Results 76 to 90 of 248
Thread: Ειμαι ηλιθιος
-
18-01-2017, 18:32 #76
- 18-01-2017, 18:35 #77
Μια ιδεα, μηπως δεν μενει με γονεις αλλα ειναι παντρεμενη? Γιατι ειπες δεν θελει να μιλατε πολυ στο τηλ για να μην την ακουσουν, εχει και ενα παιδι... μπορει να μην εχει χωρισει ακομα. Σκεψου το :p
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
18-01-2017, 19:43 #78
Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά είπα να μην του βάλουμε ιδέες... Η αλήθεια είναι πως είναι όντως περίεργη τόση μυστικοπάθεια από μέρους της, να μην τους δουν μαζί, να μην μιλάνε στο τηλέφωνο κτλ αλλά ίσως αν είδε οτι ο φίλος μας εδώ ήταν κάπως πιεστικός να φοβήθηκε μη του δώσει πολύ θάρρος...δεν ξέρω... ή μπορεί απλά να προσέχει επειδή είναι και μητέρα και να μην θέλει να δίνει δικαιώματα.
18-01-2017, 20:08 #79
ειναι χωρισμενη σιγουρα η σ διασταση?
επισης μπορει να εχει και οπισθοδρομικη οικογενεια...η να τις μιλανε ασχημα και να μην την αφηνουμε μετα απο το παιδι π εκανε η να την κανουν να νιωθει τυψεις αμα βγει μ αλλον....πολλα παιζουν......
εσυ συνεχισε.....χαλαρα....ωραια... .
κακο π δεν μπορεις να τις δωσεις τα λουλουδια........λοιπον ακου αμα ξερεις καποιο σημειο π παει η περπαταει πηγαινε αστα εκει μ μια καρτουλα και πες της σ αφησα κατι πηγαινε να το παρεις εαν θες...η κατι τετοιο......και θα γραφεις...
και στο αφησα εκει γτ καταλαβαινω την κατασταση σ και δεν ηθελα να σ φερω σ δυσκολη θεση...απλα μολις τα ειδα σε σκεφτηκα και τα πηρα........αυτο πες....ειναι καλο
κομπλιμεντα μεχρι ενος σημειου μην το παρακανεις γτ θα καταλαβει οτι σου τρεχουν τα σαλια για να δεις μ****κι χαχαχααχ:p
κανε αυτο με τα λουλουδια πρωτα και μετα πες της απο το τηλεφωνο με χιουμορ....θα σ καλουσα να βγουμε εξω αλλα ξερω πως δυσκολευεσαι με ολη την κατασταση οποτε το αφηνω πανω σου ,οποτε θες πες μ εγω παντως εχω αδεια π.χτεταρτη και θα ηθελα να παω μια βολτα μαζι σου στην θαλασσα...
ελα και μολις αρχισεις να πινεις πορτοκαλαδα θα καταλαβεις πως αξιζε η αναμονη....
Υ.Γ κλεισε τα αυτια σου στις αλλες συμβουλες και ακου εμενα (χωρις παρεξηγηση αγαπητα μελη του φορουμ:p)
18-01-2017, 20:19 #80
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
18-01-2017, 20:38 #81
Eγώ πιστεύω ότι δεδομένων των συνθηκών μια χαρά το πας και δεν είσαι ηλίθιος.Προσωπικά θεωρώ όμως ότι το παράκανες κάπως με τις 4 σχέσεις και εδώ είναι κάτι που μακάρι να μην σου γυρίσει μπουμέρανγκ..Γιατί όταν θα φτάσετε στο κρίσιμο σημείο,εκει θα πρέπει να το χειριστείς έτσι ώστε να μην φανεί η απειρία σου και ξενερώσει,νομίζοντας ότι απλά την χρησιμοποιείς για να πάψεις να είσαι παρθένος.
18-01-2017, 22:21 #82
18-01-2017, 22:33 #83
Ωπα ωπα ωπα... Εγω πιεστικος;;;; μαλλον παρεξηγησες. Ολα πηγαινουν με το δικο της προγραμμα. Μπορουσα να την πιεσω απο την αρχη της γνωριμιας μας να βγουμε οπως μου ελεγαν ολοι αλλα την αφησα για το ποτε μπορει και νιωθει αυτη ετοιμη. 1 φορα, 1 την πιεσα κι αυτο αφου μου το ακυρωσε 3 φορες. 3!!!! Εγω δεν ζηταω απο κοπελα να βγουμε 4 φορα ποτε γτ απλουστατα θεωρω πως δεν ενδιαφερεται, και σταματαω για να μην την φερω σε δυσκολη θεση.
Απο οτι εχω καταλαβει δεν της αρρσει να δινει δικαιωματα. Πριν μερικες μερες πχ μιλησαμε στο τηλ. Και μου φανηκε παραξενη την ρωτησα αν εχει κατι και μου ελεγε πως ειναι μια χαρα.... Μετα μιλησαμε με μηνυματα αλλα καταλαβαινα πως κατι ηθελε να μου πει. Την ρωτησα ξανα και μου ειπε οτι ειναι καλα. Την επομενη μερα την ξαναρωτησα και μου ειπε επιτελους πως μια παλια της φιλη λεει σε κοινους γνωστους πως ειναι *******... Ηταν χαλια γτ αυτη δεν δινει δικαιωματα και εχει να κανει σεξ απο τοτε που χωρισε και την πληγωσε που λεει αυτα τα ψεμματα.
Την ρωτησα γτ δεν μου το ειπε χθες και μου ειπε πως δεν ηθελε να σχηματισω ασχημη γνωμη για αυτηνΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-01-2017, 22:46 #84
Χωρισμενη μου εχει πει, ηταν αρραβωνιασμενη και την παρατησε.
Ξερω πως η μητερα της την λεει ηλιθια συνεχεια. Μαλιστα πριν λιγες μερες προσπαθουσα να της συμπαρασταθω επειδη η μητερα της την ειχε βρισει και ηταν σε χαλια ψυχολογικη κατασταση.
Θα δω πως θα το κανω. Αυτο με τα λουλουδια. Και η ατακα γ@ματη. Ευχαριστω ρε νικ.
Αα κατι που δεν ανεφερα.... Οταν ανταλλαξαμε φωτο και.... Ναι.... Με ειχε οπως καταλαβαινεις αναψει πολυ και με βοηθησε να...... Τελειωσω.... Με μηνυματα....
Εκεινη την ημερα ειδε μια αλλη πλευρα μου.... Μια πιο αγρια.... Και πιο χυμα απο οτι ειμαι κανονικα..... Μου ειπε οτι της αρεσε πολυ κι αυτη η πλευρα μου.... Μαλιστα οταν....... Τελειωσα...... Με ρωτησε αν επεστρεψε το μωρο της.....
Ελπιζω να αξιζει η αναμονη φιλε μου πραγματικα... Γτ πραγματικα διψαω.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-01-2017, 22:58 #85
Ναι δεν ήταν σωστή χρήση της λέξης "πιεστικός" μάλλον. Αυτό που εννοώ είναι οτι μπορεί να δείχνεις πολύ διαθέσιμος, της ζητάς να βγείτε ενώ αυτή ακυρώνει και γενικά δείχνεις οτι θες να προχωρήσετε. Μερικές φορές όταν ο άλλος δείχνει τόσο ζήλο, μας τρομάζει λίγο, ας πούμε σκεφτόμαστε "ωχ μη μου γίνει τσιμπούρι τώρα αυτός". Δεν λέω οτι είναι έτσι, απλά προσπαθώ να ερμηνεύσω γιατι η κοπέλα κρατάει τόσο αμυντική στάση.
Επίσης σε κάποιες γυναίκες τους αρέσει να είναι έτσι ο άντρας, είναι κάτι θεμιτό, άλλες πάλι μπορεί να νιώσουν οτι ο άλλος τους πιέζει ή οτι κινδυνεύει η ελευθερία τους, παίζει ρόλο το τι ζητάει ο καθένας μας την δεδομένη στιγμή.
Αν δεν ήσουν έτσι (εσύ το ξέρεις αυτό μόνο) τότε ίσως να ισχύει η δεύτερη πρόταση. Ίσως δηλαδή να μην θέλει να δίνει δικαιώματα ή να είναι κάπως αυστηρή η οικογένεια της.
18-01-2017, 23:01 #86
18-01-2017, 23:14 #87
@archangel
φιλοι στο facebook ειστε? απο εκει μπορουν να σου λυθουν πολλες αποριες...Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
18-01-2017, 23:58 #88
19-01-2017, 00:00 #89
19-01-2017, 00:04 #90