Results 31 to 33 of 33
Thread: στερεοτυπα
-
05-01-2017, 23:28 #31
ειναι σωστο το σκεπτικο σου κ ειλικρινα θα πρεπει να το εκτυπωσω και να το κολλησω στον τοιχο καθε φορα που δεν περιποιουμαι .Ημουν καποτε κοκετα αλλα αποτι καταλαβα το κανα για τους αλλους ποτε για μενα.Τωρα δεν ξερω τ εχω παθει δεν με νοιαζει η αποδοχη των αλλων,ισως γτ ειμαι τον πιο πολυ καιρο μεσα γτ δεν εχω παρεες να ναι κ ενας αλλος λογος ,παρολαυτα συνειδητοποιω πως εχεις δικιο.Το θεμα ειναι πως κανενα ατομο που γνωριζω δεν εχει προσεγγισει το θεμα οπως εσυ!Μην σ πω πως κανουν το αντιθετο.Να λες σε φιλη σ..κοιτα εχω παχυνει κ να σ απανταει ελα μωρε μια χαρα εισαι..Α δεν μαρεσουν τα μαλλια μου πως να τα κανω να φαινονται ωραια να λεω γω..ε δεν χρειαζεται να τα αλλαξεις ειναι μια χαρα..να με κοροιδευουν μες στην μουρη μ δηλαδη!
- 05-01-2017, 23:57 #32
Αυτο με τον καθρεφτη μας το λεει η δασκαλα της γιογκα. Να κοιταζομαστε στον καθρεφτη, να κοιταμε καταματα το ειδωλο μας και να λεμε, ειμαι κουκλα! μου αξιζει το καλυτερο! χαιρομαι τη ζωη!
και εγω σαν εσενα... για τους αλλους! εμ για αυτο βαρεθηκαμε στο τελος...και αφεθηκαμε..
Αλλα θελει αλλαγη φιλοσοφιας...εγω πολλες φορες επειδη διαβαζω μονη μου βαφω τα νυχια μου ή φοραω κανενα βραχιολακι και φτιαχνει η διαθεση μου...
Να μαθουμε να βλεπουμε τον εαυτο μας και να μας αρεσουμε!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
06-01-2017, 00:08 #33Nefeli28GuestΕιναι πολυ σημαντικο τελικα να αρεσουμε πρωτα σε εμας τις ιδιες. Αν η επιβεβαιωση δεν ερχεται πρωτα απο μεσα, πως θα βγαλουμε προς τα εξω τα καλυτερα σημεια μας;