Συνάντηση γκρούπ για καφέ/ποτό? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δεν ειναι κατι που πρεπει να ντρεπεσαι...συμβαινουν αυτα....και ειναι κατι το οποιο δεν εφταιγες εσυ απλα εγινε....απενεχοποιησε το..μην ντρεπεσαι......αλλα βεβαια μην το λες κιολας σε πολλους γτ δυστυχως στην ελλαδα ειμαστε πισω σε τετοια θεματα...
    απο τι προηλθε? εκανες ναρκωτικα?

δεν νομιζω να ερθω στην συναντηση,απλα θελω να συντονισω τουλαχιστον ωστε να βοηθησω αυτους π θελουν...
    Όχι δεν έκανα ποτέ ναρκωτικά, η αρρώστια εμφανίστηκε μόνη της αλλά έχω την εντύπωση πως από μικρό παιδί είχα δείξει σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά.
    Αυτό βέβαια δεν μου το είπε ψυχίατρος απλά με την ψυχολόγο μου διαπιστώσαμε ότι ήμουν ένα ιδιαίτερο παιδί

Senior Member
    Quote Originally Posted by girl86 View Post
    Όχι δεν έκανα ποτέ ναρκωτικά, η αρρώστια εμφανίστηκε μόνη της αλλά έχω την εντύπωση πως από μικρό παιδί είχα δείξει σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά.
    Αυτό βέβαια δεν μου το είπε ψυχίατρος απλά με την ψυχολόγο μου διαπιστώσαμε ότι ήμουν ένα ιδιαίτερο παιδί
    καλα δεν πιστεψα ποτε οτι θα εχεις κανει ναρκωτικα....φενεται απο τον τροπο π μιλας μιαζει πολυ ηρεμος...

μαλιστα ισως να ειχε αυξημενη ντοπαμινη και καποιο γεγονος στρεσσογονο ισως σε εκανε να τα βγαλεις αυτα...

τωρα δεν εχεις κανενα συμπτωμα?

Καμιά φορά βλέπω ανθρώπινες φιγούρες εκεί που δεν υπάρχουνε αλλά κυρίως μυρίζω λιβάνι και άλλοτε αίμα και είμαι τόσο πεπεισμένη ότι το μυρίζω που λέω πολλές φορές μήπως λιβάνησε κανείς λόγου χάρην. Βέβαια δεν τα δίνω σημασία και μετά από λίγο εξαφανίζονται χαχα
    Τώρα τελευταία για αρκετές μέρες δεν έχω τέτοια συμπτώματα αλλά με ταλαιπωρούν κάπως έως αρκετά θα έλεγα έλλειψη συγκέντρωσης, αδύνατη μνήμη
    Το πιο σοβαρό όμως είναι οι ιδέες που έχω στο κεφάλι μου και που με οδηγούν πολλές φορές σε αλλοπρόσαλη συμπεριφορά, μετά από τέτοια επεισόδια έρχεται και η στεναχώρια όταν συνειδητοποιείς πως σκέφτεσαι ή τι λάθη κάνεις με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις

Senior Member
    Αν ποτε συντονστει η συναντηση θα φερω και ενα θυμιατο να μας αγιασω

χαχαχα.., νομίζω μας χρειάζεται ειδικά εμένα

Senior Member
    Καμιά φορά βλέπω ανθρώπινες φιγούρες εκεί που δεν υπάρχουνε αλλά κυρίως μυρίζω λιβάνι και άλλοτε αίμα και είμαι τόσο πεπεισμένη ότι το μυρίζω που λέω πολλές φορές μήπως λιβάνησε κανείς λόγου χάρην.
    Η μυρωδιά του Λιβανιού πιστεύω πως παλεύεται.Αλλά η μυρωδιά του αίματος είναι χειρότερη.Καμιά φορά αν μου ματώσει ελάχιστα το ούλο,το καταλαβαίνω αμέσως!Και κάνω πλύσεις μέχρι να καθαρίσει εντελώς το στόμα μου.Εκτιμώ πως η μυρωδιά του αίματος θα σε δυσκολεύει περισσότερο.

Senior Member
    Καμιά φορά βλέπω ανθρώπινες φιγούρες εκεί που δεν υπάρχουνε αλλά κυρίως μυρίζω λιβάνι και άλλοτε αίμα και είμαι τόσο πεπεισμένη ότι το μυρίζω που λέω πολλές φορές μήπως λιβάνησε κανείς λόγου χάρην. Βέβαια δεν τα δίνω σημασία και μετά από λίγο εξαφανίζονται χαχα
    Τώρα τελευταία για αρκετές μέρες δεν έχω τέτοια συμπτώματα αλλά με ταλαιπωρούν κάπως έως αρκετά θα έλεγα έλλειψη συγκέντρωσης, αδύνατη μνήμη
    Το πιο σοβαρό όμως είναι οι ιδέες που έχω στο κεφάλι μου και που με οδηγούν πολλές φορές σε αλλοπρόσαλη συμπεριφορά, μετά από τέτοια επεισόδια έρχεται και η στεναχώρια όταν συνειδητοποιείς πως σκέφτεσαι ή τι λάθη κάνεις με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις
    χαχαχα λιβανι ε?
    εχεις ακομα καποιες παραισθησεις....
    εχεις γινει πλεον λειτουργικη? η παρανοικες σκεψεις σ εχουν φυγει? αυτο ειναι το σημαντικοτερο για να μην ταλαιπωρησε...
    ναι οσο δεν δινεις σημασια θα φευγουν....και αφου πλεον εχεις καταλαβει οτι ειναι παραισθησεις εισαι καλο δρομο ωστε να σ φυγουν ολα τελειως...
    ιδεες? τι ενοεις? κατι παραλογο ας πουμε?

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    χαχαχα λιβανι ε?
    εχεις ακομα καποιες παραισθησεις....
    εχεις γινει πλεον λειτουργικη? η παρανοικες σκεψεις σ εχουν φυγει? αυτο ειναι το σημαντικοτερο για να μην ταλαιπωρησε...
    ναι οσο δεν δινεις σημασια θα φευγουν....και αφου πλεον εχεις καταλαβει οτι ειναι παραισθησεις εισαι καλο δρομο ωστε να σ φυγουν ολα τελειως...
    ιδεες? τι ενοεις? κατι παραλογο ας πουμε?
    Εδώ και λίγο καιρό μου έχουν φύγει οι πεισματικές πεποιθήσεις ότι όλα τα γεγονότα εξαρτώνται από μένα , πως φταίω εγώ για ότι κακό συμβαίνει στον κόσμο και στους γύρω μου. Εδώ να αναφέρω ότι μεγάλωσα με χριστιανικές αρχές και ότι πιστεύω στον Θεό, μάλλον η πίστη μου στον Θεό είναι που με έχει κάνει να σκέφτομαι ότι είμαστε όλοι ενδεχομένως Άγιοι.
    Επιπλέον
    Χρόνια πίστευα ότι οι ψυχίατροι βάζουν ντεντέκτιβ αλλά και απλούς ανθρώπους να με παρακολουθούν με αποτέλεσμα να φέρομαι περίεργα μέχρι που χάλασα τη σχέση με τη θεία μου αλλά το χειρότερο είναι ότι αυτή η σκέψη επηρέασε ακόμα και τη ερωτική μου ζωή.
    Άστα να πάνε, όσο σκέφτομαι τη ζωή μου με πιάνει θλίψη

Senior Member
    Εδώ και λίγο καιρό μου έχουν φύγει οι πεισματικές πεποιθήσεις ότι όλα τα γεγονότα εξαρτώνται από μένα , πως φταίω εγώ για ότι κακό συμβαίνει στον κόσμο και στους γύρω μου. Εδώ να αναφέρω ότι μεγάλωσα με χριστιανικές αρχές και ότι πιστεύω στον Θεό, μάλλον η πίστη μου στον Θεό είναι που με έχει κάνει να σκέφτομαι ότι είμαστε όλοι ενδεχομένως Άγιοι.
    Επιπλέον
    Χρόνια πίστευα ότι οι ψυχίατροι βάζουν ντεντέκτιβ αλλά και απλούς ανθρώπους να με παρακολουθούν με αποτέλεσμα να φέρομαι περίεργα μέχρι που χάλασα τη σχέση με τη θεία μου αλλά το χειρότερο είναι ότι αυτή η σκέψη επηρέασε ακόμα και τη ερωτική μου ζωή.
    Άστα να πάνε, όσο σκέφτομαι τη ζωή μου με πιάνει θλίψη
    καλο αυτο που σου εχουν φυγει.....γτ και νοητικα να το παρεις δεν γινεται να εξαρτωνται ολα απο εσενα :P ...ενας ανθρωπος εισαι στα 9 δισ π υπαρχουν...
    να σου πω οτι κανενας δεν ειναι αγιος χαχαχαχα..σπανια βλεπεις ανθρωπο π δεν εχει αμαρτησει ,να μην σ πω και κανεναν...δεν διαχοριζω μικρες ,μεγαλες αμαρτιες....
    αυτο οτι βαζουν ντεντεκτιβ το πιστευεις ακομα?η σ εχει φυγει?
    λογικο να σε επηρεαζει σε ολους τους τομεις αγαπητη girl86 ,εαν σκεφτεσαι οτι σ παρακολουθουν δεν μπορεις να δρασεις....εγω το ειχα σκεψου για ενα 5μηνο και δεν μπορουσα να κανω τπτ........ουτε τηλ δεν σηκωνα.....οι φιλοι σκεψου ερχοντουσαν και στ σπιτι μ χτυπαγαν κουδουνια για να δουν αν εχω παθει τπτ........βεβαια μολις εγινα καλα δεν τους ειπα οτι ειχα παρανοικες σκεψεις πως μ παρακολουθανε και λενε για μενα και τετοια ,αλλα τους ειπα οτι επαθα ερωτικη απογοητευση...
    να φανταστω εκει π λες για ερωτικη ζω ,δεν μπορεις να συναψεις σχεσεις η φοβασαι πλεον?

να μην σ πιανει θλιψη.....αν φανταστω απο το ψευδωνυμο σ πρεπει να εισαι 30-31 εισα πολυ νεα ακομα...και μπορεις να αλλαξεις την ζωη σ προς το καλυτερο....αρκει να γινεις καλα στην ψυχικη σ υγεια και να σταθεροποιηθεις

Άσε δεν είναι να τα κουβεντιάζω για τα ερωτικά, τα έκανα θάλασσα. Τα χάλασα με το αγόρι που αγαπούσα επειδή ήμουν πολύ μπερδεμένη εξατίας της ασθένειας στα 26 μου. Ύστερα όταν ήρθαν τα ψυχιατρεία τα 'φτιαξα με έναν άνθρωπο επειδή νόμιζα ότι έχει σχέση με τον γιατρό για να αποσπάσω πληροφορίες...πράκτορας και καλά, μάλλον βλέπω πολλά Αμερικάνικα. Κατέληξα να έχω σχέση με έναν άνθρωπο που δεν μου ταιριάζει και κατά βάση δεν αγαπώ. Δεν πάει πολύ καιρός που ξέμπλεξα και είμαι πολύ στεναχωρημένη.
    Πλέον δεν σκέφτομαι ότι με παρακολουθούν οι ψυχίατροι αλλά μου στοίχησε πολύ, δεν είμαι και σίγουρη βέβαια...

Senior Member
    Άσε δεν είναι να τα κουβεντιάζω για τα ερωτικά, τα έκανα θάλασσα. Τα χάλασα με το αγόρι που αγαπούσα επειδή ήμουν πολύ μπερδεμένη εξατίας της ασθένειας στα 26 μου. Ύστερα όταν ήρθαν τα ψυχιατρεία τα 'φτιαξα με έναν άνθρωπο επειδή νόμιζα ότι έχει σχέση με τον γιατρό για να αποσπάσω πληροφορίες...πράκτορας και καλά, μάλλον βλέπω πολλά Αμερικάνικα. Κατέληξα να έχω σχέση με έναν άνθρωπο που δεν μου ταιριάζει και κατά βάση δεν αγαπώ. Δεν πάει πολύ καιρός που ξέμπλεξα και είμαι πολύ στεναχωρημένη.
    Πλέον δεν σκέφτομαι ότι με παρακολουθούν οι ψυχίατροι αλλά μου στοίχησε πολύ, δεν είμαι και σίγουρη βέβαια...
    ποσο καιρο εχεις ψυχωση?απο πια ηλικια?
    χααχαχαχ μηπως εισαι πρακτορας της kgb ?
    αφου δεν τον αγαπουσες γτ εισαι στεναχωρημενη?καλα εκανες και ξεμπλεξες...
    οχι να εισαι σιγουρη δεν σ παρακολουθει κανεις ,τα ιδια σκεφτομουνα και εγω οταν το ειχα αυτο...

Σ'ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις, όταν λέω στις φίλες μου ότι είμαι τρελή δεν με πιστεύουνε αλλά φυσικά δεν λέω αυτά που σκέφτομαι

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις, όταν λέω στις φίλες μου ότι είμαι τρελή δεν με πιστεύουνε αλλά φυσικά δεν λέω αυτά που σκέφτομαι
    θα σ προτεινα να μην το λες και σ πολλους......
    γιατι οι ανθρωποι που δεν εχουν περασει κατι τετοιο δεν καταλαβαινουνε και μπορει να σ κρεμασουν και καμια ταμπελα

κατα αλλα να εισαι αισιοδοξη ,θα σ βοηθησει

υ.γ λαρσα σε ειδα και λαχταρσα

Senior Member
    Βυσσινί θύελλα σούζα τα αλογάκι πάρε τη μπάλα Λάρισα και βάλε ένα γκολακι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Βυσσινί θύελλα σούζα τα αλογάκι πάρε τη μπάλα Λάρισα και βάλε ένα γκολακι
    η αληθεια ειναι οτι θελω να παω λαρισα καποια στιγμη μ εχουν πει οτι ειναι ωραια

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast