Results 16 to 30 of 41
Thread: αγχος ή καταθλιψη?
-
30-12-2016, 16:48 #16
αρχικά θα σε παρακαλέσω να μιλάς με λίγο σεβασμό... το ότι έμαθε για το σεροτονινεργικό σύνδρομο δεν πάει να πει ότι είναι και γνωστης στο αντικείμενο...! απλά λέει την γνώμη του.. όπως είπα και πιο πριν.. είναι πολύ σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο..! οποτε ας μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουνε...!
φιλικά πάντα
- 30-12-2016, 17:18 #17
Αλλαξα γνωμη , απο που ως που , απαιτεις σεβασμο , οταν γραφεις οτι τα λεγομενα ενος μελους ειναι για γελια ........δειξε πρωτος σεβασμο , για να λαβεις ...........
Last edited by Macgyver; 30-12-2016 at 20:52.
30-12-2016, 18:52 #18
το λαδι κανναβης (το νομιμο) το δοκιμασα και εγω! Σε αφηνει ενα αισθημα ευφοριας, αλλα χθες που κοιταζα ενα ντοκυμαντερ σχετικα με την κανναβη, ελεγε πως η κανναβης επιδρα στην ντοπαμινη, δεν αναφερθηκε πουθενα η λεξη σεροτονινη, φυσικα αναφεροταν στην κανονικη κανναβη που εχει και THC μεσα! δοκιμαζοντας και εγω το λαδι, δεν ειδα να μου κανει καποιο συνδρομο σεροτονινης με το ladose που χρησιμοποιω! Αντιθετα, ενα τσαί με βοτανο ''βαλσαμοχορτο'' πηγε να μου κανει συνδρομο και ημουν στα πρωτα συμπτωματα... αν το συνεχιζα θα κατεληγα σε καμια κλινικη με κανενα ασθενοφορο....!!!
30-12-2016, 18:56 #19
το σεροξατ θελω πολυ να το δοκιμασω, αφου λετε οτι δουλευει πολυ καλα στο αγχος... η υπνηλια που περιγραφεται, πως ακριβως την εννοειται? δηλαδη οτι νυσταζεις ολη την ημερα αφου ξυπνησεις ή οτι νοιωθεις μια γενικη καταστολη στο νευρικο συστημα, και χρειαζεται να πιεις καμια 10αρια καφεδες, ωστε να γινεις λειτουργικός? Οσο για το αναφρανιλ, δεν ψηνομαι επειδη αυτα τα τρικυκλικα εχουνε πληθος παρενεργειων...δοκιμαζοντα� � το στελμιναλ, καμια φορα δεν ειμαι σε θεση ουτε σε τιμονι να κατσω!!!
30-12-2016, 20:45 #20
Menis , κανεις ερωτησεις που δενμπορει κανεις να στις απαντησει , μονο δοκιμαζοντας θα καταλαβεις , που και αυτο για να κανεις , καλυτερα να συμβουλευτεις τον γιατρο σου ...........
30-12-2016, 23:59 #21
Τα ψυχοφάρμακα είναι πολύ δυνατά φάρμακα και βγάζουν αλληλεπιδράσεις με πολύ πιο αθώα πράγματα.
Το λάδι κάναβης στη μορφή που το παίρνεις είναι πολύ συμπυκνωμένο και δραστικό.
Παίζεις με κάτι το οποίο δεν είναι τυχαίο που δεν έχει ακόμα αναγνωριστέι ως φάρμακο γιατί πέρα από τα σενάρια συνωμοσίας που πνίγουν το ιντερνετ στην πραγματικότητα όντως ακόμα και οι γιατροί δεν ξέρουν 100% τις επιδράσεις του στον ανθρώπινο οργανισμό πόσο μάλλον τις αλληλεπιδράσεις του με ένα αντικαταθληπτικό που αλλάζει τόσο ευαίσθητες ισορροπίες στον εγκέφαλο...
Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν πως ενεργοποιεί τους υποδοχείς σεροτονίνης ότι και να σημαίνει αυτό...
Όσο για τις μπανάνες που λες το ίδιο θα σου πω για τους σπόρους ήμερης κάναβης.
Αλλο να πας να πάρεις σπόρους ήμερης καναβης από ένα ξηροκαρπάδικο και άλλο συμπυκωνμένο εκχύλισμα του δραστικού συστατικού των σπόρων.
Με την ίδια λογική αφού δε σε πειράζουν οι μπανάνες μπορείς να παρεις την αντικαταθληπτική τους ουσία συμπηκνωμένη δηλαδή την τρυπτοφάνη σε χάπι. Εκεί να δεις σύνδρομα σεροτονίνης...
Δεν λέω ότι αυτό έχεις. Μια εικασία κάνω...
Και σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προσέχεις με οτιδήποτε συμπυκνωμένο γιατί η συμπύκνωση γίνεται ακριβώς για να πολλαπλασιαστεί η δράση τους και να επιτευχθούν "θεραπευτικά" αποτελέσματα...
Επίσης δεν είναι συνετό να πίνει κανείς με τα αντικαταθληπτικά γιατί τα αποτελέσματα σίγουρα είναι μη προβλέψιμα...
Δεν το παίζω ειδικός δεν είμαι άλλωστε.
Αλλά σίγουρα έχω μιλήσει με πολλούς ψυχιάτρους και έχω διαβάσει αρκετά για να βελτιώσω δικά μου θέματα και για να μην ξανακάνω βλακείες που ω ναι έχω κάνει...
31-12-2016, 00:04 #22
Εγώ είχα μια απίστευτη καταστολή του ΚΝΣ σε σημείο να παθαίνω black out συχνά πυκνά σα να σβήνουν όλα στιγμιαία...
Προφάνως βέβαια απλά δε μου έκατσε ποτέ σαν φάρμακο. Έκανε τρομερή αγχόλυση αλλά δεν ξύπναγα με τίποτα και όταν ξύπναγα ήμουν μονίμως σε φάση ότι θέλω να παω για ύπνο...
Και όχι ούτε ο καφές με σήκωνε...
Αξίζει παρόλα αυτά να το δοκιμάσει κάποιος αν του το επιτρέπει ο γιατρός του γιατί και καλά φέρνει υπνηλία σε 40-50% των χρηστών.
Μπορεί να είσαι ο τυχερός ;-)
31-12-2016, 00:23 #23
συμφωνω με οσα λες..
όσο για το λάδι κάνναβης χωρίς παρεξήγηση είναι νόμιμο ψυχρής ήμερης κάνναβης sativa με ελαχιστη έως καθόλου THC... το βρίσκει ο καθένας σε βιολογικά προϊόντα...! μπορείς να το χρησιμοποίησης σε σαλάτες για dressing η να παίρνεις 2 κουταλάκια του γλυκού πρωί-βραδυ είναι πλούσιο σε ω3 και έχει παρα πολλές βιταμίνες..
ωστόσο δεν νομίζω πως από αυτό είμαι έτσι.. είχα και πιο πριν ζαλάδες αλλα ίσος επιδείνωσε την κατάσταση auto το λάδι ποτε δεν ξέρεις... η παρενέργεια που αναφέρεται σε μερικούς είναι μια μεγάλη κόπωση νευρολόγοι έχουνε πει πως πρέπει να ξεκινάμε με χαμηλή δοσολογία και όχι ένα κουταλάκι του γλυκού...! βεβαια τώρα το σταμάτησα.. να δω αν φταίει αυτο.. και βλέπουμε...
είχα είχα πάθει κάτι τόσο σοβαρό όπως το sundromom σεροτονίνης νομίζω θα το είχα καταλάβει η θα είχα κάτι πιο σοβαρό από αστάθεια και ζαλάδες...
εγώ αυτά που παθαίνω τώρα είναι όταν είμαι σε κόσμο να με πιάνει μια μυϊκή αδυναμία και ένα αίσθημα ζάλης που νομίζω ότι θα χάσω την ισορροπία μου και θα πέσω κάτω... αισθάνομαι μέσα μου μια ανησυχία αυτό το άγχος.. τα αυτιά μου βουλώνουνε και δεν μπορώ να ακούω γύρο μου φασαρία...
εντωμεταξύ έχει 2 μέρες τώρα που δεν πήρα το χαπάκι του θυροειδή το T4 και νιώθω πως επιδεινώθηκε από auto η ζαλάδα και το άγχος... βεβαια τώρα δεν βρήκα στο φαρμακείο το T4 και πήρα το eythyrox τις ίδιας δοσολογίας.. θα ξεκινήσω αυτό κατευθείαν..
31-12-2016, 17:52 #24
σήμερα ζαλίζομαι πιο πολύ από όλες τις ημερες... βασικά παρατήρησα ότι η ζαλάδα έρχεται μέσα από τα ματια μου... φόρεσα το πρωί τους φακούς επαφής και τους έβγαλα άμεσος γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω με την αστάθεια.. και έτσι έβαλα πάλι τα γυαλιά.. δεν ξέρω τι μου συμβαίνει.. αλλα ελπίζω πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό.. το άγχος είναι δυστυχώς ύπουλος εχθρός...
αυτή την στιγμή ακούω κάτι εγκεφαλικά κύματα i-doser, ακούω έναν ήχο που λέει έχει την επίδραση τις κοκαΐνης... εμενα με ήρεμη πάντως.. χαχα
31-12-2016, 19:32 #25
μηπως Ακη πρεπει να προσεξεις τον θυροειδη σου? Ειναι λιγο απιθανο, να φταινε οι φακοι επαφης για την ζαλαδα που μας περιγραφεις! Δεν ξερω, αλλα παλι, μοιαζει απιθανο.............................
31-12-2016, 19:48 #26
31-12-2016, 20:04 #27
Εγώ το παθαίνω κάθε φορά που ανεβαίνει η μυωπία αλλά κρατάει μία μέρα ή ζαλάδα το είχα κι εγώ με τους φακούς άλλα πολλά ξενύχτια κ πολύ αλκοόλ μόλις έβγαζα τους φακούς έφευγε η ζάλη αν είναι αυτό με τα γυαλιά δε θα έχεις πρόβλημα κι εμένα μου έκανε ζάλη όχι αστάθεια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
01-01-2017, 02:37 #28
ειμαι 24, ναι το i-doser το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά για να χαλαρώνω έχει φάση... αν και το θεωρώ περισσότερο placebo... πλέον δεν με πιάνει όπως παλιά...
σήμερα ήμουνα σε κατάσταση να πάρω xanax.. αλλα το γλίτωσα... ήπια 7 ποτήρια κόκκινο κρασί... και τέτοια χαλάρωση ούτε το ηρεμιστικό δεν μου δίνει...!!!!! βεβαια νιώθω nirvana τώρα από την χαλάρωση...! αλλα είμαι σίγουρος πως άμα έβγαινα έξω θα πάθαινα κρίση πανικού χάχα
το περίεργο είναι μόλις ήπια το κρασάκι έφυγε η ζαλάδα και έχω μια τρομερή υπνηλία...! ξέρεις αυτο το αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας που φέρνει έναν γλυκό ύπνο...! ότι καλύτερο...!!
το πρόβλημα μου λογικά από το άγχος είναι ότι έχω μυϊκή αδυναμία και τα αντανακλαστικά μου έχουνε γίνει πιο αργά... ίσος αυτό να οφείλεται και σε συμτώματα του hashimoto? δεν έχω ιδέα... όλη μέρα μια απάθεια και καταθλιπτική διάθεση.. μου φέρνει κάτι σε αγχώδεις κατάθλιψη αυτο που έχω τώρα...
02-01-2017, 00:10 #29
Σε κάθε περίπτωση φίλε Άκη καλό είναι να μην ξεπερνάς τα δύο κρασιά ημερισίως γιατί απλά βλάπτεις το συκώτι σου.
Μυική αδυναμία και ατροφία είχα εγώ λόγω κακής κυκλοφορίας μαζί με μουδιάσματα μυρμιγκιάσματα ζαλάδες ορθοστατική υπόταση κτλ...
02-01-2017, 19:29 #30
σήμερα δεν μπορούσα να ηρεμήσω από τις ζαλάδες... η χειρότερη μέρα μου...! το άγχος με σκότωνε προσπαθούσα να αποφύγω το xanax έφτιαξα ένα χαμομήλι με τηλιό.. μετά ήπια 1κουταλάκι λάδι κάνναβης... η ζαλάδες εκεί χτυπάγανε κόκκινο...! ε δεν άντεξα και πήρα ένα xanax 0.5...
το άγχος έφυγε η ζαλάδες εκεί επιμένουνε σε μικρότερο βαθμό βεβαια.. αλλα και πάλι είναι ενοχλητικό... πρέπει δηλαδή να είμαι συνεχεια μαστουρωμένος για να νιώθω καλά? δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση... με το xanax τώρα είμαι λες και ζω σε όνειρο.... και γενικά θα κράτηση και κάνα 6ώρο σε εμενα τώρα...
γιατί ρε γαμώτο να μην μπορώ πλέον να είμαι ξανά ευτυχισμένος? γιατί να είμαι συνεχεια σαν άρρωστος? δηλαδή πρέπει να τρέχω πάλι σε γιατρούς να ψάχνω τι μου συμβαίνει?
όσο για τον θυροειδή δεν ξέρω αν μου κάνει όλα αυτά τα κούλα...