Είναι αυτό εγωισμός? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 102
    Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Αυτο λεω...ολοι εν δυναμει μπορουν να μας πληγωσουν :)) ανεξαρτητως φυλου
    Αυτοί μας πληγώνουν;

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Αυτοί μας πληγώνουν;
    Οι άνθρωποι είμαστε ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Ούτε οι άντρες, ούτε οι γυναίκες. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Μπορείς με το μαχαίρι να κόψεις τη φραντζόλα στα δυο και να δώσεις τη μισή στο συνάνθρωπό σου.
    Μπορείς να σκοτώσεις τον συνάνθρωπό σου και να απολαύσεις μια ολόκληρη φραντζόλα.
    Κατάλαβες;
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    .Oo .... ναι αλλα δλδ πιστρευεις οτι δεν γινεται χωρις γκρινια? δλδ σονι και ντε πρεπει να γκρινιαζετε? δεν το λεω για ολες σας ,αλλα πολλες γκρινιαζετε
    απλα εγω ειμαι ανθρωπος π δεν μπορω ουτε την ελαχιστη γκρινια

εγω παντως πιστευω οτι ειναι και θεμα ανασφαλειας δεν συμφωνεις?
    Σαφώς...ανασφαλεια, φοβος απορριψης, φοβος εγκαταλειψης, εγωισμος πολλα...ενταξει αμα σου γκρινιαζει κ προσπθει ν σε ελεγχει ναι ειναι προβλημα αλλα οχι τα ζουζουνιαρικα τυπου " μ'αγαπας..? και ποσο με θελεις κ μηπως μ αφησεις " οχι..δεν ειναι....

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Μπορείς με το μαχαίρι να κόψεις τη φραντζόλα στα δυο και να δώσεις τη μισή στο συνάνθρωπό σου.
    Μπορείς να σκοτώσεις τον συνάνθρωπό σου και να απολαύσεις μια ολόκληρη φραντζόλα.
    Κατάλαβες;
    Συμφωνω απολυτα......

Senior Member
    Σαφώς...ανασφαλεια, φοβος απορριψης, φοβος εγκαταλειψης, εγωισμος πολλα...ενταξει αμα σου γκρινιαζει κ προσπθει ν σε ελεγχει ναι ειναι προβλημα αλλα οχι τα ζουζουνιαρικα τυπου " μ'αγαπας..? και ποσο με θελεις κ μηπως μ αφησεις " οχι..δεν ειναι....
    ε οχι τα ζουζουνιαρικα μ αρεσουν :P

αλλα γενικα το ολο σκηνικο πιστευω οτι προερχεται απο ανασφαλεια....
    αλλα ναι ισχυει πως μερικες αγχωνονται που δεν γινετε το επομενο βημα στην σχεση και αρχιζουν και γκρινιαζουν γι αυτο..φοβουνται την εγκαταλειψη
    Γενικα εγω παντα εδινα στις κοπελες μ να καταλαβουν οτι της αγαπαω.....και παντα προσπαθουσα να τις κανω να νιωσουν ομορφα ιδιαιτερα εαν ειχε καμια χαμηλη αυτοπεποιθηση...
    νομιζω οτι αυτο ειναι και το ωραιο να δινεις στον αλλον οχι μονο να περνεις.....
    αλλα ποτε δεν γκρινιαζω εγω....;p

Banned
    Κατάλαβες;
    Μιλάμε για ερωτικές σχέσεις ή για πάσης φύσεως διαπροσωπικές σχέσεις;

Miliva21
    Guest
    ε οχι τα ζουζουνιαρικα μ αρεσουν :P

αλλα γενικα το ολο σκηνικο πιστευω οτι προερχεται απο ανασφαλεια....
    αλλα ναι ισχυει πως μερικες αγχωνονται που δεν γινετε το επομενο βημα στην σχεση και αρχιζουν και γκρινιαζουν γι αυτο..φοβουνται την εγκαταλειψη
    Γενικα εγω παντα εδινα στις κοπελες μ να καταλαβουν οτι της αγαπαω.....και παντα προσπαθουσα να τις κανω να νιωσουν ομορφα ιδιαιτερα εαν ειχε καμια χαμηλη αυτοπεποιθηση...
    νομιζω οτι αυτο ειναι και το ωραιο να δινεις στον αλλον οχι μονο να περνεις.....
    αλλα ποτε δεν γκρινιαζω εγω....;p
    μπραβο αγορι :)) ...απλα νμζ πως πιο επιρρεπεις στ γκρινια ειναι οι πιο ευαισθητες γυναικες....

Senior Member
    μπραβο αγορι :)) ...απλα νμζ πως πιο επιρρεπεις στ γκρινια ειναι οι πιο ευαισθητες γυναικες....
    αντρας παρακαλω οχι αγορι :p 20και εφτασα

ναι ισχυει...οι ποιο ευαισθητες και αυτες π εχουν χαμηλοτερη αυτοπεποιθηση ειναι ποιο επιρεπης στην γκρινια και στην ζηλεια....αν και νομιζω οτι ισχυει για ολους τους ανθρωπους οχι μονο για γυναικες...

καταλαβες κοριτσακι?:p

Senior Member
    Μιλάμε για ερωτικές σχέσεις ή για πάσης φύσεως διαπροσωπικές σχέσεις;
    Οι ερωτικές σχέσεις είναι ένα υποσύνολο των διαπροσωπικών σχέσεων.
    Στο παράδειγμα που σου έδωσα, μπορείς να δεις τις ανθρώπινες σχέσεις.
    Ο έρωτας είναι το μαχαίρι του παραδείγματος. Η αγάπη, τα τρυφερά συναισθήματα μπορούν να ωφελήσουν και τους δύο.
    Μπορεί όμως ο έρωτας να αποβεί μοιραίος. Κάποιος να πράξει εγωιστικά και σκληρά από την τυφλή και ανευ όρων αγάπη και εμπιστοσύνη κάποιου άλλου.

Miliva21
    Guest
    αντρας παρακαλω οχι αγορι :p 20και εφτασα

ναι ισχυει...οι ποιο ευαισθητες και αυτες π εχουν χαμηλοτερη αυτοπεποιθηση ειναι ποιο επιρεπης στην γκρινια και στην ζηλεια....αν και νομιζω οτι ισχυει για ολους τους ανθρωπους οχι μονο για γυναικες...

καταλαβες κοριτσακι?:p
    Οοο..συγνωμη κυριε -.- χΔ χΔ κοιτα να δεις..και εγω χαχαχαχ

Banned
    Οι ερωτικές σχέσεις είναι ένα υποσύνολο των διαπροσωπικών σχέσεων.
    Στο παράδειγμα που σου έδωσα, μπορείς να δεις τις ανθρώπινες σχέσεις.
    Ο έρωτας είναι το μαχαίρι του παραδείγματος. Η αγάπη, τα τρυφερά συναισθήματα μπορούν να ωφελήσουν και τους δύο.
    Μπορεί όμως ο έρωτας να αποβεί μοιραίος. Κάποιος να πράξει εγωιστικά και σκληρά από την τυφλή και ανευ όρων αγάπη και εμπιστοσύνη κάποιου άλλου.
    Εγώ εστιάζω στο υποσύνολο, δηλαδή στις ερωτικές σχέσεις. Πως λοιπόν μπορεί ο ένας να πληγώσει τον άλλο; Ένα παράδειγμα;

Senior Member
    Οοο..συγνωμη κυριε -.- χΔ χΔ κοιτα να δεις..και εγω χαχαχαχ
    xaxaxa
    εμ εισαι σπροσεκτη και μικρη ακομα γι αυτο πεφτεις σε τετοια λαθη :P
    παρακαλεισε αλλη φορα να μην κανεις τετοια λαθη γτ αλλιως θα πρεπει να λαβω τα μετρα μ και να υποστεις τις αναλογες τιμωριες :P

Senior Member
    xaxaxa
    εμ εισαι σπροσεκτη και μικρη ακομα γι αυτο πεφτεις σε τετοια λαθη :P
    παρακαλεισε αλλη φορα να μην κανεις τετοια λαθη γτ αλλιως θα πρεπει να λαβω τα μετρα μ και υποστεις τις αναλογες τιμωριες :P
    Σεμνά...

Εγώ εστιάζω στο υποσύνολο, δηλαδή στις ερωτικές σχέσεις. Πως λοιπόν μπορεί ο ένας να πληγώσει τον άλλο; Ένα παράδειγμα;
    Πως μπορεί κάποιος να πληγώσει κάποιον άλλον σε μια ερωτική σχέση;
    Εξαρτάται πως αντιλαμβάνεσαι την ερωτική σχέση.
    Αν εγώ, για παράδειγμα, κάνω κάτι με μια άγνωστη, για ένα βράδυ, δεν νομίζω ότι θα την έχω πληγώσει. Θα έχουμε περάσει καλά και οι δύο και θα επιστρέψουμε ο καθένας στη ζωή του.
    Αν όμως, είμαι με κάποια για μήνες, χρόνια και την απατήσω, της πω ψέματα, της φερθώ άσχημα, την βρίζω και την χτυπώ, τι; Δεν θα την έχω πληγώσει;
    Παραδείγματα θα βρεις άπειρα, με μια απλή αναζήτηση στο φόρουμ...!

Miliva21
    Guest
    [/QUOTE]
    Αν εγώ, για παράδειγμα, κάνω κάτι με μια άγνωστη, για ένα βράδυ, δεν νομίζω ότι θα την έχω πληγώσει. Θα έχουμε περάσει καλά και οι δύο και θα επιστρέψουμε ο καθένας στη ζωή του.
    Αν όμως, είμαι με κάποια για μήνες, χρόνια και την απατήσω, της πω ψέματα, της φερθώ άσχημα, την βρίζω και την χτυπώ, τι; Δεν θα την έχω πληγώσει;
    Παραδείγματα θα βρεις άπειρα, με μια απλή αναζήτηση στο φόρουμ...![/QUOTE]

Χαχαχα μ.αρεσει που πετάγεται ο καθένας και λέει τα δικά του...έχουμε ξεφύγει από το θέμα ....ο Νικ λέει για τιμωρίες ( ναι και τώρα τρόμαξα μπουχουχου ) και εσυ λες ότι μάλλον δεν θα τη πληγώσεις ...αυτο δεν το ξέρειΣ ...αν είναι κάποια που έκανε έρωτα μαζί σου σε one night stand μπορει να ήταν κάποια που δεν το έχει κάνει ποτέ ...και να το έκανε πρώτη φορά μαζί σου γιατι της άρεσες κ να είχε ενθουσιαστεί πάρα πολύ...και να κάνει όνειρα κ σκέψεις όσο θα περίμενει την επόμενη μέρα να της στείλεις ένα μνμ ...ενώ εσύ θα τη φτύσειΣ ..θα τη πετάξεις σαν στημένη λεμονοκουπα γτ έκανες το κέφι σου .... υπάρχει κ αυτή η εκδοχή χΔ

Banned
    Σεμνά...

Πως μπορεί κάποιος να πληγώσει κάποιον άλλον σε μια ερωτική σχέση;
    Παραδείγματα θα βρεις άπειρα, με μια απλή αναζήτηση στο φόρουμ...!
    Εάν χτυπήσει ο ένας σύντροφος τον άλλο, ασκήσει δηλαδή σωματική βία, εκεί πραγματικά ο ένας πληγώνει τον άλλο, με αποτέλεσμα κάποιο μόλωπα ας πούμε, ενώ αυτός που δέχεται τα χτυπήματα, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προστατευτεί με το σώμα του ή με όποιο άλλο τρόπο μπορεί. Βέβαια, η πληγή μπορεί να προκληθεί στο σώμα ή και στην "ψυχή".

Στην περίπτωση της εξύβρισης, η βία είναι λεκτική, οπότε το αν και κατά πόσο θα πληγωθεί αυτός που τη δέχεται, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Επίσης, τα ψέμματα, ο εμπαιγμός, το "κεράτωμα" κλπ ανοίκουν στην ίδια κατηγορία. Σε αυτές τις περιπτώσεις πληγώνομαι και δεν με πληγώνει, σε τέτοιο βαθμό, ανάλογα με τη νοοτροπία που με διακατέχει.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast