Προβλημα με αγορι! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 170
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Βρε κοριτσακι μου μεχρι να το πεις θα εχει βρει αλλη, κινήσου !!!
    Χαχαχα η ινγκλις το γύροφέρνει κάνα μήνα και νομίζει ότι έχει αλλά τρία τέσσερα χρονάκια να το σκέφτεται ακόμα :p ..άμα βγείτε για ποτο το σκ μπορείς ν κάνεις αυτό π σ είπα...δν χρειάζεται να δυσκολευτείς ή να του μιλήσεις...
    Για να μην μπεις στο κοπο να ξεχνάς πραγματα και να ετοιμάζεις λόγια..Μπορείς να πας οποιαδήποτε στιγμή όταν τον δεις απέναντι του να τον πλησιάσειΣ πολύ να κοιτάξεις τα χείλη του και να πλησιάσεις το στόμα σ κοντά στο δικό του ότι θέλεις να σε φιλήσει....και μετα απο λίγα δευτερόλεπτα φύγε ...εκτός κ αν σε φιλήσει :p

Miliva21
    Guest
    Για να πάρεις θάρρος μπορώ ν σ πω ότι κάποτε στο σχολείο μ αρεσαν κάποια αγόρια και τουΣ το έλεγα ....Μάλιστα σ έναν πήγα κ είπα σε άκυρη στιγμή και χωρίς να έχει προηγηθεί κτ "μου αρεσεις" και ήμουν τόσο αγχωμενη κ τρακαρισμένη π με κοίταζε σαν μπουφος απορωντας....οκει δν ήταν κ το καλύτερο αλλά δν έγινε κ τπτ ...σκασίλα μου κ σκασίλα του ....αυτα ανθρώπινα είναι δείξε τα συναισθήματα σ :)

Banned
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Βρε κοριτσακι μου μεχρι να το πεις θα εχει βρει αλλη, κινήσου !!!
    Δεν έχει βρει αλλη αυτό στο λέω 100%

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Χαχαχα η ινγκλις το γύροφέρνει κάνα μήνα και νομίζει ότι έχει αλλά τρία τέσσερα χρονάκια να το σκέφτεται ακόμα :p ..άμα βγείτε για ποτο το σκ μπορείς ν κάνεις αυτό π σ είπα...δν χρειάζεται να δυσκολευτείς ή να του μιλήσεις...
    Για να μην μπεις στο κοπο να ξεχνάς πραγματα και να ετοιμάζεις λόγια..Μπορείς να πας οποιαδήποτε στιγμή όταν τον δεις απέναντι του να τον πλησιάσειΣ πολύ να κοιτάξεις τα χείλη του και να πλησιάσεις το στόμα σ κοντά στο δικό του ότι θέλεις να σε φιλήσει....και μετα απο λίγα δευτερόλεπτα φύγε ...εκτός κ αν σε φιλήσει :p
    Ναι συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι όσον αφορά αυτόν τον τομέα άλλοι είναι πιο θαρραλέοι και άλλοι είναι πιο δειλοί,άλλοι προχωράνε αμεσως σε σχέση και άλλοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο!Καταλαβαινω αυτά που μου λες και σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!
    Last edited by engliscp; 01-02-2017 at 02:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by engliscp View Post
    Αυτό κάτι αλλο δεν έχεις;;Ας πούμε γίνεται να φανεί κάπως χωρίς να του το πω αλλά να του δείξω;;
    Ναι, γινεται.
    Φιλα τον καθως θα φευγεις (οχι σαν τις συμπεθερες. Ερωτικο φιλι.)

Miliva21
    Guest
    Ναι συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι όσον αφορά αυτόν τον τομέα άλλοι είναι πιο θαρραλέοι και άλλοι είναι πιο δειλοί,άλλοι προχωράνε αμεσως σε σχέση και άλλοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο!Καταλαβαινω αυτά που μου λες και σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!
    Το ξέρω καλή μου ...Απλά μπορείΣ για ν διευκολυνθείς να σκεφτείς τι είναι αυτό που σε τρομάζει ..σκέψου τους φόβους σου που σε αποτρέπουν..Μπορεί αν τους καλό σκεφτείς ή τους γράψεις εδώ να σε βοηθήσουμε να τους απομυθοποιήσεις ....

Senior Member
    Δεν έχει βρει αλλη αυτό στο λέω 100%
    Τωρα οχι αλλα αμα κανεις κινηση σε κανενα χρονο θα βρει δλδ wtf ενεργοποιήσου

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ναι, γινεται.
    Φιλα τον καθως θα φευγεις (οχι σαν τις συμπεθερες. Ερωτικο φιλι.)
    Οπα Οπα τι εννοείς ερωτικο;;Στο στόμα;;Εγώ εδώ δεν του λέω πως νιώθω και θα τον πιάσω να τον φιλησωωω

Senior Member
    Καντου λαικ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Οπα Οπα τι εννοείς ερωτικο;;Στο στόμα;;Εγώ εδώ δεν του λέω πως νιώθω και θα τον πιάσω να τον φιλησωωω
    ε που? στο κουτελο?

Senior Member
    Είναι εύκολο να δείξεις σ΄ενα αγόρι ότι γουστάρεις χωρίς να εκτεθείς ιδιαίτερα (κι αν εκτεθείς, τι έγινε? σιγά! Ο τολμών νικά!). Προσπάθησε να καθίσεις δίπλα του και άγγιζέ τον καθώς του μιλάς. Ακόμα και όταν μιλάτε ως παρέα και λέτε αστεία μπορείς να γείρεις επάνω του καθώς γελάς και να του πιάσεις το μπράτσο. Αν έχετε σοβαρή συζήτηση ή βλέπετε κανένα θρίλερ/ δραματική ταινία, πάλι μπορείς να απλώσεις το χέρι σου να του πιάσεις το μπράτσο και καλά ότι χρειάζεσαι στήριξη, το άγγιγμά του για να νιώσεις καλύτερα. Δεν είναι δύσκολο. Αν γουστάρει, θ' ανταποκριθεί. Το κορμί δε λέει ψέματα.

Banned
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Είναι εύκολο να δείξεις σ΄ενα αγόρι ότι γουστάρεις χωρίς να εκτεθείς ιδιαίτερα (κι αν εκτεθείς, τι έγινε? σιγά! Ο τολμών νικά!). Προσπάθησε να καθίσεις δίπλα του και άγγιζέ τον καθώς του μιλάς. Ακόμα και όταν μιλάτε ως παρέα και λέτε αστεία μπορείς να γείρεις επάνω του καθώς γελάς και να του πιάσεις το μπράτσο. Αν έχετε σοβαρή συζήτηση ή βλέπετε κανένα θρίλερ/ δραματική ταινία, πάλι μπορείς να απλώσεις το χέρι σου να του πιάσεις το μπράτσο και καλά ότι χρειάζεσαι στήριξη, το άγγιγμά του για να νιώσεις καλύτερα. Δεν είναι δύσκολο. Αν γουστάρει, θ' ανταποκριθεί. Το κορμί δε λέει ψέματα.
    Μάλιστα άντε να δουμεεε!!!

Banned
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Αν γουστάρει, θ' ανταποκριθεί. Το κορμί δε λέει ψέματα.
    Συμφωνώ.Παίζει όμως και ο άλλος να είναι το ίδιο ντροπαλός και να μην εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.Ανεξάρτητα του τι θέλει να φαίνεται προς τα έξω.Ειδικά σε αυτές τις ηλικίες

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Συμφωνώ.Παίζει όμως και ο άλλος να είναι το ίδιο ντροπαλός και να μην εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.Ανεξάρτητα του τι θέλει να φαίνεται προς τα έξω.Ειδικά σε αυτές τις ηλικίες
    Αααα κατάλαβα σωθηκαμεεεεε!!!

Senior Member
    να σου πω ,επειδη βλεπω εισαι πολυ ντροπαλη,κανε αυτο που ελεγες....ειναι καλο...εαν δεν πιασει....η θα κανεις κατι ποιο δραστικο η θα το αφησεις ετσι...
    επισης αν θυμαμαι καποιος ειχε πει να τ πεις ,επιτελους μειναμε και λιγο μονοι μας,,,και αυτο καλο ειναι πες το...
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast