Results 1 to 2 of 2
Thread: Καλη χρονια σε ολα τα μελη
-
06-01-2017, 02:31 #1
Καλη χρονια σε ολα τα μελη
Γεια σας αγαπητα μου μελη του φορουμ,
Δεν μπαινω τον τελευταιο καιρο γιατι νιωθω οτι την ξεπερασα τη φαση αυτη του να μπαινω εδω και να γραφω, δε θελω να επικεντρωνομαι στο φαι και να σκεφτομαι, κυλαει η καθημερινοτητα μου κανονικα, με μετρο, οπως παντα, και ειμαι ιδια. Εχω βρει την ψυχικη υγεια που χρειαζομαι και απο εκει και περα 5-10 το πολυ κιλα που ηθελα να χασω χανονται αργα και σταθερα. Συνεχιζεις και σε βαθος χρονου τα καταφερνεις.
Ευχομαι να πραγματοποιησετε καθε στοχο σας, καθε επιθυμια σας και να αναζητησετε την προσωπικη σας ουσιαστικη αληθεια. Καντε συζητηση με τον εσωτερο σας εαυτο και απομακρυνετε τις τοξικες παρουσιες απο διπλα σας. Ειναι πολλες, αλλοι ειναι ανειλικρινεις, αλλοι εχουν εκατο ψυχολογικα και προσπαθουν να στα περασουν με τον τροπο τους, και αλλοι απλα ειναι αλλοπροσαλοι και πρεπει να μυρισεις τα νυχια σου να δεις τι παθανε και σταματανε να σου μιλανε.
Ειμαι φιλοσοφημενη και ξερω οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να επιλεγει ανθρωπους στη ζωη του και δικαιωμα καποιου να μη με επιλεξει αλλα δεν εχει κανεις δικαιωμα να σε προσβαλει, η να του λες εναν καλο λογο και να μην ανταποκρινεται. Υπαρχουν ανθρωποι αχαριστοι που τους βοηθας και αφιερωνεις το χρονο σου, ο,τι πιο πολυτιμο εχεις για να τους εμψυχωσεις, για να τους βοηθησεις μεσα απο την καρδια σου και στο ανταποδιδουν απλα με το να ξεκοβουν χωρις εξηγηση. Εγω δεν εχω εξηγηση. Ευχομαι να ξεπερασουν τα ψυχολογικα τους προβληματα πρωτα απο ολα για τη δικη τους ψυχικη υγεια και να αναγνωρισουν σε τι φαση βρισκονται γιατι δε θα τους σωσει κανεις παρα μονο ο εαυτος τους. Θλιβομαι που βλεπω ποσο ψευτικοι ειναι οι ανθρωποι, πως ο καθενας κοιταει τον εαυτο του, ποσο αχαριστος μπορει να ειναι καποιος και ποσο εγωισμο μπορει να κουβαλαει που δεν αναγνωριζει τιποτα για τον διπλανο του.Τα εχω δει ολα, και ακομα μαθαινω. Μαθαινω οτι δεν πρεπει να αφιερωνεις το χρονο σου σε ατομα που δεν ξερεις και που βλεπεις οτι δε σου φερονται οπως φερεσαι, που σε φθειρουν. Δεν ειναι η πρωτη φορα που απογοητευομαι απο σχεσεις φιλικες η οτιδηποτε αλλο, ισως επειδη δεν εμαθα το μαθημα μου να επρεπε να το ξαναμαθω.
Αφιερωστε χρονο στον εαυτο σας και την ψυχικη σας υγεια. Βγειτε για ενα χαλαρο περπατημα χωρις να σκεφτεστε τι θα καψετε, απλα αφεθειτε στη φυση, αφεθειτε στον καθαρο αερα, αφηστε το μυαλο σας να σκεφτει ο,τι να ναι και αγκαλιαστε τον με αγαπη και αποδοχη. Ακουστε την αγαπημενη σας μουσικη, φτιαξτε εναν καφε ναι με ζαχαρη δε παθαινει κανεις τιποτα, καθιστε με αγαπημενα προσωπα που ξερετε οτι σας αγαπανε αληθινα και δε θα σας πουλησουν. Εκφραστειτε, γραψτε κειμενα, ποιηματα, μυθιστορηματα, ο,τι θελετε, ημερολογια! Διαβαστε κατι που σας αρεσει, παντως καντε κατι που σας κανει ευτυχισμενους για να ερθουν ολα σε μια ισορροπια.
Που κολλανε αυτα θα πειτε μερικοι, κατεβασε το απο το φορουμ καποιοι αλλοι. Ολα κολλανε, γιατι χωρις ψυχικη υγεια η σωματικη υγεια δεν ερχεται. Η κατασταση του υποσυνειδητου μας ειναι αυτη που διαμορφωνει και τη σωματικη μας υγεια. Αν εγω εχω ενα χαρισμα και θελω να προσφερω κατι στον κοσμο ειναι να τον εμπνευσω και να τον κανω να νιωσει οτι μπορει, να δειξω οτι υπαρχει λυση, η εστω υπαρχει τροπος ελαφρυνσης της ψυχης απο τα βαρη.
Οσοι ειστε σε τελμα, να θυμαστε οτι τιποτα δεν εχει τελειωσει και οτι ολα εξαρτωνται απο την ψυχικη σας υγεια.
Με αγαπη!! :starhit:
- 15-01-2017, 17:11 #2
Μπραβο purple!!!! Καλη συνεχεια!!!!!!
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή