ΔΙΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Κ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

ΔΙΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Κ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

ΚΑΛΗΣΟΕΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ Μ ΤΩ, ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΕΜΑ ΔΙΣΚΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ 22 ΕΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΗΜΥΝ 14 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ Κ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΕΓΚΡΕΤΟΛ 400 ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΛΗΨΙΑς ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ Κ ΠΕΙΝΩ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ, ΕΧΩ ΟΜΩς Κ ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΝΤΟΥΜΥΡΟΧ 100 ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΜΕΗΜΕΡΙ Κ 2 ΒΡΑΔΥ, ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Κ ΑΝ ΔΝ ΠΑΡΩ ΚΤ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΟΠΩς ΦΥΛΛΑ ΕΓΥΠΤΟΥ Η ΝΤΟΥΦΑΛΑΚ ΤΟΤΕ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Κ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΑΘΕΝΩ ΣΥΧΝΑ ΓΑΣΤΕΝΤΕΡΙΤΙΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΑΚΟΥΣΑ Μ ΕΙΠΕ ΒΑΣΙΚΑ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΟΤΙ ΔΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΘΕΝΩ ΓΑΣΤΕΝΤΕΡΙΤΙΔΕΣ Κ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΟΣΤΩΣΩΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΣΤΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ Κ ΔΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ Μ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΤ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΤ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Μ ΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κ ΤΠΤ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Κ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΞΑΝΑ ΠΑΘΩ ΤΠΤ!! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ Κ ΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΠΡΟΒΙΩΤΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Senior Member
    Καταρχάς χαλάρωσε κ δεύτερον όλο κ κάποιος θα παίρνει θα σου απαντήσει κάποιος εγώ έχω πρόβλημα με το στομάχι οισοφαγικη παλινδρόμηση με διαφραγματοκηλη κ οι γαστρεντερίτιδες δεν είναι κάτι σοβαρό εγώ παίρνω αντιοξινο που κ που γιατί δεν δοκιμάζεις γυμναστική που βοηθάει μαζί με τη διατροφή
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Και γράφε μικρά να συννενοηθουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Και γράφε μικρά να συννενοηθουμε
    Ετσι. Βάλτους σε μια τάξη Elis! :D

Senior Member
    Εχω δυσκοιλιοτητα απο το εφεξορ ποια δεν παιζεται νιωθω λες και μου ανοιγεις το εντερο με πιρουνι! Πηρα καραμελες και τωρα επανηρθα αλλα ποσο ομως θα ενεργουμαι με φαρμακα;

Senior Member
    προσπαθησε το ρε συ με διατροφη...φτιαχνει..τρωγε δαμασκηνα η μαρμελαδα tamarine που ειναι φυσικη..δεν υπαρχει περιπτωση να μη δουλεψει..ειναι κριμα να αλλαξεις αντικαταθλιπτικο γι αυτον τον λογο..
    ενα κουταλι μαρμελαδας tamarine καθε μερα δεν κανει κανενα κακο στον οργανισμο, μιας κ ειναι φυσικη απο δαμασκηνα.

Senior Member
    Τι να πω δεν ξερω ! Και αυτο δεν αντεχεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Ετσι. Βάλτους σε μια τάξη Elis! :D
    Αφεντικά κ δούλοι το ίδιο γιναμ ούλοι άντε τώρα μην τα πάρω στο κρανίο κ ξεδιπλωθω άμα ξεδιπλωθω γίνομαι δύο μέτρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by GewrgiA View Post
    ΟΣΤΩΣΩΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΣΤΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ Κ ΔΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ Μ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΤ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΤ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
    Από τις μεγαλύτερες ανοησίες που έχω διαβάσει μακράν!! Εδώ υπάρχει παιδογαστρεντερολόγος, για τη δική σου ηλικία μιλάμε;
    Και τι νομίζεις πως είναι η κολονοσκόπηση; Τίποτα άλλο, παρά μια ανώδυνη (αφού γίνεται μέθη πάντα) εξέταση του εντέρου, όπου βλέπει ο γιατρός αν έχεις πρόβλημα στο έντερο. Πολύποδα, έλκη, κολλίτιδα, ο,τιδήποτε. Σιγά την εξέταση και τη δυσκολία της!
    Πιο δύσκολη είναι η προετοιμασία (ειδική δίαιτα τρεις μέρες πριν) παρά αυτή καθ' αυτή η εξέταση!
    Η συμβουλή μου είναι να πας να την κάνεις, να ξεκαθαρίσεις πρώτα απ' όλα, πως η χλωρίδα πχ του εντέρου σου είναι μια χαρά και μετά βλέπεις.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Αυριο παω σε γαστρεντολογο εχω πολυ πονο στο εντερο εντονο πια μολις ενεργουμαι ισως σπαστικη κολιτιδα! Πρεπει να με δει γιατρος

Senior Member
    Να πας, γιατί όσο νωρίτερα γίνεται η διάγνωση, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.
    Με το καλό!
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5