Είναι αυτό εγωισμός? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 102
    Senior Member
    Εξαρτάται πως αντιλαμβάνεσαι την ερωτική σχέση.
    Αν εγώ, για παράδειγμα, κάνω κάτι με μια άγνωστη, για ένα βράδυ, δεν νομίζω ότι θα την έχω πληγώσει. Θα έχουμε περάσει καλά και οι δύο και θα επιστρέψουμε ο καθένας στη ζωή του.
    Αν όμως, είμαι με κάποια για μήνες, χρόνια και την απατήσω, της πω ψέματα, της φερθώ άσχημα, την βρίζω και την χτυπώ, τι; Δεν θα την έχω πληγώσει;
    Παραδείγματα θα βρεις άπειρα, με μια απλή αναζήτηση στο φόρουμ...![/QUOTE]

Χαχαχα μ.αρεσει που πετάγεται ο καθένας και λέει τα δικά του...έχουμε ξεφύγει από το θέμα ....ο Νικ λέει για τιμωρίες ( ναι και τώρα τρόμαξα μπουχουχου ) και εσυ λες ότι μάλλον δεν θα τη πληγώσεις ...αυτο δεν το ξέρειΣ ...αν είναι κάποια που έκανε έρωτα μαζί σου σε one night stand μπορει να ήταν κάποια που δεν το έχει κάνει ποτέ ...και να το έκανε πρώτη φορά μαζί σου γιατι της άρεσες κ να είχε ενθουσιαστεί πάρα πολύ...και να κάνει όνειρα κ σκέψεις όσο θα περίμενει την επόμενη μέρα να της στείλεις ένα μνμ ...ενώ εσύ θα τη φτύσειΣ ..θα τη πετάξεις σαν στημένη λεμονοκουπα γτ έκανες το κέφι σου .... υπάρχει κ αυτή η εκδοχή χΔ[/QUOTE]

μαλλον δεν εχεις κανει ποτε one night stand γι αυτο τα λες αυτα...

α και κατι αλλο....ναι ολα τα αθωα κοριτσια κανουν one night stand επειδη ερωτευονται ;p

ε δεν αντεξα χααχ

Banned
    Miliva τα λες πολυ ωραια, καποιες παρατηρησεις θελω να κανω απο ολα αυτα που διαβασα (δεν τα διαβασα ολα). Καταρχας ποναει και πληγωνεται οποιος ειναι ερωτευμενος, δεν παει να κανει one night stand, ανεκπληρωτο ερωτα η σχεση. Κατα δευτερον, οι αντρες εδω βλεπω αντιμετωπιζετε με πολυ λαθος και πολυ ασχημο τροπο τις γυναικες. Δεν ξερω με τι γυναικες ειχατε να κανετε εσεις, αλλα και ετσι να ειναι, δεν ειναι ολες το ιδιο. Κατα τριτον, με πειραξε αυτο που ειπατε για τις γκρινιαρες γυναικες. Αμα εσεις ειστε αχρηστοι και ανικανοι να δειξετε σε μια γυναικα τα συναισθηματα σας, δεν φταιει η γυναικα φυσικα. Αυτα, οτι αλλο θελετε ρωτατε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Χαχαχα μ.αρεσει που πετάγεται ο καθένας και λέει τα δικά του...έχουμε ξεφύγει από το θέμα ....ο Νικ λέει για τιμωρίες ( ναι και τώρα τρόμαξα μπουχουχου ) και εσυ λες ότι μάλλον δεν θα τη πληγώσεις ...αυτο δεν το ξέρειΣ ...αν είναι κάποια που έκανε έρωτα μαζί σου σε one night stand μπορει να ήταν κάποια που δεν το έχει κάνει ποτέ ...και να το έκανε πρώτη φορά μαζί σου γιατι της άρεσες κ να είχε ενθουσιαστεί πάρα πολύ...και να κάνει όνειρα κ σκέψεις όσο θα περίμενει την επόμενη μέρα να της στείλεις ένα μνμ ...ενώ εσύ θα τη φτύσειΣ ..θα τη πετάξεις σαν στημένη λεμονοκουπα γτ έκανες το κέφι σου .... υπάρχει κ αυτή η εκδοχή χΔ
    Με το μάλλον εξέφρασα αμφιβολία και επιφύλαξη. Δεν είπα: σίγουρα δεν την πλήγωσα.
    Επιπλέον, αυτή που θέλει one-night stand, θέλει one-night stand. Είναι ξεκάθαρο. Δεν θέλει γάμο, παιδιά και εγγόνια.
    Αν τώρα εσύ μου λες: η μια είναι παρθένα και το κάνει για πρώτη φορά, η άλλη θέλει να κάνει σχέση με τον πρώτο τυχόντα, ε σόρρυ κιολας: Καλά να πάθει που πληγώθηκε! Το' θελε και το' παθε!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Quote Originally Posted by jetakias View Post
    Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα έφαγα μια ερωτική "σφαλιάρα" και γενικά περνάω μια δύσκολη φάση. Νιώθω μόνος κάποιες φορές αλλά το έχω περάσει και στο παρελθόν, όπως όλοι μας πιστεύω και δεν με ανησυχεί, ο χρόνος θα το προσπεράσει και αυτό. Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με μένα και με τις επιλογές τις οποίες κάνω. Νομίζω ότι με καταβάλει πάντα ο εγωισμός. Για παράδειγμα, δεν θα με τραβήξει μια καλή, ήσυχη, ισορροπημένη κοπέλα που θα έπρεπε ίσως, αλλά μία με περίεργο ερωτικό παρελθόν που κατά πάσα πιθανότητα γνωρίζω ότι θα φάω τα μούτρα μου. Με εξιτάρει το περίεργο, το δύσκολο. Μ αρέσει να κερδίζω την κοπέλα εκείνη που είναι δύσκολη, ακόμα και αν γνωρίζω ότι δεν ταιριάζουμε. Οι φίλοι μου πολλές φορές που λένε που πας να μπλέξεις αλλά εγώ δεν ακούω κανέναν ενώ γνωρίζω που θα καταλήξει. Μπαίνω λοιπόν σε αυτή την διαδικασία, στην πορεία βλέπω ότι δεν θα έχει μέλλον, οπότε δεν πέφτω με τα μούτρα (ωστόσο ειμαι δοτικος, μαρεσει να βλεπω καλα την κοπελα μου), αλλά μόλις με παρατήσει, τότε την θέλω πολύ και γίνομαι χάλια. Γιάτι το παθαίνω αυτο? Ειναι φυσιολογικό? Νιωθω οτι ειμαι τοσο εγωιστης που δεν αντεχω να χανω κατι.
    Υπαρχουν αντρες που εχουν βιτσιο να τρωνε κερατο.Ψαξου μηπως το χεις και εσυ,ή μπορει να σαι απλα μουνοδουλος.

Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Τι ρομαντικό...
    Ρομαντικο,ξερομαντικο,οταν σας τα κανουν αυτα λιωνετε

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Εξαρτάται πως αντιλαμβάνεσαι την ερωτική σχέση.
    Αν εγώ, για παράδειγμα, κάνω κάτι με μια άγνωστη, για ένα βράδυ, δεν νομίζω ότι θα την έχω πληγώσει. Θα έχουμε περάσει καλά και οι δύο και θα επιστρέψουμε ο καθένας στη ζωή του.
    Αν όμως, είμαι με κάποια για μήνες, χρόνια και την απατήσω, της πω ψέματα, της φερθώ άσχημα, την βρίζω και την χτυπώ, τι; Δεν θα την έχω πληγώσει;
    Παραδείγματα θα βρεις άπειρα, με μια απλή αναζήτηση στο φόρουμ...!
    Χαχαχα μ.αρεσει που πετάγεται ο καθένας και λέει τα δικά του...έχουμε ξεφύγει από το θέμα ....ο Νικ λέει για τιμωρίες ( ναι και τώρα τρόμαξα μπουχουχου ) και εσυ λες ότι μάλλον δεν θα τη πληγώσεις ...αυτο δεν το ξέρειΣ ...αν είναι κάποια που έκανε έρωτα μαζί σου σε one night stand μπορει να ήταν κάποια που δεν το έχει κάνει ποτέ ...και να το έκανε πρώτη φορά μαζί σου γιατι της άρεσες κ να είχε ενθουσιαστεί πάρα πολύ...και να κάνει όνειρα κ σκέψεις όσο θα περίμενει την επόμενη μέρα να της στείλεις ένα μνμ ...ενώ εσύ θα τη φτύσειΣ ..θα τη πετάξεις σαν στημένη λεμονοκουπα γτ έκανες το κέφι σου .... υπάρχει κ αυτή η εκδοχή χΔ[/QUOTE]

μαλλον δεν εχεις κανει ποτε one night stand γι αυτο τα λες αυτα...

α και κατι αλλο....ναι ολα τα αθωα κοριτσια κανουν one night stand επειδη ερωτευονται ;p

ε δεν αντεξα χααχ[/QUOTE]

Όχι ρε νικ ελεος...δεν είπα ότι οποία κάνει one night stand ειναι ερωτευμενη...Ούτε καν ..... απλα μπορεί να υπάρχει κ αυτή η εκδοχή κ μην την αποκλείεις....πολλες γυναίκες δίνουν σεξ εύκολα για να πάρουν ενδιαφέρον ....κακώς αυτό γτ δεν γντ έτσι...αλλά υπάρχουν

Banned

Όχι ρε νικ ελεος...δεν είπα ότι οποία κάνει one night stand ειναι ερωτευμενη...Ούτε καν ..... απλα μπορεί να υπάρχει κ αυτή η εκδοχή κ μην την αποκλείεις....πολλες γυναίκες δίνουν σεξ εύκολα για να πάρουν ενδιαφέρον ....κακώς αυτό γτ δεν γντ έτσι...αλλά υπάρχουν
    Και πως λέγεται αυτή που κάνει σεξ για να πάρει κάτι άλλο/ πληρωθεί ? χμμμ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Και πως λέγεται αυτή που κάνει σεξ για να πάρει κάτι άλλο/ πληρωθεί ? χμμμ......
    Βέβαια το ενδιαφέρον που θέλει να πάρει, δεν αποτελέι μονάδα μέτρησης χρηματικών αξιών.
    Όπως και να' χει, μερικοί άνθρωποι κατακτούν κάποιες κορυφές, κατηφορίζοντας...

Senior Member
    [/QUOTE]

Όχι ρε νικ ελεος...δεν είπα ότι οποία κάνει one night stand ειναι ερωτευμενη...Ούτε καν ..... απλα μπορεί να υπάρχει κ αυτή η εκδοχή κ μην την αποκλείεις....πολλες γυναίκες δίνουν σεξ εύκολα για να πάρουν ενδιαφέρον ....κακώς αυτό γτ δεν γντ έτσι...αλλά υπάρχουν[/QUOTE]

δινουν σεξ για να παρουν ενδιαφερον? μαλιστα αυτο δεν το ειχα ξανακουσει....ηξερα μονο οτι δινουν σεξ για χρηματα.....για ενδιαφερον πρωτη φορα το ακούω :p
    δλδ πιστευεις μια κοπελα που γ*****ται συνεχεια θα παρει ενδιαφερον?

Banned
    Ρε σωστά τα λέει η Miliva στο πρώτο ποστ, πας με κάποια και την πληγώνεις, με την έννοια ότι αυτή ελπίζει σε κάτι ...αποκλείεται δλδ να πήγες με κάποια και την επόμενη αυτή να περίμενε τηλ σου ? καλά αποκλείεται για άλλους λόγους χαχα, πλάκα κάνω...

να μην είναι τέλος πάντων το κακό κορίτσι που γ......ται συνέχεια ή ότι έχεις στο μυαλό σου ως ''μη αθώο'' .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δινουν σεξ για να παρουν ενδιαφερον? μαλιστα αυτο δεν το ειχα ξανακουσει....ηξερα μονο οτι δινουν σεξ για χρηματα.....για ενδιαφερον πρωτη φορα το ακούω :p
    δλδ πιστευεις μια κοπελα που γ*****ται συνεχεια θα παρει ενδιαφερον?
    Ίσως έτσι να κάνει "ενέσεις αυτοπεποίθησης" μια γυναίκα.
    Αλλά, έτσι, το όλο σκηνικό θυμίζει το ανέκδοτο με την Πόντια εταίρα, που αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονται...!
    Ας μη το κουράζουμε άλλο!
    Αν αφιερώναμε τον χρόνο μας στην αστροφυσική αντί να τον αφιερώναμε προσπαθώντας να καταλάβουμε κάποιες γυναίκες, τώρα θα ήμασταν αστροναύτες στη NASA!

Senior Member
    Ρε σωστά τα λέει η Miliva στο πρώτο ποστ, πας με κάποια και την πληγώνεις, με την έννοια ότι αυτή ελπίζει σε κάτι ...αποκλείεται δλδ να πήγες με κάποια και την επόμενη αυτή να περίμενε τηλ σου ? καλά αποκλείεται για άλλους λόγους χαχα, πλάκα κάνω...

να μην είναι τέλος πάντων το κακό κορίτσι που γ......ται συνέχεια ή ότι έχεις στο μυαλό σου ως ''μη αθώο'' .......
    οχι δεν αποκλειεται σιγουρα θα περιμενε τηλ μ....:)

Miliva21
    Guest

Αυτό ακριβώς ήθελα να πω .....

Senior Member
    Αυτό ακριβώς ήθελα να πω .....
    μπα εγω δεν σ πιστευω ;p

Miliva21
    Guest
    αυτό ήθελα να πω....εγω προσωπικά δεν νμζ ότι κάποια κάνει σεξ και την επόμενη θέλει να της αδειάσειΣ την γωνιά εκτός κ αν έχει σχέση κ έκανε αρπαχτή ....σε άλλη περίπτωση και αν έχετε ανταλλάξει τηλ ή φβ γτ να μην περιμένει μνμ σου την επόμενη μέρα ?? Γτ να μην ελπίζει....εμείς πάντα ελπίζουμε γ κάτι παραπάνω....εσείς είστε της ξεπέταΣ π δν κάνετε εύκολα σχέση..Αν μια γυναικα κοιμηθεί τόσο εύκολα.μαζί σ σημαίνει ότι της κάνεις κλικ γτ να μην σκέφτεται κτ παραπάνω ???

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast