Results 16 to 30 of 33
Thread: στερεοτυπα
-
01-01-2017, 12:32 #16
ρε συ Lena86 το ξεκαθαριζεις στις φιλες σου οτι δεν γουσταρεις να σου κανουν κονε και τελος!! Δεν περιμενεις απο τετοιες να σου συστηνουν ατομα γιατι εννοειται τετοιες βλακειες θα γινονται...Ειχα μια "φιλη" προσφατα η οποια ειχε λυσσαξει να μου προωθησει φιλο της επειδη της ειχα πει οτι ειχα κολλησει πολυ αγρια με καποιον χωρις να ευοδωθει ολο αυτο. Αυτος δεν με κλικαρε καθολου, νορμαλ ατομο αλλα για μενα αδιαφορος, προφανως η αλλη του ειπε οτι ειμαι απογοητευμενη αρα βουρ...και κατεληξε αυτος να μου στελνει μηνυματα στο facebook καθημερινα. Ειχα φτασει στο σημειο να απενεργοποιω το λογαριασμο γιατι δεν ηθελα να δωσω την εντυπωση οτι τον φτυνω. Ωσπου στο τελος εσβησα το λογαριασμο και νομιζα οτι ησυχασα. Κι ομως με πηρε τηλεφωνο...βρηκε μια δικαιολογια, βρηκε και τον αριθμο μου και με πηρε τηλεφωνο. Αρχισε να μου μιλαει σα να ημαστε φιλοι απο παλια, χωρις να εχω καταλαβει ποιος ειναι. Και αφου τον ρωτησα δυο και τρεις φορες ποιος εισαι?, μου ελεγε μα δεν εχεις καταλαβει? δεν αναγνωρισες τη φωνη μου??....
δηλαδη ελεος...
Φυσικα αυτη τη φιλη την εφτυσα κανονικοτατα.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
- 01-01-2017, 14:29 #17
02-01-2017, 01:09 #18
Εμενα να δεις τι εκανε η "φιλη".Της ειχα παει δεν τν παω τν τυπο γτ ηταν αξεστος κ καθε φορα που πηγαιναμε για καφε με την κοπελα κολαουζος κ αυτος μαζι της.Να μ μιλαει στο τλφ η κοπελα κ συνεχεια ν μ λεει να κανω κατι μαζι τ,μια αλλην μερα μ πε θα πηγαινε σε μια βαπτιση κ επειδη θα την πηγαινε ο τυπος που μ γνωρισε μ αμαξι αλλα δεν ηταν καλεσμενος μ προτεινε να βγω εγω μαζι τ για καφε,ξερεις εγω κ ο τυπος(φυσικα δεν βγηκα) κ τελος χακαρε τ προφιλ μ στο φεις κ τ εκανε αιτημα φιλιας απο τ δικο μ προφιλ..ε εκει τα πηρα κ της τα χωσα για τα καλα.
02-01-2017, 21:38 #19Miliva21GuestΕδώ μιλάμε για προχωρημένες καταστάσεις ....τι κόλλημα έχει φάει η φιλη σου ?? Πες της άμα επιμένει τόσο πολύ και τον γουσταρει να κάνε αυτη κάτι μαζί του . Δεν συμπεριφερεται σωστά..βασικά δεν έχει όριο η κοπέλα ....ότι να ναι
03-01-2017, 13:46 #20
Τον πολύ χειρότερο, συνήθως μια γυναίκα, από μονη της τον βρίσκει. Με λιγη περιποίηση η γυναίκα βρίσκει ταίρι, επειδη ο κηνυγός ειναι ο αντρας. Απ εκει και περα αν θα βρει τον καταλληλο ή τον χειροτερο ειναι ζητημα ωριμότητας, εκει θα αποδειξει την ωριμότητα της στη ζωη.
Συν, πάντα πρεπει να ψάχνουμε γι αυτον/ή που ειναι του επιπεδου μας, ουτε πιο πάνω ουτε πιο κατω, γιατι αλλιως πάλι θα υπάρχει πρόβλημα! Στις γνωριμιες μέσω τριτων μην αναμένεις ποτε πρίγκηπες, ούτε καν ελαφρως καλύτερους σου.
Το ζευγάρωμα με καταλληλο πρόσωπο όντως ειναι αναγκαίο επειδη αλλιως θα πρεπει να παλαίψεις με τη μοναξια!γιάννης
05-01-2017, 03:57 #21
Δεν ψαχνομαι εξαλλου κ ειναι δικαιωμα μ να μην επιλεξω καποιον που δεν μ κανει.Οι γνωριμιες μεσω τριτων που λες δεν γιναν γτ το ζητησα.Ξερω τι ειμαι κ γενικα πως εχω καταντησει κ για αυτο επιλεγω τν δρομο της μοναξιας.Ηθελα ν μουν με ενα συγκεκριμενο προσωπο αλλα δεν γινεται.Τωρα το αν δεν με θελει ο χ ψ ω..δεν θα κατσω να σκασω,αλλα ουτε θα κανα σχεση με καποιον που δεν θα μπορουσα ουτε ν τν βλεπω μονο κ μονο για ν μν ειμαι μονη.
05-01-2017, 04:01 #22
[QUOTE=ioannis2;651158]Τον πολύ χειρότερο, συνήθως μια γυναίκα, από μονη της τον βρίσκει. Με λιγη περιποίηση η γυναίκα βρίσκει ταίρι, επειδη ο κηνυγός ειναι ο αντρας. Απ εκει και περα αν θα βρει τον καταλληλο ή τον χειροτερο ειναι ζητημα ωριμότητας, εκει θα αποδειξει την ωριμότητα της στη ζωη.
Συν, πάντα πρεπει να ψάχνουμε γι αυτον/ή που ειναι του επιπεδου μας, ουτε πιο πάνω ουτε πιο κατω, γιατι αλλιως πάλι θα υπάρχει πρόβλημα! Στις γνωριμιες μέσω τριτων μην αναμένεις ποτε πρίγκηπες, ούτε καν ελαφρως καλύτερους σου.
Το ζευγάρωμα με καταλληλο πρόσωπο όντως ειναι αναγκαίο επειδη αλλιως θα πρεπει να παλαίψεις με τη μοναξια![/QUOTE
Οπα δλδ θεωρεις πβς πρεπει να μαι με εναν τυπο 120 κιλα που πεταει συνεχεια φιλκτρενες απτο στομα τ..κ δεν εχει κανει εστω μια κινηση για να με εντυπωσιασει;που ειναι ναυτικος κ θα τρωω το κερατο της ζωης μ κ παει μ την καθε πληρωμενη που δεν ξερω τι ασθενειες θα κουβαλαει κ που ειναι αρκετα μεγαλυτερος μου;Ειλικρινα απορω με τ σκεπτικο σου.Δεν ειμαι καμμια λιγουρα που θα πηγαινα με οποιον να ναι.
05-01-2017, 14:45 #23
Καλό είναι να είσαι μ' αυτόν που επιθυμείς και όχι αναγκαστικά με όποιον σου πασάρουν.
Εφόσων η φίλη δεν καταλαβαίνει, ξέκωψε.
05-01-2017, 16:02 #24
05-01-2017, 20:34 #25
το χω κανει ηδη !δεν μ αρεσε αυτο π εγραψε ο γιαννης αλλα τελοσπαντων..δεν ειμαι τελεια κ γω φταιω για αυτο γτ δεν περιποιουμαι αρκετα τν εαυτο μου,εχω περασει διαφορα απο πρωην σχεσεις κ δυστυχως ημουν ατυχη..σε ολοους καλα φερομουν κ παντα υπηρχε τριτο προσωπο.Δυστυχως ολα αυτα με επηρεασαν κ παραμελησα τν ευυτο μ αλλα δεν ζητησα απο κανεναν να μ βρει συντροφο ουτε κλαιγομαι οπως κανουν καποιοι γτ πολυ απλα ξερω πως δεν μπορω να μαι με εναν τυπο οπως περιεγραψα πιο πανω ,εχω υπαρξει με πιο ωραιους αντρες που ο λογος π δεν ειμαι μ αυτους ειναι λογω οτι εχουν αλλες..κ δεν ειμαι σαν τις γυναικες που μπλεκουν με παντρεμενους/δεσμευμενους...μολις το μαθαινω την κανω..Αμα λοιπον θεωρει καποιος πως μ αξιζει ενας ασχημος προτιμω να μαι μονη μ!
05-01-2017, 21:07 #26
05-01-2017, 21:21 #27
Λένα κι εγώ καλομαθημενοσ είμαι είχα μοντέλα στα νιάτα μου κ παρόλο την ψύχωση που όπως καταλαβαίνεις μπαζωσα κ στο λόγο αλλά κι εξωτερικά τέλος πάντων χέστηκα εγώ μυαλό δεν βάζω κ την πέφτω μόνο σε ωραίες κ πάνω άμα στις δείξω θα πεις εσύ με αυτές με καμία παναγια εγώ εκεί όμως βέβαια είμαι κ άντρας δεν έχω καμία ελπίδα αυτές τις κυνηγάν πλούσιοι αλλά εμένα με μιλάνε έστω σα φίλο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-01-2017, 21:28 #28
Πάντως το νόημα το πιάσεις οι ωραίοι απατανε οπότε κανόνισε τι θέλεις γιατί κ οι άσχημοι απατανε εγώ σαφώς είμαι υπέρ των ωραίων
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-01-2017, 22:06 #29
Lena το οτι δεν περιποιεισαι τον εαυτο σου σημαινει οτι δεν σε αγαπας.
Περιποιουμαστε τον εαυτο μας γιατι τον αγαπαμε και θελουμε να μας βλεπουμε κουκλες στον καθρεφτη και να λεμε στον εαυτο μας, εισαι τελεια!σου αξιζουν τα καλυτερα!
να περναμε καλα με τον εαυτο μας, να περναμε καλα με τη μοναχικοτητα μας!
Δεν περιμενουμε τον αντρα που θα μας κλικαρει για να κοιταχτουμε στον καθρεφτη και να πουμε Ω ειμαι χοντρη, πρεπει να αδυνατισω, και τοτε να στραφουμε σε εμας και να περιποιηθουμε την εμφανιση μας....
Και εγω το εκανα αυτο...Ολες το καναμε νομιζω σε καποια φαση...
Δηλαδη αξιζει ο αντρας την ωραια μας εμφανιση και δεν την αξιζουμε εμεις οι ιδιες να απολαμβανουμε την εικονα μας στον καθρεφτη?Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
05-01-2017, 23:21 #30