραπειας..καντο βοηθαει..
    η βρες εναν ψυχοθεραπευτη φτηνο, 2 φορες τον μηνα μεσω σκαιπ.το κανουν απειροι πλεον γιατροι.
    εγω στην δικη μου δινω 20 ευρω την επισκεψη επειδη πηγα κ της ειπα οτι δεν εχω πολλα λεφτα κ θελω βοηθεια.
    κ παω 2 φορες τον μηνα..κ μου ρχεται 40 ευρω τον μηνα.
    προσπαθησε..για ολα υπαρχει λυση.

Junior Member
    Τωρα στο χαλι που ειμαι ολα μου φαινοντε βουνο, δεν παλευω αλλο αυτο το βραχο που με καταπλακονει. Πες μου αν εχεις κατα νου κανενα βιβλειο, αν καποια στιγμη αποκτησω στοιχειοδη συγκεντροση.

Senior Member
    σε νιωθω..εγω ειχα τοση ελλειψη συγκεντρωσης που ουτε καν τηλεοραση δεν μπορουσα να παρακολουθησω..ποσο μαλλον να διαβασω βιβλιο..
    μπορεις να παρεις ενα βιβλιο με ασκησεις που δεν θα εχει πολυ μπλα μπλα..αλλα θα εχει ασκησεις για να γραφεις εσυ..εχω ενα στο σπιτι , μολις παω (ειμαι γραφειο), θα το δω κ θα σου στειλω τον τιτλο..
    ρε πηγαινε κ σε ενα κεντρο ψυχικης υγειας να κανεις ψυχοθεραπεια, ειναι δωρεαν...πανε κ κλεισε ενα ραντεβου , οποτε σου κλεισουν..εχω φιλη που κανει δωρεαν θεραπεια καθε βδομαδα...κ φιλο επισης στην Θεσσαλονικη.
    δεν αρκουν μονο τα φαρμακα...επισης ηθελα να σου πω..μη φρικαρεις χωρις λογο, το φαρμακο που σου δινει ο ανθρωπος ειναι απλα ενα αλλο σκευασμα..δεν σου δωσε δα κ τιποτα βαρυτερο..νταξει.αντικαταθ� �ιπτικο εδωσε + σταθεροποιητη..οκ ειναι οντως συνηθισμενο σχημα..
    πρεπει να βοηθαει κ το περιβαλλον για να πιασουν τα χαπια..δλδ αν πιεζεσαι απο κατι κ δεν το εχεις βρει..ή εξακολουθουν οι συνθηκες να ειναι πιεστικες, τοτε προφανως κ τα χαπια δεν θα κανουν ιδιαιτερη δουλεια.
    επισης προσθεσε κανα neurobion κανει καλο για το νευρικο συστημα, τρωγε πιο πολυχρωμα φαγητα..ακου μουσικες χαρουμενες κ βλεπε μονο χαρουμενα πραγματα..κ προσπαθησε να βαλεις ασκηση γιατι ενισχυει την δραση των φαρμακων.

Junior Member
    Σε ευχαριστω anxious4ever ειμαι πληρος αποδιοργανομενη, σημερα μηλησα λιγο με τη γιατρο αφου
    αυτες της μερες η κατασταση μου ηταν οριακη. Μου προσθεσε ενα milithin που απο οτι ειδα ειναι λυθιο.
    Αποψε θα παρω το προτο και αυριο επιστρεφω στη δουλεια μετα απο αδεια. Ελπηζω να μην ειμαι σαν
    ζομπι απο τυχον παρενεργιες

Senior Member
    κι εγω επαιρνα αντιεπιληπτικα , αλλα τα σταματησα σταματωντας κ' τα νευροληπτικα, απλως απο μονη μου...ειπα μια μερα..τωρα τα μειωνω κ' τα σταματω ολα!! σε συννενοηση φυσικα παντα με τον γιατρο μου, ασε που που προσθεταν κ' κιλα στα καλα καθουμενα...μπορεις λοιπον κι εσυ !!!
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    σε νιωθω..εγω ειχα τοση ελλειψη συγκεντρωσης που ουτε καν τηλεοραση δεν μπορουσα να παρακολουθησω..ποσο μαλλον να διαβασω βιβλιο..
    μπορεις να παρεις ενα βιβλιο με ασκησεις που δεν θα εχει πολυ μπλα μπλα..αλλα θα εχει ασκησεις για να γραφεις εσυ..εχω ενα στο σπιτι , μολις παω (ειμαι γραφειο), θα το δω κ θα σου στειλω τον τιτλο..
    ρε πηγαινε κ σε ενα κεντρο ψυχικης υγειας να κανεις ψυχοθεραπεια, ειναι δωρεαν...πανε κ κλεισε ενα ραντεβου , οποτε σου κλεισουν..εχω φιλη που κανει δωρεαν θεραπεια καθε βδομαδα...κ φιλο επισης στην Θεσσαλονικη.
    anxious Μηπως μπορω να εχω καποιες πληροφοριες για καποιο κεντρο? μηπως καποιο τηλεφωνο.. αν δε γινεται εδω εστω σε pm.. με ενδιαφερει να παρακολουθησω καποιες συζητησεις.. σ ευχαριστω