Απόρριψη στο γάμο και ζήλεια - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast
Results 151 to 165 of 185
    Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Το να μη μιλας/να κρυβεις τι νιωθεις απο τον αλλον τον κανει στα ματια σου να φαινεται χαζος να το πω μπακαλικα...τυπου "πωπω τιποτα δε ξες καημενο"... Και μετα η ολη απομακρυνηση δυσαρεσκεια ψυχρα εντεινονται για αυτον ακριβως τον λογο.
    Μα αυτά είναι τα πλέον κλασσικά στις σχέσεις. Ελάχιστοι ίσος είναι αυτοί οι οποίοι "τα λένε όλα". Είναι σχεδόν κάτι ουτοπικό για τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς χρειάζεται πρώτα μια "άλφα" νοοτροπία (και συμπεριφορά).

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Αυτό ακριβώς που λες είναι. Απλά η Natalia_sups έχει κολλήσει με την εξωσυζυγική σχέση, λες και αν δεν έκανε εξωσυζυγική σχέση η σύζυγος, τότε θα ήταν διαφορετική η κατάσταση.

Το ψέμα ήταν η απάντηση της συζύγου στην ερώτηση του θεματοθέτη, σχετικά με το αν η σύζυγος έχει εραστή. Του απάντησε ότι δεν έχει, αλλά με τρόπο που φανέρωνε πως λέει ψέματα. Αργότερα ο θεματοθέτης ανακάλυψε και την εξωσυζυγική σχέση.

Το θέμα για πολλούς είναι το τρίτο πρόσωπο και η απιστία. Όλα τα άλλα τα περνάνε στο ντούκου.
    Δες ξανα τι λεω στο τελευταιο μηνυμα και μη βγαζεις συμπερασματα για το που εχω κολλησει.

Senior Member
    Καλα παιδια καταληξαμε...θεματοθετη εσυ φταις δεν ησουν καλος συζυγος την εσκασες την καημενη και δεν ειχε αλλη επιλογη, καλα εκανε.

Banned
    Καλα παιδια καταληξαμε...θεματοθετη εσυ φταις δεν ησουν καλος συζυγος την εσκασες την καημενη και δεν ειχε αλλη επιλογη, καλα εκανε.
    Δε χρειάζεται να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.

Πιθανόν η σύζυγος να ήταν υπόδειγμα συμπεριφοράς για 15 χρόνια και μόλις έκανε εξωσυζυγική σχέση, άλλαξε άρδην λειτουργώντας εν κρυπτώ και λέγοντας ψέματα.

Senior Member
    Ναι η passive agressive συμπεριφορα που περιγραφεις ειναι υγιεστατη και τον κανει τον αλλον να θελει να σου χαρισει τον ουρανο με τ'αστρα. Και στο κατω κατω της γραφης δε ξερω πως το βλεπεις εσυ αλλα και την αποκρυψη της αληθειας ψεμμα και προδοσια τα θεωρω. Το να μη μιλας/να κρυβεις τι νιωθεις απο τον αλλον τον κανει στα ματια σου να φαινεται χαζος να το πω μπακαλικα...τυπου "πωπω τιποτα δε ξες καημενο"... Και μετα η ολη απομακρυνηση δυσαρεσκεια ψυχρα εντεινονται για αυτον ακριβως τον λογο.
    Προφανως και ο συντομα απατημενος συντροφος εθελοτυφλει/ειναι αλλου/δε δινει σημασια καμια φορα μπλα μπλα. Αυτο ειναι το δικο του μεριδιο. Αλλα ειναι ανωριμο να περιμενεις να κανει τον ντετεκτιβ και να ψυχανεμιζεται το καθε σου καπριτσιο. Ειναι ομορφο να μας καταλαβαινει ο ανθρωπος μας απο μονος του αλλα αυτο δε γινεται να γινεται συνεχεια ειδικα σε βάθος χρονου. Ολοι λενε ειναι σημαντικη η επικοινωνια αλλα δεν ξερουν τι εννοουν. Ειναι φειλ το να μη μπορεις να επικοινωνησεις αποτελεσματικα στον αλλον αυτο που χρειαζεσαι. Ξερεις ποιανου τις διαθεσεις μαντευουμε; Των μωρων. Που αμα κλαίνε ψαχνουμε αμα πεινανε η αμα χεστηκαν. Κανενας σοβαρος ενηλικας ομως δε μπορει να περιμενει τετοιο πραγμα απο τον συντροφο του. Πρεπει να επικοινωνησει οσα τον χαλανε ΑΜΕΣΑ. Οχι να ψαχνει ο αλλος σημαδια...σιγα μην ακολουθει και λιστες τυπου κοσμοπολιταν "15 πραγματα που σημαινουν οτι δεν σας θελει τοσο πια".
    Οσο για το βολεμα ποιος βολευεται πιο πολυ αυτος που εθελοτυφλει και πειθει τον εαυτο του οτι ολα ειναι οκ η αυτος που ΞΕΡΕΙ τι γινεται, ξερει τι νιωθει και επιλεγει και την ασφαλεια της πρωταρχικης του σχεσης και κατι πιο ενθουσιαστικο ταυτοχρονα; Γιατι ξερεις ε; Αμα αισθανεσαι δυσαρεσκεια και απομακρυνση και μπλα μπλα εχεις παντα την επιλογη να χωρισεις και να βρεις τον ενθουσιασμο σου αλλου...αλλα θα ηταν ξεβολευτικο, δεν θα ηταν.....;
    Μάλλον δεν έγινα κατανοητή... αυτό που περιέγραψα, δεν το περιέγραψα ως ένα υπόδειγμα καλής συμπεριφοράς και ωριμότητας, ούτε ως κάτι υγιές. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να κρίνω τι είναι υγιές και τι όχι. Περιγράφω απλά κάτι που είναι πάρα πολύ συνηθισμένο!
    Αν θες την προσωπική μου γνώμη ναι, είναι δείγμα ανωριμότητας το να περιμένεις από τον άλλον να μαντέψει τις διαθέσεις σου και ιδανικά συμφωνώ με την τακτική που περιγράφεις οτι ο καθένας πρέπει να λέει αυτό που νιώθει ξεκάθαρα και άμεσα. Αλλά αυτό δεν είναι λίγο ουτοπικό σε μια σχέση χρόνων; Και λέω ουτοπικό γιατί αυτό που περιγράφεις απαιτεί εκτος των άλλων και πολύ σχέση με τα συναισθήματα σου τα ίδια. Πολλές φορές κατα τη διάρκεια μιας μακρόχρονης σχέσης ειδικά, τα συναισθήματα μας αλλάζουν συχνά και δεν έχουμε όλοι ανα πάσα στιγμή την ωριμότητα οχι να τα πούμε στον άλλον, αλλά ούτε να τα δούμε εμείς οι ίδιοι και να επεξεργαστούμε με προσοχή. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί και η ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου για να αναγκαστούμε να δούμε τελικά και να ανακαλύψουμε τι νιώθουμε. Αυτό είναι σαφώς δική μας ευθύνη, και αυτό βόλεμα είναι προφανώς. Άρα το σημείο μάλλον που διαφωνώ μαζί σου είναι "αυτός που ΞΕΡΕΙ τι γίνεται...". Κατά την γνώμη μου μπορεί ούτε αυτός να μην ξέρει τι γίνεται.

Επίσης δεν χρειάζεται να γίνεις ντεντεκτιβ σε μια σχέση ούτε να μυρίζεις τα νύχια σου συνεχώς για το τι θέλει ο άλλος ή να είσαι στο ψάξιμο για το πότε θα σου τη φέρει. Αλλά η επικοινωνία μας δεν περιορίζεται στην λεκτική. Όταν πραγματικά είσαι σε μια σχέση, δεν χρειάζεται να σου πει ο άλλος με λόγια οτι κάτι δεν πάει καλά, το νιώθεις! Αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη του στο να στοπει, αλλά ούτε και την δική σου στο να το δεις.
    Με λίγα λόγια βόλεμα κι απο τις δύο πλευρές είναι συνήθως, αυτό λέω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Δε χρειάζεται να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.

Πιθανόν η σύζυγος να ήταν υπόδειγμα συμπεριφοράς για 15 χρόνια και μόλις έκανε εξωσυζυγική σχέση, άλλαξε άρδην λειτουργόντας εν κρυπτώ και λέγοντας ψέματα.
    Ε αυτο λεω ντε την εσκασε την καημενουλα που ηταν υποδειγμα συζυγου 15 χρονια και το μονο που επαιρνε σε ανταλλαγμα ηταν αδιαφορια, ποσο να αντεξει...;
    Ετσι ειναι οι ανθρωποι αλλαζουν ριζικα απο τη μια μερα στην αλλη ως γνωστον -_-
    Ξυπνησε ενα πρωι και ειπε "ως εδω, δικαιουμαι λιγη καλοπεραση με αλλον, εκανα τα αδυνατα δυνατα για να του δειξω οτι δεν ειμαστε καλα, ξυνιζα τη φατσα μου και αντι να μου κανει τα χατηρια με απεφευγε μεχρι να μου περασει...ως εδω, ειμαι αλλος ανθρωπος απο σημερα".
    Αν θελεις να σου πω στα αληθεια ομως ποιο πιστευω οτι ειναι το σφαλμα του θεματοθετη μπορω να σου παρουσιασω και το δικο του μεριδιο ευθυνης:
    "λαθος επιλογη συντροφου". Απλο. Το σκεφτηκα απο την αρχη αλλα θεωρησα ατοπο να το αναφερω με βαση τις αναγκες του θεματοθετη/τα πλαισια του θεματος.
    Αν τωρα ολοι εσεις νιωθετε σοφοτεροι και ωριμοτεροι με το να κοτσαρετε ενα "φταιμε κι οι δυο που ζουμε χωρια" οκ...δεν διαφωνησε κανεις σε αυτο, συνηθως ετσι ειναι, απλα θεωρω ατοπη την θερμη με την οποια δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα. Το γεγονος ειναι οτι ο γαμος του ανθρωπου κατερρευσε.
    Που θελετε να καταληξετε; Το επιγραμμα του ολου θεματος και το κατω κατω της γραφης να ειναι "εεεελα μωρε, ειναι φυσιολογικο να γινονται αυτα και αναμενομενο" η "ωωωχ αδερφε μου νταξει και ποιος τρεχει τωρα να διατηρει μια ειλικρινη σχεση, τα ψεμματα και η απιστια μεσα στο προγραμμα ειναι"...
    Καθομαι και απορω ρε φιλε.
    Η εχετε λερωμενες τις φωλιες σας (που δεν με αφορα) η ειστε προετοιμασμενοι να αποδεχτειτε με την ιδια χαλαρότητα το όποιο κερατο φατε εσεις;
    Η αληθεια ειναι πως προσωπικα καταληγω απλα στο συμπερασμα οτι ειναι αποτυχημενες προσπαθειες επιδειξης σουαβ σοφιας ξερω γω. Οτι δες ποσο εξω απο τα πλαισια σκεφτομαι, ποσο out of the box,ειμαι γαματος/γαματη. Θα μπορουσε να ηταν και προσπαθεια να δει ο θεματοθετης τη δικη του ευθυνη για να χτισει κατι πιο καλο στο μελλον του με αλλη γυναικα αλλα δεν ειναι αυτο το vibe που λαμβανω, αυτο ειναι προφαση.
    Πολυ απλα επειδη οποιος ενδιαφεροταν για αυτο θα εδειχνε ενα τσακ ενσυναισθηση.

Senior Member
    να ρωτησω κατι επ ευκαιριας?ολες οι σχεσεις δεν μπαινουν στον αυτοματο καποιες περιοδους?πρεπει δλδ μια μακροχρονη σχεση να εινα ιστην τσιτα ολη την ωρα??
    ειμαι σε μακροχρονη σχεση κ διανυω περιοδους ρουτινας κ αυτοματοποιουνται ολα..κ αλλες παλι ξανα ερωτευομαι τον αντρα μου απο την αρχη...κ το ιδιο φαινεται κ αυτος..
    δλδ...πιστευετε οτι η γυναικα του ηταν μια κακομοιρα που λογω ρουτινας...εβαλε το κερατο?
    δλδ ολοι στην περιπτωση που η σχεση μας μπαινει στον αυτοματο, ειμαστε δικαιολογημενοι οταν βαζουμε κερατο?? η μηπως θα επρεπε απο μολις αντιλαμβανομαστε οτι κατι δεν παει καλα(δλδ ελλειψη επικοινωνιας κλπ κλπ) να κρουουμε τον κωδωνα του κινδυνου ωστε να μη φτανουμε σε τετοια σημεια?
    δλδ αν εγω ρουτινιασω κ απατησω η απατηθω..ειμαστε δικαιολογημενοι εγω κ ο αντρας μου?
    γτ θα πρεπε λοιπον να δικαιολογησω μια γυναικα που ρουτινιασε κ πηγε κ πλακωθηκε στα πηδηματα(σορρυ κιολας)..? ρουτινιαζεις οκ..πες το..βιωσε το ζηστο...αλλα γιατι να κοροιδεψεις τον αλλον ανθρωπο??γιατι δεν τελειωνεις πρωτα την σχεση κ μετα να πας να κανεις ο.τι θελησεις?
    οκ ανθρωποι ειμαστε κ κανουμε σπασμωδικες κινησεις καποιες φορες..μονο αυτο μπορω να αναγνωρισω...αλλα οκ ...πας το κανεις μια φορα κ ενω ξερεις οτι ειναι λαθος, το επαναλαμβανεις??? σοβαρα μιλαμε τωρα?
    για μενα η γυναικα αυτη ειναι καμμενο χαρτι...κ η σχεση τους επισης...αυτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    να ρωτησω κατι επ ευκαιριας?ολες οι σχεσεις δεν μπαινουν στον αυτοματο καποιες περιοδους?πρεπει δλδ μια μακροχρονη σχεση να εινα ιστην τσιτα ολη την ωρα??
    ειμαι σε μακροχρονη σχεση κ διανυω περιοδους ρουτινας κ αυτοματοποιουνται ολα..κ αλλες παλι ξανα ερωτευομαι τον αντρα μου απο την αρχη...κ το ιδιο φαινεται κ αυτος..
    δλδ...πιστευετε οτι η γυναικα του ηταν μια κακομοιρα που λογω ρουτινας...εβαλε το κερατο?
    δλδ ολοι στην περιπτωση που η σχεση μας μπαινει στον αυτοματο, ειμαστε δικαιολογημενοι οταν βαζουμε κερατο?? η μηπως θα επρεπε απο μολις αντιλαμβανομαστε οτι κατι δεν παει καλα(δλδ ελλειψη επικοινωνιας κλπ κλπ) να κρουουμε τον κωδωνα του κινδυνου ωστε να μη φτανουμε σε τετοια σημεια?
    δλδ αν εγω ρουτινιασω κ απατησω η απατηθω..ειμαστε δικαιολογημενοι εγω κ ο αντρας μου?
    γτ θα πρεπε λοιπον να δικαιολογησω μια γυναικα που ρουτινιασε κ πηγε κ πλακωθηκε στα πηδηματα(σορρυ κιολας)..? ρουτινιαζεις οκ..πες το..βιωσε το ζηστο...αλλα γιατι να κοροιδεψεις τον αλλον ανθρωπο??γιατι δεν τελειωνεις πρωτα την σχεση κ μετα να πας να κανεις ο.τι θελησεις?
    οκ ανθρωποι ειμαστε κ κανουμε σπασμωδικες κινησεις καποιες φορες..μονο αυτο μπορω να αναγνωρισω...αλλα οκ ...πας το κανεις μια φορα κ ενω ξερεις οτι ειναι λαθος, το επαναλαμβανεις??? σοβαρα μιλαμε τωρα?
    Πες τα ρε ανξιους θα με τρελανουν λολ.

Banned
    Ε αυτο λεω ντε την εσκασε την καημενουλα που ηταν υποδειγμα συζυγου 15 χρονια και το μονο που επαιρνε σε ανταλλαγμα ηταν αδιαφορια, ποσο να αντεξει...;
    Ετσι ειναι οι ανθρωποι αλλαζουν ριζικα απο τη μια μερα στην αλλη ως γνωστον -_-
    Ξυπνησε ενα πρωι και ειπε "ως εδω, δικαιουμαι λιγη καλοπεραση με αλλον, εκανα τα αδυνατα δυνατα για να του δειξω οτι δεν ειμαστε καλα, ξυνιζα τη φατσα μου και αντι να μου κανει τα χατηρια με απεφευγε μεχρι να μου περασει...ως εδω, ειμαι αλλος ανθρωπος απο σημερα".
    Αν θελεις να σου πω στα αληθεια ομως ποιο πιστευω οτι ειναι το σφαλμα του θεματοθετη μπορω να σου παρουσιασω και το δικο του μεριδιο ευθυνης:
    "λαθος επιλογη συντροφου". Απλο. Το σκεφτηκα απο την αρχη αλλα θεωρησα ατοπο να το αναφερω με βαση τις αναγκες του θεματοθετη/τα πλαισια του θεματος.
    Αν τωρα ολοι εσεις νιωθετε σοφοτεροι και ωριμοτεροι με το να κοτσαρετε ενα "φταιμε κι οι δυο που ζουμε χωρια" οκ...δεν διαφωνησε κανεις σε αυτο, συνηθως ετσι ειναι, απλα θεωρω ατοπη την θερμη με την οποια δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα. Το γεγονος ειναι οτι ο γαμος του ανθρωπου κατερρευσε.
    Που θελετε να καταληξετε; Το επιγραμμα του ολου θεματος και το κατω κατω της γραφης να ειναι "εεεελα μωρε, ειναι φυσιολογικο να γινονται αυτα και αναμενομενο" η "ωωωχ αδερφε μου νταξει και ποιος τρεχει τωρα να διατηρει μια ειλικρινη σχεση, τα ψεμματα και η απιστια μεσα στο προγραμμα ειναι"...
    Καθομαι και απορω ρε φιλε.
    Η εχετε λερωμενες τις φωλιες σας (που δεν με αφορα) η ειστε προετοιμασμενοι να αποδεχτειτε με την ιδια χαλαρότητα το όποιο κερατο φατε εσεις;
    Η αληθεια ειναι πως προσωπικα καταληγω απλα στο συμπερασμα οτι ειναι αποτυχημενες προσπαθειες επιδειξης σουαβ σοφιας ξερω γω. Οτι δες ποσο εξω απο τα πλαισια σκεφτομαι, ποσο out of the box,ειμαι γαματος/γαματη. Θα μπορουσε να ηταν και προσπαθεια να δει ο θεματοθετης τη δικη του ευθυνη για να χτισει κατι πιο καλο στο μελλον του με αλλη γυναικα αλλα δεν ειναι αυτο το vibe που λαμβανω, αυτο ειναι προφαση.
    Πολυ απλα επειδη οποιος ενδιαφεροταν για αυτο θα εδειχνε ενα τσακ ενσυναισθηση.
    Το αν ήταν "λαθος επιλογη συντροφου", δεν θα το κρίνω εγώ. Ήταν επιλογή του η γυναίκα αυτή. Εκτός πια κι αν την επέλεξε κάποιος άλλος γι' αυτόν. Αν ήταν δηλαδή αναγκαστικό προξενιό.

Το γεγονός ότι ο γάμος του ανθρώπου κατέρρευσε, αν και δε μου αρέσουν τέτοιες βαρύγδουπες εκφράσεις, δεν είναι κάτι σπάνιο, ειδικά στις μέρες μας. Απλά μάλλον η ασθένεια της συζύγου την έκανε ποιο ομιλιτική και του άνοιξε το δρόμο για νέες ανακαλύψεις στη ζωή.

Καταλήγω και πάλι να βλέπω πως οχυρονόμαστε πίσω από εκφράσεις όπως γάμος, κέρατο, απιστία, προδοσία, χωρίς να θέλουμε να δούμε τι κρύβεται πίσω από αυτές. Μοιραίο λοιπόν να φτάνουμε σ' αυτό το σημείο.

Και εν τέλει, ο θεματοθέτης ξεκίνησε νέο παιχνίδι, γύρω από το θέμα "ευθύνη". Περιμένει να τον χωρίσει η σύζυγος, για να επωμιστεί αυτή την ευθύνη. Μια καυτή πατάτα.

Θεματοθέτη, προτείνω να κόψεις την πατάτα στη μέση και να αναλάβεις τις ευθύνες που έχεις για τις επιλογές σου, τουλάχιστον από εδώ και στο εξής.

Senior Member
    ....
    "λαθος επιλογη συντροφου". Απλο. Το σκεφτηκα απο την αρχη αλλα θεωρησα ατοπο να το αναφερω με βαση τις αναγκες του θεματοθετη/τα πλαισια του θεματος. ...
    στα
    υπολοιπα που λες, συμφωνω, αλλα αυτο απο που προκυπτει?
    μπορει η επιλογη να ηταν πολυ σωστη τον καιρο που εγινε, αλλα να χαλασε στην πορεια.
    αλλαζουν οι αναγκες των ανθρωπων καμια φορα μεσα σε τοσο μεγαλα διαστηματα.
    αν οταν γνωριστηκαν ηταν και οι δυο ερωτευμενοι και παθιασμενοι και ταιριαστοι και περνουσαν ζαχαρη, γιατι ηταν λαθος η επιλογη?
    αποκλειεται μια καλη επιλογη να μην κρατησει ως τον θανατο?
    στα υπολοιπα, προσωπικα το πιο σοβαρο προβλημα το βλεπω στο οτι η γυναικα δεν εχει πλεον επιθυμια για τον ανδρα της. κι εκει τελειωνει ο ουρανος , για μενα.
    χωρις επιθυμια του αλλου προς εμενα η εμενα προς τον αλλον, δεν θα μπορουσα να κρατησω μια σχεση, οτι κι αν μας συνεδεε.
    και η επιθυμια αν σβησει, δεν ξαναπροκυπτει.
    οσοι ψ , συμβουλοι κλπ λενε τετοια, απλα δεν ξερουν τι τους γινεται.

Banned
    Όχι άνθρωπε, όχι! Αυτή είναι υπεύθυνη για τις πράξεις της και της ανοίκουν. Αυτός είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και του ανοίκουν. Έλεος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    στα
    υπολοιπα που λες, συμφωνω, αλλα αυτο απο που προκυπτει?
    μπορει η επιλογη να ηταν πολυ σωστη τον καιρο που εγινε, αλλα να χαλασε στην πορεια.
    αλλαζουν οι αναγκες των ανθρωπων καμια φορα μεσα σε τοσο μεγαλα διαστηματα.
    αν οταν γνωριστηκαν ηταν και οι δυο ερωτευμενοι και παθιασμενοι και ταιριαστοι και περνουσαν ζαχαρη, γιατι ηταν λαθος η επιλογη?
    αποκλειεται μια καλη επιλογη να μην κρατησει ως τον θανατο?
    στα υπολοιπα, προσωπικα το πιο σοβαρο προβλημα το βλεπω στο οτι η γυναικα δεν εχει πλεον επιθυμια για τον ανδρα της. κι εκει τελειωνει ο ουρανος , για μενα.
    χωρις επιθυμια του αλλου προς εμενα η εμενα προς τον αλλον, δεν θα μπορουσα να κρατησω μια σχεση, οτι κι αν μας συνεδεε.
    και η επιθυμια αν σβησει, δεν ξαναπροκυπτει.
    οσοι ψ , συμβουλοι κλπ λενε τετοια, απλα δεν ξερουν τι τους γινεται.
    Δεν εχει νοημα να το αναλυσουμε πλεον αλλα αφου ρωτας θα σου πω...Εγω απο ολη την ιστορια πιστευω πως η γυναικα του εξαρχης συμβιβαζοταν. Χωρις να σημαινει οτι δεν ηταν ερωτευμενοι η δε περνουσαν καλα καποτε. Αλλα ηξερε παντα καταβαθος οτι ειναι καλα, αλλα δεν τρελαινεται. Αλλα ηταν καλα και γιατι να μην ειναι μαζι του εφοσον πληρουσε ολα τα τυπικα της κριτηρια ο θεματοθετης; Εν ολιγοις δεν ηταν ΝΑΙ. Ηταν "γιατι οχι...;"
    Οταν σκαει τετοιο θεμα σε μακροχρονιες σχεσεις/γαμους πιστευω πως αυτη ειναι η βασικη αιτια. Αλλα ξεφευγουμε πολυ πιστευω απο το θεμα.

Senior Member
    Φίλε αν δεν σε χωρίσει αυτή (διαζύγιο),δεν πιστεύω πως εσύ θα μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου...
    Του χρόνου τέτοια μέρα,πάλι εδώ θα είμαστε να τα λέμε...

Senior Member
    Φυσικά και μπαίνουν όλες οι σχέσεις στον αυτόματο κάποια διαστήματα! Αλλά παίζει ρόλο πόσο μεγάλα είναι αυτά τα διαστήματα κι αν τελικά αυτό παγιώνεται ως μια μόνιμη κατάσταση ή όχι.
    Και εννοείται οτι δεν δικαιολογώ αυτόν που θα απατήσει! Σε καμία περίπτωση! Αλλά δεν δικαιολογώ ούτε αυτόν που μόνιμα δεν ασχολείται πια με την σχέση του και δεν κάνει τίποτα για να την βελτιώσει παρά μόνο όταν δει πως την χάνει ( δεν αναφέρομαι στον θεματοθέτη, γενικά μιλάω)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εκτός κι αν υπάρχουν κι άλλα που δεν ξέρουμε, εξακολουθώ να μην βλέπω κοροιδία. Αν ήθελε να τον κοροιδέψει κι απλά να πλακωθεί στα πηδήματα θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να του έχει κάνει καμιά κουβέντα πριν για το πώς νιώθει. Ίσα ίσα θα το έπαιζε κι ευτυχισμένη γυναικούλα και δεν θα έπαιρνε κανείς χαμπάρι (πλήθος τέτοιων παραδειγμάτων γύρω μας!) Βλέπω απλά μια σχέση που είχε τελειώσει πολύ πριν την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Φυσικά και μπαίνουν όλες οι σχέσεις στον αυτόματο κάποια διαστήματα! Αλλά παίζει ρόλο πόσο μεγάλα είναι αυτά τα διαστήματα κι αν τελικά αυτό παγιώνεται ως μια μόνιμη κατάσταση ή όχι.
    Και εννοείται οτι δεν δικαιολογώ αυτόν που θα απατήσει! Σε καμία περίπτωση! Αλλά δεν δικαιολογώ ούτε αυτόν που μόνιμα δεν ασχολείται πια με την σχέση του και δεν κάνει τίποτα για να την βελτιώσει παρά μόνο όταν δει πως την χάνει ( δεν αναφέρομαι στον θεματοθέτη, γενικά μιλάω)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εκτός κι αν υπάρχουν κι άλλα που δεν ξέρουμε, εξακολουθώ να μην βλέπω κοροιδία. Αν ήθελε να τον κοροιδέψει κι απλά να πλακωθεί στα πηδήματα θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να του έχει κάνει καμιά κουβέντα πριν για το πώς νιώθει. Ίσα ίσα θα το έπαιζε κι ευτυχισμένη γυναικούλα και δεν θα έπαιρνε κανείς χαμπάρι (πλήθος τέτοιων παραδειγμάτων γύρω μας!) Βλέπω απλά μια σχέση που είχε τελειώσει πολύ πριν την ύπαρξη τρίτου προσώπου.
    Μεσολαβησε πολυ μικρο διαστημα απο οταν του εκανε τη συζητηση μεχρι να κανει κατι...πραγμα που με κανει να πιστευω οτι ηδη ειχε γινει η δουλεια. Αν η συζητηση ειχε σκοπο οντως να σωθει η κατασταση θα του εδινε χρονο να κανει κατι...που εκανε προσπαθειες ο ανθρωπος. Εκανε συζητησεις, τη στηριξε με την αρρωστια, μπηκε εδω στο φορουμ και ανοιξε θεμα για το τι μπορει να κανει...εκανε κινησεις. Εκεινη δεν του εδινε ομως πλεον περιθωρια η συζητηση εγινε για να γινει, οχι για να αλλαξει κατι. Ειναι πολυ αφελες να πιστευεις το αντιθετο...

Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast