Δεν ξερω τι μου αρεσει - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Σωκρατη αν δε δοκιμασεις ποτε δε θα το μαθεις.. Με μια φορα λενε δε γινεσαι gay. Περα απ την πλακα νομιζω περνας μια φαση ταυτοτητας .. νομιζω οτι αυτες τις φοβιες ολοι τις περναμε... οταν κανεις μια ωραια σχεση ολα αυτα θα εξαφανιστουν

Senior Member
    Σωκράτη άμα την πέσεις σε δέκα γκομενεσ η μία σου κάθεται να ξέρεις είναι οι πιθανότητες αυτές καλή επιτυχία
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    ευχαριστω για τις απαντισεις σας οταν εννοεις Με μια φορα δν γινεσαι gay δηλαδη? δν το επιασα αυτο.

Senior Member
    Αστείο είναι κυκλοφορεί το είχε πει κάποιος κάποτε γνωστός κι έγινε ντόρος είναι κάτι σαν τις τέσσερις χιλιάδες γκομενεσ του σπαλιαρα

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sokratis4121 View Post
    Για σας ειμαι ο Σωκρατης ειμαι 13 χρωνον μολις μπηκα στην εφηβια τωρα τελευτεα σκεφτομαι αντρες για να δω αμα μου αρεσουν και δν μου αρεσουν ουτε νιωθω τπτ αλλα παντα λεω οτι μπορει στο μελλον να γινω ομοφιλοφυλος μεχρι τον ιουλιο βλεπω τσοντες με γυναικες και ειχα φαντασιωσεις κα τα λιπα και καυβλονα εχυνα και τετια μετα απο περιεργια επειδη παλια εβλεπα τσοντες gay ετσι για πλακα απο περιεργεια πως κανουν αυτοι και θυμαμε ειχα ακουμπισει τα αρχιδια ενος παιδιου για πλακα δν ξερω γιατι ειμουν 10 χρωνον δεν ξερω τι εκανα! μου αρεσουν οι γυναικες αλλα οταν παω να μιλισω σε μια μου ερχεται ανχος και ντροπη για τον ευατο μου.Παλιοτερα ειχα μια σχεση γενικα παντα αγαπουσα καποια ξερω γω μου αρεσαν παντα αλλα δν εχω καταλαβει τι μου ελκυει δηλαδη εμενα με ελκυει η γινεκα αλλα ντρεπομαι δν ξερω γιατι ειμαι φουλ ντροπαλος παλιοτερα ειχα μια σχεση με εκεινη και ντρεπομουνα δν ενιωθα ανετα δεν ξεω γιατι φοβομουν μην κανω κατι λαθος και τορα δν θελω να κανω σχεση γιατι μου ερχονται σκεψεις σε φαση ''μπορει να μην νιωσω αγαπη γιατι μαλλον θα ειμαι γκει'' και τετια και τωρα οπιος ειναι διπλα ξερω ηω σκευτομαι ειναι ομορφος αυτος αλλα δεν θα εκανα κατι μαζι του γιατι δν μου αρεσει δν με ελκυει δν καταλαβαινω τι μου γινεται
    Κι εμένα μικρός μου άρεσαν οι κοπέλες. Και μετά σταδιακά όσο έτρωγα τη μια χυλόπιτα μετά την άλλη άρχισα να στρεφομαι και προς τους άντρες. Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν ότι δοκιμασα πρώτα με άντρα. Και δεν το ήθελα ακριβώς. Τεσπα. Εισαι μικρός για να ξέρεις ακομα τι σ αρέσει. Μην αγχώνεσαι. Οτι ειναι θα βγει σταδιακά. Θα το δεις.

Senior Member
    ειναι η ηλικια οπου οι περισσοτεροι ψαχνουν την σεξουαλικη τους ταυτοτητα..δεν αποκειεται μαλιστα να υπαρξει ερωτικη επαφη με το ιδιο φυλο σε αυτες τις ηλικιες αλλα για πειραμα..
    εχεις καιρο η αληθεια ειναι να μαθεις να εισαι gay η οχι..
    οσον αφορα το οτι κοιτας αντρες κ φαντασιωνεσαι για να δεις πως θα νιωσεις, ειναι μια κλασσικη επιμονη ιδεα που εμμενει κ βασανιζει..αυτο δεν σε κανει gay , απλα κλεινει προς την ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη η οποια πολυ συχνα εμφανιζεται σε μικρες ηλικιες κ κυριως στην εφηβια..προς το παρον μη σε απασχολει κ τοσο, αν δεις οτι αυτο το κολλημα συνεχιζεται μερικα χρονια ακομα, τοτε η βοηθεια ενος ειδικο ψυχολογου πιστευω θα ειναι σημαντικη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sokratis4121 View Post
    Για σας ειμαι ο Σωκρατης ειμαι 13 χρωνον μολις μπηκα στην εφηβια τωρα τελευτεα σκεφτομαι αντρες για να δω αμα μου αρεσουν και δν μου αρεσουν ουτε νιωθω τπτ αλλα παντα λεω οτι μπορει στο μελλον να γινω ομοφιλοφυλος μεχρι τον ιουλιο βλεπω τσοντες με γυναικες και ειχα φαντασιωσεις κα τα λιπα και καυβλονα εχυνα και τετια μετα απο περιεργια επειδη παλια εβλεπα τσοντες gay ετσι για πλακα απο περιεργεια πως κανουν αυτοι και θυμαμε ειχα ακουμπισει τα αρχιδια ενος παιδιου για πλακα δν ξερω γιατι ειμουν 10 χρωνον δεν ξερω τι εκανα! μου αρεσουν οι γυναικες αλλα οταν παω να μιλισω σε μια μου ερχεται ανχος και ντροπη για τον ευατο μου.Παλιοτερα ειχα μια σχεση γενικα παντα αγαπουσα καποια ξερω γω μου αρεσαν παντα αλλα δν εχω καταλαβει τι μου ελκυει δηλαδη εμενα με ελκυει η γινεκα αλλα ντρεπομαι δν ξερω γιατι ειμαι φουλ ντροπαλος παλιοτερα ειχα μια σχεση με εκεινη και ντρεπομουνα δν ενιωθα ανετα δεν ξεω γιατι φοβομουν μην κανω κατι λαθος και τορα δν θελω να κανω σχεση γιατι μου ερχονται σκεψεις σε φαση ''μπορει να μην νιωσω αγαπη γιατι μαλλον θα ειμαι γκει'' και τετια και τωρα οπιος ειναι διπλα ξερω ηω σκευτομαι ειναι ομορφος αυτος αλλα δεν θα εκανα κατι μαζι του γιατι δν μου αρεσει δν με ελκυει δν καταλαβαινω τι μου γινεται

η ομοφυλλοφιλια , καλε μου δεν αποτελει ασθενεια η' κουσουρι...εχει να κανει με το ερμαφροδιτο κυτταρο την στιγμη της συληψης σου...ασε που μπορει ακομη λογω ηλικιας να μην εχεις εμπειριες και να ψαχνεσαι...ειναι απολυτος φυσιολογικο!! θα παρεις τον δρομο σου σιγα-σιγα.
    [I]Love...[/I]

Junior Member
    θα ηθελα να ρωτισω κατι αμα μαλακιστω σκεφτοντας αντρες για να δω αμα θα μου αρεσει ειμαι γκει? την πρωτη φωρα αυνανιστηκα με μια τσοντα και μου αρεσε αρκετα σκεφτοντας την χωρις να την βλεπςω αλλα τον ιδιο και με τους αντρες

Senior Member
    Ρε ψηλε δε πας σε μία επαγγελματία αφού τέτοιος είσαι

Junior Member
    dn kserw sry sry
    Last edited by Sokratis4121; 01-02-2017 at 15:54. Reason: egine ena lathos

Junior Member
    zdsdfsadfsad
    Last edited by Sokratis4121; 04-02-2017 at 12:49. Reason: pce

Junior Member
    ..../,/./,./
    Last edited by Sokratis4121; 04-02-2017 at 12:49. Reason: pce

Junior Member
    ,...........
    Last edited by Sokratis4121; 04-02-2017 at 12:49. Reason: bye

Senior Member
    αν σου αρεσει αυτος μαλλον εισαι...!

https://i.ytimg.com/vi/7qyJ6F0Txlk/maxresdefault.jpg

Senior Member
    σοκρατη σορρυ που θα στο πω αλλα οταν τα παιδια ερχονται σε επαφη με σεξουαλικες εικονες σε πολυ μικρη ηλικια ,εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να αναπτυξουν σεξουαλικες δυσλειτουργιες ή "ανωμαλιες" (αλλη λεξη εγραφε αλλα δεν τη θυμαμε). Κοψε εντελως τις "πιπερατες"εικονες και ξεκινα την σεξουαλικη σου ζωη μονο με αυτα που εχεις μπροστα σου .Με αυτα που θα βιωνεις.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast