Τυπικος ή διαχυτικος θεραπευτης; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 140
    Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ξέρεις γιατί κλαίγεσαι εσύ (κατά την δική μου πάντα άποψη που προφανώς είμαι έξω από τον δικό σου χορό) για τον δικό σου ψυχοτέτοιο? Γιατί πίστεψες ότι μπορεί να σε βοηθήσει και έφαγες πατάτα..Εγώ λοιπόν ξεκινώ με το ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει και ότι συμβεί..
    Οσο για τα χαμένα λεφτάκια ναι προφανώς και αξίζει να πετάξω μερικά λεφτάκια και εκεί..Εχω πετάξει την τελευταία 5ετια πάνω απο 30000€ σε junk food που στη τελική πήγε στην αποχέτευση..Αν δεν τα πετάξω εκεί,θα τα πετάξω σε gadgets,φαι,πράγματα κτλ που δίνουν περαστική ικανοποίηση.Το ιδανικό για μένα θα ήταν να έχω φίλους και σύντροφο και να τα <<πετάω>> για να περνάμε καλά.Ε το να πετάξω μερικά € σε έναν άνθρωπο που λέει ότι μπορεί να με βοηθήσει,δεν το θεωρώ κακό..Χειρότερα από ότι είμαι,δεν παίζει να γίνω μέσα απο αυτή την διαδικασία.Για το καλύτερα,θα δείξει..
    Ετσι οπως το θετεις, δεν ακουγεται τοσο κακο. Το να πεταξεις τα λεφτα για κατι που θα μπορουσε και να σε βοηθουσε ειναι καλυτερο απο την αποχετευση.
    Καταλαβαινω οτι εχεις θεμα με τις προσδοκιες γι'αυτο το βλεπεις ετσι.
    Δεν εχεις αδικο. Συνηθως οι προσδοκιες μενουν προσδοκιες. Δες το ετσι λοιπον κι ο,τι γινει.
    Εγω οντως πιστεψα οτι θα με σωσεικι εφαγα πατατα. Και αγγούρι μαζι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Ετσι οπως το θετεις, δεν ακουγεται τοσο κακο. Το να πεταξεις τα λεφτα για κατι που θα μπορουσε και να σε βοηθουσε ειναι καλυτερο απο την αποχετευση.
    Καταλαβαινω οτι εχεις θεμα με τις προσδοκιες γι'αυτο το βλεπεις ετσι.
    Δεν εχεις αδικο. Συνηθως οι προσδοκιες μενουν προσδοκιες. Δες το ετσι λοιπον κι ο,τι γινει.
    Εγω οντως πιστεψα οτι θα με σωσεικι εφαγα πατατα. Και αγγούρι μαζι.
    το αγγουρι ηταν δροσερο τουλαχιστον?χαχααχαχχα πλακιτσα δεν αντεξα

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    το αγγουρι ηταν δροσερο τουλαχιστον?χαχααχαχχα πλακιτσα δεν αντεξα
    Οχι.
    Ηταν μεγαλο.

Senior Member
    Οχι.
    Ηταν μεγαλο.
    α σ αρεσουν τα μικρα δλδ? χαχααχ

Nefeli28
    Guest
    α σ αρεσουν τα μικρα δλδ? χαχααχ
    Για ψυχοτετοιο θα προτιμουσα το μικρο, ναι!

Senior Member
    Για ψυχοτετοιο θα προτιμουσα το μικρο, ναι!
    νταξει πλακιτσα ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες....

σε αλλον γιατρο πηγες τελικα?

Nefeli28
    Guest
    νταξει πλακιτσα ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες....

σε αλλον γιατρο πηγες τελικα?
    Οχι ρε nick γιατι να σε παρεξηγησω; Αν δεν κανουμε και την πλακιτσα να ελαφρυνει λιγο, δεν παλευεται.
    Δεν ειμαι απο τις παρεξηγιαρες!

Ξεκινησα πριν δυο μηνες σε καινουριο ψυχολογο, ναι.

Senior Member
    Οχι ρε nick γιατι να σε παρεξηγησω; Αν δεν κανουμε και την πλακιτσα να ελαφρυνει λιγο, δεν παλευεται.

και πως τον κοβεις?σε βοηθαει καθολου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    πίστεψες ότι μπορεί να σε βοηθήσει και έφαγες πατάτα..Εγώ λοιπόν ξεκινώ με το ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει και ότι συμβεί..
    Αν το πιστευεις οτι δεν προκειται να σε βοηθησει, ΔΕΝ θα σε βοηθησει σε καμια περιπτωση. Ειναι αυτοεκπληρουμενη προφητεια αυτο που λες...Και να μπορει ο ψυχολογος να βοηθησει, αν εσυ εισαι αρνητικος, δεν θα πιασει τοπο τιποτα. Θελει συνεργασια αυτη η διαδικασια και αλληλεπιδραση.
    Φιλους γιατι δεν εχεις??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member

ααα ξεκινησες? δεν το ηξερα...
    Πες μας πως πανε οι συνεδριες, τι σου λεει, παιρνεις φαρμακα?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ααα ξεκινησες? δεν το ηξερα...
    Πες μας πως πανε οι συνεδριες, τι σου λεει, παιρνεις φαρμακα?
    Ειναι της γνωσιακης-συμπεριφοριστικης προσεγγισης. Εχω κανει περιπου 10-11 συνεδριες.
    Ασχοληθηκαμε ουσιαστικα με το θεμα του πρωην ψυχοτετοιου και της ζημιας που εγινε μεσα μου. Επειδη ημουν σε αθλια κατασταση οταν ξεκινησα, βλεπω τωρα οτι μεσα απο καποιες τεχνικες και αακησεις που με εβαλε να κανω οτι βοηθηθηκα πολυ. Κυριως στο να τον απομυθοποιησω, να καταλαβω πραγματα για μενα, να παψω να κατηγορω τον εαυτο μου και να μπορεσω να το αφησω πισω μου.
    Εκανε καποια ψυχομετρικα τεστ σχετικα με ιδψ και καταθλιψη και σιγα σιγα μπαίνουμε στο κυριως κομματι της διαταραχης μου.
    Αυτο που εχω να πω μεχρι στιγμής ειναι οτι διαπιστωνω χαοτικες διαφορες με τον αλλον. Νιωθω οτι υπαρχει επαγγελματισμος, συνέπεια και σοβαροτητα. Εστιαζει σε μενα, με ακουει και δεν υπαρχει τιποτα αλλο παραξενο να αιωρειται μεταξυ μας.
    Οταν βγαινω απο τη συνεδρία δεν νιώθω χαμένη και βουτηγμενη στα ταρταρα της κολασεως, αλλα νιώθω μια δυναμη μεσα μου οτι θα βρω την ακρη και θα τα καταφερω.
    Δεν εχω αλλη εμπειρία....ετσι αραγε πρεπει να ειναι;

Senior Member
    Σε ψυχιατρο δεν πηγες?? γιατι??

Senior Member
    Νεφελη αν και δεν το χω δει εγω με μενα ναι ετσι πρεπει να ναι να βγαινεις εξω ξελαφρωμένη οχι πιο μπερδεμενη, ενοχη και απογοητευμενη! Εισαι σε καλό δρόμο ! Οσο για τον ψυχοτετοιο σου θα ακουστει καποια στιγμη ειναι προσωπικοτητα και ο δικος σου και του black row οποτε θα γινει η στραβη και με αλλους! Δεν υπαρχει περιπτωση δηλ.

Banned
    Αν το πιστευεις οτι δεν προκειται να σε βοηθησει, ΔΕΝ θα σε βοηθησει σε καμια περιπτωση. Ειναι αυτοεκπληρουμενη προφητεια αυτο που λες...Και να μπορει ο ψυχολογος να βοηθησει, αν εσυ εισαι αρνητικος, δεν θα πιασει τοπο τιποτα. Θελει συνεργασια αυτη η διαδικασια και αλληλεπιδραση.
    Δεν είναι τόσο τι πιστεύω και τι όχι αλλά τι μπορεί να γίνει δεδομένων των συνθηκών.Εχω 2 φίλους 500χλμ μακριά που τους βλέπω μια φορά το χρόνο.Αυτό όμως παρά το ότι με τιμάει ιδιαίτερα που με κάνουν παρέα και προσπαθώ να είμαι καλός φίλος και για εκείνους,δεν με καλύπτει σε καθημερινή βάση εδώ που βρίσκομαι.
    Φιλους γιατι δεν εχεις??
    Γιαυτό πάω στην ψυχολόγο.Να μου βρει αυτόν τον τρόπο.Να μου πει κάτι που θα μπορώ να κάνω και θα μου φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.Και επιθυμητό αποτέλεσμα-επιτυχία της ψυχοθεραπείας θα είναι να βρω άτομα εδώ να κάνω παρέα και μια σύντροφο.Τότε και μόνο τότε θα θεωρηθεί επιτυχημένη η ψυχοθεραπεία μου.Και αυτό το γνωρίζει η ψυχολόγος μου.
    Και να σου πω κάτι ακόμη?
    Αυτό είναι το μόνο που με ενοχλεί στην ζωή μου.Οτι μετά το κλασικό 8ωρο της δουλειάς,δεν έχω κανέναν και τίποτε στο 99% του χρόνου μου να ασχοληθώ και να ασχοληθεί μαζί μου.Την ΔΕΠ-Υ μου έχω μάθει να την διαχειρίζομαι σε σημείο που να μην με εμποδίζει στην καθημερινή μου επιβίωση.Και αντικειμενικά αν το δει κάποιος,έχω καταφέρει ιδίοις δυνάμεις να είμαι καλύτερα από αρκετό κόσμο.Οταν βλέπω άτομα να είναι 35+ δηλαδή στην ηλικία μου και ακόμη να μην έχουν απογαλακτιστεί απο το πατρικό τους,να περιμένουν το χαρτζιλίκι απο τους γονείς,ε εκεί εγώ νιώθω "θεός" που έχω καταφέρει να ανεξαρτητοποιηθώ.Αλλά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συνομίληκους μου που έχουν τις προσωπικές σχέσεις που σε εμένα λείπουν,νιώθω κατώτερος.
    Αυτό το επιπλέον επιθυμώ να αποκτήσω μέσω της ψυχοθεραπείας.Γιαυτό και λέω ότι είναι δύσκολο.

Nefeli28
    Guest
    Σε ψυχιατρο δεν πηγες?? γιατι??
    Ειπα αυτη τη φορα να παω σε καποιον δοκιμασμενο στα σιγουρα. Ειναι πρωην ψυχολογος της αδερφης μου η οποια πηγε για το ιδιο προβλημα με το δικο μου. (Το κληρονομικο που λεγαμε...)

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast