Results 16 to 22 of 22
Thread: Ιδεες για το blog μου.
-
10-03-2008, 16:56 #16
μπραβο ρε ρεμεδυ σε ευχαριστς
πωπω
γιαυτο εκανα τετοια περθγραφη δεν μοθ ερχοταν στο μυαλο η λεξη ακοινωνητος
οσο για το μαμουχαλος ε απο νησι ειμαι ξερεις τι γινεται στις διαφορες επαρχειες της ελλαδας ειδικα με την γλωσσα
ευχαριστω πολυ
φιλια
www.eyexia.net
- 10-03-2008, 17:26 #17
ε ειναι καποιος που κανει συνεχεια τα ιδια πραγματα και κατανταει βαρετος στους αλλους
αλλα ως προς τον τροπο ζωης του
δλδ αν εχει μαθει να ζε στην ρουτινα και δεν κανει κατι να το αλλαξει
αλλα γενικως το χρησημοποιουν για να αναφερονται σε βαρετα πραγματα-συνηθισμενα
lol maria αν σου πω οτι αυτον τον ορισμο εδινα και εγω πανω κατω?Δεν ανοιξα καποιο λεξικο...αιντε...τι εχουν τα ερμα και ψοφανε:P
Ακοινωνητος ε?
Μα αυτο τις εξεθεσα ως προβλημα οτι δεν ομιλω πολυ και δεν κανω για αυτο το λογο ευκολα κοινωνικες σχεσεις...και αυτη μου το γυριζει ακριβως το ιδιο?
Εν πασει περιπτωση μπορει να μην ειμαι ιδιαιτερα κοινωνικος και να ειμαι μονος μου συνηθως...αλλα εχω τις παρεες μου.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-03-2008, 17:39 #18
Originally posted by keep_walking
.... μπορει να μην ειμαι ιδιαιτερα κοινωνικος ....... αλλα εχω τις παρεες μου.
Φαντάσου να σου συνέβαινε το αντίστροφο ;
10-03-2008, 17:41 #19
lol ναι τοτε θα ηταν τεραστιο προβλημα...να σαι καλα psychangel με εκανες και γελασα:)))))
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-03-2008, 17:55 #20
... λοιπόν για το blogάκι σου μπρορείς να βάζεις όχι ιστορίες .. με αρχή-μέση-τέλος αλλά σκέψεις σου με αφορμή κάποιο γεγονός, η κάτι που σου τράβηξε την προσοχή μέσα στη μέρα ...
π.χ. μιά είδηση που διάβασες ή που άκουσες : σχολίασέ τη πχ λέμε τώρα ... το περιβάλλον-η καμπάνια ενος ραδ.σταθμού για το περιβάλλον. Έχει νόημα; θα έχει απήχηση; μπορείς να την υποστηρίξεις με κάποιο σχόλιό σου; μπορείς να βάλεις μια ιδέα πάνω στην αρχική και να την κάνεις πιό .. ΄λειτουργική΄;
Μπορείς να βάλεις links άλλων blogs που βρήκες ενδιαφέροντα ...
Μπορείς να ξεκινήσεις εσύ με μιά ιδέα (π.χ. για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με Διαταραχές της Διάθεσης κλπ ... , γράψε για την καθημερινότητά τους, τις περιπτώσεις που ερχονται αντιμέτωπα με κάποια μορφή Κοινωνικόυ Αποκλεισμού ... και σχολίασέ τες ... )
... χμ !!! αυτά τα λίγα έτσι στα πρόχειρα κι αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σου πω ..
Πάντως αν μπορώ κάπου να βοηθήσω .... πε το .. ;)
11-03-2008, 11:24 #21
οτι δηποτε διαβαζεις ακους βλεπεις απο την καθημερινοτητα σου που σε προβληματιζει η σου κανει εντυπωση :cool:
Dum spiro spero (?)
12-11-2010, 21:33 #22
Blog είναι κάτι που θέλεις να πεις ..αν δεν έχεις, τότε το blog μένει ανενεργό, σιγά τ'αβγά...Εγώ έχω να ποστάρω άρθρο στο blog μου πάνω από μήνα...Παρότι το blog μου είναι κατά βάση πολιτικοποιημένο, αντί να νιώθω οργή και να γαμοσταυρίζω με ό,τι μου κατεβαίνει στο μυαλό (σόρι για τους θεούσους αλλά η έκφραση έχει να κάνει πιο πολύ με την ένταση της οργής κι όχι με το τι πιστεύει ο καθένας επί τω υπερβατώ ), τα όσα συμβαίνουν πολιτικά με αφήνουν ένεο , άφωνο, και απόλυτα ανίκανο να πω αυτά που θέλω..Αντ' αυτού λοιπόν γεμίζω το blog με εικόνες που χρωματίζω ή αναπαράγω άρθρα τρίτων , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕ ΠΝΙΓΟΥΝ...
Γράψε ό, τι σου κατέβει , όποιος σου κάνει αρνητική κριτική , μάθε να τον αντιμετωπίζεις σαν ισότιμο συνομιλητή και να του μάθεις πως η άποψη δεν είναι μόνο θέμα λογικής αλλά κύρια υποκειμενικής αντίληψης, όπου το συναίσθημα παίζει πρωτεύοντα ρόλο...
Άντε και μη κολλάς σε χαζοδιλήμματα, αυτά τα βάζει μόνο ο Γιωργάκης (ξέρεις , αυτός που θεωρεί τον εαυτό του πρωθυπουργό, όταν η χώρα που κυβερνά είναι υπό αρμοστεία ...)[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση