Results 46 to 55 of 55
-
07-01-2017, 22:26 #46
εγω ξερω και συμπαιρενω τα παντα ;p αλλ δεν ειναι εεκει το θεμα μας...
πωπω αυτο το φφφφφφφ χαχαχχαχαχα δεν υπαρχει ποιο εκνευριστικο πραγμα.....και μονο που μου το αναπαραγεις τρελενομαι.....θυμαμαι παλια μια πρωην μ το εκανε απο το αγχος της και με τρελεναι.....
και το φφφ ακριβως ετσι τον εκλαμβανε -με ασχημο τροπο ενοω....
τι εισαι τσαγιερα και εκανες φφφ βρε ναταλι χαχαχαχα
ενταξει δεν πειραζει θα εισαι ετοιμη για τον επομενο...
και εσυ παντως πολυ κλειστη εισαι....πες οτι θες να πεις....τον εσκασες τον ανθρωπο...ας μην ηταν η καταλληλη στιγμη....γι αυτο σ μαζευτηκαν τοσα....
- 07-01-2017, 22:36 #47
Καλα το "φφφ" δε το λεω κυριολεκτικα. Εννοω το παραπονο. Δε μπορουσε να γινει εποικοδομητικα. Ειτε αναστεναγμος ηταν, ειτε λογια, ηταν, ειτε η εκφραση του προσωπου μου, ειτε τα νευρα μου, οτιδηποτε. Οταν σε πειραζει κατι η θελεις κατι αλλο δε πρεπει να το εκφραζεις; Το πως θα το εκφρασεις μετραει μεν αλλα εχει σημασια και το πως το εκλαμβανει ο αλλος...πολλα λεμε για ανεξαρτησιες και αυτονομιες αλλα θελεις και να αισθανεσαι ασφαλεια με τον ανθρωπο σου, οτι μπορεις να βασιστεις...τελοσπαντων εγω φταιω.
07-01-2017, 22:39 #48
07-01-2017, 22:49 #49
Ενταξει εγω τον χωρισα μεν αλλα κι εμενα δεν μου ειναι ευκολο, δεν ειμαι απο πετρα...μου λειπει. Η απουσια τα ωραιοποιει τα πραγματα στο μυαλο μας και εχω ομορφα πραγματα να κρατησω. Απλα δεν θα αφηνα τον εαυτο μου να ενδωσει σε καπριτσιο για να ερθει παλι η στιγμη που θα θυμηθω οτι δε τραβαει το πραγμα και να ταλαιπωρω τον αλλον και να ταλαιπωρουμαι. Χωρια που θελω να ελπιζω οτι και στο φανταστικο σεναριο που θα του ζητουσα δευτερη ευκαιρια θα εμπιστευοταν και θα αγαπουσε αρκετα τον εαυτο του για να μη το κανει.
07-01-2017, 22:55 #50
εγω πιστευω οτι ακομα εχεις τους ενδιασμους σ....
ε αφου δεν τραβαγε αστο.....εαν αυτο νομιζεις...
τωρα εαν σ ετρωγε η ανασφαλεια και ηταν αυτος ο λογος χωρισμου ξανασκεψου το...ισως τωρα να αντιμετωπισεις αλλιως τα πραγματα και να εκτιμησεις αλλιως τις καταστασεις...
αλλα ειμαι και δεν εχεις σκοπο να γινει τιποτα...καλυτερα να σταματησεις να τον γυροφερνεις στο μυαλο σ
07-01-2017, 22:59 #51Nefeli28GuestΓι αυτο σου ειπα εγω οτι εγινε μυθος στο μυαλο σου κι αρχισαν τα σεναρια....
Ετσι γινεται....
07-01-2017, 23:21 #52
07-01-2017, 23:23 #53Nefeli28GuestΑν ηταν ο ανθρωπος σου με καποιον τροπο θα ησουν εκει...
07-01-2017, 23:52 #54
Κάθε άνθρωπο τον αντιμετωπίζουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο.
Στην προκειμένη περίπτωση, μπήκατε σε συγκεκριμένα μοτίβα συμπεριφοράς, τα οποία, όπως και σε κάθε διαπροσωπική σχέση, δε θα άλλαζαν εύκολα. Αυτό το ήξερες, γι' αυτό λογικά την έκανες.
Συνεχίζεις να το γνωρίζεις αυτό, οπότε τα σενάρια, με βάση τα παραπάνω, δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία πρακτικά και ουσιαστικά. Είναι απλά παιχνίδια του μυαλού.
Σας έλειπε ίσος ένας σύμβουλος σχέσης, έστω και νοητός (τουλάχιστον από τη μία πλευρά).
08-01-2017, 00:19 #55Nefeli28Guest...ή απλα δεν ηταν για να ειναι μαζι.
Γιατι να το εξεταζουμε παντα απο την αρνητικη μερια; Απο αυτην που εχουμε χασει καποιον πολυ αξιολογο, που θα ημασταν καλα μαζι του, θα ηταν ο ιδανικος για μας, θα...θα...θα...
Και γιατι να μην εγιναν ετσι τα πραγματα γιατι απλα δεν ηταν ετσι οπως το φανταζομασταν.Δεν ηταν τοσο εξιδανικευμενο οσο εμοιαζε.
Ισως κι αυτο να ηταν σεναριο, παιχνιδι του μυαλου.
Στην τελικη κανουμε μια επιλογη μια δεδομενη στιγμη κατω απο συγκεκριμενες συνθήκες. Κατοπιν ο,τι και να λεμε ή να αοσθανομαστε ειναι εκτος πραγματικοτητας. Γιατι δεν εχουν πια νοημα και ισχυ.
Αν αποδεχτούμε τις επιλογες, αποφασεις και τον εαυτο μας, θα ειμαστε σιγουρα καλυτερα στο παρον, σε αυτο που ζουμε και ειμαστε αυτη τη στιγμη.
Τι αλλο εχει περισσοτερη αξια;