6 Χρόνια σχέσης
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 75
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    26

    6 Χρόνια σχέσης

    Καλησπέρα--

    Ήμουν εκπαιδευτικός στην Ελλάδα και ειχα σχεση με μια κοπέλα 6 χρόνια.

    (Εγω 31 χρονων πλέον και αυτη 35 αν εχει καποια σημασία τώρα για τις αποψεις σας.)

    Τα πράγματα κάποιες φορές λογω των οικονομικών δεν πήγαιναν τόσο καλά αλλα υπήρχε αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός. Η κοπέλα ήταν σοβαρή και άψογη τόσα χρόνια χωρις να δωσει την παραμικρή αφορμή για οποιαδηποτε σχόλιο η έστω τροφή για να ειπωθεί κάτι προς πασα κατευθυνση. Ηταν δίπλα μου σε όλες τις δυσκολίες και μπορω να πω οτι καιγόταν πραγματικά για το μέλλον μας. Κάναμε κατα καιρούς σοβαρές κουβέντες και υπήρχε πραγματικα ένα πλάνο γιατί υπήρχε αλληλοσεβασμός απο την πρώτη στιγμή. Ήθελα να πω ότι όταν γνωριστίκαμε είχε αρκετές κακές παρέες όπου μετά τις παρεμβάσεις μου ξέκοψε (Έτσι πίστευα στην συνέχεια τουλάχιστον).

    Πριν απο 2 χρόνια αποφασίσαμε να μαζεψουμε κάποια χρήματα και να μετακομίσουμε στην Αγγλία να βρούμε την τύχη μας. Εγω θα ξεκίναγα από την Σκωτία με υποτροφία για την πραγματοποίηση μετεκπαίδευσης και στην συνέχεια θα ερχόταν η κοπέλα αυτή για να αρχίσουμε μια νεα ζωη. Σημειώνω ότι στο διάστημα αυτό η κοπέλα θα έμενε στο σπίτι μου στην Κόρινθο και την ίδια στιγμή δουλευε σε μαγαζί εστίασης. Η κοπέλα έχει καταγωγή απο την Τρίπολη αρκαδίας. Η ίδια φάνηκε οτι την στήριζε την συγκεκριμένη ιδέα και δεν παραδιδόταν στην Ελληνική νοοτροπία του καφέ. Γνωρίζαμε εξαρχής οτι θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και κάναμε μαζί τα όνειρα μας για το πως θα ξεπεράσουμε τα πάντα.

    Έφτασα στην Σκωτία και είμασταν πραγματικά όλη μέρα στο τηλέφωνο-αχώριστοι και παροτι υπήρχε οικονομικό πρόβλημα το πρωτο διάστημα έβρισκα τρόπους και κατέβαινα Ελλαδα μια φορά τους 3 μήνες. Όταν τελειωσα το Postgraduate και κατέβηκα στο Λονδινο για εργασία μου στέλνει μια βραδια ένα μήνυμα ότι με βαρέθηκε και οτι δεν ειναι καλά μαζί μου - Δεν υπάρχει ο έρωτας και η φλόγα και ότι θέλει να χωρίσουμε. Όλα αυτά και οταν ειχαμε αποφασίσει οτι σε λίγους μήνες θα ερχόταν όταν έδινε εξετάσεις για Lower έκανε ιδιαίτερα και τα παράτησε την ημέρα του χωρισμού μας.

    Αντελήφθη οτι η γλώσσα που χρησιμοποιούσε δεν θύμιζε την ίδια και το έψαξα το θέμα όσο μπορούσα. Την επόμενη ημέρα πήρα το αεροπλάνο έφθασα στην Ελλάδα (ηταν στην δουλεία) και είδα στο tablet στο σπίτι ότι της έβαζε λόγια μια φίλη της (Χριστίνα). Παιδική φίλη απο κατεστραμένη οικογένεια. Βιος και πολιτεία απο την Τρίπολη που κατάγετε-Εργαζόταν σε μαγαζια με ρούχα και πήγε να κάνει παντρεμένο ζευγάρι να χωρίσει, είχε σχέση με άτομα απο διαφορετικες πόλεις της Ελλάδας την ίδια στιγμή-Έμενε σε διαφορους συγγενεις στην Αττικη οταν σπουδαζε και δεν νοικιαζε και κοιτούσε να φάει χρήματα. Βίος και πολιτεία πραγματικά και πάντα η πρωην κοπέλα μου την θεωρούσε το κακόμοιρο κορίτσι. (25 χρονων σε ηλικία ειναι τωρα η συγκεκριμενη)

    Για να μην σας το πολυλογο, μαθαινω λίγο καιρό αργότερα ότι εδώ και 8 μήνες μενουν μαζί στο περιστέρι, έχει πάρει τα επιπλα της μανας της και τα απολαμβάνει η μικρή, απο 1-2 επισκέψεις στο προφιλ της έχω διαπιστώσει ότι έχει γίνει μια απο τα ιδία δεν αναγνωρίζετε σε καποιες φωτογραφίες απο τα μακιγιαζ κλπ και έχει πάρει την κάτω βόλτα (εξώβυζα κλπ). Την ιδια στιγμή έχει αναπτύξει φιλίες - κουμπαρίες με παλαιά κοινούς έχθρους όπου και ακούω ότι με κατηγορεί πυκνα-συχνά. Έχουμε να μιλήσουμε 7 μήνες όπου έχουμε χωρίσει.

    Εγω δεν την σκέφθομαι διότι και να γυρίσει δεν επιθυμω να εχω σχέση με έναν ανθρωπο που δεν με σεβάστηκε και αυτη την στιγμή επιδιώκω να πετυχω τους στοχους που καναμε μαζί μονος μου διοτι τα εχω βρει με τον εαυτό μου.

    Ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και πραγματικά εύχομαι όπως λεει και Τασσιος όυτε στον εχθρο μου να μην τυχει.

    Ευχαριστώ.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Ψυχρολουσία για σενα αλλα να σου πω οτι και το εξ αποστάσεως είναι δύσκολο. Είναι μεγάλα τα διαστήματα χωριστά και μαλλον δεν ταιριάζει ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα, γι' αυτο και επηρεάστηκε σημαντικά και απο τη φίλη της. Μήπως δεν έχει ζήσει κιολας κάποια πράγματα η φίλη σου αν και μεγάλη;

  3. #3
    Ειχες μπλεξει με ******* φιλε.Εισαι σιγουρος οτι δε φαινοταν τιποτα στην αρχη?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    26

    Σωστά

    Δεν έχει ζήσει όντως πολλά πριν απο μένα παρά μόνο 2 σχέσεις του μήνα στα 28 που την γνώρισα.

    Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η το πως άλλαξε η λογική της και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα. Να βλέπεις μια γυναίκα να προσέχει που βγαίνει, που πάει και το πως εμφανίζετε ωστε να φαίνετε σικ με αυτό που υπάρχει τώρα ειναι μεγάλη και τρομερή διαφορά (Άλλος άνθρωπος στην ουσία).

    Να φανταστείς είμασταν στην πρώτη εβδομάδα σχέσης και σε έναν γάμο της αδελφής της η Ελένη καλεσε την πρωην αφεντικίνα της με τον άνδρα της, και ρωτούσαν επιμονα για την φίλη της Ελένης (Χριστίνα) που έχει παει να τους κάνει μπουρλότο. Ρωτώντας τον σύζηγο τι συνέβη να μάθω μου είπε πως αντιμετώπιζει σοβαρα ψυχολογικά προβληματα και εκτος αυτου την ειχε κανει τσακωτη την ωρα που ειχε παει να βαλει χερι σε ρουχα του καταστήματος. Η πρωην μου είπε πως είχε κόψει αλλα την άλλη μέρα πίνανε καφέ μαζί (Στην Τριπολη-Βλαχεία παιδιά μην πάτε προς τα εκεί).

    Εν' συνεχεια ειχαν επικοινωνία 1 φορά τον μήνακαι να σας πω την αληθεια δεν εδινα πολλή σημασία αλλα με αυτα που άκουγα απο γνωστούς έλεγα παναγία μου για την κοπέλα-ο θεος να την βοηθήσει. Σπούδαζε σε κάτι ΙΕΚ Αθήνα και γυρναγε στο τζαμπα απο συγγενή σε συγγενή και θυμαμαι σε 1 είχε τσακωθει με την κόρη μιας ηλικιωμένης γιατι πήγαινε την Χριστίνα και η κόρη της φοβόταν μην έχουν θέμα περιουσιακό ωσπου μαζευτηκαν οι συγγενείς και την πετάξαν έξω. Μπουζούκια-Γκάζια φασαρίες κάπως έτσι είναι η ζωή της φίλης της και απ'οτι ξερω τωρα προσπαθεί να κρύψει το παρελθόν της που είναι αμαρτωλό. Μέχρι και στο facebook οτι σπουδάζει στα ΤΕΙ Αθηνας ως fake information δίνει.

    Εμπάσει περιπτώση θεωρώ αυτά τα άτομα "Μη σοβαρά" και ευγνωμονο τον θεο που δεν είχαμε και κανά παιδί γιατί εκεί θα είχα θέμα. Μετα απο λίγο καιρό το ξεπέρασα και κατάλαβα ότι δεν ειναι ούτε για φτύσιμο η γυναίκα.

    Παρακαλώ...

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    26
    "Αλαφροίσκιωτος"
    Senior Member

    Πάνω σε αυτό που είπες πιστεύω ότι η οικογένεια καθοδηγεί το άτομο. Οι γονείς της από ενα χωριο της Τρίπολης και με τα Ελληνικά τα βγάζαν δύσκολα πέρα. Δεν ειναι αυτό το πρόβλημα. Ειχαν μια εταιρία διανομής και ενόχλησαν αρκετό κόσμο στην Τρίπολη. Διώξαν πολλούς υπαλλήλους απλήρωτους - - Ένας συγκεκριμένα σε ηλικία 64.5 ετών και μισό χρόνο για την σύνταξη και παροτι παρείχε τις υπηρεσίες του για 30 χρόνια σε αυτούς εφύγε χωρίς αποζημίωση και είναι τώρα στα δικαστήρια.

    Φορτώσαν την επιχειρηση με χρεή 600.000 Ευρω στην αδελφή της ενω ηταν σε ηλικία 18 ετων για να γλυτωσουν την φυλάκα οι ιδιοκτήτες (3 αδελφία -- γονεις και θειοι) της κοπέλας αρα πιστεύω οτι η οικογενεια παιζει εναν σημαντικό ρολο για την διαμορφωση της ψυχικης ισσοροπίας του ατόμου--

    Αρα δεν αντιλέγω σε αυτό που λές μπορεί και να ήταν και *******κι..

    Όσον αφορα το τελευταίο πάντα το ξεχώριζα έλεγα η γυναίκα μπορεί να ειναι κατι διαφορετικό. Μην μπλέκω γονείς με ένα άτομο προσωπικά-αποδείχθηκε οτι είχα άδικο.
    Last edited by MadissonUK; 25-12-2016 at 13:04.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    26
    Δεν εχει και Photos attached το chat να καταλάβετε τι εννοώ.
    Last edited by MadissonUK; 25-12-2016 at 13:06.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Την επηρεάζει πολυ η φίλη της παντως. Πάω στοίχημα θα ναι ολο για καφέ μαζι.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    26
    Ναι...ολες οι photos στο facebook την δείχνουν βαμμένη με τα εξώβυζα και την φίλη της..Η φίλη της τα βρήκε όλα έτοιμα έπιπλα, της μαγειρεύει + τα πάντα όλα και τις δίνει κανά δανεικό που και πού.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    118
    Eσενα σε πειραζει που σε εγκετεληψε ή που περναει καλα ? Ο εγωισμος μας θελει να την δει να καταστρεφετε ,να υποφερει .Μετα απο εμας το τελος!
    Δεν ειναι ετσι .Οι ανθρωποι προχωρανε. Αστη να κανει την ζωη της , να περναει καλα ,να ζησει οπως θελει , να κανει τα λαθη της. Και να καταστραφει δηλαδη τι θα καταλαβεις; Και μην μου πεις οτι ενδιαφερεσε σαν φιλος για'υτην και γιαυτο την συζητας...Αν ηταν φιλος θα της ελεγες μια κουβεντα (οχι οτι θα ακουγε).
    Καποτε μπορει να καταλαβει ,να πληγωθει να γινει πουτ@ν@ , ποιος ξερει . Αν ειναι επιλογη της εσυ τι μπορεις να αλλαξεις? Κοιτα να την ξεπερασεις και μιλαω οχι στην αγαπη που καποτε ενιωθες ,αλλα στο θυμο και την οργη που νιωθεις ,για τα τοσα χρονια που πιστευες σε αυτην .Μονο η δικια σου ψυχη δηλητηριαζετε και χανεις την εμπιστοσυνη σου στις γυναικες...Θελει προσπαθεια

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    26
    Καλησπέρα στον φίλο ΝιghtCrawler. Ευτυχώς δεν είναι έτσι.

    Φυσικά και δεν θα χαρώ να καταστραφεί και ας ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου θέλω να την δω να προχωράει όπως κάνω και εγώ πλέον με μια Ιταλίδα φίλη στο Λονδίνο.


    Μετά τον χωρισμό μας προσπάθησα να της μιλήσω για την πορεία της και αρνήθηκε τα πάντα κάνωντας με πραγματικά να παρατήσω την όποια προσπάθεια. Ευχομαι πραγματικά να βρεί τον δρόμο της και να τα καταφέρει καλύτερα απ'ολους μας.

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    118
    Ε τοτε μη στεναχωριεσε.Εχει ο Θεος για ολους. Καθενας θα εχει οτι του αξιζει σε αυτη τη ζωη. Οτι δεν του αξιζει ειναι η δοκιμασια του και η παλη του.Ας ειμαστε δυνατοι .

  12. #12
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    26
    Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την παρεμβάση καταρχας.

    Συμφωνώ με τα λεγόμενα σου - Σίγουρα και λόγω ότι τιμώ την παράδοση καθως είμαι ένας ανθρωπος με ενέργεια και αρχές δεν επιθυμώ και θεωρώ "παιδικά όνειρα" στην Ελλάδα της κρίσης να πάνε χαμένα. Στην Ελλάδα - Κορινθο πριν μεταναστεύσω ήμουν εκπαιδευτικός στα τοπικά Ι.Ε.Κ και τιμώ κάθε πράξη η κάθε ενέργεια που έχουν εναν σκοπό για το μέλλον.

    Σίγουρα πήρα κάποια μαθήματα απο την ιστορία όπως περιγράφετε στην αρχή της αναρτήσης και κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:

    * H Ελλάδα της κρίσης έχει αντικτύπο πολλές φορές στο ήθος του κόσμου. Για να μπορεσεις να το αντιμετωπίσεις πρέπει να γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου και να μην σταματας να παλεύεις ούτε λεπτό για αυτά που πιστεύεις.

    * Δεν πρέπει στιγμή να σταματήσεις να παλεύεις για τα ονειρά σου και να αφήνεις άτομα πληγωμένα από την κριση (και όπως αναφέρω στην προηγούμενη βούλα-αδύναμα άτομα- να εκφέρουν καμία απόψη που να είναι ενάντια στους στόχους σου.) Μόνο έτσι θα τα καταφέρεις με την επιμονή.

    Παράδειγμα

    * Ως εκπαιδευτικός στα Ι.Ε.Κ πολλες φορές οι γονείς μαθητών έκαναν παράπονα γιατι έσπρωχνα πολλά παιδιά στην ιδέα να διαβάσουν λίγο παραπάνω ωστε να περάσουν σε ενα ΤΕΙ. Χαρακτηριστικά μου έλεγαν δεν βλέπετε την κρίση? τι είναι αυτά που λέτε στα παιδια τέτοιες εποχές και μας επιβαρύνετε οικονομικά. Είναι ένας κύριος λόγος που πήρα την απόφαση να εγκαταλείψω την ιδέα του καθηγητή.

    Στην συνέχεια πήρα μια υποτροφία από το Αμπερντίν στην Σκωτία (Διδυμότειχο της Βρετανίας) για ένα Postgraduate όπου και πήγα και από την πρώτη ημέρα έγινε σερβιτόρος για να μπορέσω να επιβιώσω και μόλις τελειωσα μετακόμισα στο Λονδίνο όπου μεχρι και πριν λίγο καιρό ήμουν IT Manager στο αεροδρόμιο του Heathrow με σύμβαση.

    Σημαντικό είναι ότι ούτε οι ίδιοι μου οι γονείς δεν γνώριζαν κάτι για την μετακομιση μου στην Βρετανία γιατι θεωρούσα ότι δεν έιναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση αλλα δεν πιστεύαν και στην ιδέα των παραπάνω εφοδίων και εκπαιδευσης.

    Με λίγα λόγια - λόγω και της ιδιότητας ως forum ψυχολογίας θέλω να τονίσω την ανάγκη κάποιος - κάποια που έιχαν την τύχη η ατυχία να διαβάσουν το άρθρο μου ότι υπάρχει η ανάγκη να δείχνουν αποφασιστηκοτητα - σταθερότητα σε οποιαδήποτε ατυχία της σχέσης του - όπως ανέφερα παραπάνω δεν επιθυμώ να δω την κοπέλα μου να καταστρέφετε και ούτε τρέφω αυτη την ανάγκη. Το πρόβλημα είναι οτι υπήρχε προδοσία στους στόχους μας που όπως σας αναφέρω τους θεωρώ ιερούς. Ποιο ιερούς και απο την ίδια την σχέση κάποιες φορές.

    Με λίγα λόγια αν ένα άτομο ειναι σοβαρό έχει ζήσει κάποια πράγματα και δεν επηρεάζετε-δέχετε συμβουλές-απόψεις φίλων/γνωστών αλλά εχει κατασταλάξει στο τι θέλει δεν έχει λόγο κανένα να φοβάται τίποτα στην ζωή του. Η επιτυχία αργά η γρήγορα είναι δεδομένη και στο συναισθηματικό και στο επαγγελματικό. Κάποιες φορές αυτα τα δύο συνδέονται.

    Χαρακτηριστικά θυμάμαι σε μια Ελληνική γιορτή την δευτερη εβδομάδα στην Μ.Βρετανία είναι όταν ανέφερα σε παρέα δεν τα βρίσκω με το Ελληνικό κατεστημένο - Δεν αντέχω την Ελληνική νοοτροπία σε πολλά πράγματα- Γέλασαν οι περισσότεροι και μου είπαν αν έχεις αυτα τα συμπτώματα είσαι στο σωστό κράτος όποιος δεν κάνει για Ελλάδα κάνει για Β.Ευρώπη ειναι αποδεδειγμένο και επιστημονικά.

    Χαριτολογώντας στο παραπάνω παράδειγμα θέλω να τονίσω ότι χρειάζονται και οι εμπειρίες για την διαμόρφωση του χαρακτήρα και όσο ομορφη και αν ειναι η Ελλάδα ένα περιβάλλον κρίσης δεν βοηθάει προς αυτη την κατεύθυνση στο να πατήσεις στα πόδια σου και να μην έχεις κανέναν ανάγκη ωστε να μπορέσεις να το κάνεις.

    Εδώ λοιπόν έρχετε και το νόημα της πρώτης μου ανάρτησεις ενοιώσα προδοσία απο την συγκεκριμένη κοπέλα στις ιδέες και τα πιστεύω που είχαμε στις αμέτρητες συζητήσεις μας για το πως μπορεί να αλλάξει αυτό και τι σκοπεύουμε να κάνουμε εμείς για να αλλάξει. Δεν έχει να κάνει με τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο ο λόγος που έκανα την σύνταξη του πρώτου μηνύματος.
    Last edited by MadissonUK; 25-12-2016 at 14:15.

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    3,876
    Quote Originally Posted by MadissonUK View Post
    Καλησπέρα--

    Ήμουν εκπαιδευτικός στην Ελλάδα και ειχα σχεση με μια κοπέλα 6 χρόνια.

    (Εγω 31 χρονων πλέον και αυτη 35 αν εχει καποια σημασία τώρα για τις αποψεις σας.)

    Τα πράγματα κάποιες φορές λογω των οικονομικών δεν πήγαιναν τόσο καλά αλλα υπήρχε αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός. Η κοπέλα ήταν σοβαρή και άψογη τόσα χρόνια χωρις να δωσει την παραμικρή αφορμή για οποιαδηποτε σχόλιο η έστω τροφή για να ειπωθεί κάτι προς πασα κατευθυνση. Ηταν δίπλα μου σε όλες τις δυσκολίες και μπορω να πω οτι καιγόταν πραγματικά για το μέλλον μας. Κάναμε κατα καιρούς σοβαρές κουβέντες και υπήρχε πραγματικα ένα πλάνο γιατί υπήρχε αλληλοσεβασμός απο την πρώτη στιγμή. Ήθελα να πω ότι όταν γνωριστίκαμε είχε αρκετές κακές παρέες όπου μετά τις παρεμβάσεις μου ξέκοψε (Έτσι πίστευα στην συνέχεια τουλάχιστον).

    Πριν απο 2 χρόνια αποφασίσαμε να μαζεψουμε κάποια χρήματα και να μετακομίσουμε στην Αγγλία να βρούμε την τύχη μας. Εγω θα ξεκίναγα από την Σκωτία με υποτροφία για την πραγματοποίηση μετεκπαίδευσης και στην συνέχεια θα ερχόταν η κοπέλα αυτή για να αρχίσουμε μια νεα ζωη. Σημειώνω ότι στο διάστημα αυτό η κοπέλα θα έμενε στο σπίτι μου στην Κόρινθο και την ίδια στιγμή δουλευε σε μαγαζί εστίασης. Η κοπέλα έχει καταγωγή απο την Τρίπολη αρκαδίας. Η ίδια φάνηκε οτι την στήριζε την συγκεκριμένη ιδέα και δεν παραδιδόταν στην Ελληνική νοοτροπία του καφέ. Γνωρίζαμε εξαρχής οτι θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και κάναμε μαζί τα όνειρα μας για το πως θα ξεπεράσουμε τα πάντα.

    Έφτασα στην Σκωτία και είμασταν πραγματικά όλη μέρα στο τηλέφωνο-αχώριστοι και παροτι υπήρχε οικονομικό πρόβλημα το πρωτο διάστημα έβρισκα τρόπους και κατέβαινα Ελλαδα μια φορά τους 3 μήνες. Όταν τελειωσα το Postgraduate και κατέβηκα στο Λονδινο για εργασία μου στέλνει μια βραδια ένα μήνυμα ότι με βαρέθηκε και οτι δεν ειναι καλά μαζί μου - Δεν υπάρχει ο έρωτας και η φλόγα και ότι θέλει να χωρίσουμε. Όλα αυτά και οταν ειχαμε αποφασίσει οτι σε λίγους μήνες θα ερχόταν όταν έδινε εξετάσεις για Lower έκανε ιδιαίτερα και τα παράτησε την ημέρα του χωρισμού μας.

    Αντελήφθη οτι η γλώσσα που χρησιμοποιούσε δεν θύμιζε την ίδια και το έψαξα το θέμα όσο μπορούσα. Την επόμενη ημέρα πήρα το αεροπλάνο έφθασα στην Ελλάδα (ηταν στην δουλεία) και είδα στο tablet στο σπίτι ότι της έβαζε λόγια μια φίλη της (Χριστίνα). Παιδική φίλη απο κατεστραμένη οικογένεια. Βιος και πολιτεία απο την Τρίπολη που κατάγετε-Εργαζόταν σε μαγαζια με ρούχα και πήγε να κάνει παντρεμένο ζευγάρι να χωρίσει, είχε σχέση με άτομα απο διαφορετικες πόλεις της Ελλάδας την ίδια στιγμή-Έμενε σε διαφορους συγγενεις στην Αττικη οταν σπουδαζε και δεν νοικιαζε και κοιτούσε να φάει χρήματα. Βίος και πολιτεία πραγματικά και πάντα η πρωην κοπέλα μου την θεωρούσε το κακόμοιρο κορίτσι. (25 χρονων σε ηλικία ειναι τωρα η συγκεκριμενη)

    Για να μην σας το πολυλογο, μαθαινω λίγο καιρό αργότερα ότι εδώ και 8 μήνες μενουν μαζί στο περιστέρι, έχει πάρει τα επιπλα της μανας της και τα απολαμβάνει η μικρή, απο 1-2 επισκέψεις στο προφιλ της έχω διαπιστώσει ότι έχει γίνει μια απο τα ιδία δεν αναγνωρίζετε σε καποιες φωτογραφίες απο τα μακιγιαζ κλπ και έχει πάρει την κάτω βόλτα (εξώβυζα κλπ). Την ιδια στιγμή έχει αναπτύξει φιλίες - κουμπαρίες με παλαιά κοινούς έχθρους όπου και ακούω ότι με κατηγορεί πυκνα-συχνά. Έχουμε να μιλήσουμε 7 μήνες όπου έχουμε χωρίσει.

    Εγω δεν την σκέφθομαι διότι και να γυρίσει δεν επιθυμω να εχω σχέση με έναν ανθρωπο που δεν με σεβάστηκε και αυτη την στιγμή επιδιώκω να πετυχω τους στοχους που καναμε μαζί μονος μου διοτι τα εχω βρει με τον εαυτό μου.

    Ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και πραγματικά εύχομαι όπως λεει και Τασσιος όυτε στον εχθρο μου να μην τυχει.

    Ευχαριστώ.
    Χρόνια πολλά...
    Καταρχην να σου πω οτι μου ακούγεσαι αρκετά θυμωμένος και κάπως.... απόλυτος, με πολλά ταμπελάκια...
    Καταλαβαίνω οτι πληγώθηκες και στεναχωρήθηκες, αλλά αυτά συμβαίνουν! Και δεν σημαίνει καθόλου οτι κάποιος παίρνει την κάτω βόλτα απλά και μόνο επειδή δεν ταιριάζουν τα στάνταρς μας, οπότε δεν καταλαβαίνω τους χαρακτηρισμούς. Επειδή την βλέπεις με έντονο μακιγιαζ ή με προκλητικά (για σένα πάντα) ρούχα, σημαίνει οτι πήρε την κάτω βόλτα και έγινε πουτ@να;;;
    Επίσης στην αρχή λες οτι είχε ήδη "κακές" παρέες όταν την γνώρισες, τις οποίες με δικές σου παρεμβάσεις έκοψε! Κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ και με συγχωρείς... αν γνωρίζεις μια κοπέλα και θεωρείς "κακές" τις παρέες της, γιατί προχωράς σε σχέση μαζί της; Προφανώς είναι σαν τις παρέες της και προφανώς εσύ δεν είσαι ο Θεός για να την αλλάξεις! Ή σου κάνει η κοπέλα όπως είναι, ή δεν σου κάνει και προχωράς. Επίσης δεν μιλάμε για 18 χρονων κοριτσάκι για να παρασύρεται από τις παρέες της, είναι 35 χρονών γυναίκα και προφανώς ξέρει πολύ καλά τι κάνει και με ποιους επιλέγει να συναναστρέφεται.

    Το οτι δεν σε σεβάστηκε που λες πιο κάτω, πάλι δεν το καταλαβαίνω. Πώς ακριβώς προκύπτει αυτό; Ο ίδιος λες οτι όσο ήσασταν μαζί, ήταν εντάξει, υπήρχε αλληλοσεβασμός και σου στάθηκε στις δυσκολίες σου. Δεν σε σεβάστηκε επειδή αποφάσισε για τον όποιο λόγο, οτι δεν θέλει άλλο να είναι μαζί σου;
    Θα συμφωνήσω για τον τρόπο που επέλεξε να το κάνει (τον χωρισμό μέσω μνμ εννοώ) και για το οτι σου ήρθε απότομο.

    Συγνώμη που στα λέω λίγο χύμα, αλλά αυτά μου ήρθαν αυθόρμητα διαβάζοντας το θέμα σου.
    Εγώ καταλαβαίνω οτι από την αρχή είχατε πολύ διαφορετικό τρόπο σκέψης και θέλω με την κοπέλα σου, εσύ θεώρησες οτι μπορείς να την αλλάξεις και να την φέρεις στα νερά σου, αυτή για τους δικούς της λόγους -κακώς κατ εμε- συμβιβάστηκε και σε ακολούθησε ώσπου έφτασε μια στιγμή που έσκασε η φούσκα. Γιατι πολύ απλά κανείς δεν αλλάζει με το ζόρι και επειδή το θέλει κάποιος άλλος.
    Δεν σε κρίνω, ούτε σου τη λέω, όλοι την έχουμε πατήσει κάποια στιγμή και πιστέψαμε οτι μπορούμε να αλλάξουμε τον άλλον, απλά δες λίγο και την άλλη πλευρά... την δική ευθύνη σε όλο αυτό. Προς όφελος σου θα είναι.

  14. #14
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    26
    Καλησπέρα και ευχαριστώ για το μηνυμά σου Elisabeth,

    Όπως έγραψα και στην προηγούμενη ανάρτηση, ποτέ δεν το βάζω κάτω και θέλοντας να κάνω ένα Positive reinforcement στον τρόπο αντιμετώπισης πολλών πραγμάτων στο θέμα ψυχολογία και σχέσεις που αδιαμφισβήτητα προβάλλει το Topic.

    Δεν αισθάνθηκα το πρώτο διάστημα πληγωμένος εγώ ως Μάριος η ως Άνδρας καθώς έκανα μια ανάλυση εκ του αποτελέσματος. Αδιαμφησβήτητα οι κοινοί στόχοι και τα ονειρά μας ήταν αυτά που προδόθηκαν (Όσο ερωτικό και αν ακούγετε). Το ίδιο ισχύει και για την παρατήρηση ότι δεν με σεβάστηκε.

    Παμε στο θέμα της αλλάγης-Σαν κοπέλα πάντα ξεχωριζε απο τις παρέες της λόγω της ευγένειας της. Δεν την απομάκρυνα με το ζόρι αλλά κατόπιν συζήτησεων που φαίνοταν ότι δεχόταν τις όποιες παρατηρήσεις είχα κάνει λόγω γεγονότων τους πρώτους μας μήνες.

    Όσον αφορά τις κακκές παρέες θα σου δώσω ένα παράδειγμα-Απέφυγα να το κάνω στην αρχή για ευνοήτους λόγους. Μετά τον χωρισμό μας άρχισε να κάνει και να αναπτύσσει φιλίες με ένα ζευγάρι οπού ο άνδρας της γυναίκας ήταν σε φυλάκες για ξυλοδαρμούς. Είχε τραυματισει πρωην εργοδότες του και χτυπήσει κόσμο σε club. Τωρα κάνει μικροδουλείες απατεωνίας στην Βουλγαρία μεταφέρει διαφορα προιοντα βάζει υπογραφές άλλων κλπ--Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες--. Νομίζω οτι πλέον γίνανε και κουμπάροι. Αυτο είναι ένα απο τα αρκετά παραδείγματα κακκών συναναστροφών - Όπως έγραψα παραπάνω υπάρχει κατ' εκτίμηση δική μου πρόβλημα ήθους στην Ελλάδα της κρίσης και δεν ειμαι σίγουρος αν το παραπάνω δείχνει κάτι το ύποπτο ωστε να εκφέρεις κάποια άποψη μου χωρις να θέλω να σε προσβάλλω αλλωστε είμαστε εδώ για ανταλλαγή απόψεων και διαβασα το μήνυμα σας με κάθε σεβασμό. Επίσης στην πρωην της δουλεία έκανε παρέα με χωρισμένες Αλβανίδες και όχι με οικογενειάρχες Έλληνες. Δεν το λέω σε καμια περίπτωση ρατσιστικά.

    Θα δεχθώ το σχόλιο όπως κλείνει "την δική ευθύνη σε όλο αυτό.". Σε κάθε χωρισμό έχουν ευθύνη "άπαντες". Λιγο εγώ λίγο εσύ λίγο και η κακκία στιγμή που λεει και ο μακρόπουλος.

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    22,842
    Φίλε εγώ έχω γνωρίσει αρκετές κοπέλες από δύσκολες οικογένειες και τις βρίσκω υπέροχες είναι πραγματικά πανέξυπνες κ τις αγαπώ γι αυτό δεν σχολιάζω στο θέμα σου ο θεός σου έκανε δώρο να είσαι με τέτοια κοπέλα οπωσ τα ακούσ δώρο σ έκανε ο θεός
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. 7 χρονια σχεσης... η επομενη μερα... και ενα ευχαριστω για αυτη τη σελιδα.
    By αλεξανδρος_77 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 10
    Last Post: 16-03-2013, 16:13
  2. 5+ χρόνια σχέσης
    By ten-ten in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 13
    Last Post: 05-03-2013, 07:26
  3. 5 Χρόνια σχέσης .. βρίσκομαι σε απόγνωση ..
    By XartinOneiro in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 34
    Last Post: 27-11-2012, 01:30
  4. Χωρισμός μετά απο 10 χρόνια σχέσης;
    By nassos in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 90
    Last Post: 02-04-2012, 16:31
  5. Ελατωση φαρμακων στα 3 χρονια και διακοπη στα 5 χρονια.
    By mihalis in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2011, 21:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •