Έχω την εντύπωση ότι είμαι ένα ΤΡΟΛΛ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    To πρόβλημα είναι η ανεργία....άντε κάνε εσύ την διαφορά , έχε φουλ αυτοπεποίθηση , μην έχεις ανασφάλειες τύπου ''θα μείνω άνεργος , δεν θα τα καταφέρω ''κλπ σε αυτή την κοινωνία........
    Σαφώς και είναι πρόβλημα.
    Πριν την κρίση και κατά τη διάρκεια της κρίσης, ένας ήταν ο προσδιοριστικός παράγοντας για τις σχέσεις μας με τους άλλους και με τον εαυτό μας. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ!
    Και όταν συγκρίνεσαι, αυτό είναι το πιο υποτιμητικό πράγμα για σένα. Αντί να προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος, θα γίνεις χειρότερος. Θα ζηλεύεις, θα φθονείς, θα μένεις πίσω.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by loca View Post
    βρε δελφινι σε καθε ποστ παραπονιεσαι που εφαγες το γκομενο της φιλης σου.ξεκολλα απο αυτο το θεμα τουλαχιστον 2 φιλες μου μου χουν φαει το γκομενο και μια την επεσε σε εναν που τα ειχα μπροστα μου κι εγω εχει τυχει να κανω κατι με καποιον που ηταν ηδη σε σχεση.θελω να σου πω οτι δεν ειναι κατι τοσο ακραιο πιο πολυ συνηθισμενο θα ελεγα και απο ηθικη αποψη για μενα ειναι αν η φιλη σου αξιζε ας τον κραταγε
    Στον δικό μου κύκλο δεν είναι και τόσο συνηθισμένο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Δελφίνι και εγώ ώρες-ώρες αισθάνομαι χαζός και ανίκανος και έχω την πεποίθηση ότι δεν θα καταφέρω επαγγελματικά και ακαδημαϊκά να γίνω κάτι το σημαντικό. Έχω την πεποίθηση ότι θα είμαι ένας ακόμη άνεργος, μια ακόμη κουκκίδα στο πλήθος.
    Ξέρεις που είναι το πρόβλημα; Οτι συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους.
    Να ξέρεις όμως ότι ο καθένας μας έχει ξεκινήσει από διαφορετικές αφετηρίες και έχει χαράξει διαφορετικές πορείες.
    Κάποιοι τα είχαν όλα έτοιμα, από τη στιγμή που γεννήθηκαν μέχρι τα πρώτα -ήντα τους. Κάποιοι άλλοι, είχαμε δύσκολη παιδική ηλικία, δύσκολη εφηβεία, ενηλικίωση, κλπ. Σημασία έχει να πηγαίνουμε μπροστά!
    Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις. Έχεις εμας δίπλα! ;)
    Σε ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου να είσαι καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Σαφώς και είναι πρόβλημα.
    Πριν την κρίση και κατά τη διάρκεια της κρίσης, ένας ήταν ο προσδιοριστικός παράγοντας για τις σχέσεις μας με τους άλλους και με τον εαυτό μας. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ!
    Και όταν συγκρίνεσαι, αυτό είναι το πιο υποτιμητικό πράγμα για σένα. Αντί να προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος, θα γίνεις χειρότερος. Θα ζηλεύεις, θα φθονείς, θα μένεις πίσω.
    Πολύ σωστά το έκανα και εγώ αυτό παλιά, τώρα προσπαθώ να το αποφύγω να συγκρίνομαι.

Γεια σου δελφίνι!!

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ,είναι ότι δεν έχεις και τόσο σοβαρό θέμα όσο νομίζεις.Η αίσθηση του χιούμορ που έχεις το προδίδει αυτό.Μάλλον σου λείπει λίγο η αυτοπεποίηθηση την οποία προσπαθείς να συμπληρώνεις με το να εισπράττεις από άλλους επιβεβαίωση.Δεν χάλασε ο κόσμος,και άλλοι το κάνουν αυτό,κι εγώ .Λίγο πολύ όλοι,στο κοινωνικό πλαίσιο όπου ζούμε.

Τα πολλά ψυχολογικά όπου αναφέρεις είναι δείγμα συναρπαστικής προσωπικότητας!Είμαι σίγουρος γι αυτό.

Τώρα,όσον αφορά αυτά που ντρέπεσαι...έκανες κάτι κακό σε κάποιον?Αν όχι,απλά έκανες κατι διαφορετικό.Ε δεν πειράζει,δεν χάλασε κι ο κόσμος!Αν όλοι κάναμε τα ίδια θα ημασταν ρομπότ,θα ήταν απιστευτα βαρετό.Μην κατακρίνεις τον εαυτό σου αν θεωρείς εκ των υστέρων ότι φάνηκες πολύ αδυναμη ή διαφορετική.Και τα δύο προδίδουν ότι έδειξες κάτι αυθεντικό.

Προχώρα!Keep walking και προσπάθησε να αποφύγεις την γκρίνια και την βαρεμάρα

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πραγματικά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Λοιπόν παιδιά έχω την εντύπωση ότι είμαι ένα τρολλ μια χαζή τρελή κοπέλα που δεν καταφέρνει να κάνει τίποτα στην ζωή της και που νομίζω ότι τελικά θα αυτοκτονήσω. Επίσης ούτε να ζήσω δεν μπορώ γιατί είμαι μέσα στα ψυχολογικά αφού πονάει όλο το σώμα μου από τα ψυχολογικά και δεν την παλεύω γενικώς.
    όταν στα 'λεγα εγώ ότι είσαι τρολλ δεν με πίστευες
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CE%BB_(%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4 %CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF)
    Δεν νομιζω ότι είσαι.Το αυθεντικό τρολλ έχει πληρη επίγνωση ότι είναι |ο|
    .Κοληματα τρως όπως όλοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CE%BB_(%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4 %CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF)
    Δεν νομιζω ότι είσαι.Το αυθεντικό τρολλ έχει πληρη επίγνωση ότι είναι |ο|
    .Κοληματα τρως όπως όλοι.
    Σε ευχαριστώ ρε φιλαράκι!

Page 2 of 2 FirstFirst 12