διερωτομαιιι!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    Πριν τρία χρόνια άρχισα από το μηδέν με πολύ πόνο είμαι στο ένα και να ξαναρχίσω από το μηδέν δε με πειράζει πλέον έχει μπεί μπροστά το ένστικτο της επιβίωσης τι θέλω να σου πω το τραγανό θα το βρεις αν έρθεις στην ανάγκη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    27 ειμαι...ναι γιατι διεκρινε εντονο αυτοκτονικο ιδεασμο.μου ειπε οτι θσ μου εγραφρ το λαντοζ αλλα μου ειπε οτι θα με ενεργοποιησει πολυ και λογω των τασεων αυτοκτονιας φοβηθηκεωμην κανω τιποτα μεχρι νσ μου φτιαξει τη διαθεση...επισης εινσι και το αλκοολ στη μεση που μου ειπε να το κοψω αλλσ δεν το εχω κανει ακομα.απλα δεν με γεμιζει κατι πλεον και οι φιλοι μου εχουν τις ζωες τους δεν θα ασχοληθουν μαζι μου

Senior Member
    Δεν είσαι σχιζοφρενής... είσαι μεγάλη πλέον, θα το είχες καταλάβει! Άρα ψυχοθεραπεία μην φοβάσαι να κάνεις! Δεν μου λέει κάτι ό έντονος αυτοκτονικός ιδεασμός από την πρώτη συνεδρία! ..Ίσως φοβήθηκε, μην κάνεις κακό στον εαυτό σου!...
    Το ακοόλ πρέπει να το κόψεις εφόσον ξεκίνησες την φαρμακευτική αγωγή. Επίσης, το αλκοόλ κρύβει τα συμπτώματα της κατάθλιψης γιατί λειτούργει σαν ηρεμιστικό (υπεραπλουστευμένα στο λέω). ... Αν είναι όντως φίλοι σου, θα ασχοληθούν... κι εμένα οι φίλοι μου έχουν τις ζωές τους (όπως κι εγώ τη δική μου), αλλά προσπαθούν να με βοηθήσουν όσο και όπως μπορούν.
    Πόσο καιρό είχες έμμονες σκέψεις αυτοκτονίας πριν επισκεφθείς ψυχίατρο; Και σε τι βαθμό τις έχεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina20 View Post
    ολοι διεγνωσαν μια διαταραχη προσωπικοτητας μαζι με κατσθλιψη.το θεμα ειναι οτι ενω η διαθεση μου ως ενα βαθμο εχει επανελθει θελω να πω δηλαδη οτι δεν σκεφτομαι τοσο οσο σκεφτομουν οι τασεις αυτοκτονιας που ειχα δεν εχουν φυγει.δηλαδη η αυτοκτονια για μενα φσνταζει ως λυση.δεν θελω να προσπαθησω για την ζωη μου
    τι διαταραχη σου ειπαν?

Βαζοντας τον εαυτο μου στη θεση σου για να σε καταλαβω, νιωθω οτι εισαι παρα πολυ κουρασμενη, απηυδισμενη, φορτωμενη. Σαν το αλογο που το φορτωσαν με παρα πολυ βαρυ φορτιο για την ανηφορα και αυτο δεν αντεξε και κλαταρε...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Εδω και τρεις μηνες περιπου πιο εντονες τις ειχα και πιο πριν αλλα οχι ετσι πριν κανα χρονο δηλαδη..οι φιλοι μου δεν κατααλαβαινουν μου λενε βρεες μια δουλεια κ.λ.π δεν τους εχω πει και πολλα και ουτε θελω γτ λογω του αδερφου μου μπορει να γινει ταυτιση οτι αρρωστησα κι εγω και γενικα δεν θελω να πω περισσοτερο.εγω δεν εχω ζωη τωρα και μου τη δινει αυτο δεν ημουν ετσι ειχα πολλα ονειρα τα οποια καραβαραθρωθηκαν...

Senior Member
    Mara,Z καπως ετσι οπως το περιεγραψες νιωθω..οριακη μεταιχμιακη μου ειπαν οτι εχω στοιχεια αρκετα αν και δρν το προσδιορισαν ακριβως

Senior Member
    Οι διαγνώσεις είναι ταμπέλες που δε είναι απαραίτητο ότι είναι κ σωστές μην μασάς

Senior Member
    οριακη μεταιχμιακη μου ειπαν οτι εχω στοιχεια αρκετα αν και δρν το προσδιορισαν ακριβως
    σου ειπαν οτι εχεις στοιχεια, οχι οτι εχεις οριακη διαταραχη.

Γνωμη μου, προσπαθησε να ξεκουρασεις μυαλο, σωμα και ψυχη. Το αντικαταθλιπτικο θα σε βοηθησει να κοιμασαι πιο βαθια και να χαλαρωσεις. Αν μπορεις, κανε γυμναστικη σε γυμναστηριο. Εκτος απο το σταθερο προγραμμα, εκτονωνεσαι, βλεπεις και κοσμο, αλλαζεις παραστασεις, παιρνεις τα πανω σου...
    Και μην πιεζεσαι να βαζεις στοχους, προεχει να ξεφορτωσεις το βαρυ φορτιο, να ανακτησεις δυναμεις και τοτε να βαλεις μπρος .
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Ναι το ξερω δεν ειναι και πολυ σαφη τα δεδομενα στην ψυχιατρικη.με εναν απο αυτους που πηγα ο οποιος βγαινει και στην τβ ενιοτε ηταν ο πιο μαλακας που εχω παει εβερ.του ελεγα τα ππροβληματα μου και μου ειπε ωραια και τι να κανουμε τωρα? Και μου λεει εχω 700 ασθενεις αν δεν θες εσυ να βοηθησεις τον εαυτο σου δεν θα κατσω να ασχοληθω εγω.και του λεω για να ειμαι εδω σημΑινει οτι το υγιες κομματι του εαυτου μου θελει να βοηθηθει.και ολα αυτα γτ του εκανα νυξη για την αγωγη του ειπα οτι γιατι δεν υπαρχει μια εξεταση στην ψυχιατρικη που να δειχνει οτι μου λειπει η ταδε ουσισ απο τον εγκεφαλο και γι αυτο το λογο χρειαζομαι αγωγη?και αυτο του το ειπα γιατι μου συγκρινε την ψυχιατρικη με τις αλλες ειδικοτητες.οτι αν εχεις καταγμα δεν θα βαλεις γυψο και τετοια.και του λεω ναι αλλα εκει θα μου κανουν ακτιβογραφια εσεις βασιζεστε καθαρα σε ενδειξεις οχι σε αποδειξεις.και ημουν τοσο αρνητικη γιατι ηταν πολυ μαλακας με αυτα που του ειπα σε φαση εχω πελατεια δεν θα ασχοληθω μαζι σου ε σηκωθηκα κι εφυγα και πηγα σε αλλον που τουλαχιστον ηταν " ανθρωπος" οχι μονο επιστημονας

Senior Member
    ειχα πολλα ονειρα τα οποια καραβαραθρωθηκαν...
    εισαι παρα πολυ μικρη για να μιλας για καταβαραθρωση ονειρων.
    Αλλοι στα 40 τους αλλαζουν καριερα και ξεκινανε απο το μηδεν. Δεν τελειωνει η ζωη ουτε με 10 ουτε με 100 αποτυχιες.

Ο αδερφος σου τι λεει? πως διαγνωσθηκε σχιζοφρενης? μενετε μαζι?

Senior Member
    Ο αδερφος δεν ειναι καθολου καλα.απο μικρος εκανε χρηση χασισ και πιο σκληρων ναρκωτικων και στα 17 του εκανε το πρωτο ψυχωτικο επεισοδιο.απο τοτε νοσηλευεται σε κλινικες τωρα ειναι σε ξενωνα και προσφατα λογω της φαρμακολογιας απρκτησε και προβλημα στα νεφρα με αποτελεσμα να ειναι με καθετηρα τωρα.και ειναι 29 χρονων μονο και κπανεμορφος

Senior Member
    Μπορεις να κανεις μαγνητικη εγκεφαλου για να δεις αν ολα καλα, ή αν υπαρχουν προβληματικες εστιες.
    Μετα μπορεις να κανεις μια αιματολογικη εξεταση για σεροτονινη, και συμπληρωματικα θα σου προτεινα Β12 και βιταμινη D.
    Nα τσεκαρεις φυσικα το θυρεοειδη σου και τις ορμονες σου.
    Ρωτα εναν παθολογο τι αλλες εξετασεις ενδεικνυται να κανεις...

Και αν ολα αυτα ειναι πολυ καλα, και εχεις αυτα τα συμπτωματα, ε ναι πρεπει να ακολουθησεις αγωγη φαρμακευτικη. Για να στεκεσαι στα ποδια σου και να σκεφτεσαι με διαυγεια. Τα φαρμακα δεν δινουν λυσεις αλλα βοηθανε να βρεθει η λυση.

Senior Member
    Ο αδερφος δεν ειναι καθολου καλα.απο μικρος εκανε χρηση χασισ και πιο σκληρων ναρκωτικων και στα 17 του εκανε το πρωτο ψυχωτικο επεισοδιο.απο τοτε νοσηλευεται σε κλινικες τωρα ειναι σε ξενωνα και προσφατα λογω της φαρμακολογιας απρκτησε και προβλημα στα νεφρα με αποτελεσμα να ειναι με καθετηρα τωρα.και ειναι 29 χρονων μονο και κπανεμορφος
    Οι γονεις για ολη αυτη την κατασταση πως νιωθουν?

Senior Member
    Χαλια πως να νιωθουν? Ο πατερας μου πινει και ειναι στον κοσμο του και η μανα μου εχει καταθλιψη.μεχρι τωρα εγω ημουν η δυνατη αλλα κλαταρα κι εγω

Senior Member
    Κουράγιο κούκλα

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast