Results 241 to 248 of 248
Thread: Ειμαι ηλιθιος
-
11-03-2017, 15:55 #241
Δε μπορω να το αφησω ευκολα αλλα θα το κανω. Δε μπορω να κάτσω να ακουσω τα ψεμματα και τις ηλίθιες δικαιολογίες της. Δεν αξιζει να της δωσω κι άλλο boost στην αυτοπεποιθησή της.
Και την προηγουμενη φορα που μιλησαμε, απαίτησα να μου δωσει εξηγησεις, και της την είπα ασχημα. Το μόνο που είπε είναι πως ήταν στο νοσοκομείο για τον πατέρα της, είμαι πολυ σκληρός και πως θα μου αποδειξη πόσο με θέλειΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
- 11-03-2017, 16:07 #242
Το θεμα είναι πως δε ξερω πως να το κάνω. Αν δωσω λίγο ενδιαφέρον τοτε ξενερωνει, αν δώσω πολύ παλι τα ίδια.... δε ξερω πως να το κάνω..... θελω πολυ δουλεια ακομα... :(
Τι να σου πω... μπορει να έχεις δικιο.... οποτε μάλλον δε βλέπω προκοπη.
Ναι με βρισκω βαρετο..... για τους άλλους.
Πάντα μόνος είμαι. οποτε εχω συνηθίσει τον εαυτό μου και ξερω πως να περασω καλα και μόνος μου.
Εχω μερικα. Ταινίες, βιβλία, βιντεοπαιχνίδια, ανιμε, ζωγραφικη. αυτα ειναι τα ενδιαφεροντα μου.
λιγα πράγματα εχω να πω ειδικα σε κοπέλα.
Ειμαι 29 χρονων και νιωθω 89....
ΥΓ. Αν μου στειλει μηνυμα αυτη ή την συναντησω στο δρόμο τότε εννοειται πως θα της ζητησω εξηγησεις, αλλα μηνυμα ή τηλεφωνο δεν υπάρχει περίπτωση να την καλέσω εγω...
Οπως και νά έχει δε με ενδιαφερει πια σαν γυναίκα.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
11-03-2017, 16:43 #243
Δεν ξερεις πως να το κανεις γιατι υποτιμάς τον εαυτό σου. Ακόμα και σε αυτό το ποστ το κάνεις και αποκαλείς τον εαυτό σου ηλιθιο!!!
Δεν είσαι ηλίθιος και μια χαρά ενδιαφέροντα έχεις, θα μπορούσες κάλλιστα να βρεις μια κοπέλα και να βρείτε κοινούς κώδικες.
Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να ξεχάσεις εντελώς το θέμα σχέση, βγάλτο απτο μυαλό σου, έχεις κολλήσει εκεί κι όσο κολλάς τόσο δεν θα έρχεται ή θα κάνεις λάθος επιλογές.
Σου φυγε και το θέμα με το οτι ήσουν παρθένος, δεν είσαι πια, ξέχνα το λοιπόν αυτό το θέμα και επικεντρώσου στο να περνάς καλά. Κάνε παρέες, ασχολήσου με τα χόμπυ σου, βγες με φίλους...επικεντρώσου στο να κοινωνικοποιηθείς παραπάνω και θα ρθει και ο έρωτας. Θα δεις πως μόλις αρχισεις να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου (και σε αυτό παίζει ρόλο και το πως μιλάς για τον εαυτό σου!!!) θα βρεθεί και η κατάλληλη.
Δεν είσαι βαρετός, κανείς δεν είναι, απλά δεν ταιριάζουμε με όλους! Αυτός που εγώ βρίσκω βαρετός για κάποια άλλη μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής της, μην σου βάζεις ταμπέλες!
11-03-2017, 16:55 #244
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
12-03-2017, 11:46 #245
Στη δουλειά σκεφτόμουν αυτο που είπες. και θελω να σε ρωτησω γτ; αν δλδ ενας άντρας δειξει πολυ ενδιαφερον για μια γυναικα και θέλει να της δωσει τα πάντα, δε το βλεπεται κολακευτικό; το βλέπεται πως θα το έκανε για όλες; Το ότι μπορει να του αρέσετε πολύ και απλως θελει να σας ευχαριστήσει δε περνάει απο το μυαλό σας;
Γτ εγω όταν μου αρέσει μια γυναικα πολυ θα προσπαθήσω να της δωσω τα πάντα. Να της δείξω πως θα είμαι δίπλα της όποτε με έχει ανάγκη. Ακόμα και στα δύσκολα. Αυτό το βλέπεται ότι είναι δεδομένος; Αρα για να μην θεωρηθουμε δεδομένοι πρεπει στα δύσκολα να την κάνουμε Λούης....
Οσο για την συχνη επαφή, αν εγω δεν επικοινωνώ συχνα με την κοπέλα, τότε αυτη δε θα προσπαθήσει να επικοινωνησει μαζί μου ποτέ. Αν πχ μου στειλει μηνυμα και δεν απαντησω αμέσως, ακομα και να περάσει μήνας δε θα μου στείλει άλλο.
Και κάτι που ξέχασα να αναφερω για αυτην. Πριν καιρό μου είχε πει πως παλια (στα 16 της) πριν γεννησει, ήταν παρα πολυ όμορφη και ωραια, αλλα παρα πολυ σκύλα. Αν την ειχα γνωρισει τότε θα την αντιπαθουσα. Και όντως σε φωτο που μου έστειλε ηταν πολυ αδύνατη και ωραία κοπέλα. Κατι λοιπόν μου λέει πως όταν της ανέβασα την αυτοπεποιθησει εγώ και επεστρεψε και ο πρώτος της και αρχισε να της κολάει ξανα, μάλλον επέστρεψε εκείνη η σκυλα που έλεγεΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
12-03-2017, 13:48 #246
Όχι δεν εννοούσα αυτό. Είναι πολύ ωραίο να νοιάζεσαι και να το δείχνεις σε μια σχέση και να είσαι εκεί στις δυσκολίες και να στέκεσαι στον άνθρωπο σου. Φυσικά και μας αρέσει αυτό!
Αυτό που έλεγα είναι οτι όταν αυτό γίνεται από την πολύ αρχή, πριν στην ουσία γνωριστούμε καλά καλά...τότε ναι μας βάζει σε σκέψεις οτι δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είναι διαφορετικό να έχω μια σχέση να είμαι με τον σύντροφο μου κι αυτός να μου στέκεται και να με φροντίζει όπως και γω και διαφορετικό να δείχνει τόσο πρόθυμος για όλα αυτά από την πρώτη φόρα που θα με δει. Τότε θα θεωρήσω πως δεν το κάνει για μένα, αλλά είναι καθαρά δική του ανάγκη και θα το έκανε σε όποια τύχαινε να γνωρίσει και να του δείξει κάποιο ενδιαφέρον. Αυτό είναι που τον κάνει να δείχνει κάπως απελπισμένος και τον απελπισμένο καμιά δεν τον θέλει.
Στη δική σου περίπτωση δηλαδή, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, στην ουσία δεν υπήρχε σχέση, είχατε απλά μια επικοινωνία. Και δεν εννοώ μόνο την έλλειψη σεξουαλικής επαφής, εννοώ γενικότερα την έλλειψη ανθρώπινης επαφής που θα σε έκανε να την γνώριζες περισσότερο ως άνθρωπο ώστε να την αγαπήσεις.
12-03-2017, 13:51 #247
Ο πρώτος της που επέστρεψε που λες είναι και ο πατέρας του παιδιού της;
Παίζει λες το ενδεχόμενο να ήταν απλά κολλημένη μαζί του και γι αυτό να μην προχώρησε μαζί σου; Τωρα που το σκέφτομαι ίσως αυτό είναι μια εξήγηση για την συμπεριφορά της.
14-03-2017, 23:52 #248