Results 31 to 45 of 75
Thread: 6 Χρόνια σχέσης
-
25-12-2016, 21:15 #31
Καλησπέρα Elis,
Έτσι πάει. Κερδίζεις από την μία και χάνεις από την άλλη. Δεν έχει και attach photo το forum να κανουμε και λίγο πλάκα. Μια φωτογραφία χιλιες λέξεις.
- 25-12-2016, 21:26 #32
Δε χρειάζεται φωτο καταλάβαμε όσο πρέπει τα υπόλοιπα είναι δικαίωμα σου τι θα κανεισ καλή τύχη τις γνώσεις τις έχεις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-12-2016, 21:47 #33
Ευχαριστώ Εlis για την θετική ενέργεια των μηνυμάτων σου. Θα είμαστε se επικοινωνία ως παρέα στο μέσο αυτό.
25-12-2016, 22:07 #34
Τίποτα να σαι καλά
26-12-2016, 09:38 #35
Καταλαβαίνω πως πληγώθηκες -κι ας μην το παραδέχεσαι- από τον απότομο χωρισμό και την μεταστροφή της. Οι κακίες που γράφεις αυτό δείχνουν.
Αναρωτιέμαι μόνο:Όλες αυτές οι λεπτομέρειες στην περιγραφή (ονόματα, πόλεις, ασχολίες κλπ) σε συνδυασμό με την διακαή επιθυμία σου να ποστάρεις φωτογραφίες της με ξώβυζα και μίνι μήπως είναι μια προσπάθειά σου να την εκθέσεις δημοσίως??
Πρόσεχε, διότι αν το κάνεις και αλλού, μπορεί να σε μηνύσει.
26-12-2016, 11:31 #36
Καταρχήν συμφωνώ στα περισσότερα απο αυτά που σου λένε οι προηγούμενοι και ειδικά η imagine και ο elis.
Δεν έχω καμιά διάθεση να σε προσβάλλω, αλλά δεν μπορώ να μην σου πω (φαντάζομαι έγραψες εδώ περιμένοντας ειλικρινείς απαντήσεις) οτι ακόμα και στον τρόπο που γράφεις βγάζεις εναν ελιτισμό στα όρια του σνομπ και γίνεσαι προσβλητικός για την πρωην σου αλλά και γενικότερα. (βλέπε: τρίπολη- βλαχεια, χωρισμένες αλβανίδες, ελλάδα- χαμηλό επιπέδο, ταμπέλες για το ντύσιμο- βαψιμο, διαχωρισμός περιοχών σε χαμηλού επιπέδου ή όχι... ατέλειωτες ταμπέλες!) Δεν ξέρω πως έχεις μάθει να διαχωρίζεις τους ανθρώπους και πως έχεις μεγαλώσει εσύ ο ίδιος (με γαλλικά και πιάνο;;;) εγώ ξέρω πως το επίπεδο του καθενός φαίνεται χωρίς να χρειάζεται να το διαφημίζει. Έχω γνωρίσει απίστευτα άτομα "χαμηλού επιπέδου" μάλλον κατ εσε, από "κακές" οικογένειες, που μπορεί να μην σπούδασαν και τίποτα (γιατί δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν) αλλά είχαν χίλια άλλα καλά, άγνωστα σε πολλά άτομα "υψηλού" επιπέδου, όπως καλή καρδιά, μπέσα, φιλότιμο, αγάπη για τον συνάνθρωπο τους, καθαρό βλέμμα... Αυτοί για μένα έχουν επίπεδο! Όπως καταλαβαίνεις είναι θέμα ορισμού...
Επίσης το να ποστάρεις εδώ ή αλλού φωτογραφίες της πρωην σου για να "γελάσουμε" είναι ενδεικτικό του δικού σου επιπέδου και επίσης μηνύσιμο(σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις)! Όπως επίσης και ο τρόπος που μιλάμε για τους/ τις πρωην μας, είναι ενδεικτικό του επιπέδου μας, ειδικά όταν μιλάμε για σχέσεις χρόνων.
Την ανάγκη σου να παρακολουθείς την ζωή της πρώην σου, εφόσον μάλιστα έχεις προχωρήσει όπως λες και βρήκες αυτό που θες, δεν την καταλαβαίνω καθόλου. Μόνο ως ανάγκη επιβεβαίωσης μπορώ να την εξηγήσω.
Στη θέση σου θα σκεφτόμουν οτι απλά δεν ταίριαζα με αυτό το άτομο και θα με προβλημάτιζε πολύ ο χρόνος που μου πήρε για να το καταλάβω. Και στην επόμενη σχέση μου θα προσπαθούσα να αφήνω τον χώρο και τον χρόνο στον άλλον για να τολμήσει να μου δείξει ποιος πραγματικά είναι. Αυτά εφόσον ενδιαφέρομαι για μια ουσιαστική και ισότιμη σχέση.
@Αλαφροίσκιωτος δεν είπα οτι η κοπέλα συνειδητά το έπαιζε κάτι που δεν είναι, μπορεί να το έκανε συνειδητά, αλλά μπορεί και όχι. Πολλές φορές η ανάγκη μας να είμαστε με κάποιον (με ο, τι δείχνει αυτό για τον χαρακτήρα μας), μας κάνει να προσαρμοζόμαστε υπερβολικά στα δικά του θέλω, ειδικά όταν ο άλλος είναι χειριστικός σε σημείο που να κοροϊδεύουμε τελικά και τον εαυτό μας.
27-12-2016, 14:06 #37
Λοιπόν, είμαι σε brake από την εργασία μου και μόλις διάβασα δυστυχώς το παραπάνω σχόλιο.
Έχουμε και λέμε:
"Δεν έχω καμιά διάθεση να σε προσβάλλω, αλλά δεν μπορώ να μην σου πω (φαντάζομαι έγραψες εδώ περιμένοντας ειλικρινείς απαντήσεις) οτι ακόμα και στον τρόπο που γράφεις βγάζεις εναν ελιτισμό στα όρια του σνομπ και γίνεσαι προσβλητικός για την πρωην σου αλλά και γενικότερα."
1. To σχόλιο σου είναι εύκολα μηνύσιμο. Όταν απανταω σε κάποιον αναγνώστη και δεν απευθύνομαι σε εσένα με οποιαδήποτε χαρακτηρισμό δεν είναι δουλεία σου να απαντάς προκλητικά.
2. "Δεν ξέρω πως έχεις μάθει να διαχωρίζεις τους ανθρώπους και πως έχεις μεγαλώσει εσύ ο ίδιος (με γαλλικά και πιάνο;;;)"
Αυτο που με κατηγορείς χωρίς να με ξέρεις από μόνη σου το κάνεις μόνη σου ποιο κάτω.
3. " Έχω γνωρίσει απίστευτα άτομα "χαμηλού επιπέδου" μάλλον κατ εσε, από "κακές" οικογένειες, που μπορεί να μην σπούδασαν και τίποτα (γιατί δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν) αλλά είχαν χίλια άλλα καλά, άγνωστα σε πολλά άτομα "υψηλού" επιπέδου, όπως καλή καρδιά, μπέσα, φιλότιμο, αγάπη για τον συνάνθρωπο τους, καθαρό βλέμμα... Αυτοί για μένα έχουν επίπεδο! Όπως καταλαβαίνεις είναι θέμα ορισμού..."
Όπως αναφέρεις το παραπάνω διαχώρισα την συγκεκριμένη κοπέλα από την οικογένεια της και δεν την χαρακτήρισα "κακή" αυτά είναι δικά σου λόγια. Άλλο ένα μήνισμο στοιχείο των μηνυμάτων σου.
4. "Επίσης το να ποστάρεις εδώ ή αλλού φωτογραφίες της πρωην σου για να "γελάσουμε" είναι ενδεικτικό του δικού σου επιπέδου και επίσης μηνύσιμο(σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις)! Όπως επίσης και ο τρόπος που μιλάμε για τους/ τις πρωην μας, είναι ενδεικτικό του επιπέδου μας, ειδικά όταν μιλάμε για σχέσεις χρόνων. "
Το παραπάνω μήνυμα σηκώνει μεγάλη κουβέντα και υποδιαιρείτε στα εξής ερωτήματα:
A. Έστειλα το παραπάνω μήνυμα όταν έκλεισε η κουβέντα και είπα μάλιστα τα χαιρετίσματα στην παρέα.
Β. Δεν απευθύνθηκα σε εσένα.
Γ. Δεν έχω φωτογραφίες της πρωην κοπέλας μου στην βιβλιοθήκη παρά μονο όσες δημοσιεύσε στο facebook 3-4 φορες που μπήκα να δω αν αναφέρετε το όνομα μου και μόνο. Ότι είναι δημόσιο μπορεί να δημοσιευθει και δημόσια στην τελική.
Γ1. Με ρώτησες τι είδους φωτογραφίες είναι πριν προβείς στην δημοσιεύση?
Γ2. Αυτο που κάνεις είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων μήπως?
Γ3. Διασταύρωσες κάτι πριν αποστείλλεις μήνυμα?
Γ4. Μηπως λόγω ότι το μήνυμα είχε κλείσει μεσα σε ενα ωραίο κλίμα, ήθελες να δημιουργήσεις "κάτι" για δικούς σου εσωτερικούς λόγους τρικυμίας εν κρανιω?
Γ5. Μηπως το άρρωστο μυαλό σου δημιουργεί κατά φαντασίαν καταστάσεις?
"ενδεικτικό του δικού σου επιπέδου"
Γ4. Με γνωρίζεις? οπως λες ενδεικτικο του δικου σου επιπέδου? Το γνωρίζεις οτι ο χαρακτηρισμός σου είναι μηνύσιμος? Προφανώς είσαι ψυχικά ασταθής για να κάνεις τέτοιους χαρακτήρισμους on-line και σε άγνωστα άτομα και θα πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας και δε ο owner της σελίδας θα πρέπει να ενημερώθει για τα συγκεκριμένα μηνύματα "μίσους".
Δυστυχώς το μήνυμα σου είναι άστοχο από ένα άσχετο προφανώς άτομο που δεν έχω σκοπό ούτε το σάλιο μου να χαλάσω να σου απαντησω. Οι αναγνωστες μπορουν να διαβάσουν τα μηνύματα και να κρίνουν. Αν κρίνω από το παραπάνω μήνυμα η ψυχική σου αστάθεια είναι σε πολύ άσχημο βαθμό για να μπορείς να χρησιμοποιείες αυτό το site ως administrator. Θα προσπαθήσω στο επόμενο διάστημα να προβάλλω τα παραπάνω στον owner της σελίδας.Last edited by MadissonUK; 27-12-2016 at 14:25.
27-12-2016, 14:48 #38
Παιδιά κάπου χαθήκαμε ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα γράφει ένα κείμενο κι οι υπόλοιποι λένε τη γνώμη τους σύμφωνα με τις εμπειρίες τους ή με τις γνώσεις τους τίποτα άλλο δεν ξέρουμε για σένα πέρα από αυτά που μας λεσ κι όλες οι γνώμες ακούστηκαν οπότε που είναι το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω
27-12-2016, 14:59 #39
Επίσης να σ πω μήπως δεν καταλαβεσ που μπηκεσ είμαστε ασθένεισ με ψυχολογικά προβλήματα ή και άλλα κ βοηθιομαστε μεταξύ μας δεν είμαστε ούτε γιατροί ούτε ψυχολόγοι για να εγκαλουμαστε για την άποψη μας οπωσ μιλάς με ένα γνωστό σου κ σ λέει τι του έτυχε να ξέρεις έτσι είναι κι εδώ
27-12-2016, 15:13 #40
Καταρχήν να σου πω οτι γράφεις σε δημόσιο φόρουμ οπότε δεν χρειάζεται να απευθύνεσαι σε μένα για να σου απαντήσω, μπορεί να σου απαντήσει ο οποιοσδήποτε. Επίσης εδώ δεν είμαστε ούτε δικαστές, ούτε αστυνομικοί για να "διασταυρώνουμε", γράφει ο καθένας ελεύθερα εκφράζοντας την γνώμη του η οποία έχει κάθε δικαίωμα να είναι και λάθος!
Ομολογώ πως το προηγούμενο μνμ μου ήταν κάπως επιθετικό και φυσικά μπορείς να κάνεις οτι νομίζεις για αυτό ώστε να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Administrator δεν είμαι προφανώς,απλό μέλος είμαι, αλλά μπορείς να μου κάνεις αναφορά αν νομίζεις οτι σε πρόσβαλλα ή και μήνυση (!!!). Απλά σε ενημέρωσα οτι μήνυση μπορεί να σου κάνει και η πρωην σου για την οποία έδωσες ήδη πολλά στοιχεία (όνομα, πόλη εργασία...) και δύο φορές έγραψες σχόλιο περι ανεβάσματος εδώ φωτογραφία της.
Κακιά δεν την είπες, πουτ@να όμως την είπες επειδή δεν εγκρίνεις το ντύσιμο της ή τις παρέες της!
Ευχαρίστως να σου ζητήσω συγνώμη αν ένιωσες οτι το παράκανα, δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω, η γνώμη μου όμως είναι αυτή και θα επιμείνω οτι το να θέλει κάποιος να ανεβάσει σε ένα δημόσιο φορουμ φωτογραφίες της επί 6 χρόνια κοπέλας του (ο, τι φωτογραφίες και να είναι αυτές) είναι ενδεικτικό του επιπέδου του και του χαρακτήρα του. Επίσης κάποια από τα σχόλια σου ήταν κατά τη γνώμη μου ρατσιστικά (μου επιτρέπεις φαντάζομαι να έχω γνώμη;!)
Λυπάμαι αλλά δεν θα αλλάξω γνώμη επειδή ενοχλείσαι εσύ. Εκτός κι αν μπήκες εδώ θέλοντας να ακούσεις μόνο αυτά με τα οποία συμφωνείς. Σ' αυτή την περίπτωση μπορώ απλά να μην ξαναγράψω στο θέμα σου, εξάλλου ο τι είχα να σου πω, στο είπα.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου για την ψυχική μου υγεία. Θα σου αντιπρότεινα να κοιτάξεις λίγο την ορθογραφία σου. (δεν θα το σχολίαζα, αλλά επειδή είπες οτι είσαι εκπαιδευτικός στο λέω.)
27-12-2016, 16:08 #41
Ρε παναγία μου. Παρότι είπα ότι δεν σχολιάζω επόμενες αναρτήσεις σου θα το κάνω για τελευταία φορά.
"Administrator δεν είμαι προφανώς,απλό μέλος είμαι, αλλά μπορείς να μου κάνεις αναφορά αν νομίζεις οτι σε πρόσβαλλα ή και μήνυση (!!!)."
Απάντηση
Προφανώς δεν έχω πέσει τόσο χαμηλά για να κάνω κάτι που θα έκανες εσύ..
"Επίσης κάποια από τα σχόλια σου ήταν κατά τη γνώμη μου ρατσιστικά (μου επιτρέπεις φαντάζομαι να έχω γνώμη;!) "
Απάντηση
Φυσικά, και οι άνθρωποι με ψυχοπάθειες έχουν το δικαίωμα της ελευθερής έκφρασης.
Απάντηση
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου για την ψυχική μου υγεία. Θα σου αντιπρότεινα να κοιτάξεις λίγο την ορθογραφία σου. (δεν θα το σχολίαζα, αλλά επειδή είπες οτι είσαι εκπαιδευτικός στο λέω.)[/QUOTE]
Δεν είμαι φιλόλογος, Μηχ Η/Υ είμαι.
"Λυπάμαι αλλά δεν θα αλλάξω γνώμη επειδή ενοχλείσαι εσύ. Εκτός κι αν μπήκες εδώ θέλοντας να ακούσεις μόνο αυτά με τα οποία συμφωνείς. Σ' αυτή την περίπτωση μπορώ απλά να μην ξαναγράψω στο θέμα σου, εξάλλου ο τι είχα να σου πω, στο είπα"
Απάντηση
Το θέμα είχε κλείσει μέχρι που το άρρωστο μυαλό σου το ξανάνοιξε.
Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο με την αφεντία σου. Είσαι ειλικρινά προχωρημένη περίπτωση βαριας μορφής-γενικά φάσεις και αντιφάσκεις έχεις τρικυμία εν'κρανίω και συγχηση απόψεων. Σχολίασε ότι θες μόνη σου έχεις το ελευθερό - ισως ο γιατρός σου έχει πει να σου λενε πάντα ναι..
27-12-2016, 16:11 #42
Χμ.. απο οτι βλεπω ευτυχως απαλλαχτηκε η κοπελα.
27-12-2016, 16:19 #43
H μανα σου δηλαδή?
27-12-2016, 16:25 #44
Πολλα τα μεταπτυχιακα απο οτι φαινεται. Επιπεδο..
27-12-2016, 16:31 #45
Εσυ παλι απο που ξεφύτρωσες? Η μάνα σου έκανε 4 δουλείες όταν έκανα το πρωτο μεταπτυχιακό.