θελω βοηθεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    δεν εχω νιωσει αγαπη αλλα εχω πει οπιον ομορφο βλεπω οτι τον αγαπαω

Junior Member
    νομιζω εχω νιωσει δεν ειμαι σιγουρος αλλα παντα μου αρεσαν οι γυναικες γενικα με εχει πιασει καταθληψη γινεται απο straight να γινεις gay?

Junior Member
    εχω φυλλ ψιχολογικα δεν καταλαβαινω τι μου γιναται

Junior Member
    κοιταξτε ποτε δν αγαπησα αγορι απλα ειχα παντα προσοχη οτι ειναι ομορφος μεχρι εκει και τωρα τελευταια καθομαι και λεω οτι φιλο εχω οτι τον κανω παρεα ερωτικα δηλαδη αμα γελασω λεω μεσα μου <<γελασα μαλον επειδη τον γουσταρω?>> μια φορα <<τον κιταω ετσι επειδη μου αρεσει? αρα ειμαι gay teliose>> παντα ειχα φαντασιωσεις με γυναικα στο κρεβατι να μου κανει στοματικο και τετια ειμαι 13 χρωνον βλεπω τσοντες απο 10 χρωνον και μια φορα λεω απο περιεργια να μαθω πως κανουν οι γαιδες σεχ και τλπ ειδα λιπον μετα δν ξαναδα απλα σταματησα γιατι δεν μου αρεσε και να αυτα δεν εχω νιωσει αγαπη απλα καθομαι και λεω οτι κανω παρεα καπιον μονο και μονο επιδι ειναι ομορφος κτλπ.Περισι ειχα μια σχεση με μια γενικα την ηθελα πολλη αλλα ειχα τετιο κομπλεκσ για τον ευατο μου και ειμουν φουλ ντροπαλος και τετια δηλαδη δν ενιωθα ανετα με κοριτσια γιατι απλα ντρεπομουν! και οταν τα χαλασαμε στεναχωρηθηκα παρα πολλη αλλα αγαπησα αλλη τοσο τρελα που ξυπναγα και ελεγα πως να την βγαλω απο το μιαλο μου την σκεφτομουν πολλη ασχημα γιατι στο γυμνασιο αμα κανω σχεση θα με κοροιδευουν και αυτα επειδη ειμαι οπως νανε και τετια και τωρα καθομαι και λεω αυτα χαχαχαχαχαα εχω γελασει πολλες φορες γιατι ειναι οτι νανε καληνυχτα παιδες μου!

Banned
    Το να κοιτάς κάποιον όμορφο δεν σημαίνει ότι τον γουστάρεις κιόλας, το μάτι μας πέφτει στο ωραίο γενικά.........δεν λέει τπτ αυτό......
    Και είσαι πολύ μικρός ρε φίλε!

Senior Member
    Να ψάχνεις να βρεις κανένα γκρουπ στο φμπ με εφήβους εδώ είναι γι αυτούς που πάνε λύκειο κ πάνω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Χαχαχαχαχα ελις

Quote Originally Posted by Sokratis4121 View Post
    κοιταξτε ποτε δν αγαπησα αγορι απλα ειχα παντα προσοχη οτι ειναι ομορφος μεχρι εκει και τωρα τελευταια καθομαι και λεω οτι φιλο εχω οτι τον κανω παρεα ερωτικα δηλαδη αμα γελασω λεω μεσα μου <<γελασα μαλον επειδη τον γουσταρω?>> μια φορα <<τον κιταω ετσι επειδη μου αρεσει? αρα ειμαι gay teliose>> παντα ειχα φαντασιωσεις με γυναικα στο κρεβατι να μου κανει στοματικο και τετια ειμαι 13 χρωνον βλεπω τσοντες απο 10 χρωνον και μια φορα λεω απο περιεργια να μαθω πως κανουν οι γαιδες σεχ και τλπ ειδα λιπον μετα δν ξαναδα απλα σταματησα γιατι δεν μου αρεσε και να αυτα δεν εχω νιωσει αγαπη απλα καθομαι και λεω οτι κανω παρεα καπιον μονο και μονο επιδι ειναι ομορφος κτλπ.Περισι ειχα μια σχεση με μια γενικα την ηθελα πολλη αλλα ειχα τετιο κομπλεκσ για τον ευατο μου και ειμουν φουλ ντροπαλος και τετια δηλαδη δν ενιωθα ανετα με κοριτσια γιατι απλα ντρεπομουν! και οταν τα χαλασαμε στεναχωρηθηκα παρα πολλη αλλα αγαπησα αλλη τοσο τρελα που ξυπναγα και ελεγα πως να την βγαλω απο το μιαλο μου την σκεφτομουν πολλη ασχημα γιατι στο γυμνασιο αμα κανω σχεση θα με κοροιδευουν και αυτα επειδη ειμαι οπως νανε και τετια και τωρα καθομαι και λεω αυτα χαχαχαχαχαα εχω γελασει πολλες φορες γιατι ειναι οτι νανε καληνυχτα παιδες μου!
    Γεια σου , οπως το βλεπω εγω νομιζω ειναι φοβια!! Κοιτα πισω στο παρελθον καποιο ερεθισμα οχι ερωτικο, κοιτα λιγο το παρελθον ισως ηθελες να εισαι πιο ομορφος και δυνατος και ελκυστικος απο καποιον αλλον η ακομα και να του μοιασεις... για να αε θελουν παραπανω οι γυναικες.. εισαι λιγο μπερδεμενος αυτο καταλαβαινω εγω, ελπιζω να σε βοηθησα!!! Καλα ξεμπερδεματα

Page 2 of 2 FirstFirst 12