Results 1 to 15 of 16
-
16-01-2017, 22:12 #1
Άβυσσος η ψυχή και πόση πλάκα έχουμε οι άνθρωποι
καλησπέρα αγαπημένοι συμφορουμήτες, ύστερα από καιρό και πάλι στις επάλξεις, θελω να σας αναλυσω το προβληματισμό μου και πόσο με έχω εκνευρίσει τελευταία, με μια αντίδραση μου. Πάνω κατω οι πιο παλιοί την παλιά μου ιστορία την ξέρετε και οσον αφορα εκεινο το κομματι νομιζω πως εχει περασει στο χθες και ειμαι κ παλι δυνατη και χαμογελαστη, πριν περιπου δυο μηνες κ κατι παραπανω ομως μεσω ιντερνετ αρχικα αρχισαμε να μιλαμε με ενα παιδι πολυ νορμαλ που ηξερε τι ηθελε κλπ γνωριστηκαμε και απο κοντα αλλά γιατί εγώ διαβάζω για πανελλήνιες κ εκεινος ειναι μακρια ( οχι δεν ειμαι 17 ειμαι 28 απλα μου γυρισε η βιδα και θελω να γινω φαρμακοποιος, αν δεν κατσουν οι πανελληνιες η μπρατισλαβα ειναι κοντα... ευτυχως).
Δεν τον ερωτεύτηκα τον συμπαθησα πολυ ομως απλα γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φυγω εξω γιατι η φυσικη δεν τραβαει με τιποτα αποφασισα να την κοψω την ιστορια γιατι εγω απο Ιουλιο με βλεπω για αλλες πολητείες, (θα μου πειτε μεχρι τοτε γιατι δεν ξεκινησες κατι σιγα) δεν γουσταρω τα εφημερα και δεν τα αντεχω κιολας.Ουτε εκεινος ηθελε κατι εφημερο απλα δεν γινοταν λογω των συνθηκων γιατι εγω θα φυγω και ειναι και μακρια εχουμε 3 ωρες δρομο αποσταση. Τεσπα ψιλο μιλήσαμε καποιες φορές ακομα κ μαλιστα μου ειπε οτι αν περασω Ελλαδα τελικα να ξανα μιλοήσουμε γιατι δεν θα φυγω απο την σκεψη του.
Και σημερα μαθαινω απο κοινή μας φιλη οτι βγαίνει με μια κοπελα τον ειδαν δυο φορες, κατσε ρε φιλε το κοβουμε πριν δυο βδομαδες και σημερα βγαινεις με αλλη ενω μεχρι προχθες μου ειπες και να τα ξανα πουμε αν δεν φυγω τελικα, από την αλλή όμως σκέφτομαι κάτσε ρε κοπελιά αφου το είπες εσυ να το κόψετε τι ζορι τραβας που μεσα σε δυο βδομαδες βρηκε αλλη γι αυτο μιλαω περι αβύσσου και πλάκας σχετικά με τους ανθρώπους.Μάλλον θίχτηκε ο εγωισμός μου και δεν μου αρέσει να ειμαι εγωίστρια και να έχω τέτοιες ανόητες συμπεριφορές, τεσπα γιατι πλησιαζει η γιορτη του θα του πω ενα χρονια πολλα και δεν θα του ξανα στειλω.
Συγγνωμη αν σασ κουρασα απλα ηθελα καπου να τα πω. ευχαριστω
- 16-01-2017, 22:35 #2
Ξέρεις κάτι; Μερικά πράγματα σε μερικά χρόνια θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε!
Σημασία έχει με τις πράξεις σου να δείχνεις ότι αξίζεις και έχεις ανωτερότητα.
Με λίγα λόγια: αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση.
Κάνε το καλό και ρίξ' το στο γυαλό. Στειλ' του "Χρόνια Πολλά". Την επόμενη φορά που θα γιορτάζει, ίσως αναρωτηθεί που πήγε το δεδομένο μήνυμα με τις ευχές από εσένα.
Και εγώ είχα στείλει τώρα τη Πρωτοχρονιά και μη νομίζεις ότι πήρα απάντηση. Όσο πιο πολύ καλομαθαίνεις (ή καλύτερα κακομαθαίνεις) καποιόν ή κάποια τόσο πιο ανέντιμα θα σου συμπεριφερθεί.
Δείξε ανωτερότητα και προχώρα!
Υ.Γ. Μου αρέσει που ακόμη στα 28 σου έχεις θέληση και δύναμη για μάθηση. Αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου και για την προσωπικότητά σου (...άσε τον άλλον να παραμιλά). Μερικοί σε αυτή την ηλικία έχουν σηκώσει λευκή πετσέτα. Μπράβο σου!Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
16-01-2017, 23:00 #3
Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου, ναι μωρε θα στείλω το λιγότερο είναι αυτο, απλά ποτέ δεν έχω πει μεγάλα λόγια σε καποιον κ έχω βαρεθεί να τα ακούω κ από πίσω να σκάει ο εκοφαντικός θόρυβος της ανυπαρξιας, λογια yes πραξεις no. Επίσης ανήκω στα άτομα που χιλιες φορες να πληγωθουν παρα να πληγωσουν μια βδομαδα εκλαιγα γιατι του ειπα να το σταματησουμε και μηπως τον στεναχωρησα, καλοσ μμμ@@@ς ειμαι κ του λογου μου, αλλά τι να πεις ο ανθρωπος δεν αλλάζει και πλεον το αγαπω αυτό που είμαι, εσπασα τα μουτρα μου πολυ ασχημα 1,5 χρονο πριν περιπου, ενιωσα να χανω τον κοσμο μου, αλλα απο τις σταχτες μου ξανα γιεννιεμαι, σιγουρα θα τα σκεφτομαι και θα γελαω, το εχω κάνει και με καταστασεις που πριν καιρο με εριξαν στα ταρταρα.
Συμβουλή μην καλομαθαίνεις κανένα τις περισσοτερες δεν τους αξιζει.
Υ.Γ. Ευχαριστω ηταν μεγαλη αποφαση, αλλα ολα ειναι στο μυαλο μου γυρισε η βιδα και ειπα εγω τη ζωη μου θα την φτιαξω απο την αρχη και θα ειναι και γαματη! :)
16-01-2017, 23:13 #4
Έτσι μπράβο! Να θυμάσαι κάτι που μου είχε πει ένας μαθηματικός μου στο Λύκειο:
"Στη σημερινή κοινωνία, υπάρχουν κορυφές, που για να τις φτάσεις πρέπει να κατηφορίσεις πολύ... Συνεπώς, επειδή στο Χρηματιστήριο των Αξιών η Σοφία και η Γνώση με την πάροδο του χρόνου έχουν ΜΟΝΟ ΑΝΟΔΟ, προτιμήστε τες!"
Σοφία και Γνώση. Θα υπάρχουν διαχρονικά. Εκείνοι που μας απογοητεύουν και που μας δυσαρεστούν, θα έρχονται και θα φεύγουν.
Όλα θα είναι παροδικά, εκτός από αυτά τα δύο!Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
16-01-2017, 23:14 #5
17-01-2017, 00:24 #6
Κατ' αρχήν μπορεί να ήταν μια απλή φίλη του ή μια συγγενής του ή ακόμη να τη βλέπει μόνο σεξουαλικά. Ότι κι αν ήταν, εφόσων χωρήσατε, τελείωσε το θέμα μεταξύ σας. Δε σημαίνει πως ντε και καλά απέκτησε συναισθήματα για άλλη. Η κτητικότητα είναι που μας στενοχωρεί σε τέτοιες περιπτώσεις. Λογικό.
Όσον αφορά το αν και κατά πόσο άξιζε σαν άνθρωπος, αυτό νομίζω πως θα πρέπει να το κρίνεις με βάση τη συμπεριφορά του προς εσένα, το διάστημα που τα είχατε. Όταν έχεις μια σχέση με κάποιον, βρίσκεστε από κοντά και βλέπεις την εν γένει συμπεριφορά του σε βάθος χρόνου, τότε μπορείς να καταλάβεις περίπου τι άνθρωπος είναι. Παίζουν ρόλο βέβαια και οι προσδοκίες κλπ κλπ.
17-01-2017, 13:01 #7
Ειναι σιγουρο οτι ηταν γκομενικο δεν εχει φιλες δεν πιστευει στη φιλια γυναικων αντρων αλλά λιγη σημασια εχει αυτο, απλα για να καταλαβεις, δεν τα ειχαμε μιλουσαμε και ειχαμε παει για καφε απλα μου ειχε εκφρασει τα συναισθηματα του ουτε το χερι δεν μου ειχε πιασει για να καταλαβεις,απλα με πειραξε νομιζω το γεγονος οτι σε μενα κ σε καθε μια ψαχνει την αναγκη του για να κανει οικογενεια οτι να θελει να ειναι με την εκαστωτε κοπελα γιατι θα ειναι ερωτευμενος , αυτο με πειραξε νομζω
17-01-2017, 20:27 #8
ε κανε λιγο σεξακι και ας τον μετα :p
17-01-2017, 21:50 #9
17-01-2017, 21:58 #10
17-01-2017, 21:59 #11
17-01-2017, 22:02 #12
17-01-2017, 22:05 #13
17-01-2017, 22:07 #14
17-01-2017, 22:10 #15
και εγω επισης σε αυτο που σου λεω δεν το σκεφτομαι καν ολα ειναι μεσα στο μυαλο σκασιλα μου αν κανω σεξ σε 5 χρονια απο τωρα αν δεν βρω ανθρωπο οπως τον θελω κ με την υπομονη που θελω ουτε με αφορα βλεπεις καποιοι ενδιαφερονται για να ερωτευτουν μυαλα κ τους νοιαζει η συντροφικοτητα και το κοβω εδω γιατι αλλι ειναι το θεμα εδω οχι αν εχω αναγκη το σεξ η οχι.ευχαριστω πολυ