Ποια είναι τα όνειρα σας η επιτομή της επιτυχίας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Nefeli28
    Guest
    Εχω την αισθηση απο οσα λες οτι μαλλον σε κεινη τη φαση δεν ήσουν και τοσο ερωτευμενη μαζι του.
    Μετα ηρθε και η εξιδανικευση και τωρα εγινε μυθος στο μυαλο σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ησουν ερωτευμενη με αυτον τον ανθρωπο?η απλα ηταν μια σχεση?
    δεν σε αφηνε να το χαρεις επειδη ,εισαι πληγωμενη απο τα προηγουμενα μαλλον και δεν τα εχεις ξεπερασει ακομα και φοβασαι ,μην ξαναπαθεις κατι ιδιο.......
    δεν ξερω ο καθενας κανει τις επιλογες του.......μικρη εισαι ακομα.....δες και την ζωη εξω ....και αποφασιζεις με το τι θες να κανεις......
    το καλο ειναι οτι θα ανεξαρτητοποιηθεις.......και οχι μονο απο γονεις απο τα παντα...
    Κοιτα ειχα γοητευτει...και ναι τον ειχα ερωτευτει. Χωρις τη βια και το αγχος ομως...Βασικα ενιωθα μια απιστευτη ηρεμια και γαληνη μαζι του το πρωτο καιρο. Οταν ημουν μαζι του ενιωθα πως ολα στο κοσμο ειναι στη θεση τους. Μετα αρχισε βαθια μεσα μου αυτο το περιεργο συναισθημα οτι κατι δε παει καλα...
    Δεν ξερω αν αυτος που λες ηταν ο λογος...παντως η προηγουμενη σχεση και ο χωρισμος μου δε με ενδιαφερουν καθολου τωρα, χεσμενο τον εχω. Αν τωρα αυτο με οδηγησε ασυνειδητα σε περιεργα μοτιβα συμπεριφορας μπορει...ισως για αυτο δε μπορεσα να αφεθω, δεν ηθελα να κανω τα ιδια λαθη; Ξερω γω...τεσπα.
    Ναι μικρη ειμαι ακομα μικρη ειμαι ακομα και τσουπ! Τριανταρησα χαχαχαχα. Με θυμαμαι πεντε χρονια πριν και μου φαινονται πεντε μηνες, μη σου πω μερες...μακαρι να εχεις δικιο στο τελευταιο που λες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Εχω την αισθηση απο οσα λες οτι μαλλον σε κεινη τη φαση δεν ήσουν και τοσο ερωτευμενη μαζι του.
    Μετα ηρθε και η εξιδανικευση και τωρα εγινε μυθος στο μυαλο σου...
    Μα αυτο δεν ειναι ο ερωτας; Εξιδανικευση;
    Οτι κατι μεσα μου δεν παει καλα παντως ναι δεν παει. Αλλα δε ξερω τι.

Senior Member
    Ελις μου συγνωμη που σου κλεψαμε το θεμα και ξεφυγαμε με τα δικα μου... :)

Nefeli28
    Guest
    Φυσικα και εισαι μικρη.
    Και ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι. Σε ενα βαθμο εχει μυθοποιηθει μεσα σου. Η πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο φοβερη οσο την αισθανεσαι.
    Μεσα στο κεφαλι μας κατοικει πολλες φορές το χειροτερο σενάριο. Παραμένει ομως σεναριο. Εμεις το γραφουμε, εμεις το παιζουμε, εμεις το αποθεωνουμε.

Senior Member
    Εγώ πάντως να ξέρεις επειδή είμαι στη θέση του σ λέω του έκανες την καρδιά περιβόλι κι όταν λέμε περιβόλι εννοούμε περιβόλι εγώ προσωπικά επειδή το έπαθα δύο φορές απανωτά θα κάνω τουλάχιστον δύο τρία χρόνια να συνέλθω κ είμαι τριάντα πέντε άντε να πάω σαράντα λίγο πολύ το τραίνο το έχασα βέβαια έχω κ προβλήματα γι αυτό δεν το κυνηγάω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Κοιτα ειχα γοητευτει...και ναι τον ειχα ερωτευτει. Χωρις τη βια και το αγχος ομως...Βασικα ενιωθα μια απιστευτη ηρεμια και γαληνη μαζι του το πρωτο καιρο. Οταν ημουν μαζι του ενιωθα πως ολα στο κοσμο ειναι στη θεση τους. Μετα αρχισε βαθια μεσα μου αυτο το περιεργο συναισθημα οτι κατι δε παει καλα...
    Δεν ξερω αν αυτος που λες ηταν ο λογος...παντως η προηγουμενη σχεση και ο χωρισμος μου δε με ενδιαφερουν καθολου τωρα, χεσμενο τον εχω. Αν τωρα αυτο με οδηγησε ασυνειδητα σε περιεργα μοτιβα συμπεριφορας μπορει...ισως για αυτο δε μπορεσα να αφεθω, δεν ηθελα να κανω τα ιδια λαθη; Ξερω γω...τεσπα.
    Ναι μικρη ειμαι ακομα μικρη ειμαι ακομα και τσουπ! Τριανταρησα χαχαχαχα. Με θυμαμαι πεντε χρονια πριν και μου φαινονται πεντε μηνες, μη σου πω μερες...μακαρι να εχεις δικιο στο τελευταιο που λες.

μαλιστα...πιστευω πως μεσα σου εχεις πολλες ανασφαλειες γενικα....και ισως αυτο να εφταιξε και τον χωρισες τελικα....αν και νομιζω πριν τον χωρισεις επρεπε να ειχες κανει μια συζητηση μαζι τ ,να τ πεις τι νιωθεις..........πολλα μπορει να παιξαν ρολο......
    το θεμα ειναι αμα τον θες ακομα? εαν τον θες καλυτερα να του το πεις.....οσο ειναι νωρις ακομα....

ο νικ παντα εχει :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ πάντως να ξέρεις επειδή είμαι στη θέση του σ λέω του έκανες την καρδιά περιβόλι κι όταν λέμε περιβόλι εννοούμε περιβόλι εγώ προσωπικά επειδή το έπαθα δύο φορές απανωτά θα κάνω τουλάχιστον δύο τρία χρόνια να συνέλθω κ είμαι τριάντα πέντε άντε να πάω σαράντα λίγο πολύ το τραίνο το έχασα βέβαια έχω κ προβλήματα γι αυτό δεν το κυνηγάω
    Λες να μη το ξερω ελις; Με στενοχωρει παρα πολυ αυτο...αλλα οσο περισσοτερο περνουσε ο καιρος και εμενε αυτο το ενοχλητικο ενστικτο να μη με αφηνει να το χαρω δε θα γινοταν χειροτερο το τελος και ακομα πιο επιπονο με τον καιρο να περναει; Προσπαθησα να κανω το σωστο...και θα εδινα τα παντα για να ξερω οτι θα ανακαμψει και θα προχωρησει στη ζωη του και οτι θα του βγει σε καλο.
    Δηλαδη αν αυτες οι γυναικες που σε πληγωσαν ελις καθοντουσαν μαζι σου ενω δεν μπορουσαν να σου δωσουν το 100% της αγαπης τους δεν θα ηταν παλι ασχημο για σενα; Θα ησουν δεσμευμενος σε καποια σχεση που δεν σου προσφερει ολα οσα μπορει να προσφερει μια υγιης σχεση. Τωρα πονεσες και πονας αλλα εισαι ελευθερος και διαθεσιμος να γνωρισεις καποια που μπορει να δωσει το 100%...ετσι δεν ειναι;
    Η θα προτιμουσες να συμβιβαστεις;

Senior Member
    Ποτέ δεν ξέρεις αν σου δίνουν το εκατό τα εκατό πρώτον κ δεύτερον δεν είναι σίγουρο ότι φτάνει δηλαδή να στο πω απλά από τις κοπέλες που καψουρευτηκα μου αρκούσε κ το πενήντα στο έχω εξηγήσει κι άλλη φορά όλα στο πρόγραμμα είναι

Senior Member
    Ποτέ δεν ξέρεις αν σου δίνουν το εκατό τα εκατό πρώτον κ δεύτερον δεν είναι σίγουρο ότι φτάνει δηλαδή να στο πω απλά από τις κοπέλες που καψουρευτηκα μου αρκούσε κ το πενήντα στο έχω εξηγήσει κι άλλη φορά όλα στο πρόγραμμα είναι
    Κακως σου αρκουσε το 50...αυτο σημαινει οτι δεν αγαπας αρκετα τον εαυτο σου. Αρα ουτε μια γυναικα θα μπορουσες να αγαπησεις στο 100% κι εσυ...

Senior Member
    Επισης εσυ δεν το ξερεις αν σου δινει το 100 τοις εκατο καλα λες, αλλα η ιδια το ξερει...

Senior Member
    Θα στο εξηγήσω λοιπόν για να καταλάβεις αν κ δε θέλω αλλά τεσπά εγώ έχω ψύχωση αντιλαμβάνομαι για να με ανεχτεί κάποια πρέπει να κάνω κάποιες υποχωρήσεις πρώτον δεύτερον βάλε κάτι κέρατα που έφαγα μικρός όταν ήμουν καλά ε τέλος πάντων ένα πενήντα τα εκατό νομίζω είναι ρεαλιστικοτατο για παραπάνω δεν ελπίζω

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    μαλιστα...πιστευω πως μεσα σου εχεις πολλες ανασφαλειες γενικα....και ισως αυτο να εφταιξε και τον χωρισες τελικα....αν και νομιζω πριν τον χωρισεις επρεπε να ειχες κανει μια συζητηση μαζι τ ,να τ πεις τι νιωθεις..........πολλα μπορει να παιξαν ρολο......
    το θεμα ειναι αμα τον θες ακομα? εαν τον θες καλυτερα να του το πεις.....οσο ειναι νωρις ακομα....

ο νικ παντα εχει :p
    Εχω ναι...αλλα εσυ που το συμπεραινεις;
    Θα μου πεις γκρινιαζω σε φορουμ ψυχολογιας δεν ειναι επιστημη :P
    Το θεμα ειναι οτι δεν μπορουσα να του μιλησω για το τι σκεφτομαι και πως νιωθω. Ειχαμε καποια στιγμη και μια σχετικη συζητηση. Του ειχα πει οτι στον πρωην μου ελεγα τα παντα μα εντελως τα παντα και οτι καταλαβα οτι αυτο ηταν λαθος και οτι πρεπει να κρατας και μια πισινη στη τελικη...εκεινος ειχε διαφωνησει φυσικα εν μερει αλλα δεν το συζητησαμε παραπανω. Δε θυμαμαι καν που καταληξαμε...νομιζω σε καποιου ειδους συμβιβαστικη συμφωνια αλλα καταβαθος κρατησα τα δικα μου συμπερασματα. Και δεν ειναι οτι δεν του μιλουσα με συνειδητη αποφαση απο εκει και επειτα...καταβαθος συνεχιζω να πιστευω στην αξια της 100% ανοιχτης επικοινωνιας...απλα ετσι μου βγηκε. Δεν μου το εβγαζε ειναι η αληθεια. Ισως ασυνειδητα αντιλαμβανοταν οτι αισθανομαι αμυντικα/αντιδραστικα και του εβγαινε και αυτουνου σε αρνητισμο και αντιδραση και δε μου εβγαζε καποιον με διαθεση να ακουσει/να μαθει πως νιωθω...στο τελος δηλαδη με θυμαμαι να θελω να του πω πραγματα αλλα να μη νιωθω ποτε πως ηταν η καταλληλη στιγμη και ατμοσφαιρα και δημιουργουταν τριβη και εκνευρισμος και απο τις δυο πλευρες...απο τη δικη μου κατι σαν "γιατι δε με καταλαβαινεις/δε κανεις αυτο που θελω χωρις να στο πω και γιατι δε μπορω να στο πω ποτε" και απο τη δικη του "γιατι εισαι μπιτς τωρα τι επαθες τι δε σου κανει παλι γαμωτη*******μου"...και δημιουργουνταν μαλλον φαυλος κυκλος στην επικοινωνια ετσι. Υπηρξαν παρεξηγησεις η μια πανω στην αλλη χωρις ιδιαιτερο λογο...η αληθεια ειναι πως ηταν και αυτος πληγωμενος απο προηγουμενη σχεση και ισως ο εγωισμος του οπως και ο δικος μου ηταν πολυ ευθραυστος. Καθε "φφφφφ" μου κι αναστεναγμος δεν ηταν ισως για εκεινον αφορμη να μου πει "τι εχεις μωρο μου πες μου, θα σε ακουσω" και να με κανει να του ανοιχτω αλλα μαλλον το εκλαμβανε σα κριτικη, τυπου "τι κανει φφφ τωρα αυτη κανας μαλακας ειμαι; τι προβλημα εχει με μενα;"
    Και του χαλαγε ευκολα η διαθεση με κατι τετοια. Δεν ειχε και τα δικα του θεματα λυμμενα δηλαδη για να μου σταθει...ε δυο ανθρωποι με τα δικα τους ο καθενας πως να προχωρησουν μαζι; Καθε τι που γινεται στη σχεση, καθε λακουβιτσα στο δρομο που τους τιναζει λιγο ξυνει τη παλια πληγη του καθενα...και ο καθενας εστιαζει πιο αμεσα στη δικη του και ξεχνα του αλλου μεσα στον αναβρασμο της στιγμης...
    Καπως ετσι τα ερμηνευω τα πραγματα...ισως και οι δυο δεν ημασταν ετοιμοι.
    Οσο για το τι θελω δεν ξερω, ξερω ομως πως αν ραγισει το γυαλι δεν ξανακολλαει ποτε ξανα. Τωρα παει τελειωσε...και ετσι ειναι ισως το καλυτερο...

Senior Member
    Το φμπ το έχει κάνει ανέκδοτο αυτό τι έχεις γλυκειά μου;Τίποτα ......Ωωω παλούκι το άλλο που κυκλοφορεί είναι έλα φίλε άκυρη η έξοδος τελικά κάτι έχει η δικιά μου κ δεν είναι καλά τι έχει;Τίποτα ω ρε φίλε παλούκι

Senior Member
    Το φμπ το έχει κάνει ανέκδοτο αυτό τι έχεις γλυκειά μου;Τίποτα ......Ωωω παλούκι το άλλο που κυκλοφορεί είναι έλα φίλε άκυρη η έξοδος τελικά κάτι έχει η δικιά μου κ δεν είναι καλά τι έχει;Τίποτα ω ρε φίλε παλούκι
    Χαχα οντως...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast