Results 16 to 30 of 138
-
07-01-2017, 15:47 #16
κρέας μπορεί μια φορά τον μήνα, μπορεί και μια το 3μηνο....
Για τα υπόλοιπα κανέναν πρόβλημα να απαντήσω. Όχι στα επαγγελματικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη, το αντίθετο. Προσπαθώ να αλλάξω αντικείμενο αυτή την περίοδο και αυτό που κάνω είναι πολύ κακοπληρωμένο και αβέβαιο. Στα προσωπικά μου επίσης καθόλου καλά και το πιθανότερο μια σχέση 5 ετών που βάδιζε για σοβαρά, να λήξει (δική μου επιλογή). Γενικά μέχρι πριν κάποιο καιρό είχα μόνο απίστευτο άγχος για το μέλλον...τώρα έχω και θλίψη μεγάλη. Από υγεία δεν υπάρχει κάτι άμεσο και σοβαρό να με απασχολεί αλλά η αλήθεια είναι κάνω κακές σκέψεις συχνά λόγω κακής ψυχολογίας...
Τα χάπια αυτά τι είδους γιατρός στα έδωσε?? Είναι δηλαδή για χρήση μακροχρόνια? δεν έχεις δοκιμάσει σταδιακά να τα κόψεις?? Παρενέργειες?Εγώ όπως είπα παίρνω xanax που και που αλλά προσπαθώ να κάνω οτι δεν υπάρχουν. Βέβαια πέρασα περίοδο που έπαιρνα κάθε βράδυ σταθερά.
- 07-01-2017, 17:13 #17
Θέλω να γράψω την εκτίμηση μου Ζinnia και φοβάμαι πως θα μου ρίξει πάλι ποινή ο Moderator. Κύριε NikosD δεν έχω σκοπό να υποκαταστησω τον Ψυχίατρο απλά λέω την εκτίμηση μου.Παλι τα περσινά θα πιάσουμε τώρα;;
07-01-2017, 17:41 #18
από εμένα ελεύθερα να ακούσω....
07-01-2017, 17:42 #19
ζινια ψυχολογικα πως εισαι?ειχες καμια μεγαλη αλλαγη τελευταια?αλλαξες περιβαλλον?καποιο τραυματικο περιστατικο?αγχος για κατι π περιμενεις?
07-01-2017, 17:54 #20
Κι εγώ θέλω να ακούσω αν μη τι άλλο θα πάει διαβασμενη στο γιατρό άμα τελικά καταλήξει εκεί
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-01-2017, 18:02 #21
Ρε συ elis την άλλη φορά έγραψα για κάποιον πως έχει ΙΔΨ (καραμπινάτη περίπτωση μιλαμε) και μου ήρθε ποινή 3ποντων...Zinnia θα γράψω το βραδάκι που θα έχουν πάει για βόλτα οι Moderators!
07-01-2017, 18:04 #22
Ναι Νίκο το απάντησα...πολύ άγχος και κακή διάθεση γενικά κ αρκετές αλλαγές (προσωπικές-επαγγελματικές) Δεν ξέρω αν πάσχω από κατάθλιψη...γενικά ευχαριστημένη από τη ζωή μου δεν είμαι τον τελευταίο καιρό καθόλου.
07-01-2017, 18:07 #23
ε, γιορτάρα μέρα σήμερα, κάποια επίσκεψη θα πάνε σίγουρα Σταύρο! :P
07-01-2017, 18:10 #24
07-01-2017, 18:15 #25
μαλλον ψυχολογικό είναι, βέβαια την ανωμαλία στον ύπνο (ξύπνημα ξημέρωμα) την έχω πολλούς μήνες, ενώ κακή διάθεση έχω σχετικά λίγο καιρό. Μπορεί βέβαια επειδή το υποσυνείδητο είναι περίεργο να μου έδινα σήματα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ενώ νόμιζα πως είμαι ευτυχισμένη. Τώρα που το σκέφτομαι ήρεμη έχω να νιώσω...από τότε που κοιμόμουν σερι 7 ώρες. Σκέφτομαι να πάω σε ειδικό ναι, βέβαια μένω σε επαρχία και δεν ξέρω κατά ποσο έχω επιλογή σε καλούς γιατρούς, μάλλον όχι. Εκτός από γιατρό σκέφτομαι οτι μάλλον αυτό είναι καμπανάκι για αλλαγές στη ζωή μου. Εκτός εαν έχω κάτι οργανικό.
07-01-2017, 18:18 #26
Ρε συ σταυρό πεσ το στρογγυλό κ αδιάφορα ούτε με επειχηρηματα ούτε τίποτα χαλαρά κ απλά χωρίς να θέλεις να πείσεις εσύ ξέρεις ο άλλος μπορεί να ξέρει μπορεί κ όχι δε χρειάζεται να το μάθει από σένα κ δίκιο να έχεις ο τρόπος μετράει κανονισου κ πεσ ότι θεσ να πεις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-01-2017, 18:21 #27
δεν νομιζω οτι ειναι κατι οργανικο...
πιστευω 99% οτι ειναι ψυχολογικο...
ε πας δοκιμαζεις και αμα νιωθεις οτι δεν σ βοηθαει μετα απο κανα δυο συνεδριες φευγεις...
ισως στην παρουσα φαση να σ βοηθουσαν και χαπια υπνου.....μεχρι δλδ να στρωσει ο υπνος σου...
και εγω γενικα ειχα προβληματα στον υπνο παλιοτερα...ιδιαιτερα οταν ειχα περασει καταθλιψη και αγχωδεις διαταραχες....
καπου εκει ειναι το προβλημα ..
επισης μην κανεις γυμναστικη πριν τον υπνο,κοψε καφεινη ,κοκα κολες,ενεργειακα ποτα,τσαι........και παρε και πινες πρασινο βοτανο του βουνου
07-01-2017, 18:29 #28
Σταύρο πες ότι πιστεύεις, δεν έχω πρόβλημα την άποψή σου θα πεις....γενικά όλα για τον άνθρωπο είναι.
Νικ, μέτα πώς κόβονται τα χάπια?? Αυτό φοβάμαι....προσπαθώ να εντοπίσω την ρίζα γιατί από χάπια έχω χορτάσει...άλλο να είναι κάτι παρωδικό, αλλα σε καθημερινή βάση μα΄΄λον χρειάζεται άλλη αντιμετώπιση. Το θέμα είναι οτι έχω θέμα να κοιμηθώ σερί. Και κάτι άλλο που δεν ξέρω κατά πόσο θα ακουστεί αστείο.....όταν εργαζόμουν πρωί, επειδή ήξερα πως πρεπει να ξυπνήσω πάθαινα πανικό και δν έκλεινα μάτι. Όταν δεν χρειάζεται να ξυπνήσω αποκοιμιέμαι μια χαρά. Αγχώδης διαταραχή καραμπινάτη δηλαδή....και δεν έχω βρει τρόπο να το λύσω βέβαια....
07-01-2017, 18:42 #29
Παρε χαπια εσυ να φτιάξει ο υπνος σου και μετα θα τα κοψεις μην φοβασαι...
και οσο χορταινεις και υπνο και κοιμασαι καλα θα αλλαζει και η ψυχολογια σου.....γτ αμα δεν κοιμασαι καλα υπολειτουργης...
το παθαινω και εγω αυτο οταν εχω να κανω κατι πρωι δεν μπορω να κοιμηθω η κοιμαμαι κανα 3ωρο πριν πρεπει να το κανω αυτο ;p
αγχωτικη εισαι οπως και εγω....
μην βγαζεις συμπερασματα βρε ζηνια(λουλουδι δεν ειναι?) μπορει απλα να εχεις μια στρεσογονα περιοδο...
για εμενα τραβα σε εναν ειδικο δεν εχεις να χασεις τιποτα και για αρχη θα σ γραψει η αγχολυτικα η για υπνο.......αν και νομιζω σε βασανιζει αγχος....και θα σ βοηθησουν μια χαρα τα αγχολυτικα μεχρι ν λυσεις τα θεματα σου...
τωρα πλεον ο μηχανισμος σου λειτουργει αυτοματα...και επειδη συνηθισες να ξυπνας ετσι πεφτεις με αγχος και ειναι λογικο να ξυπνας συνεχεια
07-01-2017, 19:14 #30
λουλουδι ειναι ναι!
Επειδή ξέρω τον χαρακτήρα μου, φοβάμαι πως αν δω βοήθεια από τα χάπια, μετά θα τρέμω να τα κόψω γιατί θα νιώθω πως χωρίς αυτά δεν θα μπορώ να τα καταφέρω, μόνο αυτό με κάνει διστακτική. Όπως προνανέφερα όμως, επειδή σε 2 μήνες είναι πιθανό να δουλέψω κυλιόμενο ωράριο και την δουλειά την έχω ανάγκη, αν δω πως δεν μπορώ να τα καταφέρω αναγκαστικά θα πάρω χάπια φαντάζομαι γιατί πόσο να μείνω άυπνη?? Βέβαια εύχομαι να κουράζομαι τόσο, ώστε να ξεραίνομαι. Αυτή την περίοδο ναι έχω τρομερό άγχος και πάρα πλύ κακή διάθεση..όλα πάνε ανάποδα (χωρισμός, εργασία, περιβάλλον) οπότε νομίζω πως και έτσι όπως κοιμάμαι, θαύμα είναι....Γενικά πάντως ο ύπνος μου διαταράσσεται ειτε από μεγάλη χαρά είτε από μεγάλη λύπη. Είμαι επιρρεπής. Δεν ξέρω δλδ αν πρέπει να πάω σε ψυχολόγο ή σε νευρολόγο?? Πρέπει να το πιάσω απο το μηδέν δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους γιατρό....