Results 1 to 15 of 170
Thread: Προβλημα με αγορι!
-
08-01-2017, 02:41 #1
Προβλημα με αγορι!
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι 19 χρονων και πριν ενα χρονο περιπου γνωρισα ενα παιδι της ιδιας ηλικιας! Αυτο το παιδι ειναι κολλητος του αγοριου της φιλης μου!Εμενα μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα αλλα μετα απο λιγες μερες αφοτου τον γνωρισα εμαθα οτι ειχε σχεση εδω και δυο χρονια και οποτε ειπα οτι δεν προκειται να κανω κατι απο την στιγμη που εχει κοπελα.Ετσι οι μηνες περνουσαν και ειχαμε γινει ολοι μαζι μια παρεα βγαιναμε η φιλη μου το αγορι της η αλλη κολλητη μου φιλη αυτος που μου αρεσε και αλλα δυο αγορια.Ειχαμε γινει ολοι μαζι πολυ καλοι φιλοι και περνουσαμε πολυ ομορφα.Εντωμεταξυ εγω το ειχα παρει απο την αρχη αποφαση οτι δεν υπηρχε καμια περιπτωση να γινει κατι μαζι του και το ειχα γυρισει τελειως στο φιλικο!Μεχρι πριν δυο μηνες που ειχαμε βγει παλι ολοι μαζι και μας ειπε οτι χωρισε με την κοπελα του διοτι δεν ηταν πια ερωτευμενος μαζι της! Και ετσι μετα απο περιπου δυο εβδομαδες ξεκινησε να γινεται κατι μεταξυ μας χωρις να το επιδιωξω εγω αλλα αντιθετως εκεινος το ξεκινησε!Στην αρχη νομιζα οτι το εκανε για πλακα για το λογο οτι ειναι παιδι πολυ κοινωνικο ευγενικο και εχει και πολυ χιουμορ και γενικοτερα ετσι φερεται σε ολες τις κοπελες της παρεας,οποτε στην αρχη ηταν λιγο δυσκολο να καταλαβουμε αν ολο αυτο ειναι φιλικο και το κανει στην πλακα.Ξεκινησε δηλαδη να λεει οτι ειμαστε ζευγαρι και γενικοτερα καθε φορα που βγαιναμε ασχολιοταν μαζι μου με επιανε απο το χερι και προχωρουσαμε μαζιι και γενικοτερα ολοι στην παρεα ειχανε καταλαβει οτι κατι γινεται μεταξυ μας στην πραγματικοτητα!Μεχρι που πριν απο λιγο καιρο εμαθα απο το αγορι της φιλης μου το με το οποιο τυχαινει να ειμαστε φιλοι απο μικροι οτι τον ψαρεψε και εκεινος του ειπε οτι φυσικα και γινεται κατι απο την πλευρα του και οτι θελει να γινει κατι μεταξυ μας αλλα θα το παει πιο αργα στην αρχη για να παρει και εκεινος τον χρονο του διοτι τωρα βγηκε απο μια πολυχρονη σχεση αλλα θα το κανει και για μενα γιατι το βλεπει οτι ειμαι καπως κλειστη και ντροπαλη που οντως ειμαι παρα πολυ και θελει καπως να με ξεμπλοκαρει να με ηρεμησει !Εδω λοιπον ξεκιναει και το μεγαλυτερο προβλημα,ενω εγω ηθελα παρα πολυ να γινει κατι μεταξυ μας και μου αρεσε παρα πολυ καθε φορα που βγαιναμε και συναντιομασταν εγω αθελα μου το αποθαρρηνα με την συμπεριφορα μου,και αυτο γιατι δεν εχω καθολου εμπειριες και γενικα σαν ανθρωπος ειμαι πολυ κλειστη και αρκετα ντροπαλη οποτε καθε φορα που βγαιναμε αυτος προσπαθουσε καπως να με ξεμπλοκαρει γιατι ηξερε οτι δεν εχω καθολου εμπειριες αλλα εγω καθε φορα τα εκανα χαλια με την συμπεριφορα μου,δηλαδη φερομουν σαν να μην μου αρεσει καθολου χωρις ομως να το θελω αυτο,γινοταν ασυναισθητα,ενω αυτος ασχολιοταν συνεχεια μαζι μου!Πριν λιγες μερες λοιπον το αγορι της κολλητης μου ηρθε και μου ειπε οτι αυτος ξενερωσε με ολο αυτο δηλαδη να ασχολειται μονο αυτος και απο εμενα να μην βλεπει ουτε ενα σημαδι(αν και ειμαι σιγουρη οτι ηξερε πως νιωθω γιατι ειχε ακουστει πολυ μεσα στην παρεα και το τι νιωθω εγω για εκεινον και αυτος για εμενα)και οτι θα το γυρισει στο φιλικο θα παψει να ασχολειται!Εγω φυσικα μολις το εμαθα στενοχωρηθηκα παρα πολυ γιατι αυτο που εγινε ηταν αποτελεσμα της δικης μου βλακειας τον θεωρησα δεδομενο τα κατεστρεψα ολα τα εχασα ολα απο δικη μου χαζομαρα!Και ολοι με ειχανε προειδοποιησει οτι θα τον χασω και να μην κανω βλακειες αλλα εγω τα κατεστρεψα ολα αθελα μου ομως δεν ηθελα να παρουν αυτη την τροπη τα πραγματα!Απο εκεινη την ημερα που το εμαθα εχουμε βγει αλλη μια φορα στην οποια ηταν πολυ ηρεμος πραγμα περιεργο για εκεινον που γενικα ειναι ενα πολυ ομιλητικο ατομο μιλησαμε λιγες φορες και ανταλλασαμε ματιες,αυτο μονο!Εχω στενοχωρηθει παρα πολυ με αυτη την κατασταση,δεν ξερω τι να κανω θελω να γινουν τα πραγματα οπως πριν και θα επανορθωσω αυτη τη φορα!Αλλα δεν ξερω τι να κανω τωρα,πως να του δειξω οτι μου αρεσει και εμενα και οτι αυτη τη φορα θα κανω και εγω κινησεις???Μου αρεσει παρα πολυ δεν θελω να χασω αυτο που ειχε δημιουργηθει και ουτε μπορω πλεον να τον δω φιλικα μετα απο ολα αυτα!!Εχω καμια ελπιδα??Ποια ειναι η γνωμη σας ???Συγγνωμη για το τοσο μεγαλο κειμενο!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!!Last edited by engliscp; 08-01-2017 at 03:35.
- 08-01-2017, 03:20 #2
Mαζι οι δυο σας έχετε βγει ποτε ή είσαστε ολο με παρέα;
08-01-2017, 03:31 #3
08-01-2017, 04:01 #4
Την κοπέλα που χώρισε την γνωρίζεις εσυ; είναι ας πουμε μέσα στους κοινούς γνωστούς ή οχι;
08-01-2017, 04:06 #5
Μια φορα την εχω δει την ειχε φερει στα γενεθλια ενος παιδιου απο την παρεα.Αλλα γενικα δεν ειναι μεσα στους κοινους γνωστους!
08-01-2017, 04:25 #6
Ok στο λέω γιατι λιγακι τα φοβάμαι τα πισωγυρίσματα με πρώην. Περα απο αυτό πώς τον βλέπεις στην συζήτηση στην παρέα οταν βγαίνετε; τι σου λέει, πώς σου φέρεται;
08-01-2017, 04:30 #7
08-01-2017, 08:31 #8
Μπορεί να τα πε στο φίλο του για να ρθει να στα πει, παίζει τέτοιο ενδεχόμενο? ...
Βγείτε όλοι μαζί και ας φύγουν οι υπόλοιποι νωρίτερα εφόσον είναι και ο φίλος του δικός σου φίλος με μια δικαιολογία....ή κανονίστε και ας το ακυρώσει η παρέα τύπου ''εμείς βαριόμαστε, βγείτε εσείς''.....αν δεν θέλει σημαίνει ότι δεν θέλει........η πες του εσύ , άντε να βγούμε όλοι μαζί, να του δείξεις κάτι..........και ας φύγουν οι άλλοι αν γίνεται πιο νωρίς.......εδώ παίζουν και το αν ορίζετε σημείο συνάντησης όλοι μαζί , τα μεταφορικά μέσα , ποιος μένει κοντά με ποιον, συγκατοίκηση κλπ, δεν τα ξέρω........
Μέσω κινητού / φβ δεν μιλάτε καθόλου?
08-01-2017, 13:42 #9
Γιατί να το κάνει ομως αυτό,εννοώ να το πει αυτό και να έρθει ο φίλος του να μου το πει;;Τώρα αυτό να βγουμε όλοι μαζί και να φύγουν οι υπόλοιποι νωρίτερα λιγο χλωμό το βλέπω,γιατί νιώθω και κάπως άβολα να το ζητησω,στο κάτω κάτω δεν είναι αναγκασμένοι να το κάνουν!!Ασε που βγαίνουμε πάντα όλοι μαζί και φεύγουμε πάντα όλοι μαζί,όποτε θα είναι πολύ περίεργο αν γίνει κάτι τετοιο!!Οχι άπο φβ και κινητό δεν μιλάμε καθόλου ότι έχει γίνει τόσο καιρό έχει γίνει από κοντα!!
Last edited by engliscp; 08-01-2017 at 13:59.
08-01-2017, 16:23 #10
E καλά δεν τους βάλαμε και να σκάψουν, απλά να πάνε να πιουν αλλού ποτό, σιγά την θυσία!
Το περίεργο δεν νομίζω ότι πειράζει με την έννοια ότι επειδή η παρέα ξέρει ότι κάτι τρέχει παίρνει την πρωτοβουλία να σας αφήσει και λίγο μόνους.......όχι να φαίνεται ότι το οργάνωσες εσύ...
Το άβολο το καταλαβαίνω, αν ντρέπεσαι οκ.........Αλλά άμα δεν μείνετε και οι δυο σας, ξέρω γω..........
Μπορεί να το είπε για να γίνεις εσύ πιο δεκτική , να του δώσεις πράσινο φως , να σε ταρακουνήσει κλπ....εξαρτάται και πως είσαι με τους άλλους, αν με τους άλλους είσαι ζεστή ας πούμε και άνετη και μαζί του δεν είσαι , είναι θέμα....γιατί δεν θα βλέπει την δική σου εσωστρέφεια γενικότερα.......
Αλλιώς στείλτου ένα μήνυμα με μια αφορμή...γιατί να βγαίνετε και να ξαναβγαίνετε, οκ.....εσύ θα μπορούσες να είσαι πιο διαχυτική μαζί του? Αν μπορούσες δεν θα το χες κάνει? δεν ξέρω κιόλας.......
08-01-2017, 16:49 #11
Και τι θα αλλάξει αν επανέλθεται στη φάση του φλερτ; Θα γίνεις ξαφνικά εκδηλωτική; Αφού δε σου βγαίνει. Μήπως θα έπρεπε να δεις τους λόγους για τους οποίους γίνεσαι αυτοκαταστροφική;
08-01-2017, 17:17 #12
Δεν σημαίνει ότι ο μη εκδηλωτικός είναι και αυτοκαταστροφικός, το λέω επειδή το βαλες σε μια πρόταση.....
Αυτοκαταστροφικό είναι ίσως το κομμάτι που δεν είπε ''εφόσον δεν είμαι εκδηλωτική και με προειδοποιούν οι φίλοι μου τι μπορώ να κάνω''....
08-01-2017, 17:38 #13
Το θέμα είναι ότι οντως αισθάνομαι άβολα να τους ζητήσω κάτι τετοιο!!Αυτο με το να με ταρακουνήσει για να γίνω πιο δεκτική το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά δεν νομιζω!Η αλήθεια είναι ότι με τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας αισθάνομαι αρκετά άνετα όταν βγαίνουμε ενώ με εκείνον καθόλου!!Πφφ δεν ξέρω τι να κανωω
08-01-2017, 17:40 #14
08-01-2017, 17:46 #15