Γενικά άνθρωποι γύρω μου...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 141
    Senior Member

Γενικά άνθρωποι γύρω μου...

Γειά σας.. Ήθελα απλώς καπου να πω τι νιώθω... Με λίγα λόγια νιώθω απαισια και απόγοητευμένη και τα σχετικά.. Νομίζω ότι δέχομαι άσχημες συμπεριφορές απο ανθρωπους και δεν σέβομαι καθόλου τον εαυτό μου,σαν να τους παρακαλαω να με εχουν στην ζωη τους μερικοί.. Επίσης νομιζω οτι εχω πρόβλημα με το αλκοόλ.. Δεν πινω καθε μερα αλλα παρασέρνομαι ευκολα και στο τελος συνήθως είμαι πολυ χαλια ψυχολογικά.. Περασα δυσκολα τα τελευταία χρονια και δεν εχω ξεπεράσει πολλα.. Ξερω οτι πρέπει να σταματησω να πινω και οτι πρέπει να διαλοστειλω κοσμο αλλα δεν μπορώ.. Νιώθω αδυναμη ενω κατα βάθος δεν πιστεύω ότι είμαι.. Δεν μπορω να δεχτω την συμπεριφορά μερικων, παρόλο που ξέρω τι είναι.. Νιώθω ότι δεν θέλω να μιλήσω στους φίλους μου κ οτι θελω να εξαφανιστω απο εδω..

Πρέπει να καταφέρεις να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά, έστω για λίγο καιρό μέχρι να ηρεμήσεις κάπως και να ξεφύγεις από όλα αυτά. Δεν έχει κανένα νόημα να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που δεν σε σέβονται. Αυτό μόνο κακό κάνει. Βέβαια αυτό θα μου πεις, εύκολα λέγεται και δύσκολα γίνεται. Επίσης αυτό με το αλκοόλ πρέπει να το προσέξεις.

Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jane Lovegood View Post
    Πρέπει να καταφέρεις να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά, έστω για λίγο καιρό μέχρι να ηρεμήσεις κάπως και να ξεφύγεις από όλα αυτά. Δεν έχει κανένα νόημα να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που δεν σε σέβονται. Αυτό μόνο κακό κάνει. Βέβαια αυτό θα μου πεις, εύκολα λέγεται και δύσκολα γίνεται. Επίσης αυτό με το αλκοόλ πρέπει να το προσέξεις.

Το ξερω αυτό και μου φαίνεται χαζο που δεν μπορώ να το κανω, μπορεί να το κάνω για μια εβδομάδα μετα αν πιω ή κ μερικές φορές χωρίς να πιω γίνομαι ετσι και συγχωρω και δικαιολογω και φυσικά τα βαζω με τον εαυτό μου .. Υπάρχει η λογική αλλα μετα σκάει το συναίσθημα και τα κανω ολα για πουθενα, για τον εαυτό μου, κακο σε άλλον δεν κανω μπορώ να πω.. Η ψυχολογος μου λεει συνέχεια τα ίδια κ ετσι είναι ομως δεν ελεγχω τίποτα.. Και μιλάμε για ανθρώπους που μου εκαναν μεγαλο κακο..δεν σέβομαι τον εαυτό με τίποτα.. Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες :)

Αν πήγαινες σε ένα γυμναστήριο ας πούμε αντί να κάθεσαι να πίνεις, Ίσως σε βοηθούσε αυτό να εκτονωθείς με άλλο τρόπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Martal View Post
    Γειά σας.. Ήθελα απλώς καπου να πω τι νιώθω... Με λίγα λόγια νιώθω απαισια και απόγοητευμένη και τα σχετικά.. Νομίζω ότι δέχομαι άσχημες συμπεριφορές απο ανθρωπους και δεν σέβομαι καθόλου τον εαυτό μου,σαν να τους παρακαλαω να με εχουν στην ζωη τους μερικοί.. Επίσης νομιζω οτι εχω πρόβλημα με το αλκοόλ.. Δεν πινω καθε μερα αλλα παρασέρνομαι ευκολα και στο τελος συνήθως είμαι πολυ χαλια ψυχολογικά.. Περασα δυσκολα τα τελευταία χρονια και δεν εχω ξεπεράσει πολλα.. Ξερω οτι πρέπει να σταματησω να πινω και οτι πρέπει να διαλοστειλω κοσμο αλλα δεν μπορώ.. Νιώθω αδυναμη ενω κατα βάθος δεν πιστεύω ότι είμαι.. Δεν μπορω να δεχτω την συμπεριφορά μερικων, παρόλο που ξέρω τι είναι.. Νιώθω ότι δεν θέλω να μιλήσω στους φίλους μου κ οτι θελω να εξαφανιστω απο εδω..
    Μην επιτρέψεις στο αλκοόλ να γίνει άλλο ένα πρόβλημα στην ζωή σου. Ζήτα βοήθεια από κάποιον ειδικό. Κάνε γυμναστική. Βρες μια νέα ασχολία να απασχολήσεις το μυαλό σου. Το αλκοόλ μπορεί να έχει δραματικές επιπτώσεις, όταν κάποιος εθιστεί σε αυτό. Έχω δει περιστατικό στον εργασιακό μου χώρο και ήταν πραγματικά τρομακτικό....

Ευτυχώς βέβαια δεν χρειάζεται να πας και σε κέντρο αποτοξίνωσης γιατί Από ότι έχω καταλάβει Δεν έχεις μεγάλο εθισμό, Αλλά ναι, πρέπει να πας σίγουρα σε κάποιον ειδικό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κακώς έμπλεξες με το αλκοόλ.
    Βρες τρόπο διαφυγής.

Senior Member
    Αν πήγαινες σε ένα γυμναστήριο ας πούμε αντί να κάθεσαι να πίνεις, Ίσως σε βοηθούσε αυτό να εκτονωθείς με άλλο τρόπο.

Το εχω σκεφτει να πω την αλήθεια... Γενικα ασχολούμαι με διαφορα, με τεχνη και αλλα.. Αλλα κ αυτα τα αφησα ολα... Εχεις δίκιο θα με βοηθούσε πολυ..

Senior Member
    Ξέρω οτι ειναι καταστροφικο, το καταλαβαίνω απλώς οταν βρίσκεσαι σε τέτοια φαση και ψυχολογικά σκατα πιστεψε με ωρες ωρες δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου... Ευχαριστώ πολυ ολους σας... Απλως ειχα ανάγκη να μιλήσω και να με καταλάβουν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κακώς έμπλεξες με το αλκοόλ.
    Βρες τρόπο διαφυγής.
    Καλως κακως δυστυχώς οταν τ καταλάβεις ηδη είναι ψιλο αργα.. Θελει μεγαλη προσπάθεια

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλως κακως δυστυχώς οταν τ καταλάβεις ηδη είναι ψιλο αργα.. Θελει μεγαλη προσπάθεια
    Kάνε γυμναστική όπως σ είπαν και πιο πάνω,βρες κάτι να ασχολείσαι κλπ.

Senior Member
    Ευτυχώς βέβαια δεν χρειάζεται να πας και σε κέντρο αποτοξίνωσης γιατί Από ότι έχω καταλάβει Δεν έχεις μεγάλο εθισμό, Αλλά ναι, πρέπει να πας σίγουρα σε κάποιον ειδικό.

Εθισμένη δεν είμαι απλως δεν εχω όρια.. Δεν θα πιω αν ειμαι σπιτι ας πούμε ουτε με τραβάει ολη την ωρα.. Παω σε ψυχολογο έναν χρόνο σχεδόν..Πραγματικά καταλαβαίνω ότι είναι ότι να ναι αυτό και προσπαθώ να το αλλάξω αλλα δεν τα καταφέρνω με ιδιαίτερη επιτυχία ακόμα

Senior Member
    Εισαι δυνατη και δεν χαλιεσαι απο τισ μαλακιεσ μη σε ανυσηχει ετσι πρεπει να εισαι απλα μαθε να φροντιζεισ τον εαυτο σου και στα τριαντα θα βαλεισ μυαλο αυτο σημαινει δεν εχω ορια εισαι πιο δυνατη την πασ πιο μακρια τη βαλιτσα πολλη προσοχη στισ μαλακιεσ μη ξεφευγουμε και στα φρυδια σου ολα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ποια ακριβώς είναι η σχέση σου με το αλκοόλ; Θέλεις να μας περιγράψεις πότε στρέφεσαι σε αυτό και πως είναι έπειτα η συμπεριφορά σου;

Και η σχέση σου με τους γύρω σου ποια είναι και "πρέπει να διαολοστείλεις κόσμο";

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Ποια ακριβώς είναι η σχέση σου με το αλκοόλ; Θέλεις να μας περιγράψεις πότε στρέφεσαι σε αυτό και πως είναι έπειτα η συμπεριφορά σου;

Και η σχέση σου με τους γύρω σου ποια είναι και "πρέπει να διαολοστείλεις κόσμο";
    Δεν είναι ευκολο να περιγράψω με λίγα λόγια οσα εχουν συμβεί, νιωθω αυτοκαταστροφικη, μην νομίζετε.. Το θεμα ειναι οτι μπορεί να πινω καθε μερα και οταν ξεκινάω δεν εχω σταματημό και μπορεί μια εβδομάδα να μην πιω γουλιά. Δεν ειναι το καθε μερα αλλα νιώθω οτι παρασέρνομαι και πολυ εύκολα, πολλες φορές δεν βγαίνω καθόλου για να το αποφύγω.. Το ότι πρέπει να στείλω στο διαλο ειναι παράξενο θεμα, αλλα πραγματικά πρέπει.. Να πω οτι πέρσι τετοιο καιρο εκανα εκτρωση που μετανιωσα και μετανιώνω καθε μερα. Δεν με στηριξε ποτε το αγόρι και ακομα κανει σαν να μην συνέβη τίποτα κατα κάποιο τρόπο και εγώ κολλησα ακομα πιο πολυ. Καθολου δεν σέβομαι τον εαυτό μου το ξέρω. Μετανιωνω καθε μερα, ακομα και τωρα που σας γράφω τα δάκρυα δςν μπορώ να τα συγκρατησω..ειναι παρα πολλα.. Και δεν είμαι μικρή δεν δικαιολογω τον εαυτό μου...

Page 1 of 10 123 ... LastLast