Topamac και προσπαθεια απωλειας περριτου βαρους
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

Topamac και προσπαθεια απωλειας περριτου βαρους

σημερα πηγα στο γιατρο μου κ μετα απο συζητηση καταληξαμε να αλλαξουμε το ντεπακιν με το τοπαμακ,ο ντοκ λεει πως ειναι καλο στη σταθεροποιηση του συναισθηματος και επισης ειναι πιθανο να με βοηθησει να χασω μερικα απο τα πολλα κιλα που φορτωθηκα απο το καλοκαιρι κ μετα που εμεινα παλι ανεργος κ βουλαξια στη ανια κ στη λαιμαργια μου, επισης μου προτεινε να αλλαξουμε κ το σολιαν με αμπιλιφαι αλλα διαφωνησα γτ στο παρελθον που το πηρα με φερε τρελλη ακαθησια κ διεγερση, τι να κανω, εκτος απο τους εσωτερικους δαιμονες εχω να παλεψω κ με μια κακη εξωτερικη εικονα που βγαζω προς τα εξω ως αρκετα υπερβαρος πλεον, κανω μια προσπαθεια αυτο το καιρο να βελτιωσω τη συνολικη μου υγεια καθως κ να ενεργοποιηθω σε σχεση με το αλλο φυλο, τωρα οσον αφορα το τοπαμακ τι να περιμενω? υπαρχει κανεις που το παιρνει η το πηρε στο παρελθον? ευχαριστω

Senior Member
    Eχω παρει το topamac ( σιγα μην δεν τοπαιρνα ! ) , αλλα για να διακοψω την τοτε καταχρηση αλκοολ , ουτε βελτιωση ειδα στην καταχρηση αλκοολ , μονος μου τοκοψα , ουτε και βελτιωση στην διαθεση μου .....δυσκολο να κρινω ομως τι θακανε αν δεν επινα συγχρονως ....το λυρικα , που ανηκει στην ιδια κατηγορια , αντιεπιληπτικα , με ηρεμει ομως , ανοιγοντας μου την ορεξη συγχρονως , γι αυτο και το διεκοψα .....

Senior Member
    για να καταλαβω το τοπαμακ αδυνατιζει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by loca View Post
    για να καταλαβω το τοπαμακ αδυνατιζει?
    Να αδυνατιζει , αποκλειεται , τα αντιεπιληπτικα , ανοιγουν λιγααακι την ορεξη , σαν το λυρικα , αλλα οταν επαιρνα το τοπαμακ , επινα κι απο πανω ,οποτε δεν ξερω αν ανοιγει την ορεξη ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Να αδυνατιζει , αποκλειεται , τα αντιεπιληπτικα , ανοιγουν λιγααακι την ορεξη , σαν το λυρικα , αλλα οταν επαιρνα το τοπαμακ , επινα κι απο πανω ,οποτε δεν ξερω αν ανοιγει την ορεξη ....
    να σαι καλα για την απαντηση!

Senior Member
    εγω κανω στατικο ποδηλατο.

μου μειωνει λιγο το λιπος σταδιακα και μου φτιαχνει και τη διαθεση καθως η γυμναστικη θεραπευει την καταθλιψη αλλα κανει καλο και στα γνωστικα στη σχιζο.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    @Σουλφλαι παίρνω το τοπαμακ περίπου 25 μέρες για επιληψια και ημικρανιες και για σταθεροποιητη μαζί με το λαμικταλ. Βσκ δεν νομίζω ότι είδα καμία μεταβολή στο βάρος μου ίσως να μειώθηκε λίγο η όρεξη. Λένε ότι αδύνατιζει

Senior Member
    ισως με βοηθουσε γιατι το ρισπερνταλ μου ανοιγει πολυ την ορεξη

Senior Member
    Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια, αλλα αυτο που ηθελα να μαθω πιο πολυ ηταν εαν περιοριζει την ορεξη το τοπαμακ κ σε τι δοση, το σολιαν που παιρνω μου χει σκισει το μεταβολισμο κ μου χει ανοιξει την ορεξη, σηψη εσενα ειπες σου κοψε την ορεξη;ποσο παιρνεις; αν θυμαμαι καλα εισαι αδυνατη εσυ ετσι;

Senior Member
    @σουλφλαι 53 κιλά είμαι ναι μειώθηκε λίγο 25μγ παίρνω νομίζω είναι το πιο λίγο

Senior Member
    οκ μου δινεις ελπιδα σηψη, εμενα ο γιατρος μου ειπε σταδιακα να παω μεχρι 100μγ, αντε να δουμε πως θα με παει