mporei na swthei i oxi? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Senior Member
    Εγώ τριάντα πέντε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Κοπέλα μου κάνε αυτό που επιθυμείς περισσότερο...σίγουρα 6 χρόνια σχέση είναι πολλά και θέλει καιρο να το ξεπερασεις και 2 μήνες είναι λίγοι για να δεις αν σε ικανοποιεί η καινούρια σ σχέση....μου φαίνεται ύποπτο ότι ο πρώην μόλις έμαθε ότι είσαι αλλού έκανε κίνηση να είστε ξανά μαζί..μου κάνει και λίγο ότι μπορεί να έχασε την ασφάλεια κ το σιγουρακι του (εσένα)κ προσπαθεί να σ ξανακερδίσει για επιβεβαίωση ...όπως και να έχει θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση....Μπορεί να γυρίσεις στον πρώην σου και να χωρίσετε ξανά ή μπορεί να συνεχίσεις με τον νέο και μα χωρίσετε γ άλλο λόγο...(Μπορεί κ οχι) λέμε τώρα..ρίσκο υπάρχει απλά ξέχνα για λίγο τους φόβους και τις δεύτερες σκέψεις σου και ρώτα τον εαυτό σου ...ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΏΗΝ ΜΟΥ Ή ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.....εγω αυτό θ έκανα

Senior Member
    Καλύτερα να μείνει μόνη της να σκεφτεί και μετά να βρει έναν να παντρευτεί

Junior Member
    ειμαι πολυ μπερδεμενη δυστυχως...καθε μερα τον σκεφτομαι ολο και πιο πολυ...αλλα δεν ξερω αν μετα απ ολα αυτα μπορει να γινει κατι ή απλα πρεπει να το αφησω.....

Senior Member
    Αλλού τρως άλλου πινεισ άλλου πας και το δίνεις έτσι λέγανε παλιά για τους παντρεμένους εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά μου τα έκαναν κ μένα έτσι λέω μαλακιεσ στα θέματα σχέσεων

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234