Κοινωνικη δικτύωση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 106
    Senior Member
    και προσαρμοστικοτητα..Δεν γινεται να σου κανουν ολοι ,θα υπαρχουν όμως 1-2 ατομα με τα οποια θα βρεις σιγα σιγα καποιο κοινο σημειο.Με τους υπολοιπους θα σεβεσαι ότι γουσταρουν να δουν μελισταλαχτη ταινια κι εκεινοι με τη σειρα τους θα σεβαστουν και τις δικες σου προτιμήσεις..Ολα αυταομως θελουν και λιγο χρονο ,λιγη υπομονή που εμενα μου φαινεται πως δεν εχεις.Εχεις σπαστει κι εισαι σε φαση γτ ολοι μαζι κι εγω χωρια..Σκεψου ότι εσυ εισαι χωρια αρα εσυ πρεπει να τραβηξεις λιιγο περισσοτερο κουπι.Οι αλλοι δεν εχουν λογο να γινουν τσιμουρακια,εσυ εχεις!Γινε τσιμπουρι με το γαντι.
    Επιπλέον μεσα από τις παρεες δημιουργούνται και φιλιες,ας μη τοξεχναμε αυτό.Μην εξιδανικεύεις την φιλη σου,υπαρχει χωρος και για νεες φιλιες.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Miliva21
    Guest
    [/QUOTE] αν θες μια ματιά και στα παρακάτω:

Αυτοεκτίμηση

Ενσυναίσθηση

Διεκδικητική συμπεριφορά[/QUOTE]

Ναι ξέρω τι σημαίνουν αυτά π έγραψες απλά φυσικά όπως καταλαβαίνεις από τη θεωρία να περάσεις στη πράξη δν είναι κ τοσο εύκολο ώστε ν αλλάξεις ριζικά...

Μπορεί να μ λειπει η διεκδικητικη συμπεριφορά ...ή καλύτερα ότι διεκδικώ με λάθος ίσως τρόπο... τι να πω... μηπως υπάρχει ταλέντο στις κοινωνικές δεξιότητες τέλικα ?...και βλέπεις άλλους να αποκτούν αυτό π θέλουν να χώνονται εύκολα σε παρεες να έχουν φλερτ να αλλάζουν γκομενους σαν τα πουκάμισα (όχι ότι μ αρέσει ν αλλάζω αντρεις σαν πουκάμισα ) αλλά λέω πάντα μα πάντα έχουν την εναλλακτική και φαίνονται να μην ξεμενουν πότε...δεν ξέρω δεν τα καταφέρνω καλά εγώ με αυτά ....
    Ίσως δν είναι γ όλους αυτά ...μηπως στη τελική ειναι αν το έχεις ή δεν το χεις ?? Για να μη το ζαλίζουμε...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    και προσαρμοστικοτητα..Δεν γινεται να σου κανουν ολοι ,θα υπαρχουν όμως 1-2 ατομα με τα οποια θα βρεις σιγα σιγα καποιο κοινο σημειο.Με τους υπολοιπους θα σεβεσαι ότι γουσταρουν να δουν μελισταλαχτη ταινια κι εκεινοι με τη σειρα τους θα σεβαστουν και τις δικες σου προτιμήσεις..Ολα αυταομως θελουν και λιγο χρονο ,λιγη υπομονή που εμενα μου φαινεται πως δεν εχεις.Εχεις σπαστει κι εισαι σε φαση γτ ολοι μαζι κι εγω χωρια..Σκεψου ότι εσυ εισαι χωρια αρα εσυ πρεπει να τραβηξεις λιιγο περισσοτερο κουπι.Οι αλλοι δεν εχουν λογο να γινουν τσιμουρακια,εσυ εχεις!Γινε τσιμπουρι με το γαντι.
    Επιπλέον μεσα από τις παρεες δημιουργούνται και φιλιες,ας μη τοξεχναμε αυτό.Μην εξιδανικεύεις την φιλη σου,υπαρχει χωρος και για νεες φιλιες.
    Σίγουρα είπαμε 1 -2 το πολύ 3 είμαι οι πολύ κοντινοι σου μετα πιο επιφανειακά..Ναι έχεις δίκιο ότι έχω χάσει υπομονη ....γτ νμζ ότι συνέχεια κυνηγαω κτ άπιαστο..

Ίσως φταίει ότι δεν είχα μεριμνήσει και από μικρότερες ηλικίες να φροντίζω να έχω παρεες..άλλαξα εντελώς περιβάλλον ....ήμουν σ ένα σχολείο π δεν μ ήθελε κάνεις και τσακιστηκε η αυτοεκτίμηση μου.. έπειτα γυμνάσιο κ λύκειο είχα τη Φιλεναδα μου κ αυτο μου ήταν αρκετό δν είχα ανάγκη για παρεες μέχρι τα τελευταία 3 χρονια π είμαι φοιτητρια .. ομως ισως οι αλλοι ειχαν ανοιχτει περισσοτερο στα σχολικα χρονια και εχουν παρεες μεχρι τωρα ...επιπλέον η περιοχή π μένω δεν είναι αναπτυγμενη...να έχει καφετεριες και κόσμο ώστε να είχα κάποιο στέκι όπου θα συχνάζα γ να έχω γνωρίσει κάποια άτομα π μένουν δίπλα μου ώστε να έχω δικτυωθεί ...Οι νέοι της περιοχής μ άμα θέλουν να βγουν σκορπιζονται σε γύρω περιοχές κ στην υπόλοιπη αθηνα .....παίζει κ ένα ρόλο

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καλησπέρα.
    Για περαιτέρω κοινωνικοποίηση,συμφωνώ με ένταξη σε κάποιες ομάδες,π.χ. θεατρικές ή αιμοδοσίας ή οτιδήποτε άλλο,που θα βρίσκεις ενδιαφέρον.
    Σε καμία περίπτωση όμως μην μπεις σε κάποια παράταξη,δεν αξίζει.
    Πιο πολύ πλησιάζουν κάποιον για την ψήφο σου,και για τα πολιτικά,παρά για φιλία ή παρέα.
    Σκέψου θετικά και θα τα καταφέρεις.
    Σε ευχαριστώ πολύ....Ναι ή αλήθεια είναι ότι οι πανεπιστημιακες ομάδες φαίνεται μια ενδιαφέρουσα λύση τόσο για χομπυ όσο κ για κοινωνικοποιηση:))

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναι ξέρω τι σημαίνουν αυτά π έγραψες απλά φυσικά όπως καταλαβαίνεις από τη θεωρία να περάσεις στη πράξη δν είναι κ τοσο εύκολο ώστε ν αλλάξεις ριζικά...

Μπορεί να μ λειπει η διεκδικητικη συμπεριφορά ...ή καλύτερα ότι διεκδικώ με λάθος ίσως τρόπο... τι να πω... μηπως υπάρχει ταλέντο στις κοινωνικές δεξιότητες τέλικα ?...και βλέπεις άλλους να αποκτούν αυτό π θέλουν να χώνονται εύκολα σε παρεες να έχουν φλερτ να αλλάζουν γκομενους σαν τα πουκάμισα (όχι ότι μ αρέσει ν αλλάζω αντρεις σαν πουκάμισα ) αλλά λέω πάντα μα πάντα έχουν την εναλλακτική και φαίνονται να μην ξεμενουν πότε...δεν ξέρω δεν τα καταφέρνω καλά εγώ με αυτά ....
    Ίσως δν είναι γ όλους αυτά ...μηπως στη τελική ειναι αν το έχεις ή δεν το χεις ?? Για να μη το ζαλίζουμε...
    Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Γι' αυτό σου είπα εξ αρχής ότι θα πρέπει να τα απομυθοποιήσεις όλα αυτά τα σχετικά με φοιτητική ζωή κλπ.

Το ότι δημιούργησες αυτό το θέμα εδώ στο forum, δείχνει πως έχεις διάθεση να πετύχεις και στις διαπροσωπικές σχέσεις, πέρα από την αποδεδειγμένη επιτυχία (δύο φορές μάλιστα) στις πανελλήνιες.

Συνέχισε έτσι και θα τα καταφέρεις!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ....Ναι ή αλήθεια είναι ότι οι πανεπιστημιακες ομάδες φαίνεται μια ενδιαφέρουσα λύση τόσο για χομπυ όσο κ για κοινωνικοποιηση:))
    Να'σαι καλά.
    Μπορεί βέβαια να τύχει και να βρεις σύντομα παρέες,που να μην είναι σώνει και καλά,ενταγμένες σε κάποια πανεπιστημιακή ομάδα.
    Αλλά,σου ξαναλέω:μακριά από παρατάξεις.
    Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Senior Member
    Συμφωνώ με πολλά από τα παραπάνω και γι αυτό δεν θα τα ξαναγράψω.

Μία συμβουλή έχω να προσθέσω: Κάνε προσέγγιση σε περισσότερα από ένα άτομα, ταυτόχρονα, σε μια παρέα δλδ. Εννοώ, όχι να προτείνεις σε μία συμφοιτήτρια να βγείτε, αλλά και στην παρέα της. Κάνε ένα κάλεσμά στο σπίτι σου πχ για ταινία ή και απλώς για κουβέντα. Πρότεινε σε όλους, 3-4-5-6 όσοι είναι παρέα, "ελάτε σπίτι σήμερα, θα παραγγείλω φαγητό (ή θα μαγειρεψω μια μακαρονάδα σπεσιαλιτέ μου -σιγά το δύσκολο) ποτά και θα περάσουμε καλά".

Όταν καλείς μόνο ένα άτομο, η προσέγγιση είναι περισσότερο φιλική και λιγότερο παρείστικη. Άσε που μπορεί να βαριέται τις τετ α τετ συζητήσεις με κάποιαν που δεν ξέρει καλά. Εγώ πχ ανήκω στους τελευταίους. Το χειρότερό μου είναι να με καλέσει για καφέ ΜΙΑ γνωστή μου (όχι φιλη). Βαριέμαι. Το καλύτερό μου, να είμαστε ΤΡΕΙΣ- ΤΕΣΣΕΡΙΣ.

Senior Member
    κοριτσακι μου δεν χρειαζεται να δικαιολογήσεις τπτ ,εδώ δεν ειμαστε για να σε κρινουμε,αλλα για να σε βοηθήσουμε!
    Το τι εχει συμβει ΠΡΕΠΕΙ να το αφησεις πισω σου.Μη το κουβαλας μαζι σου.Κανεις δεν ξερει ποσες δυσκολιες ειχες (όπως κι εσυ αν ειχαν εκεινοι),προχωρα πετωντας αυτό το παλτουδακι κι ανοιξε τα φτερουγακια σου.Μην αυτοσαμποταρεσαι!!
    Υπομονή θελει και επιμονη.Τα αποτελέσματα θα αρχισουν σιγα σιγα να φαινονται,αλλα εδώ σημασια εχει εσυ να βελτιωθείς να νιώθεις καλα με τον εαυτο σου,να μη σε αμφισβητεις όπως κανεις τωρα.Αυτο θα είναι για το συνολικο σου οφελος κι όχι μονο για την φοιτητικη σου ζωη!

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by BS_ View Post
    Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Γι' αυτό σου είπα εξ αρχής ότι θα πρέπει να τα απομυθοποιήσεις όλα αυτά τα σχετικά με φοιτητική ζωή κλπ.

Το ότι δημιούργησες αυτό το θέμα εδώ στο forum, δείχνει πως έχεις διάθεση να πετύχεις και στις διαπροσωπικές σχέσεις, πέρα από την αποδεδειγμένη επιτυχία (δύο φορές μάλιστα) στις πανελλήνιες.

Συνέχισε έτσι και θα τα καταφέρεις!
    Μπερδεμένα μου τα λες ....αν υπάρχει ταλέντο στις διαπροσωπικές σχέσεις τότε άλλοι είναι αιώνια κοινωνικοί κ άλλοι αιώνια καταδίκασμενοι σε μοναξια .......

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    κοριτσακι μου δεν χρειαζεται να δικαιολογήσεις τπτ ,εδώ δεν ειμαστε για να σε κρινουμε,αλλα για να σε βοηθήσουμε!
    Το τι εχει συμβει ΠΡΕΠΕΙ να το αφησεις πισω σου.Μη το κουβαλας μαζι σου.Κανεις δεν ξερει ποσες δυσκολιες ειχες (όπως κι εσυ αν ειχαν εκεινοι),προχωρα πετωντας αυτό το παλτουδακι κι ανοιξε τα φτερουγακια σου.Μην αυτοσαμποταρεσαι!!
    Υπομονή θελει και επιμονη.Τα αποτελέσματα θα αρχισουν σιγα σιγα να φαινονται,αλλα εδώ σημασια εχει εσυ να βελτιωθείς να νιώθεις καλα με τον εαυτο σου,να μη σε αμφισβητεις όπως κανεις τωρα.Αυτο θα είναι για το συνολικο σου οφελος κι όχι μονο για την φοιτητικη σου ζωη!
    Έχεις δίκιο φίλη μου :))))

Senior Member
    Ασχολήσου ουσιαστικα με τον εαυτο σου.Αυτα που κατεκτησες,αυτα που εισαι,οσα αγαπας κι οσα δεν σε βοηθάνε πια..ολα αυτά εισαι εσυ και δεν εισαι τπτ καλυτερο ή χειροτερο από τους αλλους.
    Όταν αυτό το καταλάβεις κάθε δεξιοτητα γινεται ευκολοτερη γτ εχεις να κανεις μονο με αυτή,εισαι συγκεντρωμενη.
    Εσυ τωρα κουράζεσαι και πληγωνεσαι γτ δεν στηρίζεσαι στις βασεις σου.Δυναμωσε κι όλα θα γινουν καλυτερα.

Συνεχισε να προσεγγίζεις κοσμο,μην κολλας μην αποθαρρυνεσαι,μην ξεπέφτεις!Απλα καπου υστερεις δεν εισαι αναπηρη ουτε μελλοθανατη!!

Senior Member
    Να σ δώσω μία συμβουλή αν μου επιτρέπεις ξεκινά να συμμετέχεις λίγο πιο ενεργά εδώ μέσα πρώτον ίσως μάθεις τίποτα παραπάνω κ δεύτερον ίσως μάθεις τον τρόπο έκφρασης που σου ταιριάζει δηλαδή εγώ μιλάω σαν απόφοιτος δημοτικού αυτό μου ταιριάζει έτσι μιλάω κι έξω ξεκινά να συμμετέχεις φυσικά όπως μιλάς κ θα το βρεις αυτό νομίζω μπορείς να το πάρεις από εδώ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Συμφωνώ με πολλά από τα παραπάνω και γι αυτό δεν θα τα ξαναγράψω.

Μία συμβουλή έχω να προσθέσω: Κάνε προσέγγιση σε περισσότερα από ένα άτομα, ταυτόχρονα, σε μια παρέα δλδ. Εννοώ, όχι να προτείνεις σε μία συμφοιτήτρια να βγείτε, αλλά και στην παρέα της. Κάνε ένα κάλεσμά στο σπίτι σου πχ για ταινία ή και απλώς για κουβέντα. Πρότεινε σε όλους, 3-4-5-6 όσοι είναι παρέα, "ελάτε σπίτι σήμερα, θα παραγγείλω φαγητό (ή θα μαγειρεψω μια μακαρονάδα σπεσιαλιτέ μου -σιγά το δύσκολο) ποτά και θα περάσουμε καλά".

Όταν καλείς μόνο ένα άτομο, η προσέγγιση είναι περισσότερο φιλική και λιγότερο παρείστικη. Άσε που μπορεί να βαριέται τις τετ α τετ συζητήσεις με κάποιαν που δεν ξέρει καλά. Εγώ πχ ανήκω στους τελευταίους. Το χειρότερό μου είναι να με καλέσει για καφέ ΜΙΑ γνωστή μου (όχι φιλη). Βαριέμαι. Το καλύτερό μου, να είμαστε ΤΡΕΙΣ- ΤΕΣΣΕΡΙΣ.
    Ναι απλώς προτείνω συνήθως σε αυτή π είναι πιο δεκτικη ......με αυτή τη κοπέλα και με τις άλλες 3 που κάνει κάπως παρεα στη σχολή ήμασταν στην ίδια ομάδα για εργασία και τεσπα εγώ έχω κάνει κάποιες μικρές κινήσεις γ ν φανώ "χρήσιμη"συγκεκριμένα τις βοηθησα σε κτ μικρο περα απο την εργασια ......μπορούσα να τις επωφελησω σε κτ π δεν μ εκανε κοπο ΑΥΤΌ Τ ΛΈΩ Κ ΣΕ ΌΣΟΥΣ Μ ΛΈΝΕ ΝΑ ΔΊΝΩ Γ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΏΣ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΝ ΟΙ ΓΎΡΩ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...κ ενώ θ μπορούσαν κάλλιστα να μ ανταποδωσουν πλ ευκολα αυτη τη μικρή βοήθεια ...δν υπήρξε αντίκρισμα....αυτο τώρα το λέω γιατί δεν μου φαίνεται σωστό σαν κίνηση να επιμεινω παρα πολυ σε κάποιους π ήδη έχω κάνει μικρές κινήσεις κ δν βρήκαν αντίκρισμα ...με το να τους προτείνω φαγητό και ταινία στο σπίτι μου...και θα δικαιολογήσω γιατί...γιατί οι άνθρωποι δεν είναι χαζοί ...καταλάβαινουν την ανάγκη π έχει κάποιος γ παρέα όταν εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο και επιμένει έστω κ με το γαντι να κολλήσει....και συνήθως όταν το καταλάβουν τον σνομπαρουν ...βάζουν τον εαυτό τους σε θέση ισχυος ( ότι εκεινοι έχουν παρεες ) και έτσι σε βλέπουν σαν "το καημένο που προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκτήσει παρεα" και έτσι απομακρυνονται ..γ αυτό δν θέλω να επιμένω πολύ ...τι λέτε ??

Miliva21
    Guest
    Ναι έχεις δίκιο δεν μπορώ να πω ότι δεν συμφωνώ μαζί σου φωτεινη...ειναι πολύ σωστά αυτά π μ λες και θα τα κρατήσω ....

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Να σ δώσω μία συμβουλή αν μου επιτρέπεις ξεκινά να συμμετέχεις λίγο πιο ενεργά εδώ μέσα πρώτον ίσως μάθεις τίποτα παραπάνω κ δεύτερον ίσως μάθεις τον τρόπο έκφρασης που σου ταιριάζει δηλαδή εγώ μιλάω σαν απόφοιτος δημοτικού αυτό μου ταιριάζει έτσι μιλάω κι έξω ξεκινά να συμμετέχεις φυσικά όπως μιλάς κ θα το βρεις αυτό νομίζω μπορείς να το πάρεις από εδώ
    Ίσως έχεις δίκιο ότι μπορω ν πάρω πράγματα από δω απλώς με το ύφος δεν το κατάλαβα.....κοίτα όταν μιλάω μιλάω πιο απλά και αυθόρμητα απλά όταν γράφω μ βγαίνει λίγο πιο επίσημα ;) το έχω αυτό από την έκθεση

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast