Results 1 to 15 of 30
Thread: ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ
-
30-07-2016, 12:25 #1
ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ
Καλημερα και ευχαριστω εκ το προτέρω. Ο λογος που φτιάχνω αυτο το θεμα ειναι διότι χρειαζομαι αποψεις γιατι το μυαλο μου δυστυχώς ειναι κλειδωμένο σε απαντησεις που μπορουν κιολας να ειναι ολοφανερες λοιπον. Μπαινω στο θεμα.ειχα σχεση με μια κοπελα ηλικιας 22 αν παιζει ρολο εγω 26, ξεκινησαμε να βγαινουμε μερα με την νερα ερχομασταν ολο και ποιο κοντα μεχρι που εγινε σχεση εγω της ελεγα χαλαρα χαλαρα να πηγενουμε με τα πολλα περασαν 3 μηνες εκεινη εδειχνε ποσο πολυ με θελει εγω εξακολουθουσα να της λεω χαλαρα το λεγα πλεον για το πω την ερωτευομουν μερα με τη μερα περναγαμε πολυ ομορφα νιωθαμε κατι εντονο και δυνατο, δεν σας κρυβω ομως και εκεινη την περιοδο το μεγα σφαλμα μου στελνανε διαφορες κοπελες μυνηματα και δυστυχώς επεσα στο λαθος και επικοινωνησα φλερταρα μονο κ μονο για να ικανοποιησω τον εγωισμο μου μονο με μυν με τα πολλα τα ειδε η κοπελα μου τα μυν την ωρα που κοιμομουν εγω κσι εφυγε κυρια απο το σπιτι χωρις τιποτα εκλαιγε συνεχεια μου λεει απο ολους το περιμενα αλλα οχι απο σενα το μετανιωσα μονο και μονο που το εκανα αληθεια δεν ειχα σκοπο γιακατι παραπανω αλλα το αναγνωριζω και σε εσας οτι στο παρελθον μου λειτουργουσα καπως ετσι. Με τα πολλα η κοπελα μου με συγχωρησε ετρεμε απο στεναχωρια με το καιρο το ξεπερναγε οτι επικοινωνησα με αλλες τοτε μονο με μυν το ξανατονιζω ,μπηκαμε σε κανονικους ρυθμους περγαμε τελεια πηγαμε διακοπες μου φωναζε ποσο ερωτευμενη ειναι και ποσο με αγαπαει. Και πως αυτο που εχουμε ειναι μοναδικο εγω σαν χαρακτηρας ημουν εγκρατης δεν ελεγα πολλα. Μου εγραφε γραμματα. Στοβποσο με αγαπαει,με τα απο μερικους μηνες περασα μια δυσκολη φαση στη ζωη μου πολυ δυσκολα οικονομικα οικογενιακα θεματα πραγμα που διαχειρηση μου εσκαγε πανω στη σχεση μου ημουν αρκετες φορες μεσα στα νευρα με αποτελεσμα οταν τσακωνομασταν το πηγενα στσ άκρα ενας απο τους μεγαλους καβγαδες που ειχαμε ειναι εκει που τσακωνομαδταν της λεω παρε το πραγματσ δου κσι φυγε και εκεινη έκλαιγε της εβαζα τα πραγματα. Τα κρατουσε και ετρεμε απο στεναχωρια και εχω εκει ακαρδος , αλλα παρολα αυτα αυτη ηταν διπλα μου και παλι και εκεινη να μην ειχε λεφτα πχ κοιταγε πρωτα την ευτυχια την δικια μου και μετα την δικια της. Σαφος και κατι θεματα που ειχε και αυτη αναδιαστημστα την στηριζα και εγω, μου ελεγε συνέχεια οταν θα πστησεις στα ποδια σου ξερω θα με χωρισεις της ελεγα οχι βεβαια αλλα τα προβληματα μου ειχα παρει την ψυχολογια ολη μου έλεγε να κανουμε κατι καιωτης έλεγα οχι γιατι εχω τις ταδε υποχρεώσεις ξερω ηταν λαθος ολη διαχειρηση μου. 8 ιουνιου ηρθαν τα γενεθλια μου ηθελε να μου φτιαξει η ιδια τουρτα χαρηκα πολυ περασαμε πολυ ομορφα με φροντισε μου ελεγε ποσο με αγαπαει και μου εγραψε ευχομαι να μαστε για παντα μαζι και μετα απο 10 μερες τσακωθηκαμε ξερω φταιω εγω ημουν υπερβολικος στους τσακωμούς μας σαφως και δεν την εδιωξα. Παλι αλλα ημουν αδικος απεναντι της και απο τοτε δεν γυρισε, και μου ειπε δεν αισθανομαι το ιδιο πλεον? Γινετε αυτο? Αν δεν με ταρακονουσε ετσι δεν θα τα εβλεπα σε βαθος τα προβληματα ξερω που εφταιξα ηταν αψογη στην σχεση μας και αυτη με τις παραξενιες της και με ολα . την κυνηγησα και η απαντηση που εδινε ηταν οτι αυτα μακαρι να τα εκανες πριν.μετα απο 13 μερες ηταν τα γενεθλια της ηθελα να με διπλα της ξαφνιαστηκε οταν με ειδε πηγα της ευχηθηκα και εφυγα εκανα οτι δεν ειχα κανει στη σχεση μας ειχα παει σπιτι της ενα δωρο. Και ενα dvd με στιγμες μας και παλι η απαντηση ηταν πολυ ομορφα ολα αυτα αλλα μακαρι να γινοντουσαν πριν χωρισουμε ξερω οτι εχει δικιο σε αυτο αλλα τωρα ξυπνησα και μετανιωνω και θελω πολυ να της δωσω την αγαπη που κραταγα μεσα μου,ειχαμε βρεθει και μια φορα σε αυτες τις μερες και η κουβεντα που μου ειπε ηταν οτι δεν αισθανομαι το ιδιο οταν μου το ειπε λυγισα μπροστα της καλος η κακος αυτη ειναι η αληθεια.και ολο αυτο το διαστημα εχει σταματησει η επικοινωνια μας το μονο που ξανα εκανα. Εκανα με το που κλεισαμε ενα μηνα χωρια την ξανα πηρα ενα τηλ νιωθω οτι ηταν και αυτη αμηχανη μιλησαμε ρωτησα αν ενοχλω μου λεει οχι με ρωταγε τι κανω κσι εγω κσι μολις της ειπα να βρεθουμε απο κοντα σαν να τρελαθηκε εβγαλε αρνηση της λεω οκ απλα της ξανα ειπα οτι της ειχα πει οαν εφυγε οτι οτι εγραψα οτι ειπα το εννοω σαγαπω κσι σε θελω στη ζωη μου. Το μονο σαν αντιδραση απο εκεινη και μπορει να μην παιζει ρολο ακουσε οτι ημουν στο αμαξι και με ρωτησε που πας εσυ λεω βολτα αα με ποιους λεω δεν τα ξερεις τα ατομα. Κσι μου λεει εε ποιους ,μεωτα πολλα της ειπα το κηνητο και το σπιτι μου ειναι ανοιχτα για σενα και καπως ετσι εκλεισε το τηλ και η επικοινωνια μας.εγω ολο αυτο το διαστημα παιρναω πολυ ασχημα με αντιθεση με εκεινη με αυτα που δειχνει στα μεσα δυκτιοσεις να ανεβαζει καθε κ λιγακι φωτογραφιες τον εαυτο της κ κλπ βεβαια της φωτογραφιες μας δεν τις εχει σβησει ακομα. Το μυαλο μου εχει κολησει δεν ξερω πως να κηνηθω δηλ της τελειωσε? Δεν αξιζω μια ευκαιρια πλεον εγω και η σχεση μας? Συγνωμη αν σας κουρασα σιγουρα θα εχω ξεχασει σημεια να αναφερω τα ειπα και λιγο περιληπτικά αλλα να βγαλετε και λιγο νοημα σσς ευχαριστω
- 30-07-2016, 15:26 #2
Στο φβ είστε φίλοι ή σ έσβησε;
30-07-2016, 15:42 #3
Εντάξει τις φωτογραφίες που ανεβάζει μπορεί να το κάνει και από αντίδραση και για να σου μπει στο μάτι , κλασσικό φαινόμενο....
Αυτό με το ότι το σπίτι σου είναι ανοιχτό πότε έγινε?
30-07-2016, 16:13 #4
Ειμαστε φιλοι κανονικα και στο φβ. Στο τελευταιο τηλεφωνημα που της εκανα της ξανα ειπα για ολα που αισθανομαι για να μην νομιζει οτι ημουν παρορμητικος τις πρωτες μερες. Που την κυνηγησα πολυ στο μεταξι οταν της ειπα να βρεθουμε κ μου ειπε οχι. Της λεω απλα να σου πω θελω απο κοντα δεν θα σου δημιουργισω κανενα προνλημα στην πτοσωπικη σου ζωη και αμεσως μου πεταει μονη μου ειμαι. Και οπως μιλαγαμε της λεω στο τελος ζυγισετα καλα τα πράγματα το κινητο μου και το σπιτι μου ειναι ανοιχτα για σενα..
30-07-2016, 16:20 #5
Πιστευετε οτι της τελειωσε πραγματικα μεσα της? Ο ενας μηνα που διανοιουμε χωρια το θεωρητε πολυ?
30-07-2016, 16:39 #6
Αυτό με το ανοιχτό σπίτι έγινε πριν ένα μήνα? Και είστε ένα μήνα χωρια ? Και πότε την πήρες τηλέφωνο? Της ξαναείπες για το ανοιχτό σπίτι? Δεν κατάλαβα............
30-07-2016, 16:53 #7
Σορυ, εχουμε χωρισει απο της 24 ιουνιου και το τελευταιο τηλεφωνημα που της εκανα ηταν πριν 4 μερες. Για να καταλαβει πραγματικα οτι. Της εχω πει το εννοω στην αρχη νιωθω οτι χαρηκε που μιλησαμε. Της ειπα τι κανεις κ κλπ η δουλεια πως παει και μου απαντουσε με ερωτηση. Αν παιζει ρολο και μολις της ειπα οποτε μπορει να βρεθουμε λιγο εβγαλε αρνηση και οχι και δεν μπορω και δεν πρεπει και κατι τέτοια με αποτεσμα να της τα πω τηλεφωνικα αν παιζει ρολο. Και κλεινωντας το τηλ της λεω οποτε αισθανθεις να με παρεις τηλ καντω οπως και το σπιτι μου ειναι ανοικτο για σενα
30-07-2016, 16:55 #8
Μήπως παίζει αλλος; ας λέει αυτή οχι. Τι βλέπεις στο φβ;
30-07-2016, 17:03 #9
Αν έχει άλλον δεν θα τον έβαζε στο φβ πιστεύω, άμα δεν έχει θα δείχνει πόσο γαμάτα περνάει...έτσι πιστεύω δηλαδή...
30-07-2016, 17:34 #10
Μα δεν την ρωτησα αν εχει αλλον αλλα επειδη εχει καταλαβει οτι μπορει αυτο να πιστευω. Μου το πεταξε οτι ειναι μονη της. Εσεις τι πιστευετε διορθωνεται η κατασταση? Η πιστευετε οτι της εχει τελειωση απο την μια στιγμη στην αλλη?
30-07-2016, 17:46 #11
Πιστευεις οτι παιζεις αλλος? Και αντιδραει ετσι οτι βγαζει φωτογραφιες του τυπου ειμαι καλα και τετοια
31-07-2016, 00:50 #12
Δεν νομίζω ότι όποιος είναι καλά θέλει να το δείχνει κιόλας, αυτά πάνε αντίστροφα συνήθως.....
Εγώ λέω να την γράψεις λίγο ... την πήρες πριν 4 μέρες είπες.... άφησέ την λίγο ............
31-07-2016, 12:59 #13
Ποσο καιρο λες να την αφησω χωρις επικοινωνι? Αν και νομιζω οτι κανονικα οτι πλεον αυτη πρεπει να κανει οποιαδήποτε κινηση επικοινωνιας η οχι?
31-07-2016, 13:22 #14
Ε τώρα τι να σου πω? 2 εβδομάδες τουλάχιστον ? κάνα μήνα? ξέρω κι εγω.....
Αλλά μην μετράς και τις μέρες , ( τις νύχτες μόνο :p) ''ζήσε λίγο την ζωή σου'' και βλέπεις...
Και αν δεν επικοινωνήσει αυτή και θες να της στείλεις , της στέλνεις ένα τι κάνεις....
31-07-2016, 13:52 #15
15 αυγουστου να περιμενω μυνημα γιορτής? Η δεν παιζει ρολο αυτο?