στερεοτυπα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Lena το οτι δεν περιποιεισαι τον εαυτο σου σημαινει οτι δεν σε αγαπας.
    Περιποιουμαστε τον εαυτο μας γιατι τον αγαπαμε και θελουμε να μας βλεπουμε κουκλες στον καθρεφτη και να λεμε στον εαυτο μας, εισαι τελεια!σου αξιζουν τα καλυτερα!
    να περναμε καλα με τον εαυτο μας, να περναμε καλα με τη μοναχικοτητα μας!

Δεν περιμενουμε τον αντρα που θα μας κλικαρει για να κοιταχτουμε στον καθρεφτη και να πουμε Ω ειμαι χοντρη, πρεπει να αδυνατισω, και τοτε να στραφουμε σε εμας και να περιποιηθουμε την εμφανιση μας....
    Και εγω το εκανα αυτο...Ολες το καναμε νομιζω σε καποια φαση...
    Δηλαδη αξιζει ο αντρας την ωραια μας εμφανιση και δεν την αξιζουμε εμεις οι ιδιες να απολαμβανουμε την εικονα μας στον καθρεφτη?
    ειναι σωστο το σκεπτικο σου κ ειλικρινα θα πρεπει να το εκτυπωσω και να το κολλησω στον τοιχο καθε φορα που δεν περιποιουμαι .Ημουν καποτε κοκετα αλλα αποτι καταλαβα το κανα για τους αλλους ποτε για μενα.Τωρα δεν ξερω τ εχω παθει δεν με νοιαζει η αποδοχη των αλλων,ισως γτ ειμαι τον πιο πολυ καιρο μεσα γτ δεν εχω παρεες να ναι κ ενας αλλος λογος ,παρολαυτα συνειδητοποιω πως εχεις δικιο.Το θεμα ειναι πως κανενα ατομο που γνωριζω δεν εχει προσεγγισει το θεμα οπως εσυ!Μην σ πω πως κανουν το αντιθετο.Να λες σε φιλη σ..κοιτα εχω παχυνει κ να σ απανταει ελα μωρε μια χαρα εισαι..Α δεν μαρεσουν τα μαλλια μου πως να τα κανω να φαινονται ωραια να λεω γω..ε δεν χρειαζεται να τα αλλαξεις ειναι μια χαρα..να με κοροιδευουν μες στην μουρη μ δηλαδη!

Senior Member
    Αυτο με τον καθρεφτη μας το λεει η δασκαλα της γιογκα. Να κοιταζομαστε στον καθρεφτη, να κοιταμε καταματα το ειδωλο μας και να λεμε, ειμαι κουκλα! μου αξιζει το καλυτερο! χαιρομαι τη ζωη!

και εγω σαν εσενα... για τους αλλους! εμ για αυτο βαρεθηκαμε στο τελος...και αφεθηκαμε..
    Αλλα θελει αλλαγη φιλοσοφιας...εγω πολλες φορες επειδη διαβαζω μονη μου βαφω τα νυχια μου ή φοραω κανενα βραχιολακι και φτιαχνει η διαθεση μου...
    Να μαθουμε να βλεπουμε τον εαυτο μας και να μας αρεσουμε!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Nefeli28
    Guest
    Ειναι πολυ σημαντικο τελικα να αρεσουμε πρωτα σε εμας τις ιδιες. Αν η επιβεβαιωση δεν ερχεται πρωτα απο μεσα, πως θα βγαλουμε προς τα εξω τα καλυτερα σημεια μας;

Page 3 of 3 FirstFirst 123