Δεν επιβιώνω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 72
    Senior Member

Δεν επιβιώνω

Δεν επιβιώνω πρέπει να ζω με την μαμά μου και τον μπαμπά μου για να ζήσω αλλιώς δεν επιβιώνω.

Senior Member
    μια απο τα ιδια!

Τωρα πια αν δεν γυρισεις πισω στο πατρικο είσαι ή ηλιθιος ή αυτοκτονικός.....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Γιατί ούτε εγώ επιβιωνω αν και δουλεύω αν κ για να πω αλήθεια έχω ένα τριαντα τα εκατό να είμαι καλά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Σε νιωθω!!!

Δυστηχως εδω στην Ελλαδα (ή Ελλαδισταν καλυτερα) καθε μερα παλευεις σκληρα, οχι για να ζησεις αλλα για να επιβιωσεις.....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Βρε η μιση Ελλαδα (μην πω και παραπανω) επιβιωνει χαριν των γονιων τους. Τι σκας!! Πες και ενα δοξα σοι ο Θεος που δεν ειμαστε σε κανενα παγκακι με τους πουσταραδες που μας κυβερνανε.

Senior Member
    Mnimonio θα με παντρευτεις?

Senior Member
    Κι εγω μια απο τα ιδια.. Δεν με καλουν ουτε σε συνεντευξη πια!

Senior Member
    παθουσα κ γω...κ μενα που με καλουν θα ειναι μια στο τοσο κ αυτο καμμια απατεωνια κιολας για δουλειες πυραμιδες με ποσοστα

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Βρε η μιση Ελλαδα (μην πω και παραπανω) επιβιωνει χαριν των γονιων τους. Τι σκας!! Πες και ενα δοξα σοι ο Θεος που δεν ειμαστε σε κανενα παγκακι με τους πουσταραδες που μας κυβερνανε.
    Αυτο που με νευριαζει ειναι διαφορες δηθεν που νομιζουν πως αν μενεις με τους γονεις σου εισαι μαμακια και σε βριζουν ή σε κοροιδευουν.

Μην ανησυχεις. Σε λιγο καιρο θα μας πανε και στο παγκακι.....

Junior Member
    Μην απελπίζεσαι, όπως εσύ, έτσι κι εγώ, έτσι και μεγάλο ποσοστό των νέων της χώρας. Κάποιος γράφει πιο πάνω, δόξα τω Θεώ που δεν μένουμε σε κανένα παγκάκι. Επίσης, αυτοί οι δήθεν που μιλάνε για νέους οι οποίοι δεν ανοίγουν τα φτερά τους, να δηλώσουν επαγγελματική ιδιότητα, γιατί συνήθως ψάχνουν γκόμενους για να συντηρούνται ή στην καλύτερη περιμένουν κάθε μήνα το έμβασμα στην τράπεζα από γονείς για να επιβιώσουν και να λένε μετά "εγώ πώς μένω μόνος/η;"

Senior Member
    Quote Originally Posted by nik83 View Post
    Μην απελπίζεσαι, όπως εσύ, έτσι κι εγώ, έτσι και μεγάλο ποσοστό των νέων της χώρας. Κάποιος γράφει πιο πάνω, δόξα τω Θεώ που δεν μένουμε σε κανένα παγκάκι. Επίσης, αυτοί οι δήθεν που μιλάνε για νέους οι οποίοι δεν ανοίγουν τα φτερά τους, να δηλώσουν επαγγελματική ιδιότητα, γιατί συνήθως ψάχνουν γκόμενους για να συντηρούνται ή στην καλύτερη περιμένουν κάθε μήνα το έμβασμα στην τράπεζα από γονείς για να επιβιώσουν και να λένε μετά "εγώ πώς μένω μόνος/η;"
    α το αλλο δεν το πες καποιες που μενουν με συντροφους πους τους ταιζουν η εχουν γνωριμιες κ βρισκουν εργασια γτ εχουν το μεσο που λεμε κ γλειφουν οσο δεν παει ..

Junior Member
    Αυτή τη συζήτηση έκανα σήμερα με τη σύζυγο ενός φίλου μου, για το γεγονός ότι πολλές κοπέλες επιδιώκουν να βρουν σύντροφο και μελλοντικό σύζυγο κάποιον αποκαταστημένο επαγγελματικά, για να μην ζοριστούν. Στα 30 και αυτή μου είπε κάποτε δεν το αντιλαμβανόμουν, σήμερα όμως το έχω συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να μην αγαπούν κάποιον πραγματικά, αλλά να επιλέγουν να είναι μαζί του για να μην έχουν οικονομικά προβλήματα. Αρχίζει λοιπόν να γίνεται κοινή διαπίστωση.

Senior Member
    Δυστυχώς υπάρχουμε κι εμείς οι "ψυχικά ανάπηροι...". Εγώ προσωπικά έχω κάνει πολλές προσπάθειες να ανεξαρτητοποιηθώ (και θα συνεχίσω να το κάνω), αλλά η μοίρα καμιά φορά σου παίζει άσχημα παιχνίδια. Οπότε μην κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια. Έχουμε κι εμείς τα πτυχία μας, κάνουμε κι εμείς τις προσπάθειές μας, αλλά οι ψυχικές ασθένειες έχουν να κάνουν με χημική ανισορροπία του εγκεφάλου (και όχι μόνο) που σημαίνει πως ΑΝ είσαι τυχερός και επανέλθεις από τον "άλλον κόσμο" στην καλύτερη σου μένουν η δυσκολία συγκέντρωσης, οργάνωσης της σκέψης, να μην μπορείς να αποδίδεις υπό πίεση κλπ... Υπό αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να εργαστείς και να αποδώσεις όπως πριν. Πραγματικά μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να αγαπήσω και να αγαπηθώ από έναν άντρα που να με στηρίζει και οικονομικά. Θα προσπαθώ πάλι, όσο περνάει από το χέρι μου, να προσφέρω κι εγώ, αλλά ξέρω ότι κατά κάποιον τρόπο είμαι περιορισμένη ψυχικά και νοητικά. Έχω όμως κι εγώ δικαίωμα να δημιουργήσω μια οικογένεια και να εξασφαλίζω με τον άντρα μου τα προς το ζην για τα παιδιά μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nik83 View Post
    Αυτή τη συζήτηση έκανα σήμερα με τη σύζυγο ενός φίλου μου, για το γεγονός ότι πολλές κοπέλες επιδιώκουν να βρουν σύντροφο και μελλοντικό σύζυγο κάποιον αποκαταστημένο επαγγελματικά, για να μην ζοριστούν. Στα 30 και αυτή μου είπε κάποτε δεν το αντιλαμβανόμουν, σήμερα όμως το έχω συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να μην αγαπούν κάποιον πραγματικά, αλλά να επιλέγουν να είναι μαζί του για να μην έχουν οικονομικά προβλήματα. Αρχίζει λοιπόν να γίνεται κοινή διαπίστωση.
    συγνωμη,
    αυτο το φαινομενο εσυ κι η φιλη σου, το αποδιδετε στην κριση?
    γιατι το φαινομενο υπαρχει απο τοτε που βγηκαν οι πετρες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συγνωμη,
    αυτο το φαινομενο εσυ κι η φιλη σου, το αποδιδετε στην κριση?
    γιατι το φαινομενο υπαρχει απο τοτε που βγηκαν οι πετρες..

Απο την ωρα που απο τα πλευρα του Αδαμ βγηκε η γυναικα

Page 1 of 5 123 ... LastLast