Προβλημα με αγορι! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 166 to 170 of 170
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να στο πω οσο πιο κομψα μπορω.
    το γαμησατε και ψοφησε...

ΤΙ τις ηθελες τις συζητησεις μεσω τριτων??????
    και κακως τις ξεκινησες, και κακως τις συνεχισες.
    για να μην αντιμετωπισεις τον ιδιο, θεωρησες οτι οι φιλoι θα βοηθησουν.
    ΔΕΝ βοηθανε οι φιλοι.
    οι τριτοι ξενερωνουν μια τετοια κατασταση.
    το "μυστικο" και το ανεκφραστο ειναι προκλητικο οταν παιζεται μεταξυ των δυο, οχι οταν μπαινει και η γεωργια βασιλιαδου στην μεση!

δεν υπαρχουν "σοβαρα" και γελοια κοριτσια. οταν θελει καποιος, ειναι μαζι σου .ολα αυτα ειναι δικαιολογιες. δηλαδη, τι παει να πει αυτο που σου ειπε? οτι θελει αλητισες? μπουρδες.

το να συζητατε μεσω τριτων που ποιος ξερει πως τον συμβουλευουν για να περναει η ωρα τους, και να σοβαρευει ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! ειναι Ο΄ΤΙ χειροτερο μπορεις να κανεις για μια υποτιθεμενη σχεση.
    με τον τροπο που εξελισσοταν αυτη η ιστορια και οι συζητησεις, το παιδι μπηκε στην θεση αυτου που αποφασιζει για το αν θα αρραβωνιαστει, κι οχι αν θα κανει κατι με μια κοπελα που του αρεσει. ε προφανως και δενε χει κατα νου να αρραβωνιαστει. να περασει καλα θελει. και μια χαρα μπορουσατε να περνατε καλα , χωρις ολες αυτες τις ανοητες συζητησεις με τους φιλους σας. ετσι ξεκινανε οι σχεσεις που κρατανε μια ζωη. αναλαφρα και χωρις καταναγκασμους. οχι με συμβολαια. η σχεση σοβαρευει οταν και οι δυο δουν οτι ταιριαζουν και θελουν να ειναι συνεχεια μαζι, οχι με προξενητρες.

δυο τινα μπορει να συμβαινουν. η εχετε γινει το θεμα της παρεας και τον εβαλε να σε γειωσει ευγενικα, επειδη βλεπει οτι τον θελεις και δεν θελει να σε πληγωσει, η πραγματικα τα ειπε και τα εννοουσε ολα αυτα, και ο τριτος απλα στα μετεφερε.
    το θεμα ειναι, οτι αν δεν βαζατε τριτους να πηγαινοφερνουν μηνυματα και αποψεις, θα υπηρχε περιθωριο να δοκιμασετε την τυχη σας κι ας ειχε βγει απο 30 σχεσεις.

παρατα το εντελως.
    αν αλλαξει κατι, ξερει πολυ καλα οτι τον θελεις, θα κανει κινηση εκεινος.
    Όπως ακριβως τα λες! σωστή !!!!!

Senior Member
    Έλα κατάλαβα κι εγώ επιτέλους μετά από δεκαέξι σελίδες τι παίχτηκε είχε μία σχέση δύο χρόνια και τώρα θέλει εμπειρίες εσύ είσαι άπειρη πρέπει να στα μάθει όλα οπότε δεν προχωράει άσε που μπορεί να κολησεισ και να έχει αλλά μετά να σε απατήσει δεν θέλει γτ σε ξέρει κλπ τα ίδια έκανα κι εγώ στην ηλικία του είναι καλό παιδί να ξέρεις αλλά περνάει φάση θέλει εμπειρίες
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Νομίζω ότι ισως ξενέρωσε με την επιφυλακτικοτητα σου συν ότι μπορεί να σε φλέρταρε για κάτι πολύ χαλαρο και εσυ να το πήρες πιο σοβαρά λόγω της απειρίας σου......κ άμα κάποιος απλώς σε φλερτάρει χαλαρά τελείως.... δεν κάνει κίνηση να σε κηνυγησει παραπάνω (ειδικά αν έχει παιχτεί κυ που τον έχει ξενερώσει) στην έπεφτε χαλαρά να κάνει παιχνίδι....είδε ότι το παίζεις δύσκολη κ λέει γιατι να το κυνηγήσω......νομιζω πως αυτά που αισθάνεσαι τα έχουν καταλάβει όλοι πλέον και ιδιαίτερα αυτός που γουσταρεις...είναι αυτό π λέμε "ο κόσμος το χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι "...?? Κάτι τέτοιο ...και πιστεύω και πως ο δικός σου είχε μυριστεί τόσο καιρό που προσπαθούσες να του το πεις ...ότι έχεις κολλήσει μαζί του...το πήρε πάνω του κ σ έριξε κ χυλόπιτα ....καλυτερα ν μην ασχοληθείς αλλά...Απλά σαν συμβουλή στ λέω...την επόμενη φορά που Θ σ αρέσει κάποιος..φροντισε να τα βγάζεις πέρα κυρίως μόνη σου (όπως μπορείς /όσο μπορείς τουλάχιστον )και να μην μπλέκειΣ τρίτους...γτ μέρα χαλάει το παιχνίδι...γίνεστε πολλοί και παρεξηγειστε

Banned
    Λοιπόν εγώ ένα έχω να πωωω!!!Τη σταματάω εδώ αυτή την κατάσταση!!Ξερει πολύ καλά ότι μου αρέσει το ίδιο και εγώ για εκεινον!!Δεν πρόκειται να κάνω ξανά τίποτα θα είμαι φιλική αλλά μέχρι εκεί!!Ας λύσει πρώτα τα θέματα που έχει με τον εαυτό του και μετά τα ξαναλέμε έτσι και αλλιως στην ίδια παρέα είμαστε βλεπόμαστε κάθε μέρα.Το αφήνω τελείως πάνω του άμα ενδιαφέρεται στο μέλλον θα κάνει την κίνηση του εγώ τελείωσα με αυτή την κατάσταση

Senior Member
    Μιλησε του η δειξε με τις πραξεις σου (ελαφρα αγγιγματα )οτι σου αρεσει.Το καλυτερο ειναι η γλωσσα του σωματος.Αμα ειστε π.χ.διπλα- διπλα στην καρεκλα πες του κατι κ χαιδεψε τον ελαφρα στο μπρατσο η στο σβερκο.Αυτες τις συμβουλες μου της εχει πει αντρας χε χε χε

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112