mporei na swthei i oxi?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
    Junior Member

mporei na swthei i oxi?

kalhspera sas
    Last edited by alterego90; 11-01-2017 at 11:44.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alterego90 View Post
    kalhspera sas.eimai 26 xronon kai eixa 6 xronia sxesh me ena agori poy uperagapousa.gia logous omws douleias apofasise na fygei gia to e3wteriko kai egw emeina sthn ellada.nomizw oti ayth htan h arxh tou telous mas.perasame ena xrono gemato pono kai tsakwmoys.den antexa makria tou.eixe mia apomakrh stash kathws pisteue oti etsi tha m kane na paw mazi tou.egw omws pisteya oti eixe stamathsei na me thelei pia kai koitaze mono thn kariera tou kai den paleue gia mas oso egw.prin apo 3 mhnes apofasisa na xwrisoume kathws pisteua oti den exoyme mellon kai olo ayto me kane na strafw se allon .to agori mou to phre straba kai exafanisthke gia ligo kairo wspou 3anagyrise zhtwntas epanasyndesh .moy eipe oti katalabe t lathi tou kai mou eipe ola osa eniwthe pou den tha i3era pote.egw synexizw kanonika th zwh moy me allon anthrwpo alla i skepsi ayth oti ola tha mporousan na allaxoun me krataei pisw kai den mporw na to niwthw oti upoferei me oli ayth th katastash .3erw to oti ama den 3anamilhsoume pote kathws den thelei n milame ama dn gurisw den mporw n t antexw alla fobamai kai na gurisw..pisteuete oti tha mporousan na ginoyn ola opws prin?elpizw mia gnwmh na me boithisei.
    καλησπερα κοπελια....
    ισως θα ηταν καλυτερο να τα γραψεις στα ελληνικα γτ δεν καταλαβαινω τπτ...και ειναι και στους κανονες του φορουμ

Junior Member
    συγγνωμη δεν το ηξερα.
    Last edited by alterego90; 11-01-2017 at 11:45.

Senior Member
    1.Για αρχη αφου υπεραγαπουσες το αγορι σου τοσο πολυ πως γινεται μεσα σε 3 μηνες να εισαι με αλλον?........μηπως δεν τ αγαπας τοσο πολυ?
    2.αυτος εχει σκοπο να γυρισει στην ελλαδα?η εσυ να πας εξωτερικο?
    3. με τον καινουργιο ανθρωπο πως νιωθεις? τον χρησιμοποιεις απλα να περνας την ωρα σ?

Junior Member
    δεν ξερω τι με εσπρωξε σε αλλον.ισως η αδιαφορια του αγοριου μου.αυτος δεν ειχε σκοπο να γυρισει αλλα μολις του πα να χωρισουμε αλλαξε γνωμη και θελει να γυρισει γιατι δεν αντεχει αλλο αλλα ποτε δεν μου το χε πει. οχι δεν τον χρησιμοποιω τον καινουργιο ανθρωπο,ενιωσα οτι τον ερωτευομαι αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να ξεπερασω τα παλια.

Senior Member
    δεν ξερω τι με εσπρωξε σε αλλον.ισως η αδιαφορια του αγοριου μου.αυτος δεν ειχε σκοπο να γυρισει αλλα μολις του πα να χωρισουμε αλλαξε γνωμη και θελει να γυρισει γιατι δεν αντεχει αλλο αλλα ποτε δεν μου το χε πει. οχι δεν τον χρησιμοποιω τον καινουργιο ανθρωπο,ενιωσα οτι τον ερωτευομαι αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να ξεπερασω τα παλια.
    για αρχη δεν μπορεις να ξεπερασεις τα παλια γτ ειχατε 6 χρονια σχεση και χωρισατε πριν 3 μηνες...θα ηταν αδιανοητο αμα τα ξεπερναγες τοσο ευκολα....

το θεμα ειναι εσυ ποιον απο τους δυο θες?με ποιον εισαι ερωτευμενη γτ δεν γινεται και με τους δυο

Junior Member
    μακαρι να ξερα...μπορει με τον εναν να ειναι ενθουσιασμος και αλλα πολλα αλλα δεν μπορω να μην σκεφτομαι και την αγαπη τοσων χρονων και αμα θα μπορουσε να γινει αλλιως.

Junior Member
    μακαρι να ξερα...μπορει με τον εναν να ειναι ενθουσιασμος και αλλα πολλα αλλα δεν μπορω να μην σκεφτομαι και την αγαπη τοσων χρονων και αμα θα μπορουσε να γινει αλλιως.
    Αν ο πρώην σου ήταν αύριο Ελλάδα, με ποιον θα ήθελες να είσαι?

Senior Member
    με τον τωρινο ποσο καιρο εισαι μαζι τ?.....γτ μπορει απλα να ειναι ενθουσιασμος για το καινουργιο

Junior Member
    ουτε 2 μηνες

Senior Member
    περνασ καλα με τον τωρινο? αλλα να μ πεις σ δυο μηνες δεν ξερεις τιποτα ακομα....

Junior Member
    ειμαι πραγματικα σε αδιεξοδο.το πρωην αγορι μου θελει να σβησει ολα τα σοσιαλ μιντια και να με ξεχασει τελειως και εγς υποφερω σ υτη την ιδεα

Senior Member
    ειμαι πραγματικα σε αδιεξοδο.το πρωην αγορι μου θελει να σβησει ολα τα σοσιαλ μιντια και να με ξεχασει τελειως και εγς υποφερω σ υτη την ιδεα
    για αρχη μην υποκυπτεις σε ψυχολογικους εκβιασμους....
    ακουσε με.....αυτα π κανει ειναι απελπιδα προσπαθεια να σε ξανακερδισει....

δεν μ απαντησες περνας καλα με τον τωρινο?σου αρεσει η παρεα τ? εχετε χημεια σε ολα?

Junior Member
    καλα περναω ,δεν εχω καποιο παραπονο αλλα δεν μπορω να καταλαβω εφοσον περναω καλα και ηταν δικη μου αποφαση γιατι να ποναω τοσο πολυ στην ιδεα οτι τον χανω τελειως απο τη ζωη μου.εστω και απο τα σοσιαλ μιντια τον εβλεπα λιγο.

Junior Member
    Εφόσον περνάς καλά, τι σε πειράζει να τον χάσεις από τα σοσιαλ μεντια? Αφού όπως λες η απόφαση ήταν δική σου

Page 1 of 4 123 ... LastLast