Διακοπτόμενος ύπνος-υπερκόπωση-απόγνωση - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 138
    Senior Member
    Νικο οχι ακομα χθες βραδι παρήγγειλα. Λογικα αύριο καθοτι επαρχία. Jay οκ ευχαριστώ μακαρι να τα βρήκανε και να μην την επιβαρινει και αυτο . Προσπαθω να βοηθησω παιρνοντας βαση απ τη δική μου περίπτωση παντα.

Senior Member
    παντως θα συμφωνησω πως ο ερωτας ειναι ωραιο πραγμα και σε "γιατρευει απο τα παντα"

σε λίγο θα βγω, απόψε θα κάνει την δουλειά το αλκοόλ....δλδ στανταράκι διακοπτόμενος ύπνος, να μην έχω και αγωνία χαχα!
    εμένα δεν με ηρεμεί καθόλου ο έρωτας, αντιθέτως!!Αμέτρητες αυπνίες απο χτυποκάρδια....(εκτός θρανίου)...έλεγα αμάν και πώς κάθε φορά να καταλαγιάσει και να βρω τη ρουτίνα μου! Η σχέση που είχα όχι, συνεχίζει να μην υφίσταται και μάλλον ήρθε η ώρα να δώσω λίγο βαρύτητα στον εαυτό μου, γτ είμαι λιγάκι ψυχαναγκαστική με το να προσφέρω στους άλλους και καταλήγω να με παραμελώ-μου το λένε οι περισσότεροι. Παίρνω όμως αγάπη από τους κοντινούς μου και από τον πρώην....από γονείς δεν ξεχειλίζω κιόλας, είναι λίγο στον κόσμο τους. Τέλος άντων το σημερινό συμπέρασμα, είναι πως η πολλή ανάλυση τρώει τον αφέντη. Και δυστυχώς όσο είμαστε νέοι, παραμελούμε την υγεία μας θεωρώντας τη δεδομένη και μετά.....αυτά και να περάσετε όμορφα όλοι!

Senior Member
    Αντε δεν ξυπνησες ακομα να μας πεις πως τα περασες και ποσο κοιμηθηκες? :))

Quote Originally Posted by dimitriseas View Post
    Αντε δεν ξυπνησες ακομα να μας πεις πως τα περασες και ποσο κοιμηθηκες? :))
    Καλημέρα!Ξέδωσα και κοιμήθηκα ένα 6ωράκι, ξύπνησα αλλά με πίεσα να μη σηκωθώ και ξανακοιμήθηκα, δλδ από ύπνο μια χαρά, αλλά το κεφαλάκι μου από το αλκοόλ.....!!Αποφάσισα να προσπαθήσω να σκέφτομαι μόνο τα της τρέχουσα μέρας κάθε φορά και όχι περί μέλλοντος γιατί είναι βασανιστικό. Τώρα καφέ και διάβασμα ...:))

Senior Member
    Α πολυ ωραια μπραβο. Το αλκοολ δημιουργει φοβιες και σταμπα αγχος . Προσωρινα σου ανεβαζει τη διαθεση λογω σακχαρων στο αιμα αλλα μακροπροθεσμα σου δημιουρει καταθληψη. Ασε που σου καταστρεφει το συκωτι . Σορυ αν ακουγομαι σαν γονιος αλλα οταν μας τα λενε οι γονεις τους γραφουμε. Κοιτα να το ελατωσεις εγω τα κοπαναγα και 6 μηνες τωρα που το σταματησα είμαι αλλος ανθρωπος ειλικρινα. Τελικα τσαμπα παραπονιεσαι αν κοινασαι 6 ωρες είσαι κομπλε . Μερικοί οργανισμοι 6 ωρες χρειάζονται υπνο. Πιες φυσικο χυμο πορτοκάλι και και καμια σουπα να περασει ο πονοκεφαλος..

Α πολυ ωραια μπραβο. Το αλκοολ δημιουργει φοβιες και σταμπα αγχος . Προσωρινα σου ανεβαζει τη διαθεση λογω σακχαρων στο αιμα αλλα μακροπροθεσμα σου δημιουρει καταθληψη. Ασε που σου καταστρεφει το συκωτι . Σορυ αν ακουγομαι σαν γονιος αλλα οταν μας τα λενε οι γονεις τους γραφουμε. Κοιτα να το ελατωσεις εγω τα κοπαναγα και 6 μηνες τωρα που το σταματησα είμαι αλλος ανθρωπος ειλικρινα. Τελικα τσαμπα παραπονιεσαι αν κοινασαι 6 ωρες είσαι κομπλε . Μερικοί οργανισμοι 6 ωρες χρειάζονται υπνο. Πιες φυσικο χυμο πορτοκάλι και και καμια σουπα να περασει ο πονοκεφαλος..

αχχ έχω πιεί και εγώ αρκετά στη ζωή μου, μικρότερη κυρίως...τώρα το έχω ελαττώσει πολύ, με πιάνει και εύκολα πλέον και ούτε καν ποτό, μόνο κρασί.....Βέβαια δεν θα γίνω ποτέ ο άνθρωπος που δεν θα πίνει σταγόνα, νομίζω μια /μήνα ζητάω να βγω και να πιώ λίγο παραπάνω. Και το ζητούμενο κυρίως είναι τι (μπόμπες) μας σερβίρουν έξω, όχι τόσο η ποσότητα. Καλά σφηνάκια πχ δεν ακουμπάω πολλά χρόνια για κανέναν λόγο! Εσύ έπινες σκληρά ποτά ε?? Δυστυχώς οι άντρες -κυρίως- έχετε ανθεκτικότητα και συχνά ξεφεύγετε.
    Ξέχασα περί ύπνου....6ωρο σερί κοιμάμαι μόνο έτσι πλέον, μετά από αλκοόλ και νάναι ξημέρωματα, αλλιώς 4ωρο-5ωρα! Όχι δεν χορταίνω με 6ωρο ακριβώς, δεν είμαι αυτός ο οργανισμός, αλλά σίγουρα το 6ωρο είναι αξιοπρεπές για να βγάλω την μέρα, ειδικά καλοκαίρι. Όντως όμως έχω φίλη που κοιμάται 5ωρα. Βέβαια δν ξέρω εαν παίζει ρόλο, αλλά δεν κουράζεται σωματικά καθόλου, κάνει απολύτως καθιστική ζωή.

Senior Member
    Επινα πολυ havana μαυρη σκετη εγω και οντως ειχα τρελες αντοχες αφου για να την ακουσω λιγο ηθελα 5-6 . Νόμιζα οτι ετσι θα μπορω μονο να διασκεδασω και να βγαλω νυχτα κατι το οποίο ηταν μεγάλη ψευδαισθηση. Τωρα ολη νυχτα ενα ποτηρι κοκκινο κρασι και πολλες φορες αν ειμαι σε καφετερια πινω καμια σοκολατα και καθολου ποτο και σε πληροφωρω ειμαι πιο ανεβασμενος απο τοτε που επινα . Περα απ αυτο το ποτο μου δημιούργουσε οταν πηγαινα να κοιμαθω αυξημενη πιεση αυτο σημαίνει υπερενταση που συνεπαγεται αυπνια . Γ αυτο οταν ανεφερες ποτο εστιασα εκει. Μου βγαζεις κατι οτι σκευτεσαι πολυ και αγχωνεσαι γ αυτο και η αρρυθμία στον υπνο . Μηπως υπεραναλυεις τη ζωη σου ?

Επινα πολυ havana μαυρη σκετη εγω και οντως ειχα τρελες αντοχες αφου για να την ακουσω λιγο ηθελα 5-6 . Νόμιζα οτι ετσι θα μπορω μονο να διασκεδασω και να βγαλω νυχτα κατι το οποίο ηταν μεγάλη ψευδαισθηση. Τωρα ολη νυχτα ενα ποτηρι κοκκινο κρασι και πολλες φορες αν ειμαι σε καφετερια πινω καμια σοκολατα και καθολου ποτο και σε πληροφωρω ειμαι πιο ανεβασμενος απο τοτε που επινα . Περα απ αυτο το ποτο μου δημιούργουσε οταν πηγαινα να κοιμαθω αυξημενη πιεση αυτο σημαίνει υπερενταση που συνεπαγεται αυπνια . Γ αυτο οταν ανεφερες ποτο εστιασα εκει. Μου βγαζεις κατι οτι σκευτεσαι πολυ και αγχωνεσαι γ αυτο και η αρρυθμία στον υπνο . Μηπως υπεραναλυεις τη ζωη σου ?
    ναι, είμαι απόλυτα και βασανιστικά υπεραναλυτική. Στα πάντα...
    το πέρασα και εγώ μικρούλα αυτό των 5-6 ποτών και το "χωρίς κεφάλι δεν διασκεδάζω" αλλά μου κόπηκε γρήγορα. Εμένα ψυχοπλάκωμα μου βγάζει και έξω όταν είμαι το αλκοόλ, εαν δεν γουστάρω την παρέα και δεν περνάω καλά, δεν βοηθάει δλδ, αν είμαι θλιμμένη απλά διογκώνει την θλίψη μου....καλά έκανες και το έκοψες, κρασάκι κόκκινο το καλύτερο και με μέτρο, μακάρι να τα ξέραμε και μικρότεροι αυτά.

Senior Member
    Καναμε επανάσταση μικροι νομιζαμε οτι με τσιγαρο και ποτο θα γινουμε μεγαλοι και τρανοι . Χαχαχα. Εμενα παντως μου αλλαξε τον τροπο σκεψης η γιογκα. Εχω βαλει το μυαλο μου σε μια πολυ ωραια τροχια . Εχω ηρεμησει και ωριμασει πολυ σαν ανθρωπος απο διατροφη ύπνο ηρεμία μεχρι και αυτογνωσια..

Καναμε επανάσταση μικροι νομιζαμε οτι με τσιγαρο και ποτο θα γινουμε μεγαλοι και τρανοι . Χαχαχα. Εμενα παντως μου αλλαξε τον τροπο σκεψης η γιογκα. Εχω βαλει το μυαλο μου σε μια πολυ ωραια τροχια . Εχω ηρεμησει και ωριμασει πολυ σαν ανθρωπος απο διατροφη ύπνο ηρεμία μεχρι και αυτογνωσια..
    άστα να πάνε, ακριβώς έτσι...βλέπω τα τωρινά πιτσιρίκια και κουνάω το κεφάλι μου με θλίψη σαν γιαγιά καμία φορά χαχα
    Γιόγκα μου το έχουν πει αρκετοί άνθρωποι και θαναι από τα πρώτα που θα κοιτάξω όταν ξεμπερδέψω κάποια πράγματα, μαζί με ομοιοπαθητική!Γενικά φύση, άσκηση, σωστή διατροφή. αυτογνωσία κάνουν θαύματα και είναι ένας διαρκής αγώνας με τον εαυτό μας....
    Άντε να στρωθώ τώρα γιατί θα με πάει νύχτα......καλό μεσημέρι!!

Senior Member
    Αντε στρωσου στη μελετη να προκοψεις εμεις τα περασαμε αυτα και ειμαστε πιο ανετοι να γράφουμε εδω.

...τα νεοτερα ειναι πως ο ύπνος μου πάει από το κακό στο χερότερο, καθαρά ζητήματα άγχους συν κάποιων προσώπων που με αγχώνουν έξτρα -από ενδιαφέρον βέβαια- με αποτέλεσμα να έλκω τη μια ατυχία μετά την άλλη!!ή έστω να μεγαλοποιώ τα πάντα...μάλλον το έχουν όλοι οι αγχώδεις άνθρωποι, την κατασροφολογία δλδ. Γενικότερα αν κλέισω τα μάτια και ΔΕΝ σκεφτώ απολύτως τπτ, όλα έρχονται από μόνα τους....πόσο δύσκολο όμως!!Προσπαθώ να μην κάνω καθόλου χρήση χαπιών και να το ξεσπάω στη γυμναστική, βέβαια έχω ανάγκη από βαλεριάνες (χάπια-ρόφημα) πολύ συχνά.Φοβάμαι μην κλονιστεί το νευρικό μου σύστημα και πάθω ξανά καμία κρίση πανικού, δεν αντέχω να το βιώσω ξανά αυτό το πράγμα. Εύχομαι οι υπόλοιποι που μιλήσαμε να είστε σε καλυτερη κατάσταση....
    Δημήτρη πώς σου φάνηκε το βιβλιο?? Δεν έχω προλάβει να κάνω τπτ, δεν το παρήγγειλα ακόμη....

Senior Member
    Δεν το αρχισα ακομα τελειωνω ενα αλλο και το αρχιζω απο Δευτερα. Θα στο στείλω μολις το σχολασω μωρέ . Με τη βαλερια μην το παρακανεις ελαχιστη. Εμενα με κοιμηζε αλλα την επόμενη ειχα λιγες ζαλαδες .. Zinnia εμενα με βοηθησε να μην πιεζω το μυαλο να μη σκευτεται. Ειναι τεχνικη να αφηνεις τις σκεψεις ελευθερες να μην πιεζεις να μη σκευτεσαι.. να τις αφηνεις σα συνεφα να φευγουν μόνες

Δεν το αρχισα ακομα τελειωνω ενα αλλο και το αρχιζω απο Δευτερα. Θα στο στείλω μολις το σχολασω μωρέ . Με τη βαλερια μην το παρακανεις ελαχιστη. Εμενα με κοιμηζε αλλα την επόμενη ειχα λιγες ζαλαδες .. Zinnia εμενα με βοηθησε να μην πιεζω το μυαλο να μη σκευτεται. Ειναι τεχνικη να αφηνεις τις σκεψεις ελευθερες να μην πιεζεις να μη σκευτεσαι.. να τις αφηνεις σα συνεφα να φευγουν μόνες
    εντάξει με το πάσο σου, όοοοταν το διαβάσεις, δεν θα κάνουμε ψυχαναγκαστικό και το διάβασμα τώρα!!Βαλεριάνα χαπάκια...ρόφημα δεν νομίζω πως με πιανει πλέον!!Θα προσπαθήσω και αυ6τό που λες αν και έχω άσχημες και αγχωτικές σκέψεις αποκλειστικά το τελευταίο διάστημα, οπότε με βοηθάει η απαγόρευσή τους. Αφήνω όσο μπορώ ένα κενό κ κάπως ηρεμώ....

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast