Quote Originally Posted by imagine View Post
Οι παρατάξεις δεν είναι κακή ιδέα. Δεν χρειάζεται να οργανωθείς, άσε τα κομματόσκυλα να σε "φλερτάρουν" ώστε να έρθεις σε επαφή με τους πιο μετριοπαθείς της παράταξης ή τους απλώς "συμπαθούντες" τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Θα σε καλέσουν για καφέ, σε συγκεντρώσεις, πάρτυ ενδεχομένως. Δε θα κάνεις παρέα με τα κομματόσκυλα, είναι απλώς το μέσον για περαιτέρω γνωριμίες. Στα πανεπιστήμια υπάρχουν επίσης οργανώσεις που δεν καθοδηγούνται από κάποιο πολιτικό κόμμα- επομένως είναι πιο ανεξάρτητες.

Στη λέσχη πηγαίνεις? Στάμπαρε ποιοι συμφοιτητές σου τρώνε εκεί και πρότεινε "πάμε λέσχη να φάμε?" Εκεί κάθεστε παρέα, μιλάτε κλπ και εδραιώνεται σιγά-σιγά συνήθεια να πηγαίνετε μαζί κάποια συγκεκριμένη μέρα. Ε μετά από 3-4 φορές, προτείνεις "χάλια το φαγητό εδώ σήμερα, θέλετε να 'ρθετε σπίτι μου το βράδυ, μαγειρεύω θεϊκή μακαρονάδα, να πιούμε και κρασάκι" Κάπως έτσι.

Βιβλιοθήκη, για διάβασμα? Κάνεις πρόταση σε παρέα συμφοιτητών "πάω βιβλιοθήκη για διάβασμα, συγκεντρώνομαι πιο εύκολα εκεί, έρχεται κανείς?"

Το ίδιο και στο κυλικείο. Συζήτηση αρχικά κάνεις για θέματα που ενδιαφέρουν και τους άλλους, κυρίως για θέματα της σχολής.
Καλές οι ιδέες σου....Απλα δεν είμαι στα κεντρικά του πανεπιστημίου δυστυχώς και οι συμφοιτητές του τμήματος μου επδ είναι μακρια τα κεντρικά από τη σχολή π κάνουμε μάθημα ....δεν πάνε συχνά εκει...
Ούτε γ φαΐ ούτε για διάβασμα......όποτε μάλλον άμα ενταχθω σε κάποια δραστηριοτήτα εκεί ή αν απλά πηγαίνω και τρώω στη λέσχη ή φέρνω βόλτες μόνη μου προς τις παραταξεις...? Μάλλον κάπως έτσι...? Για να γνωρίσω κόσμο από τα κεντρικά ....