lyrica, πειτε μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    το παιρνω μονο 5 μερες...
    Και 105 μερες να το παιρνεις , δεν παθαινεις επιληψια, ετυχε σε καποιον ( πολυ περιεργο ) ..............δεν σημαινει τιποτα ...,.

Senior Member
    Παχυνες ..; Παχαινει το εφεξορ;Βέβαια έχω αδυνατίσει παρά πολύ..

Senior Member
    παιδιά ναι σε κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό...! αλλα και εγώ είχα το αίσθημα τις μαστούρας αρχικά και μετά μου έκανε επιληπτικό επεισόδιο ένα βραδυ και δεν φτάνει αυτο το συνέχισα σαν ηλίθιος και εγώ μέχρι που έφτασα σε σημείο να μην μπορώ ούτε να περπατήσω... μακριά από αυτο το φάρμακο όσοι μπορείτε...

δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα σε όλο το internet όπου και αν κοιτάξεις έχουνε άσχημες εμπειρίες πολλά άτομα από το λυρικά..

Senior Member
    Δεν ξέρω..Μίλησα με μια κοπέλα που το έπαιρνε φίλη κ έναν γνωστό μου που το παιρνει ακόμα κ δεν μου είπαν καν τέτοια πράματα,ίσα ίσα τα καλύτερα..Πιθανόν να πείραξε εσένα..Είμαι στην 5η μέρα κ έχω ενέργεια, δεν νιώθω μαστουρα παρά μόνο την πρώτη μέρα..Σίγουρα στον δικό σου οργανισμό δεν έκατσε καλά πιστεύω.πριν λίγες ώρες είχα πάει για ψώνια,μετά γυρισα έβαλα ηλεκτρική σκούπα κ έκανα μπάνιο..Μαγείρεψα..Όλα τα έκανα..Άρα κάτι δεν έκατσε καλά σε σένα μάλλον..

Senior Member
    Γενικά είναι αλήθεια πως το ίντερνετ έχει γεμίσει από κακές εμπειρίες.
    Άπειρες...
    Για όλα τα εντιεπηλιπτικά γιατί αντιεπιληπτικά είναι αυτά τα φάρμακα...
    Νευροντίν και λύρικα που ίσως κακώς δίνονται για άγχος...

Δεν θα γράψω τι έχω διαβάσει και σε ποσά πράγματα τους χτύπησε το λύρικα δεν έχει νόημα να τρομάξεις...
    Απλά στην θέση σου θα προτιμούσα να πάρω βαλεριάνες για να ηρεμήσω ή πασιφλώρα ή κάποιο βοτάνι βρε αδερφέ και αν όχι θα προτιμούσα ακόμα και αντιψυχωσικό σε μικρήηηη δόση αλλά επειδή την έχω πάθει από νευροντίν που και καλά δεν κάνει και στερητικά (τρίχες μια χαρά στερητικά έκανα όταν τα έκοψα) αλλά και από λύρικα που με έκανε αργοοοοοο στη σκέψη αργοοοο στις αντιδράσεις αλλά εντελώς χωρίς άγχος (το μόνο καλό)...

Δεν θα το ξαναέπαιρνα το λύρικα.
    Και ναι μου λείπει...
    Και το νευροντίν μου λείπει...
    Δούλευαν και τα δύο πολύ καλά...
    Σε εμένα υπερβολικά καλά...
    Με ηρεμούσαν με βοηθούσαν στο νυσταγμό όσο τίποτα άλλο ως τώρα αλλά...
    Δεν ήθελα να γίνω χαζός...
    Επειδή είναι για επιληψία είναι πολύ βαριά φάρμακα μειώνουν τα ηλεκτρικά σήματα και δεν ξε΄ρω τι άλλο και εγώ στους λίγους μήνες που τα έπαιρνα με είχαν κάνει ήδη να αργώ ακόμα και να απαντήσω να ψάχνω στοιχειώδεις λέξεις για να μιλήσω...

Senior Member
    μη με τρομαζετε..ειμαι σε απελπισια αυτες τις μερες..σας παρακαλω! παιρνω πολυ χαμηλη δοση λυρικα..μονο 50..ισως παιζει ρολο κ η δοση..ο γιατρος μου ειπε οτι κοβεται ευκολα..κ δεν θα το παιρνω για μια ζωη..δεν με εχει βοηθησει ακομα..+ εχω τρομερες ημικρανιες κ μου ειχαν πει οτι πρεπει να παρω αντιεπιληπτικο οπωσδηποτε..
    ειμαι σε φορουμ με ημικρανικους κ πολλοι παιρνουν λυρικα μιλαω μαζι τους κ ειναι μια χαρα..μη με τρομαζετε ρε παιδια πλιιζζζζ

Senior Member
    Το κακό είναι ότι μονίμως ξεχνάω οπότε τα ξεχνάω και όλα αυτά πρέπει να προσπαθήσω για να ανασύρω τις εμπειρίες και το γιατί έκοψα ένα φάρμακο γιατί δοκίμασα και άπειρα...

Senior Member
    Τα 50μγ δεν είναι μεγαλη δόση.
    Δεν είναι καν αρχική δόση.
    Οι δόσεις ξεκινάνε κανονικά στα 75μγ...

Τις ημικρανίες τις κάνει το εφφεξορ;

Senior Member
    οχι , ημικρανιες εχω απο μικρη..κ παιρνω αγγειοδιασταλτικα κατα καιρους..αλλα δεν πρεπει ..κ πηγα στο κεντρο κεφαλαλγιας κ μου ειπαν οτι οπωσδηποτε πρεπει να παρω αντιεπιληπτικο..(ασχετα με το στρες κ την φαση αυτη)..

Senior Member
    Anxious καλημερα :)
    Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα φάρμακα, δεν έχω ιδέα αλλά έχω να σου πω οτι προσωπικά μια φορά έκανα το λάθος να ψάξω στο νετ για ιατρικό θέμα δικού μου προσώπου κι από εμπειρίες που διάβασα έπαθα τέτοιο πανικό που ορκίστηκα να μη το ξανακάνω ποτέ.
    Εμπιστεύσου τον γιατρό σου που σε ξέρει καλά και μην ακους κανέναν. Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη και προσηλωμένη στον στόχο σου να γίνεις καλά.

Περνάς μεγάλο ζόρι τώρα, αλλά απ όσα έχω δει εδώ που γράφεις, είσαι δυνατή και σίγουρα θα τα καταφέρεις :)
    Προσπάθησε να μένεις στην σκέψη οτι αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση που θα περάσει όπως πέρασαν κι άλλες.

Κουράγιο και υπομονή σου εύχομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Anxious καλημερα :)
    Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα φάρμακα, δεν έχω ιδέα αλλά έχω να σου πω οτι προσωπικά μια φορά έκανα το λάθος να ψάξω στο νετ για ιατρικό θέμα δικού μου προσώπου κι από εμπειρίες που διάβασα έπαθα τέτοιο πανικό που ορκίστηκα να μη το ξανακάνω ποτέ.
    Εμπιστεύσου τον γιατρό σου που σε ξέρει καλά και μην ακους κανέναν. Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη και προσηλωμένη στον στόχο σου να γίνεις καλά.

Περνάς μεγάλο ζόρι τώρα, αλλά απ όσα έχω δει εδώ που γράφεις, είσαι δυνατή και σίγουρα θα τα καταφέρεις :)
    Προσπάθησε να μένεις στην σκέψη οτι αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση που θα περάσει όπως πέρασαν κι άλλες.

Κουράγιο και υπομονή σου εύχομαι
    χιλια ευχαριστω κοπελα μου! να εισαι παντα καλα! η αληθεια ειναι οτι το χω περασει πολελς φορες κ παντα στεκομαι ορθια στα ποδια μου καποια στιγμη και συνεχιζω...τι να κανω?μπορω να κανω κ κατι αλλο?
    πρεπει να δουλευω..εχω ενα ολοκληρο σπιτι να φροντισω..κ γενικα ειμαι μονη μου σε ολο αυτο.
    εγω κ ο γιατρος μου..μονη μου..ο συντροφος δεν ξερει απο τετοια..απλα μου λεει κανε υπομονη κ θα περασει κ αυτο.
    ο καθενας μονος του ειναι σε αυτα...εχω καταρρευσει τοσες φορες κ ομως δεν εχω λειψει ουτε μιση ωρα απο τη δουλεια μου..σφιγγω τα δοντια κ το παιζω κανονικη...κανω βεβαια αρκετα λαθη στη δουλεια κ το ξερουν οι προισταμενοι εδω οτι τραβαω ζορι...ευτυχως ειναι μαλακοι μαζι μου, εχουν κατανοηση..ειμαι 20 χρονια στην εταιρια αυτη...κ με ξερουν καλα..ξερουν οτι παντα το ξεπερναω..

Senior Member
    Ετσι θα περάσει κι αυτό λοιπόν...!!! Αυτό να σκέφτεσαι!
    Οραματίσου τη στιγμή που θα είσαι καλά κι αυτή η φάση θα ειναι παρελθόν με όσες περισσοτερες λεπτομέρειες μπορεις. Ξεκλεψε μερικά λεπτά μέσα στη μέρα σου για να κάνεις αυτό.
    Αμα δε κοιταμε εκει που θέλουμε να παμε λενε, χανόμαστε στη διαδρομή. Προσπάθησε να μείνεις στο που θες να πας λοιπόν! :)

Senior Member
    το κακο με αυτο ειναι οτι καθε φορα νιωθω πως δεν θα περασει ποτε..κ οτι καταστραφηκα..λες κ ειναι η πρωτη φορα..
    εχω αγχος για τα νεα φαρμακα..αν θα πιασουν κ πως θα πιασουν..κ αν δεν πιασουν? κ καταληξω σε καμια κλινικη?παναγια μου!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Τα 50μγ δεν είναι μεγαλη δόση.
    Δεν είναι καν αρχική δόση.
    Οι δόσεις ξεκινάνε κανονικά στα 75μγ...
    που άκουσες ότι τα 50mg δεν είναι καν αρχική δόση? και εγώ 50mg έπαιρνα και κατέληξα μέσα στο νοσοκομιο για 15μέρες...

βεβαια θα μου πεις ίσος να με πείραξε εμενα το φάρμακο... αλλα δεν είναι τυχαίο που και γνωστό μου άτομο έπαθε μόνιμο πρόβλημα με επιληψίες και αναγκάστηκε να παίρνει αντιεπιληπτικά για όλη του την ζωή εξαιτίας του λυρικά...

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

καθηγητής νευρολογικής (δεν θέλω να αναφέρω όνομα) μου είπε πως το λυρικά είναι από τα πιο επικίνδυνα αντιεπιληπτικά φάρμακα...

δεν θα πω σε κανέναν μην πάρετε το φάρμακο.. συζητήστε το απλά με τον γιατρό σας.. :)
    Last edited by Aeon; 29-12-2016 at 15:20.

Senior Member
    ε ας παθω επιληψια..εδω τοσα εχω παθει.. η επιληψια θα με φοβισει...ειλικρινα δεν με νοιαζει καθολου..προτιμω τα παντα εκτος απο ΣΤΡΕΣ!κ αν παθω επιληψια..ωραια θα ναι..δεν θα θυμαμαι κ τιποτα...κ αν χρειαστει να παιρνω αντιεπιληπτικο για ολη την ζωη μου..ας παιρνω..εδω παιρνω τοσα χρονια 2 χαπες για τον θυρεοειδη..αλλο ενα θα με πειραξει??

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast