Προβλημα με αγορι! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 170
    Banned
    Quote Originally Posted by engliscp View Post
    Καλα ναι αυτη ειναι η αληθεια οτι εκεινη την ημερα ημουν πολυ κουρασμενη και δεν μπορουσα πραγματικα να παω!Μια μερα που ειμασταν παλι μαζεμενοι ολοι μαζι σε ενα σπιτι εγω ημουν λιγο αρρωστη και κρυωνα και γυρναει και μου κανει οχι με πονηρο υφος ομως αν θελω να με παρει μια αγκαλια για να μην κρυωνω και γυρναει και του κανω αστο καλυτερα!
    Ειλικρινά συγνώμη αλλά και γι' αυτό ισχύει το παραπάνω σχόλιό μου.

Δεν υπήρξε περίπτωση κατά την οποία να μην είσαι ούτε κουρασμένη, ούτε κρυωμένη και να προσπαθήσει από την πλευρά του να κάνετε κάτι από κοινού;

Επίσης, μια και φοβάσε να μιλήσεις και να εκδηλωθείς προς αυτόν, δεν έκανες τουλάχιστον την προσπάθεια να εξηγήσεις στους αγγελιοφόρους φίλους και φίλες σας, όσα μας αναφέρεις εδώ, ούτως ώστε να του τα μεταφέρουν;

Banned
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Ειλικρινά συγνώμη αλλά και γι' αυτό ισχύει το παραπάνω σχόλιό μου.

Δεν υπήρξε περίπτωση κατά την οποία να μην είσαι ούτε κουρασμένη, ούτε κρυωμένη και να προσπαθήσει από την πλευρά του να κάνετε κάτι από κοινού;

Επίσης, μια και φοβάσε να μιλήσεις και να εκδηλωθείς προς αυτόν, δεν έκανες τουλάχιστον την προσπάθεια να εξηγήσεις στους αγγελιοφόρους φίλους και φίλες σας, όσα μας αναφέρεις εδώ, ούτως ώστε να του τα μεταφέρουν;
    Οχι απλως ετυχε και σου ανεφερα δυο παραδειγματα τα οποια εινα τρανταχτα για μενα.Για παραδειγμα μια μερα που συναντηθηκαμε ολοι μαζι χαιρετησα ολη την παρεα και αυτον δεν τον χαιρετησα και γενικοτερα ενω αυτος ηταν παντα πολυ εγκαρδιος εγω ημουν παντα πολυ ψυχρη μαζι του!Για την ακριβεια το εχω αναφερει και στο αρχικο μηνυμα αυτο,οτι πιστευω κατα 99% οτι το ξερει πως νιωθω εγω γιατι εχει ακουστει παρα πολυ μεσα στην παρεα,αλλα και παλι επειδη αυτο που μου λες εσυ εγω το εχω πει πολλες φορες στους "αγγελιοφορους μου" οτι το γνωριζει και εχουν γυρισει και μου εχουν πει κατι παρα πολυ σωστο οτι οτι και να του πουμε εμεις,να του πουμε δηλαδη οτι εμενα μου αρεσει δεν θα τους πιστεψει απο την στιγμη που βλεπει τετοια αντιδραση απο εμενα,θα νομιζει οτι του το λενε για πλακα!Καταλαβες??

Banned
    Οχι απλως ετυχε και σου ανεφερα δυο παραδειγματα τα οποια εινα τρανταχτα για μενα.Για παραδειγμα μια μερα που συναντηθηκαμε ολοι μαζι χαιρετησα ολη την παρεα και αυτον δεν τον χαιρετησα και γενικοτερα ενω αυτος ηταν παντα πολυ εγκαρδιος εγω ημουν παντα πολυ ψυχρη μαζι του!Για την ακριβεια το εχω αναφερει και στο αρχικο μηνυμα αυτο,οτι πιστευω κατα 99% οτι το ξερει πως νιωθω εγω γιατι εχει ακουστει παρα πολυ μεσα στην παρεα,αλλα και παλι επειδη αυτο που μου λες εσυ εγω το εχω πει πολλες φορες στους "αγγελιοφορους μου" οτι το γνωριζει και εχουν γυρισει και μου εχουν πει κατι παρα πολυ σωστο οτι οτι και να του πουμε εμεις,να του πουμε δηλαδη οτι εμενα μου αρεσει δεν θα τους πιστεψει απο την στιγμη που βλεπει τετοια αντιδραση απο εμενα,θα νομιζει οτι του το λενε για πλακα!Καταλαβες??
    Βγάζεις δηλαδή κάτι σαν αντίδραση στη συμπεριφορά του προς εσένα. Σαν, υποσυνήδειτα, να μην επιθυμείς τέτοια συμπεριφορά. Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι περίπλοκο και δεν ξέρω τι να σου πω.

Ας υποθέσουμε πως εσύ τελικά παίρνεις το θάρρος και του μιλάς, ενώ αυτός σου λέει πως δε θέλει να κάνει κάτι μαζί σου. Το λοιπόν; Δεν είναι και το ποιο τρομερό πράγμα. Έτσι κι αλλιώς, όπως έχει η κατάσταση, δε νομίζω ν' αλλάξει κάτι.

Εσύ πως το φαντάζεσαι να γίνει, δηλαδή η επαναπροσέγγιση μαζί του;

Banned
    Ξερω'γω!Μεσα απο την καθημερινη επαφη καπως να γινει παλι,το ξερω ειναι πολυ δυσκολο και οτι δεν εχω πολλες ελπιδες αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω!

Banned
    Ξερω'γω!Μεσα απο την καθημερινη επαφη καπως να γινει παλι,το ξερω ειναι πολυ δυσκολο και οτι δεν εχω πολλες ελπιδες αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω!
    Το θέμα είναι να μπορείς να μπαίνεις στο ερωτικό παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή μόνο ο άλλος προσπάθησε, ενώ εσύ τον γείωνες. Για να μπορείς να είσαι παρούσα στο ερωτικό παιχνίδι, πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον ευατό σου.

Αν και δε βλέπω να είσαι έτοιμη λοιπόν για μία ερωτική σχέση, παρ' ολ' αυτά θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να κάνεις ένα βηματάκι κι εσύ, καθώς η σχέση θέλει δύο.

Σε γενικές γραμμές, αν βλέπεις πως δεν μπορείς να λειτουργήσεις στο φλερτ, θα μπορούσες να επιστεφθείς έναν ειδικό, ούτως ώστε να σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις τις σκέψεις σου και να μπορέσεις να προχωρήσεις στα αισθηματικά.

Banned
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Το θέμα είναι να μπορείς να μπαίνεις στο ερωτικό παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή μόνο ο άλλος προσπάθησε, ενώ εσύ τον γείωνες. Για να μπορείς να είσαι παρούσα στο ερωτικό παιχνίδι, πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον ευατό σου.

Αν και δε βλέπω να είσαι έτοιμη λοιπόν για μία ερωτική σχέση, παρ' ολ' αυτά θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να κάνεις ένα βηματάκι κι εσύ, καθώς η σχέση θέλει δύο.
    Μαλιστα καταλαβαινω τι λες!

Senior Member
    Πάντως ρε κοπελιά πρέπει να είσαι η μόνη Ελληνίδα δεκαεννιά χρονών που δεν μπορείς να ρίξεις ένα γκόμενο που σ αρέσει μόνο εσύ είσαι μετά έσπασε το καλούπι μπράβο σου άμα λες αλήθεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Στείλτου ένα μήνυμα, ένα τι κάνεις, αν δεν μιλάτε κιόλας, θα αναρωτηθεί πως και του έστειλες, θα το πάρει το μήνυμα, στην κυριολεξία :p
    Oύτε θέμα ντροπής είναι, ούτε θα υπερβείς τον εαυτό σου , ούτε η παρέα θα χαλάσει, ούτε τίποτα....και θα δεις αν σε αποφεύγει, αν είναι ζεστός κλπ

Κατ΄τα άλλα δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα, το πάθημα θα σου γίνει μάθημα.......
    Απλώς ένας ντροπαλός κάνοντας πατάτες, μετά κάπως πρέπει και να τις καλύπτει....
    Του είπες άστο καλύτερα...δεκτό, μετά όμως τι έκανες για να το καλύψεις? τίποτα από ότι λες..
    Ε αυτό πρέπει να αλλάξεις......να μην τον έχεις τον άλλο δεδομένο και να χεις τσαγανό να διεκδικείς.....
    Το υπόλοιπο το θεωρώ στοιχείο του χαρακτήρα και απειρία , δεν το θεωρώ πρόβλημα..........

Senior Member
    Αν μου δινόταν μια ακόμη ευκαιρία θα μπορούσα να το προσπαθήσω πιο πολύ!!Γιατι πραγματικά μου αρέσει πολύ και πιστεύω ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω αυτή τη φορά,το θέμα είναι αν θα μου ξαναδοθεί τέτοια ευκαιρία ή αν το θέμα έληξε εδώ!
    Δεν μπορώ να του το πω ευθέως από τη στιγμή που είπε ότι θα το γυρίσει στο φιλικό επειδή δεν του δινω ούτε ένα σημάδι γιατί δεν ξέρω αν τώρα πια του αρέσω και εκεινου
    Φοβαμαι ομως οτι στην πραγματικοτητα δεν θα ξεκαθαρισει η κατασταση,γιατι μπορει να μου πει οχι,ασε που δεν θελω να κανω εγω το πρωτο βημα!
    Φυσικα και πρεπει να τον πλησιασω με καποιο τροπο και φυσικα θεωρω οτι εκανα πολλες λαθος κινησεις φερθηκα πολυ παιδιαστικα,αλλα με το να παω να του το πω υπαρχουν δυο εκδοχες ή μου λεει ναι και ολα καλα ή μου λεει οχι και για εμενα αυτο θα ειναι δυο φορες δυσκολοτερο γιατι πρωτον θα μου εχει πει οχι και οπως ειναι φυσικο αυτο δεν ειναι κατι ευχαριστο και δευτερον ειμαστε στην ιδια παρεα πως θα τον κοιταω εγω μετα στα ματια θα ντρεπομαι και αυτον και τους υπολοιπους
    Πρωτον σε ευχαριστω που απαντας στο θεμα που εχω ξεκινησει!Δευτερον τον καιρο που ειχε δημιουργηθει αυτη η "σχεση" οπως την λες δεν εχω καταλαβει ουτε εγω ακομα τι ηταν αυτο που με εκανε να μην ειμαι εκδηλωτικη!Υποθετω οτι το γεγονος οτι δεν εχω εμπειριες και επισης το γεγονος οτι ειμαι ντροπαλη δυσκολευε ακομα περισσοτερο την ολη κατασταση αθελα μου παντα κομπλαρα οποτε συναντιομασταν!Τριτον οσο στεναχωρη ειναι για μενα αυτη η κατασταση το βρισκω απολυτα λογικο αυτο που εκανε διοτι δεν εβλεπε κατι και το σταματησε ο καθενας στη θεση του αυτο θα εκανε!Το θεμα μου ομως εμενα ειναι πως μπορω να διορθωσω την κατασταση πριν να ειναι πολυ αργα!
    Καλα ναι αυτη ειναι η αληθεια οτι εκεινη την ημερα ημουν πολυ κουρασμενη και δεν μπορουσα πραγματικα να παω!Μια μερα που ειμασταν παλι μαζεμενοι ολοι μαζι σε ενα σπιτι εγω ημουν λιγο αρρωστη και κρυωνα και γυρναει και μου κανει οχι με πονηρο υφος ομως αν θελω να με παρει μια αγκαλια για να μην κρυωνω και γυρναει και του κανω αστο καλυτερα!
    θελεις
    εναν τροπο να εχεις μια ευκαιρια μαζι του, αλλα δεν θελεις να κανεις την παραμικρη προσπαθεια και κυριως, την παραμικρη παραχωρηση.
    αυτο δεν γινεται.

μονη σου λες οτι τα λαθη τα εχεις κανει εσυ και γι αυτο εχει κρυωσει ο αλλος.
    εφοσον εχεις κανει λαθη οπως λες, πρεπει να κανεις και καποιο "σωστο".
    αν δεν θελεις να κανεις τιποτε απολυτως, απλα ο αλλος να συνεχισει να προσπαθει, χωρις ακομα να ξερεις καν αν θα ανταποκριθεις την επομενη φορα η θα τον ξαναγειωσεις, το θεωρω υπερβολικη απαιτηση.

αυτο που πιστευω οτι συμβαινει, το εχεις πει ηδη και μονη σου.
    εισαι απειρη στις σχεσεις, οποτε και κανεις ευκολα κρυαδες στην συμπεριφορα σου απεναντι σε ενα αγορι.
    εισαι ντροπαλη, κι αυτο δεν βοηθαει επισης.
    εισαι ομως και απειρη σεξουαλικα κι αυτο σου προκαλει ΦΟΒΟ για το τι θα προκυψει αν ξεκινησει κατι μεταξυ σας.
    ετσι, το σαμποταρεις πριν καν ξεκινησει και μετα μετανοιωνεις γιατι κατα βαθος τον θελεις, δεν ξερεις ομως τι ακριβως θελεις να τον κανεις γιατι οι "απαιτησεις" του ισως σε φερουν σε αβολη θεση.
    ετσι, ενδομυχα σαμποταρεις τις δικες του κινησεις και φαινεσαι ξενερωτη κι ο τυπος απομακρυνεται.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΣ.
    ε, εχεις εκτεθει, ξεπερασε το πια! ξερει καλα οτι γουσταρεις εφοσον τα λετε κι οι δυο με τους κοινους φιλους, αλλα ξενερωνει με την συμπεριφορα σου γι αυτο κι εκοψε τις προσπαθειες.

αν θελεις τοσο πολυ κατι να γινει, θα πρεπει να κανεις καποια υπερβαση σε ολο αυτο.
    αφου δεν τα πας ακομα τοσο καλα με την 'γλωσσα του σωματος", το φλερτ και ολα αυτα, δεν βλεπω αλλη λυση απο το να προτιμησεις την γλωσσα την κανονικη και να κανεις εσυ μια αρχη.
    να του μιλησεις, οχι για τα αισθηματα σου ομως, καθως αυτα ουτε εσυ τα ξερεις. ξερεις μονο οτι κατι θελεις.
    πες του ΞΕΚΑΘΑΡΑ, οχι οτι τον θελεις, αλλα οτι προτεινεις να βγειτε οι δυο σας.
    ΑΥΤΟ.
    σου φαινεται τοσο δυσκολο?

Senior Member
    Ψάξε να μάθεις το ανέκδοτο με την παρθενοποπη είναι φοβερό ανέκδοτο μη στο πω θα κοκκινίσουν τα τρανζίστορ του γερικου πι σι μου

Senior Member
    Συμφωνώ με Remedy οτι μόνη σου σαμποτάρεις τον εαυτό σου για να μην προχωρήσει και βρεθείς σε άβολη θέση.
    Επιπλέον με αυτό το "παιχνίδι" που γινόταν έπαιρνες την επιβεβαίωση που χρειαζόσουν χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι και να ριψοκινδυνεύσεις και για αυτό μόλις σταμάτησε εκείνος, εσένα σου κακοφάνηκε τόσο παρόλο που μέχρι τότε εσύ τον έδιωχνες. Όμως έρωτας χωρίς ρίσκο δεν γίνεται, ούτε χωρίς να εκτεθούμε...

Μπορείς να ξεκινήσεις με το να του προτείνεις απλά να βγείτε δυο σας και να δεις αντιδράσεις, αλλά στην θέση σου και εφόσον είστε φίλοι και μιλάτε γενικώς εγώ θα του έλεγα όλη την αλήθεια αν τον έβλεπα θετικό και θα ζητούσα την "βοήθεια" του σε αυτό εφόσον ενδιαφέρεται. Προφανώς η απειρία σε έχει κάνει να είσαι πολύ φοβισμένη και όπως λες και μόνη σου δεν μπορείς να εξηγήσεις ούτε εσύ την ψυχρή συμπεριφορά σου.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θελεις
    εναν τροπο να εχεις μια ευκαιρια μαζι του, αλλα δεν θελεις να κανεις την παραμικρη προσπαθεια και κυριως, την παραμικρη παραχωρηση.
    αυτο δεν γινεται.

μονη σου λες οτι τα λαθη τα εχεις κανει εσυ και γι αυτο εχει κρυωσει ο αλλος.
    εφοσον εχεις κανει λαθη οπως λες, πρεπει να κανεις και καποιο "σωστο".
    αν δεν θελεις να κανεις τιποτε απολυτως, απλα ο αλλος να συνεχισει να προσπαθει, χωρις ακομα να ξερεις καν αν θα ανταποκριθεις την επομενη φορα η θα τον ξαναγειωσεις, το θεωρω υπερβολικη απαιτηση.

αυτο που πιστευω οτι συμβαινει, το εχεις πει ηδη και μονη σου.
    εισαι απειρη στις σχεσεις, οποτε και κανεις ευκολα κρυαδες στην συμπεριφορα σου απεναντι σε ενα αγορι.
    εισαι ντροπαλη, κι αυτο δεν βοηθαει επισης.
    εισαι ομως και απειρη σεξουαλικα κι αυτο σου προκαλει ΦΟΒΟ για το τι θα προκυψει αν ξεκινησει κατι μεταξυ σας.
    ετσι, το σαμποταρεις πριν καν ξεκινησει και μετα μετανοιωνεις γιατι κατα βαθος τον θελεις, δεν ξερεις ομως τι ακριβως θελεις να τον κανεις γιατι οι "απαιτησεις" του ισως σε φερουν σε αβολη θεση.
    ετσι, ενδομυχα σαμποταρεις τις δικες του κινησεις και φαινεσαι ξενερωτη κι ο τυπος απομακρυνεται.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΣ.
    ε, εχεις εκτεθει, ξεπερασε το πια! ξερει καλα οτι γουσταρεις εφοσον τα λετε κι οι δυο με τους κοινους φιλους, αλλα ξενερωνει με την συμπεριφορα σου γι αυτο κι εκοψε τις προσπαθειες.

αν θελεις τοσο πολυ κατι να γινει, θα πρεπει να κανεις καποια υπερβαση σε ολο αυτο.
    αφου δεν τα πας ακομα τοσο καλα με την 'γλωσσα του σωματος", το φλερτ και ολα αυτα, δεν βλεπω αλλη λυση απο το να προτιμησεις την γλωσσα την κανονικη και να κανεις εσυ μια αρχη.
    να του μιλησεις, οχι για τα αισθηματα σου ομως, καθως αυτα ουτε εσυ τα ξερεις. ξερεις μονο οτι κατι θελεις.
    πες του ΞΕΚΑΘΑΡΑ, οχι οτι τον θελεις, αλλα οτι προτεινεις να βγειτε οι δυο σας.
    ΑΥΤΟ.
    σου φαινεται τοσο δυσκολο?
    Αρχικα σ'ευχαριστω για την απαντηση σου!Πραγματι ολα αυτα που λες αντιπροσωπευουν ολη την κατασταση και ολες τις σκεψεις που εχω κανει ολο αυτο τον καιρο!Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι μην εκτεθω και γενικοτερα την ολη φαση αλλα αμα συνεχισω ετσι δεν προκειται να κανω ποτε μου σχεση,εννοω οτι για ολα υπαρχει μια πρωτη φοραα,πρεπει να γινει μια αρχη!Αυτο που μου προτεινεις να κανω σχετικα με το να του πω να βγουμε μου φαινεται λιγο καπως γιατι βγαινουμε παντα ολοι μαζι και αμα γυρισω και του το πω θα μου πει στα σιγουρα οχι εννοω θα του φανει και εκεινου περιεργο!Δεκτο οτι εχω κανει πολλες βλακειες και οτι πρεπει να επανορθωσω αλλα με αυτο τον τροπο που μου λες σιγουρα θα τα κανω τα πραγματα πιο περιπλοκα απ'οτι ειναι τωρα!Δεν ξερωωωω!

Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Στείλτου ένα μήνυμα, ένα τι κάνεις, αν δεν μιλάτε κιόλας, θα αναρωτηθεί πως και του έστειλες, θα το πάρει το μήνυμα, στην κυριολεξία :p
    Oύτε θέμα ντροπής είναι, ούτε θα υπερβείς τον εαυτό σου , ούτε η παρέα θα χαλάσει, ούτε τίποτα....και θα δεις αν σε αποφεύγει, αν είναι ζεστός κλπ

Κατ΄τα άλλα δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα, το πάθημα θα σου γίνει μάθημα.......
    Απλώς ένας ντροπαλός κάνοντας πατάτες, μετά κάπως πρέπει και να τις καλύπτει....
    Του είπες άστο καλύτερα...δεκτό, μετά όμως τι έκανες για να το καλύψεις? τίποτα από ότι λες..
    Ε αυτό πρέπει να αλλάξεις......να μην τον έχεις τον άλλο δεδομένο και να χεις τσαγανό να διεκδικείς.....
    Το υπόλοιπο το θεωρώ στοιχείο του χαρακτήρα και απειρία , δεν το θεωρώ πρόβλημα..........
    Μαλιστα καταλαβαινω τι λες και σε ευχαριστω για την απαντηση σου!

Senior Member
    Σου έχω εγγυημένο κόλπο θα πας να του πεις μάγκα μου σε είδα και μου ήρθε νταμπλασ μαζί με την πόρτα τι θα γίνει θα βάλεις το κλειδί στη κλειδαριά ;Κι εκείνος σα χαφτασ που είναι θα σ πει μα κυρία μου εγώ δεν είμαι επιπλοποιοσ κι έτσι θα τον χάσεις

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Συμφωνώ με Remedy οτι μόνη σου σαμποτάρεις τον εαυτό σου για να μην προχωρήσει και βρεθείς σε άβολη θέση.
    Επιπλέον με αυτό το "παιχνίδι" που γινόταν έπαιρνες την επιβεβαίωση που χρειαζόσουν χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι και να ριψοκινδυνεύσεις και για αυτό μόλις σταμάτησε εκείνος, εσένα σου κακοφάνηκε τόσο παρόλο που μέχρι τότε εσύ τον έδιωχνες. Όμως έρωτας χωρίς ρίσκο δεν γίνεται, ούτε χωρίς να εκτεθούμε...

Μπορείς να ξεκινήσεις με το να του προτείνεις απλά να βγείτε δυο σας και να δεις αντιδράσεις, αλλά στην θέση σου και εφόσον είστε φίλοι και μιλάτε γενικώς εγώ θα του έλεγα όλη την αλήθεια αν τον έβλεπα θετικό και θα ζητούσα την "βοήθεια" του σε αυτό εφόσον ενδιαφέρεται. Προφανώς η απειρία σε έχει κάνει να είσαι πολύ φοβισμένη και όπως λες και μόνη σου δεν μπορείς να εξηγήσεις ούτε εσύ την ψυχρή συμπεριφορά σου.
    Η αληθεια ειναι οτι μου κακοφανηκε παρα πολυ και οντως συμφωνω οτι αν δεν εκτεθεις και δεν το παρει το μηνυμα ο αλλος δεν γινεται!Δεν μπορω να παω να του το πω ευθεως διοτι οπως εχω πει και παραπανω ειμαστε στην ιδια παρεα και αν αυτος μου πει οχι πως θα τον αντικριζω εγω μετα και αυτον και τους υπολοιπους,καταλαβες??

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast