Results 61 to 75 of 248
Thread: Ειμαι ηλιθιος
-
18-01-2017, 14:54 #61
- 18-01-2017, 14:58 #62
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-01-2017, 15:00 #63
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-01-2017, 15:19 #64
18-01-2017, 15:39 #65
Ναι ασε.... Ενας απο τους λογους πο της εδωσα τελεσηγραφο ηταν αυτος. Της λεω την πεμπτη ή την αλη εβδομαδα την τεταρτη εχω ρεπο. Ποτε μπορεις και μου λεει τεταρτη γτ την πεμπτη εχει τα 9μερα της γιαγια της. Μετραω της μερες και βλεπω απο τον θανατο της γιαγια της μεχρι την πεμπτη ειναι 6 μερες. Της το ειπα και μου απαντησε πως ο παπας πηγαινει σε εκεινο το χωριο την πεμπτη και για αυτο θα τα κανουν νωριτερα.....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-01-2017, 16:03 #66
λοιπον το μονο που προβληματιζει ειναι οτι εχει ακυρωσει πολλα ραντεβου, αυτο ειναι οντως περιεργο....δλδ σε τοσο καιρο δεν εχει βρει χρονο για ενα καφε?
απο την αλλη ισως να τις ετυχαν ολα αυτα και εχει και παιδι οποτε ηρθε και εδεσε....
το οτι σ εστειλε πονηρες φωτογραφιες σημαινει πως σκοπος της σιγουρα ειναι να κανει σεξ μαζι σου....
στο τηλ σ μιλαει γλυκα?τι τροπο εχει?
επισης καλυτερα π τις ειπες οτι ειχες εμπειριες στο παρελθον γτ μπορει να ξενερωνε εαν τις ελεγες οχι...
το οτι δεν εχεις δικο σου μερος ειναι αλλο ενα μειον..
γενικα θα μπορουσα να πω πως θελει κατι μαζι σ ,απλα δεν εχουν βρεθει οι συγκυριες ακομα και εσυ απο την μερια σου ισως δεν εκανες αυτο π επρεπε..ωστε να πιεις πορτοκαλαδα :p
εαν θες να την εντυπωσιασης, πηγαινε αγορασε ενα μπουκετο τριανταφυλλα και στειλτα η σπιτι (εαν δεν εχει προβλημα) η πηγαινα τα στην δουλεια της ,πες της ενα γεια και φυγε.....
καντις μερικα κομπλιμεντα,να εισαι ηρεμος,να μην πιεζεις.......
παρτην τηλ(οχι μνμ) και κανονισε απο τωρα για το ρεπο σου........αλλα πρωτα κανε και αυτα π ειπα....και οτι λες να το παιζεις χαλαρος...........
επισης εαν θες να π*****εις σταματα να ζητας συμβουλες απο τις γυναικες του φορουμ :P (δεν εχω τπτ κοριτσια μαζι σας :p)
18-01-2017, 17:15 #67
Κάτσε βρε συ... τώρα που τα λες πιο αναλυτικά βλέπω οτι δεν ακύρωνε μόνο αυτή ραντεβού αλλά και συ! Λες πχ ότι ήταν άρρωστη αλλά παρόλα αυτά ήθελε να βρεθείτε και εσύ της είπες να το αφήσετε για άλλη φορά. Είσαι σίγουρος οτι δεν ήταν και το δικό σου άγχος στη μέση που σε έκανε να βολεύεσαι με τις αναβολές;;
Τα πολλά μνμ τα θεωρώ λίγο βλακεία... καλύτερα τηλέφωνο έστω για λίγο, δεν μπορεί να μην έχει ούτε 10 λεπτά μέσα στη μέρα να μιλήσετε!
Επίσης συμφωνώ οτι τα ψέματα για την εμπειρία μπορεί να γυρίσουν εις βάρος σου, θα ήταν καλύτερα να έχεις αποφύγει αυτή την συζήτηση ή να πεις κάτι γενικό. Τελοσπαντων τώρα έγινε... προσπάθησε τουλάχιστον να μην πεις κι άλλες ιστορίες για το θέμα.
Συμφωνώ με τον νικ να μην την πιέζεις!!! Προσπάθησε να είσαι όσο πιο χαλαρός γίνεται. Έστω κι οτι σου είπε ψέματα για το μνημόσυνο της γιαγιάς της και όντως δεν ήθελε να βρεθείτε. Τι κερδίζεις με το να της το πεις; Το θέμα είναι να την αφήσεις να λειτουργεί ελεύθερα για να καταλάβεις τι θέλει από σένα, όχι να νιώθει πως την ελέγχεις συνέχεια! Καλό είναι που έχεις τα μάτια σου ανοιχτά αλλά με το να της το λες την κάνεις να νιώθει οτι δίνει εξετάσεις. Παρατήρησε το φέρσιμο της κι αν δεις οτι όντως δεν στέκουν αυτά που λέει και βρίσκει δικαιολογίες... της το λες και φεύγεις! Μέχρι τότε όμως... άφησε τη να σου δείξει μόνη της τι θέλει και πόσο!
Συμφωνώ επίσης με αυτά που σου λέει ο νικ να περάσεις από την δουλειά της, να της τηλ για να κανονίσετε λεπτομέρειες για το ραντεβού κτλ και γενικά δείξε οτι την σκέφτεσαι χωρίς να γίνεσαι πιεστικός.
Με τα καινούργια δεδομένα που είπες, τείνω περισσότερο προς το ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται και όντως μπορεί να της έτυχαν αναποδιές και επίσης οτι μπορεί να την τρόμαξες λίγο.
Εμένα πχ αν μου ζητούσε κάποιος που παιζόταν κάτι αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα η σχέση να του στείλω φώτο και ταυτόχρονα έδειχνε κι ένα άγχος για την συνάντηση ( γιατί μάλλον το κατάλαβε και η ίδια αυτό) και δεν έκανε κι άλλες κινήσεις πχ να περάσει από την δουλειά μου να με δει, να μου τηλ αλλά αρκούνταν στα μνμ... θα καταλάβαινα οτι κάτι δεν πάει καλά και αυτό θα με έκανε να διστάσω. Αν ταυτόχρονα έβλεπα ότι μετράει τις κουβέντες μου για να βρει ψέμα... θα τρόμαζα.
ΥΓ. Νικ κάτι ξέρουμε κι εμείς βρε... άσε που στα περισσότερα συμφωνώ μαζί σου :)
18-01-2017, 17:34 #68
18-01-2017, 17:51 #69
Το υπεραναλύεις! Μίλα της ειλικρινά.... ξεκαθάρισε τι νιώθεις (πρώτα για σένα, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις) κι έπειτα για την κοπέλα. Προφανώς όλη η κατάσταση σου δημιουργεί ερωτηματικά και αμφιβολίες, λογική είναι η σύγχηση που νιώθεις... αλλά γιατί δεν της ζητάς να ξεκαθαρίσει κι αυτή τη θέση της. Μια ξεκάθαρη κουβέντα δεν σημαίνει ότι την πιέζεις. Κι εγώ διαφωνώ με το ότι έκρυψες την απειρία σου... Ένα μήνα μιλάτε κι άκρη δεν έχει βγει! Προς το παρόν, άσε, τις πορτοκαλάδες, τα ξενοδοχεία και τα λουλούδια.... και προσπάθησε να αποσυμφορηθείς. Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου, ώστε να μην αντιδράς σπασμωδικά. Ο καθένας μας αντιμετωπίζει διαφορετικά την ερωτική του ζωή, δεν ξέρω πόσο σε βοηθούν οι τόσες διαφορετικές γνώμες... όμως όσο και να θέλουμε να βοηθήσουμε, μόνο εσύ γνωρίζεις τις αντιδράσεις της...
18-01-2017, 18:05 #70
Αυτο με προβληματιζει και μενα.
Και δε μπορεις να φανταστεις ποσο πονηρες ηταν. Αυτο με κανει να πιστευω πως θελει.
Στο τηλ. Ειναι γλυκια, μου στελνει φιλακια και τετοια...
Αυτο πιστευω κι εγω. Αν της ελεγα πως δεν ξερω τιποτα μπορει να ξενερωνε, ή να τρομαζε.
Αχχ τι τραβαω για μια πορτοκαλαδα. Κοκκαλα εχει αυτος ο χυμος ;ρ
Αυτο ειναι το θεμα. Δεν ξερω που μενει, μονο στο περιπου.
Και για την δουλεια μονο την πρωινη αλλα οσες φορες σκεφτηκα να παω μου ειπε οχι γτ δεν ειναι μονη. Αρα δεν θελει να μας δουν μαζι.
Απο κοπλιμεντα αλλο τιποτα....
Το παιζω χαλαρος. Αφου της εχω πει πως ειμαι εμπειρος κανω πως ειμαι χαλαρος. Οταν πχ μου ζητησε φωτο μου πονηρη την εβγαλα αμεσως....ισως βοηθησε η πρωην κοπελα που τα ειχαμε απο αποσταση σε αυτο.
Δεν λεω πως παιζω τον ρολο τελεια αλλα τουλαχιστον στα μηνυματα αρκετα καλα
Οκ. Απλως επειδη ειναι γυναικες νομιζα πως θα ξεραν κατι παραπανωΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-01-2017, 18:14 #71
Ουσιαστικά, προσποιήσαι κάτι που δεν είσαι. Για πόσο καιρό είσαι διατεθημένος να είσαι ρόλος κι όχι ο εαυτός σου; Κι αν η σχέση σας προχωρήσει... τι θα κάνεις; Θα κρύβεσαι πίσω από ένα προσωπείο;
Έχεις σκεφτεί, ότι με αυτή την τακτική μπορεί να σαμποτάρεις τον εαυτό σου;
18-01-2017, 18:20 #72
Εγω το ακυρωσα για αυτην. Μου ελεγε και ξανα ελεγε και ξανα ελεγε και ξανα ελεγε ξανα και ξανα και ξανα και ξανα πως δεν ειναι καλα, πως ποναει ο λαιμος της πως εχει 39 πυρετο, ξανα και ξανα και ξανα. Αν δεν ελεγα ακυρο θα ημουν γαιδαρος...
Μονο οταν παει το σκυλο βολτα με παιρνει τηλεφωνο... Και αυτο μεχρι να επιστρεψει σπιτι.
Μονο για την πρωην που οντως ειχα, της λεω λεπτομερειες. Το μονο ψεμα που ειπα για αυτην ηταν πως καναμε κατι ενω στην πραγματικοτητα οχι.
Απλως δε μου αρεσει να με κοροιδευουν. Δε ηθελε ας μου το πει πως δε μπορει ακομα, δε νιωθει ετοιμη. Καλυτερα να περιμενω ετσι παρα καθε φορα με το που πλησιαζει η μερα να μου λεει ακυρο.
Οπως λεω και στον νικ εκανα προσπαθειες να την παω στην δουλεια της αλλα δεν ηθελε αυτη. Και δεν ηθελα να την φερω σε δυσκολη θεση. Και δε μετραω της κουβεντες αλλα αν ο αλλος σου λεει 9και εναι 6 λες κατι σημβαινει εδω....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-01-2017, 18:23 #73
18-01-2017, 18:27 #74
18-01-2017, 18:31 #75