Ειμαι ηλιθιος - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 248
    Banned
    Πόσες ώρες δουλεύετε την μέρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Οχι. Δουλευω μεχρι τις 12 το βραδυ.....
    Τότε πρωινές ώρες.Αν κάποιος θέλει να βρεθεί,βρίσκει τρόπους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Δίνω ένα μάθημα σε λίγες μέρες και η ύλη είναι αχανής. Εχω βρει τα SOS. Να στα πω να μου πεις ποιά πιστευεις ότι θα πέσουν, να μην τα διαβάσω τσάμπα? :p

Αστειεύομαι. :)
    Βρείτε μια ώρα βρε παιδιά να συναντηθείτε. Πες της να πας σπίτι της και να κατέβει κάτω να τα πείτε στο παρκάκι μισή ωρίτσα. Δεν γίνεται να μην βλεπεστε καθόλου.
    Και αν τα πράγματα πάνε καλά μεταξύ σας , πάλι έτσι θα πηγαινει το πράγμα? Σκεφτείτε μια εναλλακτική. :)

Χαχαχααχα μην το γελας... Το εχω παθει οποτε σιγουρα θα πιασει.

Θα της το πω αλλα δε πιστευω να δεχτει
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Πόσες ώρες δουλεύετε την μέρα?
    Εγω 10. Αυτη 14-15 μπορει και παραπανω
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Τότε πρωινές ώρες.Αν κάποιος θέλει να βρεθεί,βρίσκει τρόπους.
    Πρωι δουλευει σε αλλη δουλεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Ναι.
    Ευτυχώς έχει παλιοκαιρο και κλεινομαστε αναγκαστικά σπίτι :)

Στο ειπα.... Εχει κακο καιρο..... Δεν μπορει γτ μαλωσε με την μανα της κλπκλπκλπ

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=jvi_M5qLA04
    αφιερωμένο εξαιρετικά τι εχετε παθει ρε παιδι μου, τι γκαντεμια και αυτη!

Senior Member
    @archangel σκεψου και το αλλο, για να θελετε σχεση και να ειστε μαζι, θα πρεπει να κανετε κοινες υποχωρησεις, δεν μπορει να μην βρισκετε ουτε μια ωρα να συναντηθειτε, στην ιδια πολη δεν ειστε? Απο εκει και μετα , το να μην μπορει και εκεινη να σε δει, ειναι λιγο δικαιολογιες ολα αυτα για να μη σε δει...
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Και εγω πιστευω οτι το αποφευγει..
    Τωρα το γιατι το τραβαει τοσο το ολο θεμα και δεν σου λεει ξεκαθαρα οτι δεν ενδιαφερεται ο θεος κι η ψυχη της. Ισως απλα γουσταρει την επιβεβαιωση του να σε εχει στο περιμενε, ετσι για να μη βαριεται βρε παιδι μου, ισως εχει σχεση/ειναι παντρεμενη οπως ειπε καποιος, ισως θελει κατι αλλα οχι εσενα τρελλα και ψαχνεται και παραλληλα για τιποτα καλυτερο οσο σε εχει στο περιμενε για καβατζα, πολλα ειναι τα ισως.
    Αν ηθελε παντως θα ειχατε βρει τροπο τοσο καιρο...δυστυχως δε θελει..

Senior Member
    Το κορίτσι ΔΕΝ....

Banned
    Εντάξει άμα δουλεύει τόσες ώρες έχει και παιδί που θα βρει το χρόνο? μπορει πραγματικά να μην είναι ότι δεν θέλει.........
    Μιλάτε στο τηλ? Κοινωνική ζωή σου χει πει αν έχει? να είναι εκτός σπιτιού γενικά για το οτιδήποτε εκτός της δουλειάς ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εντάξει άμα δουλεύει τόσες ώρες έχει και παιδί που θα βρει το χρόνο? μπορει πραγματικά να μην είναι ότι δεν θέλει.........
    Μιλάτε στο τηλ? Κοινωνική ζωή σου χει πει αν έχει? να είναι εκτός σπιτιού γενικά για το οτιδήποτε εκτός της δουλειάς ?

Μιλαμε, αν με παρει αυτη. Αν την παρω εγω δε το σηκωνει γτ δε μπορει να μιλησει.
    Οχι πολυ. Συνηθως αν βγει εξω θα ειναι για δουλεια και μονο.

Της ειπα πως νιωθω οτι με αποφευγει. Μου ειπε πως δεν ισχυει κατι τετοιο και την ρωτησα αν αυριο το πρωι μπορςι να συναντηθουμε..... Θα δουλευει παλι... :(. Την Κυριακη θα ειναι εκτος πολης. Απο τα πολλα μου ειπε μονο πως θα ερθει να με δει αλλα δε μου λεει ποτε, να μου κανει εκπληξη, αλλα πιο πολυ νωμιζω πως μου το ειπε για να σταματησω να την πιεζω παρα για να με δει.... Μπορει να κανω λαθος αλλα εχω γινει καχυποπτος πια....

Παντως ςιναι η τελευταια φορα που την ρωταω να βρεθουμε. Ακομα και ρεπο να εχω δε θα της ξαναπω τιποτα......

Banned
    Αρχίζω και εγώ πλέον να πιστεύω πως δε μπορεί να σου πει στα ίσια και σταράτα,ότι δεν θέλει να ασχολείται άλλο μαζί σου..Και περιμένει να ξενερώσεις εσύ και να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί της.Και από ότι φαίνεται το πέτυχε μάλλον..
    Απορώ πως γίνεται να δουλεύει 14-15 ώρες την ημέρα και παράλληλα να κοιμάται και να φροντίζει και μικρό παιδί..

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Αρχίζω και εγώ πλέον να πιστεύω πως δε μπορεί να σου πει στα ίσια και σταράτα,ότι δεν θέλει να ασχολείται άλλο μαζί σου..Και περιμένει να ξενερώσεις εσύ και να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί της.Και από ότι φαίνεται το πέτυχε μάλλον..
    Απορώ πως γίνεται να δουλεύει 14-15 ώρες την ημέρα και παράλληλα να κοιμάται και να φροντίζει και μικρό παιδί..
    Την βοηθανε οι γονεις της....

Senior Member
    Κι εγω πιστευω το ιδιο... Πως βαρεθηκε και θελει να με κανει να την χωρησω για να λεει μετα πως την χωρισα εγω.

Ειμαι γκαντεμης αλλα οχι τοσο...
    Βλεπεις στις αρχες μιλουσαμε με μηνυματα συνεχεια, ασταματητα... Στο τηλεφωνο 1-2 φορες την μερα.... Τωρα μου στελνει ενα μηνυμα καθε 3-4 ωρες κι αν... Και απο τηλεφωνο οποτε το θυμηθει....

Δεν φταιει κανενας αλλος αλλα εγω που οταν ηταν αρρωστη την λυπηθηκα και την αφησα να γινει καλα πρωτα.... Τωρα καταλαβα γτ οι αλλοι αντρες δεν κανουν κατι τετοιο αλλα πιεζουν ασταματητα... Γτ αν της δωσεις λιγο χωρο δεν θα το εκτιμησει αλλα θα θελει να παρει κι αλλο.... :(

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast