Results 31 to 45 of 106
Thread: Κοινωνικη δικτύωση
-
25-12-2016, 18:51 #31
Εγώ σου προτείνω να μην κάνεις τίποτα! Όπως μας έχεις εξηγήσει την εμφάνιση την έχεις, τη διάθεση την έχεις και το χαρακτήρα. Πάρε τον εαυτό σου από το χεράκι, πήγαινε στη σχολή και μίλα με ανθρώπους, μην περιμένεις να το κάνουν αυτοί! Για αρχή ξεκίνα με θέματα της σχολής. Πρότεινε εσύ σε κάποιους που συμπαθείς να βγείτε, δεν είναι ντροπή κι ούτε θα σε κάνει να φαίνεσαι "καημένη". Κι επίσης κάπου ανέφερες, ότι η κολλητή σου δεν σε καλεί ποτέ να βγείτε με τους φίλους της... αυτό με μπερδεύει... είναι κολλήτη σου αλλά δεν γνωρίζεις τους φίλους της; Εσύ έχεις εκφράσει ποτέ την επιθυμία να την ακολουθήσεις σε μία τέτοια έξοδο; ...Κι επίσης, μπορείς απλώς να πας χωρίς να γίνει καν θέμα... εγώ με τις φίλες μου έτσι κάνουμε.... όπου και να πάω είναι σαφώς ευπρόσδεκτες, κι όπου και να πάνε αν θέλω να πάω, πηγαίνω! Συνοπτικά, εννοώ πως δεν χρειάζονται ειδικές προσκλήσεις... όποιον άνθρωπο συμπαθείς και νιώθεις ότι μπορείτε να κάνετε παρέα, πλησιάσε τον εσύ!
- 25-12-2016, 22:08 #32Miliva21Guest
Ναι ίσως έχεις δίκιο σχετικά με την αυτοπεποιθηση ....τείνω να είμαι επιφυλακτικη με τους ανθρώπους...πχ πρώτες μέρες στη σχολή κ δεν ξέρω κανέναν θα μιλήσω σε πολλά άτομα να τα γνωρίσω θα δείξω ενδιαφέρον Θα είμαι εξωστρεφής ....την επόμενη όμως μέρα αν πέρασες από μπροστά μου και αδιάφορησεις ούτε καν μ χαιρετήσειΣ...θα το πάρω ότι δεν με συμπαθεις κ ότι δν θες πολλά πολλά ...Έτσι θα αρχίσω να μαζευόμαι..αν όμως έρθεις μ ρωτήσεις τι κάνεις κ έρθεις δίπλα μου να μ μιλήσεις θα κάνω άνετα κουβέντα ..θα πάρω θετικό σήμα...Ίσως θα έπρεπε να έχω περισσότερη αυτοπεποιθηση και να προσεγγίζω κάποιον σκεφτοντας ότι είμαι σούπερ και ότι θα με συμπαθεί ....δλδ να έχω την ασφάλεια μέσα και να τη βγάζω στους έξω μου....κ όχι να περιμένω τους άλλους να μου δημιούργησουν κάποια μικρή ασφαλεια γ ν ανοιχτώ ....Ναι όπως το σκέφτομαι σωστό
25-12-2016, 22:13 #33
Αυτο που λες γινεται μεσα απο ομαδες! Μπαινεις σε μια ομαδα, αναλαμβανεις ενα ρολο, εχεις μια ταυτοτητα, σχετιζεσαι με τους αλλους, κλπ. Και μετα ειναι παρε-δωσε!
Ας πουμε εγω στα 36 μου τωρα ψαχνω διχτυωση αφενος πολιτικα γιατι ολοι ειναι διχτυωμενοι καπου, σε καποιο συλλογο, κλπ. Και αφετερου σε επιστημονικες ομαδες που με ενδιαφερουν, συνεδρια, επιστημονικες ενωσεις, συναντησεις κλπ. Το οποιο ειναι κομματακι δυσκολο γιατι αυτοι καθε χρονο πανε και σε αλλη πολη, συν τα λεφτα για συμμετοχη, μεταφορικα, ξενοδοχεια. Τωρα για παρεα σε πιο προχειρο επιπεδο, τα λατιν παρτυ ειναι μια καλη ευκαιρια.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
25-12-2016, 22:15 #34
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
25-12-2016, 22:27 #35Miliva21GuestΈρις μου αυτο ακριβώς κάνω αλλά δεν ξέρω τι ακριβως πάει οντως στραβά....πχ .. α εξαμηνο στη σχολή βγήκα για ρακόμελα σε ένα τραπέζι με άλλους 15 συμφοιτητές μου έτυχε να με καλέσουν κ μένα γτ ήμουν μπροστά όταν το πρότειναν ...βγαίνω εννοείται σιγά μη χασω ευκαιρία ....είχαν ήδη σχηματιστεί κάπως οι κλικες ωστόσο καθόμουν κάπου στη μέση...ήμουν χαμογελαστή άνοιγα κουβέντα με τις δίπλα μου ....ρωτούσα πράγματα για τη ζωή τους οχι αδιακριτες ερωτησεις...έδειχνα ενδιαφέρον να τις γνωρίσω άσχετα που δεν έβρισκα το ίδιο ενδιαφέρον από τους συνομιλητές μου μπροστά εμένα...γνωρίζονταν με κάποια άτομα καλύτερα και συναναστρεφονταν μ αυτα περισσότερο...νιώθω αδιαφορια και σνομπισμο γενικώς ...όχι από όλους ....με δύο τρεις κοπέλες που τις νιώθω έτσι πιο δεκτικες και τις συμπάθω μιλάμε στα μαθήματα ..με τη μία είχαμε κανονίσει κιόλας...Μετά βέβαια της πρότεινα κ εγώ μια δυο αλλά δεν μπορούσε ...νταξει δεν θέλω να γίνομαι και τσιμπουρι.....
προσπαθώ ..απλώς έστω και να με συμπαθησουν καποια ατομα κ να μιλήσουμε στη σχολή ή και ακόμα και να προτείνω μετά χανόμαστε....ο καθένας έχει τις δικές του παρεες και φίλους ...δεν με αναζητούν εύκολα στο τηλέφωνο ....πωπω λες να είμαι αντιπαθητικη και να μην το ξέρω ???? Χαχαχχαχα ... :'(....... τι να πω αν είμαι αντιπαθητικη τότε θα πρέπει να προσποιουνται πολύ καλά γτ πραγματικά είναι πολύ φιλικές μαζί μου ..απλώς δεν γντ το κάτι παραπάνω...
25-12-2016, 22:35 #36
να σου πω σε αυτην την περιπτωση τι κανεις, αν οντως σε ενδιαφερει αυτη η παρεα και πραγματικα θελεις να διχτυωθεις με αυτους??
τι κανει ο πολιτικος για να τον ψηφισουν? υποσχεται παροχες!!
ε κατι παρομοιο θα κανεις κι εσυ... πχ το επομενο Σαββατο ελατε σπιτι μου για επιτραπεζια και ταινια, θα φτιαξουμε και πιτσες, θα εχω και μπυρες. Αμα ακουσουν τσαμπα φαι και ποτο, να εισαι σιγουρη οτι θα ερθουν. Αν ειναι νορμαλ κοινωνικα ατομα θα ανταποδωσουν. Αν ειναι γαιδουρια και δεις οτι σε εκμεταλλευονται, σταματας να τους κανεις παρεα, δεν κερδιζεις τιποτα.
Ειναι η λογικη δινω για να παρω.
Συμφεροντολογικο θα μου πεις... ε τι να κανουμε? ετσι λειτουργει η κοινωνια και η διχτυωση.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
25-12-2016, 22:49 #37Miliva21GuestΓενικως νιωθω να μου έρχονται και κύματα συμπαθείας ....απλως μένει εκεί δεν εξελίσσεται σε παρέα.....τόσο εύκολα....
Όσο για τη κολλητη μου έχω απογοητευτεί πλ ....γενικώς είναι άνθρωπος καλοπροαιρετος απλώς έχει ελαττωματα π έχουν βγει στη φόρα περισσότερο τα τελευταία χρόνια και με έχουν ξενερώσει...ενώ ήξερε ότι μέχρι το λύκειο ήταν η πιο κοντινή μου κ δν έκανα παρέα με άλλους μέχρι τη πρώτη μ σχολή π από κει κ πέρα ..μια από δω μια από κει έβγαινα κ με άλλα άτομα ..πότε δεν με κάλεσε έστω και μια φορά μαζί της....είχες τις φίλες της μια δυο φιλες ....ποτέ δεν με ρώτησε έστω και μια φορά ρε "μίλιβα" τη κάνεις απόψε ? Μ έχει πει η τάδε θες ν έρθεις μαζί μας ? Δεν λέω να γντ συνέχεια αυτό....δεν είναι ωραίο...αλλά δεν έχει γίνει ποτέ....από ότι έχω καταλάβει τιη αρέσει να βγαίνει με τον καθένα πάντα ξεχωριστά ...μια φορά π της είχα προτείνει να φέρει και μια φίλη της μαζί που είχαμε κανονίσει..το έκανε βέβαια...αλλά όχι και με μεγάλη προθυμία .....εγω και εσυ αν ήμασταν εννοείται ότι θα σκεφτόμασταν να πάρουμε τηλέφωνο τη Φιλεναδα μας να τη ρωτήσουμε τι κάνει ...να έρθει μαζί μα γνωρίσει καλύτερα κ τους άλλους φίλους μας....τους έχω δει τους φίλους της σε ένα παρτυ π έκανε γ τα γενέθλια της ....παραπάνω όχι ....και δεν μ αρέσει να της το προτείνω γτ άμα δυσκολευεται εκείνη μια εγώ στη τελική δν θέλω δέκα.......θα μπορούσε να σκεφτεί από.μόνη της να πει μια φορά στις φιλες τις αφού τις ρωτήσει να πάρει κ μένα μαζί τους....δεν το θεωρώ σωστό ...απλώς έχω συμπεράνει γενικώς κ όχι μόνο από αυτό ότι η φιλη κου ειναι παρτακιας ..νοιάζεται για τον εαυτουλη της..Δεν σκέφτεται δεν τη νοιάζει .... μετα το σχολειο εχει στυλακι..το παιζει κοινωνική ανεβάζει φώτο που βγαίνει συνέχεια κάνει τσεκ ιν .....νταξει δν πειράζει αγαπά τους φίλους σ με τα ελαττωματα τους....το έχω καταλάβει το έχω αποδεχτεί ...κ πλέον κ η δική μ συμπεριφορά προσαρμόστηκε ώστε να την αφήνω να με παιρνει τηλ εκείνη χωρίς ν κάθομαι να τη ψάχνω εγώ και να κανονιζουμε οπότε τύχει..συνήθως μια στις δέκαπεντε .....περαν αυτού όμως τη νιώθω φίλη μου μετράει χρόνια η σχέση μας ....ξέρω ότι αν με ενοχλήσει κτ θα με ακούσει κ θ με βοηθήσει ..κ ότι θα με συμβουλέψει γ το καλό μου...όπως και εγώ το ίδιο άλλωστε ....
25-12-2016, 22:51 #38
Εγώ έκανα γνωριμίες στα εργαστήρια πρώτον κ δεύτερον με σημειώσεις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-12-2016, 22:52 #39Miliva21Guest
25-12-2016, 22:56 #40
Σίγουρα πρέπει να σκεφτείς διαφορετικά γτ θεσ άλλο αποτέλεσμα
25-12-2016, 22:57 #41Miliva21GuestΑπλώς ίσως θα έπρεπε να σκέφτομαι περισσότερο συμφεροντολογικα...εγω βλέπετε κατά πρώτο και κύριο λόγο άμα σε λανω φίλο μου θα σε κάνω επδ σε παω και σε γουστάρω και θ σε ψάξω επδ μ αρεσεις κ θ ήθελα ν μοιραστώ ουσιαστικά πράγματα μαζί σου...αλλά δυστυχώς οι γύρω μ δεν σκέφτονται έτσι αλλά πιο συμφεροντολογικα...
25-12-2016, 22:58 #42Miliva21Guest
25-12-2016, 23:01 #43Miliva21GuestΕνώ τώρα που θέλω παρεες είναι αλλά τα κίνητρα..σωστά δεν τ είχα σκεφτει
25-12-2016, 23:03 #44
Μήπως πρέπει να γίνεις πιο επιφανειακή κ να λες παπαριεσ οπωσ όλοι μας που δε λέμε κάτι ουσιαστικό όλη μέρα
25-12-2016, 23:34 #45
Στις παρεες δεν κανουν φιλοσοφικες αναλυσεις για Νιτσε και Φρουντ...
Για ποτο, φαι, μεζεδες και μουσικη-χορο-γλεντοκοπι μαζευονται...
Βρισκεις την καταλληλη ομαδα με την καταλληλη ταυτοτητα, πχ φοιτητικη παραταξη, ομαδα απο πανεπιστημιο κλπ, και παιζεις μπαλα εκει μεσα. Αν βρεις και κανενα φοιτητικο μουσικο γκρουπ απο τη σχολη σου της προκοπης, τελεια! εκει να δεις πως θα βρεις παρεα να βγαινεις για ποτο και να γνωριζεις κοσμο με προσχημα το γκρουπ...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!