Πότε θα αγαπήσω αυτό που είμαι ???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Πότε θα αγαπήσω αυτό που είμαι ???

Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να αγαπήσω αυτό που είμαι, είμαι συνεχώς ανασφαλής και θέλω να είμαι τέλεια. Τώρα τελευταία όλα μου φταίνε, το σώμα μου έχει αλλάξει, έχω πάρει κάποια κιλά τα οποία τα σιχαίνομαι, δεν έχω όρεξη ούτε να ψωνίσω δεν θέλω να φοράω κοντομάνικα και κοντά γιατι φαίνονται αυτά τα κιλά ντρέπομαι τόσο πολύ δεν ξέρω τι θα κάνω, έπειτα με βλέπουν κάποιοι πολύ μειονεκτικά και θέλω να ανοίξει η Γη να με καταπιεί, μακάρι να μπορούσα να αγαπήσω τον εαυτό μου και να μην θέλω να τον αλλάξω, μακάρι να μπορούσα να σταματήσω αυτήν την διαρκή πάλη μέσα μου... Παρακαλώ βοηθήστε με

Senior Member
    Είμαι εκατό κιλά κ αγαπάω τον εαυτό μου όταν κάνω τη δουλειά μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by AthinaDim2 View Post
    Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να αγαπήσω αυτό που είμαι, είμαι συνεχώς ανασφαλής και θέλω να είμαι τέλεια. Τώρα τελευταία όλα μου φταίνε, το σώμα μου έχει αλλάξει, έχω πάρει κάποια κιλά τα οποία τα σιχαίνομαι, δεν έχω όρεξη ούτε να ψωνίσω δεν θέλω να φοράω κοντομάνικα και κοντά γιατι φαίνονται αυτά τα κιλά ντρέπομαι τόσο πολύ δεν ξέρω τι θα κάνω, έπειτα με βλέπουν κάποιοι πολύ μειονεκτικά και θέλω να ανοίξει η Γη να με καταπιεί, μακάρι να μπορούσα να αγαπήσω τον εαυτό μου και να μην θέλω να τον αλλάξω, μακάρι να μπορούσα να σταματήσω αυτήν την διαρκή πάλη μέσα μου... Παρακαλώ βοηθήστε με
    Για τα κιλά,μπορείς να κάνεις γυμναστική και δίαιτα.

Senior Member
    Χρόνια Πολλά,
    Αθηνά, από ότι κατάλβα είσαι μικρή σε ηλικία (αν κάνω λάθος διόρθωσε με)... Αρχικά, για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει πρώτα να τον αποδεχτείς με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σου. Από ότι διαβάζω παραπάνω, έχεις κεντράρει στην εξωτερική σου εμφάνιση... Οφείλω βεβαίως, να σου πω, ότι δεν έχεις μόνο εξωτερική εμφάνιση και ότι η ανασφάλεια και η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι στοιχεία που αντανακλούν σ΄αυτή, εκτός αν ξέρεις να προσποιείσαι πολύ καλά... Γενικότερα, είναι γνωστό το πως μπορεί κανείς να αλλάξει την εμφάνιση του, οπότε δεν θα εμμείνω σ΄αυτό. Θα σε συμβουλεύσω απλώς να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να αρχίσεις σιγά σιγά να δουλεύεις τα θετικά σου στοιχεία. Αναφορικά, με τα κιλά που πήρες, δεν είναι καθόλου λειτουργικό να θέλεις "να ανοίξει η γη να σε καταπιεί" γι αυτό! Με αυτή τη λογική, κανένας άνθρωπος με παραπάνω κιλά, δεν θα έβγαινε στο φως του ήλιου. Επίσης, η στάση αυτή εν μέρει θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ρατσιστική! Ξεκινάς από τα θετικά και αποδέχεσαι τα αρνητικά, αλλάζεις ότι μπορείς να αλλάξεις και εξελίσσεσαι όχι μόνο εξωτερικά, αλλά συνολικά σαν άνθρωπος.