Δε θέλω να χάσω το σπίτι μου ούτε οικογενειακή διάλυση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Δε θέλω να χάσω το σπίτι μου ούτε οικογενειακή διάλυση

Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά για το μακρύ κείμενο!

Δυστυχώς έχω έντονες ενδείξεις η μάνα μου (είναι χωρισμένη με τον πατέρα πριν 15 χρόνια) θέλει να πουλήσει το σπίτι μας που μεγάλωσα από τότε που γεννήθηκα (26 χρόνια) χωρίς να έχουμε οικονομικά προβλήματα γενικά. Το μόνο που έχει υποστεί (όπως όλοι) είναι περικοπές στη σύνταξή της.

Τα προβλήματα που έχουμε είναι η κακιά σχέση μεταξύ εμένα και της μάνας μου και αυτό χειροτερεύει χρόνο με το χρόνο! Τσακωνόμαστε συνέχεια, δε με σέβεται καθόλου, δεν με ακούει καθόλου μα καθόλου, είναι ΑΚΡΩΣ ισχυρογνώμων, παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή της (αυτά των Windows όπως πασιέντζες για παράδειγμα), βλέπει τηλεόραση όλη μέρα κάθε μέρα, συνέχεια το ίδιο κάθε μέρα, όταν θέλω να μιλήσω μαζί της για κάτι ή θα βλέπει τηλεόραση, ή θα κάνει δουλειές σπιτιού, και γενικά οτιδήποτε άλλο που δε μου δίνει σημασία!

Να πω και κάτι λεπτομέρειες αν βοηθήσουν. Η μάνα κληρονόμησε ένα μικρό διαμέρισμα απ'τον παππού μου που πέθανε πριν 5 χρόνια και τώρα γίνεται ανακαίνιση σ'αυτό για να ενοικιαστεί (ή τουλάχιστον έτσι μου ισχυρίζεται αυτή) γιατί έμεινε ξενοίκιαστο 4 χρόνια περίπου.

Εγώ πολύ φοβάμαι ότι φτιάχνει το σπίτι κάτω για να πουλήσει το σπίτι που μένουμε (τρίτος όροφος) και να μετακομίσουμε σ'αυτό κάτω (ισόγειο) που είναι τα μισά τετραγωνικά απ'αυτό που μένουμε, έχει 1 λιγότερο δωμάτια, και το κυριότερο, είναι το ένα μέρος κοντά με το άλλο που σημαίνει πως δε θα έχω ούτε την εχεμύθειά μου!!!

Στο μεταξύ, μού'χε πει ότι "κάποιος" (αρνιόταν να μου πει ποιος φυσικά) της προσέφερε ένα τάδε ποσό για να αγοράσει το διαμέρισμα κάτω! Προσέξτε, το ποσό που μου είπε είναι το ίδιο ποσό που αξίζει το σπίτι που μένουμε και το διαμέρισμα του ισογείου δεν έπιανε ούτε τα μισά απ'αυτό που μου είπε!!! Της είπα να το νοικιάσει καλύτερα και ότι συμφέρει έτσι και όχι να το πουλήσει και ότι δεν ήθελα, κλπ. και γυρνάει και μου λέει με ύφος, "Δικό μου σπίτι είναι", "Ότι θέλω θα κάνω", κλπ.

Εγώ όμως μ'αυτά που βλέπω παραπάνω, πολύ φοβάμαι ότι θέλει να πουλήσει το δικό μας!

Ενδείξεις ότι ότι θέλει να το πουλήσει

1. Όσες φορές την έχω ρωτήσει αν σκοπεύει να φύγουμε απ'το σπίτι μας δε μου απαντούσε και όταν επέμενα εγώ μου τα μάσαγε και μού'λεγε ότι "έχει πολλά έξοδα το σπίτι μας, κλπ." ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουμε οικονομικά προβλήματα για να φτάσουμε σ'αυτό το σημείο.

2. Όταν είχαμε έρθει σε διαπληκτισμό πριν 2 χρόνια περίπου, μου έχει πει με έντονο ύφος πως θα πουλήσει αυτό το διαμέρισμα (του τρίτου ορόφου).

3. Όταν κάνει συζήτηση για κάτι σχετικά με το διαμέρισμα του ισογείου, το αποκαλεί «το διαμέρισμα μας ή το «σπίτι μας», κλπ, χωρίς να θυμάμαι αν ανέφερε την έκφραση «το σπίτι μας».

4. Ο τρόπος που έχει φτιάξει το διαμέρισμα κάτω είναι όπως της αρέσει αυτής, δηλαδή όλα ανοιχτά (έχει γκρεμίσει και τοίχους σε κάποια σημεία). Πιο συγκεκριμένα, είναι σχεδιασμένο όπως θα έκανε σε σπίτι που θα έμενε.

Είχα συζητήσει αυτό το θέμα με μία οικογενειακή φίλη (φίλη της μάνας μου) γι'αυτό το πρόβλημα και να μου λέει συνέχεια πως δε θα το πουλήσει και τα σχετικά... Δεν ξέρω, εγώ νιώθω ότι μου τα λέει η φίλη της αυτά για να με καλμάρει, άλλα εγώ καταλαβαίνω απόλυτα τι πάει να γίνει! Πριν λίγες μέρες που μιλήσανε στο τηλέφωνο, στο τέλος είπε η φίλη της γι'αυτό το θέμα στη μάνα μου και αυτή της απάντησε "Δικό μου είναι και θα το κάνω ότι θέλω" και της τό'κλεισε στα μούτρα!

Μίλησα και με την αδερφή μου (μένει εξωτερικό) γι'αυτό το θέμα και ούτε που με βοήθησε, και μου μίλαγε και με υφάκι!!! Στον πατέρα μου δεν έχω πει τίποτα γιατί έχει οικογένεια δικιά του... Και για να σας προλάβω, δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ υποστήριξη απ'την οικογένειά μου!

Εγώ δεν είμαι καθόλου διατιθεμένος να φύγω με το "έτσι θέλω" απ'το σπίτι που μεγάλωσα και δέθηκα για 26 χρόνια! Το σπίτι αυτό είναι το παν για μένα! Έχει τις ανέσεις του, έχω το χώρο μου μέσα και δεν ακούγομαι, έχει γενικά όλα όσα θέλω!

Δε φτάνει που ζωή μου πάει απ'το κακό στο χειρότερο! Δεν έχω δουλειά (παρόλο που ψάχνω παντού ακατάπαυστα κι έχω περάσει μπόλικες συνεντεύξεις), δεν έχω κοπέλα (ούτε είχα, και ούτε έχω προοπτικές να βρω), έχω πολύ λίγους φίλους (και έχω και παράπονα από μερικούς σε κάποια θέματα συγκεκριμένα), και τώρα πάει να γίνει αυτό;; Πάει να γίνει αυτό;;

Απώλεια του σπιτιού μου είναι αφορμή για οικογενειακή διάλυση!

Έχω απελπιστεί πάρα πολύ! Δεν ξέρω τι να κάνω και χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια να σταματήσει όλο αυτό!

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

rolen
    Last edited by rolen; 09-01-2017 at 03:25.

Banned
    Αν λέγαμε για τον πατέρα σου , θα έλεγα ότι ξεμωράθηκε και θέλει να τα φάει με την γκόμενα.......τώρα δεν ξέρω.......
    Το θέμα είναι γιατί θέλει να το πουλήσει?
    Μήπως θέλει να έχει κάποιο ποσό για ασφάλεια, για θέματα υγείας κλπ?
    Μήπως την επηρεάζει κάποιος συγγενής ?
    Αυτός ο κάποιος της έκανε καλή τιμή? δεν κατάλαβα......
    Μήπως ζορίζεται με τις περικοπές και απλά δεν το βλέπεις?
    Μήπως το αφεντικό τρελάθηκε? :p
    Γιατί δεν πουλάει αυτό που φτιάχνει ας πούμε?
    Ε ρώτα την ευθέως, τι πάει να πει ενδείξεις, δηλαδή κρυφά θα το πουλήσει?
    Και από ότι κατάλαβα, μιλάμε για νοικοκυρά ,δεν παίζει να θέλει λούσα και καλοπέραση....
    Οι τιμές έχουν πέσει, δεν πουλάς αυτές τις εποχές, εκτός αν έχεις ανάγκη....

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    ...

Τα προβλήματα που έχουμε είναι η κακιά σχέση μεταξύ εμένα και της μάνας μου και αυτό χειροτερεύει χρόνο με το χρόνο! Τσακωνόμαστε συνέχεια, δε με σέβεται καθόλου, δεν με ακούει καθόλου μα καθόλου, είναι ΑΚΡΩΣ ισχυρογνώμων, παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή της (αυτά των Windows όπως πασιέντζες για παράδειγμα), βλέπει τηλεόραση όλη μέρα κάθε μέρα, συνέχεια το ίδιο κάθε μέρα, όταν θέλω να μιλήσω μαζί της για κάτι ή θα βλέπει τηλεόραση, ή θα κάνει δουλειές σπιτιού, και γενικά οτιδήποτε άλλο που δε μου δίνει σημασία!......
    3. Όταν κάνει συζήτηση για κάτι σχετικά με το διαμέρισμα του ισογείου, το αποκαλεί «το διαμέρισμα μας ή το «σπίτι μας», κλπ, χωρίς να θυμάμαι αν ανέφερε την έκφραση «το σπίτι μας».

4. Ο τρόπος που έχει φτιάξει το διαμέρισμα κάτω είναι όπως της αρέσει αυτής, δηλαδή όλα ανοιχτά (έχει γκρεμίσει και τοίχους σε κάποια σημεία). Πιο συγκεκριμένα, είναι σχεδιασμένο όπως θα έκανε σε σπίτι που θα έμενε.
    ....
    καλημερα και καλη χρονια!
    εισαι αρκετα μεγαλος για να συνδεεις την ζωη σου στο μελλον με αυτην της μητερας σου.
    απο την μια μας λες για την ανεργια σου , που ειναι κατι απολυτα σεβαστο κι απο την αλλη για το ποσο εχεις δεθει με το πατρικο σπιτι και δεν θελεις να χασεις την βολη σου.
    αλλο το ενα και ΑΛΛΟ το αλλο.
    το να εισαι ανεργος και χωρις χρηματα, δεν σου απαγορευει να μεινεις σε ενα μικροτερο σπιτι αν η μητερα σου αποφασισει οτι αυτο προτιμαει η ειναι συμφεροτερο για τα οικονομικα της.

επιπλεον, με παραξενεψε πολυ η κριτικη που της κανεις για το ποση ωρα περναει στον υπολογιστη και ποσα παιχνιδια παιζει.
    θα επρεπε να παρει την αδεια σου η να συμβαδισει με τις αποψεις σου περι ελευθερου χρονου? δεν το καταλαβαινω... το λες κι εσυ οτι μαλωνετε συχνα. ισως δεν θελει να μαλωνετε και γι αυτο δεν βρισκει χρονο να σε ακουσει.

αυτο που καταλαβαινω και το λες κι εσυ ξεκαθαρα, ειναι οτι δεν τα πατε και πολυ καλα και μαλωνετε και διαφωνειτε.
    επομενως, θεωρω οτι θα σου κανει καλο να εισαι προσανατολισμενος στο πως θα ανεξαρτητοποιηθεις κι ας μην ειναι προσφορο το εδαφος ακομα (ανεργια) και ΟΧΙ το πως θα μεινεις για παντα μαζι της, οπως κανεις τωρα, με οσα λες.

μου εκανε κι εντυπωση οτι παρολο που το ισογειο διαμερισμα ειναι μικρο, το διαμορφωνει για να ζησει ενα ατομο, μεσα.
    εχεις σκεφτει μηπως η μητερα σου προσπαθει να σε ωθησει να βρεις τροπους να ανεξαρτητοποιηθεις και οχι να μεινεις μαζι της?

Senior Member
    Μεγάλε έχεις ένα κάρο προβλήματα το σπίτι είναι το τελευταίο υπεύθυνη για το σπίτι είναι η μάνα σου υπεύθυνος για όλα τα άλλα είσαι εσύ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μεγάλε έχεις ένα κάρο προβλήματα το σπίτι είναι το τελευταίο υπεύθυνη για το σπίτι είναι η μάνα σου υπεύθυνος για όλα τα άλλα είσαι εσύ
    Υπεύθυνος για τα προβλήματά σου θεωρείσαι όταν φταις ο ίδιος, όχι αν δεν μπορείς να ελέγξεις (βλέπε ερωτικό θέμα δικό μου)! Και ναι, το σπίτι με νοιάζει απόλυτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα και καλη χρονια!
    εισαι αρκετα μεγαλος για να συνδεεις την ζωη σου στο μελλον με αυτην της μητερας σου.
    απο την μια μας λες για την ανεργια σου , που ειναι κατι απολυτα σεβαστο κι απο την αλλη για το ποσο εχεις δεθει με το πατρικο σπιτι και δεν θελεις να χασεις την βολη σου.
    αλλο το ενα και ΑΛΛΟ το αλλο.
    το να εισαι ανεργος και χωρις χρηματα, δεν σου απαγορευει να μεινεις σε ενα μικροτερο σπιτι αν η μητερα σου αποφασισει οτι αυτο προτιμαει η ειναι συμφεροτερο για τα οικονομικα της.
    Καλησπέρα και καλή Χρονιά! Να ξεκαθαρίσω και κάτι, αν ήτανε να μείνω μόνος μου σ'αυτό το μικρό διαμέρισμα κάτω και η μάνα μου αλλού, τότε ναι, θα τό'κανα πολύ ευχαρίστως! Αλλά, το να μείνω σ'αυτό το μικρό διαμέρισμα με τη μάνα μου δεν το θέλω σε καμία περίπτωση! Πολύ απλά δε χωράμε εγώ κι αυτή εκεί μέσα ούτε τα οικονομικά μας έχουνε φτάσει σ'αυτό το σημείο! Όσο για το πατρικό μου, ναι, έχω δεθεί μ'αυτό, και κυρίως με τις ανέσεις (χώρου για αρχή) που προσφέρει! Μια απ'αυτές είναι ότι έχω δικό μου δωμάτιο. Το άλλο διαμέρισμα είναι τα μισά τετραγωνικά απ'αυτό που μένουμε και δε βολεύει καθόλου! Είναι άκρως υποβίβαση!

επιπλεον, με παραξενεψε πολυ η κριτικη που της κανεις για το ποση ωρα περναει στον υπολογιστη και ποσα παιχνιδια παιζει.
    θα επρεπε να παρει την αδεια σου η να συμβαδισει με τις αποψεις σου περι ελευθερου χρονου? δεν το καταλαβαινω... το λες κι εσυ οτι μαλωνετε συχνα. ισως δεν θελει να μαλωνετε και γι αυτο δεν βρισκει χρονο να σε ακουσει.
    Όχι, δε με κατάλαβες εδώ! Δεν είπα ότι πρέπει να πάρει την άδειά μου και να κάνει ότι θέλω εγώ! Άλλο λέω!

Απ'την άλλη, ότι μαλώνουμε συνέχεια, ναι, άλλα για άλλους λόγους εκτός αυτόν για τον ελεύθερο χρόνο της. Και μάλιστα, πολλές φορές ψάχνει η ίδια για καυγά μ'εμένα πολλές φορές. Να σου πω κι ένα πρόσφατο παράδειγμα.

Πριν 2 εβδομάδες περίπου, όταν φεύγαμε απ'του θείου μου το σπίτι και μπαίναμε όλα τα άτομα (4) στο αμάξι της, στο πίσω κάθισμα, η αδερφή μου αριστερά, εγώ στη μέση, και όταν η ξάδερφή μου έμπαινε να κάτσει δεξιά μου, επειδή ήταν λίγο στρυμωγμένα, με δυσκολία έμπαινε, και αργούσε λίγο. Εγώ στο μεταξύ στρυμωγμένος ήδη απ'τα αριστερά και να λέει η μάνα κατευθείαν σ'εμένα χωρίς να δει τι πραγματικά γίνεται (με υφάκι παρακαλώ), "rolen, κάνε δίπλα! Άντε!", ενώ έχω ήδη στρυμώξει και την αδερφή μου! Συνέχεια να τα ρίχνει σ'εμένα δηλαδή! Α, και έχει ξανακάνει παρόμοια πράγματα σε διαφορετικές περιπτώσεις!

αυτο που καταλαβαινω και το λες κι εσυ ξεκαθαρα, ειναι οτι δεν τα πατε και πολυ καλα και μαλωνετε και διαφωνειτε.
    επομενως, θεωρω οτι θα σου κανει καλο να εισαι προσανατολισμενος στο πως θα ανεξαρτητοποιηθεις κι ας μην ειναι προσφορο το εδαφος ακομα (ανεργια) και ΟΧΙ το πως θα μεινεις για παντα μαζι της, οπως κανεις τωρα, με οσα λες.
    Εμείς τσακωνόμαστε και για άλλους λόγους γενικά! Και για οτιδήποτε άλλο θέμα θέλεις! Ποτέ δε με ακούει! ΠΟΤΕ!! Ακόμα και σε σημεία που όχι απλά έχω αποδεδειγμένο δίκιο, άλλα σε πράγματα/καταστάσεις που είναι απόλυτα αληθές (στα Αγγλικά λέγονται facts)! Τι να σου πω τώρα. Παραδείγματα να σου πω.

α) Τα σκυλιά έχουν γούνα
    β) Αν πιείς πολύ θα μεθύσεις
    γ) Ο George Washington ήταν πρόεδρος της Αμερικής

Το μακρολόγησα, άλλα εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι της λέω τέτοια είδους πράγματα (όχι απαραίτητα αυτά τα 3 που αναφέρω πάνω, καταλαβαίνεις όμως) ανάλογα τη συζήτηση που τα σηκώσει, και μου λέει συνέχεια, "Αυτό είναι η γνώμη σου!" !!! Δηλαδή, προσπαθεί να με βγάλει τρελό!!!

Για το άλλο, εγώ ΗΔΗ προσανατολιστεί πως θα ανεξαρτητοποιηθώ πριν πολλά χρόνια, από τότε που τέλειωσα τη σχολή μου! Εννοείται πως δε σκοπεύω να μείνω για πάντα μαζί της! Δηλαδή, αν αυτή έφευγε και πήγαινε να μείνει αλλού σε άλλη περιοχή, και'γω νά'μενα μόνος μου σ'αυτό που μένω τώρα, ναι, θα το δεχόμουν απόλυτα φυσικά! Δεν κάνω έτσι για να μείνω μαζί της!

μου εκανε κι εντυπωση οτι παρολο που το ισογειο διαμερισμα ειναι μικρο, το διαμορφωνει για να ζησει ενα ατομο, μεσα.
    εχεις σκεφτει μηπως η μητερα σου προσπαθει να σε ωθησει να βρεις τροπους να ανεξαρτητοποιηθεις και οχι να μεινεις μαζι της?
    Τι εννοείς σ'αυτό; Ότι μου το λέει ψέμματα ότι θέλει να το πουλήσει για να κάνει να βρω δουλειά; Αν ναι, και έτσι νά'ναι όπως το λες, εκείνη μου συμπεριφέρεται λες και φταίω εγώ που είμαι άνεργος και δε βλέπει ότι πάνε κατά διαόλου τα πράγματα με την οικονομία και ότι η (πραγματική) ανεργία είναι πάνω από 30 % !

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Αν λέγαμε για τον πατέρα σου , θα έλεγα ότι ξεμωράθηκε και θέλει να τα φάει με την γκόμενα.......τώρα δεν ξέρω.......
    Το θέμα είναι γιατί θέλει να το πουλήσει?
    Μήπως θέλει να έχει κάποιο ποσό για ασφάλεια, για θέματα υγείας κλπ?
    Μήπως την επηρεάζει κάποιος συγγενής ?
    Αυτός ο κάποιος της έκανε καλή τιμή? δεν κατάλαβα......
    Μήπως ζορίζεται με τις περικοπές και απλά δεν το βλέπεις?
    Μήπως το αφεντικό τρελάθηκε? :p
    Γιατί δεν πουλάει αυτό που φτιάχνει ας πούμε?
    Ε ρώτα την ευθέως, τι πάει να πει ενδείξεις, δηλαδή κρυφά θα το πουλήσει?
    Και από ότι κατάλαβα, μιλάμε για νοικοκυρά ,δεν παίζει να θέλει λούσα και καλοπέραση....
    Οι τιμές έχουν πέσει, δεν πουλάς αυτές τις εποχές, εκτός αν έχεις ανάγκη....
    Καλησπέρα και καλή Χρονιά και σ'εσένα!

Για ασφάλεια/θέματα υγείας, δεν νομίζω... Μάλιστα, έχει η ίδια και ιδιωτική ασφάλεια...

Αν την επηρεάζει συγγενής, δεν το ξέρω να σου πω την αλήθεια... Ίσως όχι...

Για τις περικοπές, το γνωρίζω ότι ζορίζεται εκεί, άλλα δεν έχουμε φτάσει και στο απόλυτο 0 για να δικαιολογήσει μια τέτοια ενέργεια. Και μάλιστα, αν νοικιάσει αυτό το μικρό στο ισόγειο, θα βγάλει ένα μικρό έστω εισόδημα παραπάνω...

Οι τιμές όχι απλά έχουν πέσει, σαν κοτρώνα έχουν βουτήξει! Κοστίζουν σαν πιο προσιτά αυτοκίνητα πλέον! :P ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν πουλάς τέτοιες εποχές άλλα αυτή δεν το καταλαβαίνει αυτό! Ευτυχώς ανάγκη τέτοια δεν έχουμε!

Banned

Τι εννοείς σ'αυτό; Ότι μου το λέει ψέμματα ότι θέλει να το πουλήσει για να κάνει να βρω δουλειά; Αν ναι, και έτσι νά'ναι όπως το λες, εκείνη μου συμπεριφέρεται λες και φταίω εγώ που είμαι άνεργος και δε βλέπει ότι πάνε κατά διαόλου τα πράγματα με την οικονομία και ότι η (πραγματική) ανεργία είναι πάνω από 30 % !
    Εγώ κατάλαβα ότι να μείνει η μάνα σου στο κάτω, να πουλήσει το πάνω και να σε ωθήσει εσένα να βρεις ένα άλλο σπίτι γιατί δεν θα χωράτε? Που άραγε θα μπορείς να το συντηρήσεις νοίκια κλπ?μάλλον όχι...

Πάντως δεν νομίζω αν έχει σκοπό να το πουλήσει ότι το κάνει από ενδιαφέρον....γιατί εσύ σε δέκα χρόνια θα παίρνεις τα νοίκια, ε πως το πουλάει δηλαδή? τόσο κοντόφθαλμη είναι? ξέρω γω, μπερδεύτηκα και με τόσα σπίτια :p

Το κάτω της έχεις πει να το νοικιάσει? και τι λέει?

Καλή χρονιά!

Senior Member
    Εγώ κατάλαβα ότι να μείνει η μάνα σου στο κάτω, να πουλήσει το πάνω και να σε ωθήσει εσένα να βρεις ένα άλλο σπίτι γιατί δεν θα χωράτε? Που άραγε θα μπορείς να το συντηρήσεις νοίκια κλπ?μάλλον όχι...
    Όχι, δεν προσπαθεί να με ωθήσει να μείνω γιατί στην δεν θα μπορέσω λόγω ανεργίας. Εγώ υποτίθεται θα μένω μαζί της (λόγω ανεργίας). Κάτω δε χωράμε γιατί το σπίτι είναι πολύ μικρό!

Πάντως δεν νομίζω αν έχει σκοπό να το πουλήσει ότι το κάνει από ενδιαφέρον....γιατί εσύ σε δέκα χρόνια θα παίρνεις τα νοίκια, ε πως το πουλάει δηλαδή? τόσο κοντόφθαλμη είναι? ξέρω γω, μπερδεύτηκα και με τόσα σπίτια :p
    Όταν λες από ενδιαφέρον, τι εννοείς; Άστα, δεν ακούει τίποτα! Σιγά τα πολλά σπίτια που έχουμε! :p Έχουμε μόνο αυτό το διαμέρισμα που μένουμε, κι αυτό το μικρό διαμέρισμα που κληρονόμησε απ'τον θάνοντα παππού μου!

Το κάτω της έχεις πει να το νοικιάσει? και τι λέει?

Καλή χρονιά!
    Το κάτω το είχε νοικιάσει πιο παλιά, απλά μετά έμεινε ξενοίκιαστο λόγω κρίσης. Μου έλεγε παλιά πως ήθελε να το νοικιάσει, και το ίδιο μου λέει και τώρα. Την ίδια ώρα, μου λέει πως θέλει να το νοικιάσει άλλα και να δει αν συμφέρει να το νοικιάσει ή να το πουλήσει! Εγώ της λέω να μην το κάνει γιατί τα λεφτά που θα πάρουμε θα κρατήσουν πολύ λίγα χρόνια πριν εξαντληθούν!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλησπέρα και καλή χρονιά Rolen.
    Υπάρχει η δυνατότητα να πας στον πατέρα σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καλησπέρα και καλή χρονιά Rolen.
    Υπάρχει η δυνατότητα να πας στον πατέρα σου?
    Καλησπέρα και καλή Χρονιά Why! Δεν υπάρχει η δυνατότητα γιατί έχει 2 μικρά παιδιά από άλλο γάμο...

Banned

Το κάτω το είχε νοικιάσει πιο παλιά, απλά μετά έμεινε ξενοίκιαστο λόγω κρίσης. !
    Μήπως δεν βρίσκει δηλαδή να το νοικιάσει και θέλει να το πουλήσει ?

Δηλαδή να πάτε εσείς στο κάτω, και να πουλήσει το πάνω.....
    Last edited by cdeleted29517; 10-01-2017 at 16:05.

Senior Member
    Μήπως δεν βρίσκει δηλαδή να το νοικιάσει και θέλει να το πουλήσει ?

Δηλαδή να πάτε εσείς στο κάτω, και να πουλήσει το πάνω.....
    Δεν το πολυκατάλαβα ακριβώς... Για το κάτω, το φτιάχνει/ανακαινίζει (δεν είναι έτοιμο ακόμα) ώστε να νοικιαστεί πιο εύκολα. Δεν έχει ακόμα προσπαθήσει να το νοικιάσει ως ανακαινισμένο...