Ειμαι ηλιθιος - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 248
    Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Αρχίζω και εγώ πλέον να πιστεύω πως δε μπορεί να σου πει στα ίσια και σταράτα,ότι δεν θέλει να ασχολείται άλλο μαζί σου..Και περιμένει να ξενερώσεις εσύ και να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί της.Και από ότι φαίνεται το πέτυχε μάλλον..
    Απορώ πως γίνεται να δουλεύει 14-15 ώρες την ημέρα και παράλληλα να κοιμάται και να φροντίζει και μικρό παιδί..
    Mα όταν την χώρισε μετά τα ξαναβρήκανε, δεν τον άφησε δηλαδή......
    archangel πες της το, ότι εγώ τέλος τα τηλέφωνα κλπ, αν θες πάρε με να βρεθούμε και αστην ....άμα θέλει.....αλλιώς τι σε βασανίζει δηλαδή? να περνάει την ώρα της?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Mα όταν την χώρισε μετά τα ξαναβρήκανε, δεν τον άφησε δηλαδή......
    archangel πες της το, ότι εγώ τέλος τα τηλέφωνα κλπ, αν θες πάρε με να βρεθούμε και αστην ....άμα θέλει.....αλλιώς τι σε βασανίζει δηλαδή? να περνάει την ώρα της?

Μα εκει με βλεπω. Ο μηνας που ερχεται ουτε θα της πω ποτε εχω ρεπο. Θα την αφησω καμια δεκαρια μερες να δω αν θα θελησει απο μονη της να βγουμε και αν δεν μου πει κατι την χωριζω οριστικα αυτη τη φορα.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Ετσι και αλλιως βρε archangel δεν ειχατε και νορμαλ σχεση... και εσυ ο ιδιος λες πως εχεις γινεις πολυ καχυποπτος πλεον.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Μιλαμε,αν με παρει αυτη τηλέφωνο.Αν την παρω εγω δε το σηκωνει γτ δε μπορει να μιλησει.
    Οχι πολυ. Συνηθως αν βγει εξω θα ειναι για δουλεια και μονο.Της ειπα πως νιωθω οτι με αποφευγει.Μπορει να κανω λαθος αλλα εχω γινει καχυποπτος πια....
    Παντως ειναι η τελευταια φορα που την ρωταω να βρεθουμε. Ακομα και ρεπο να εχω δε θα της ξαναπω τιποτα...
    Φίλε μόνο και μόνο από την περιγραφή σου,καταλαβαίνουμε τι παίζεται!!Γενικά αν βλέπεις τέτοια σκηνικά με τα τηλέφωνα,αλλαγές σε συμπεριφορές ακόμα και μικρές,και απροθυμία συνάντησης παρά την δική σου εκπεφρασμένη επιθυμία,τότε άρχισε να κοιτάς και παραδίπλα!Βέβαια καταλαβαίνω πως είναι η ισχυρή η επιθυμία να πιεις την <πορτοκαλάδα>καθώς όπως έχω διαβάσει θα είναι η πρώτη σου σεξουαλική σχέση στα 29 σου αυτή,αν πραγματοποιηθεί.Σχετικά με το γεγονός πως ανησυχείς πως έχεις γίνει καχύποπτος,πίστεψε με αλλά ΔΕΝ είσαι καχύποπτος!Με αυτά που βλέπεις,είναι λογικό να κάνεις τέτοιες σκέψεις!Σε έχει βάλει σε ένα τρυπάκι δικαιολογιών (αδικαιολόγητων) και παίζει με το μυαλό σου!Η Γυναίκα που γουστάρει ΚΑΙ θα σε καλέσει η ίδια πρώτη στο τηλέφωνο,ΚΑΙ θα θελήσει να σε δει ακόμα και για λίγη ώρα,ΚΑΙ δεν θα αραιώσει την επικοινωνία σας!

**Επειδή προσπαθώ να μπω στην ψυχολογία σου και να κατανοήσω το γεγονός πως θέλεις επιτέλους να κάνεις έρωτα,θα σου έλεγα να κάνεις λίγη ακόμα υπομονή.Αλλά πλέον εγώ θα την άφηνα ελεύθερη χωρίς οχλήσεις.Αν θέλει,θα σε συναντήσει.Μετά από τόσο Pressing πλέον καταντάει κουραστικό να επιμείνεις.Αν θέλει,αυτή θα έρθει από μόνη της!Κι αν εντέλει ΔΕΝ,τότε θα έχεις πάρει και την απάντησή σου!!
    Last edited by Stavros; 29-01-2017 at 12:13.

Senior Member
    Παιδες γεια σας.

Εχω μερες να μπω. Θελω να σας πω πως καθε μερα ειμαι ολο και πιο σιγουρος πως με κοροιδευει. Ακομα και αληθεια να μου λεει δεν μπορω να την πιστεψω...

Μου ειπε πως ο πατερας της επαθε τροχαιο ατυχημα και ειναι σοβαρα στο νοσοκομειο τωρα. Παρολα αυτα δεν μου φαινεται πολυ ανησυχη.
    Θελω να πω οταν νομιζε πως ενας φίλος της ειχε παθει ατυχημα εκανε σαν την τρελη αλλα τωρα που επαθε οντως ατυχημα ο πατερας της ειναι ηρεμη.... υπερβολικα ηρεμη. Σημερα της ειπα πως θελω πολυ να την δω και επεμεινα πως θα παω μετα που θα σχολασω προς το σπιτι της για να την δω. Μου ειπε πως θα ειναι πολυ αργα το βραδυ αλλα αν ειναι θα ερθει αυτη.... και μετα αρχισε να μου στελνει μερικες φωτο.... με διαφορα σημεια του σωματος της.... Οταν λοιπον την ρωτησα ποτε θα ερθει μου λεει μπορει αυριο και της λεω ωραια γτ εχω και ρεπο αυριο και μου λεει αμεσως πως αυριο θα ειναι στο νοσοκομειο!!!!!!

Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Φίλε μόνο και μόνο από την περιγραφή σου,καταλαβαίνουμε τι παίζεται!!Γενικά αν βλέπεις τέτοια σκηνικά με τα τηλέφωνα,αλλαγές σε συμπεριφορές ακόμα και μικρές,και απροθυμία συνάντησης παρά την δική σου εκπεφρασμένη επιθυμία,τότε άρχισε να κοιτάς και παραδίπλα!Βέβαια καταλαβαίνω πως είναι η ισχυρή η επιθυμία να πιεις την <πορτοκαλάδα>καθώς όπως έχω διαβάσει θα είναι η πρώτη σου σεξουαλική σχέση στα 29 σου αυτή,αν πραγματοποιηθεί.Σχετικά με το γεγονός πως ανησυχείς πως έχεις γίνει καχύποπτος,πίστεψε με αλλά ΔΕΝ είσαι καχύποπτος!Με αυτά που βλέπεις,είναι λογικό να κάνεις τέτοιες σκέψεις!Σε έχει βάλει σε ένα τρυπάκι δικαιολογιών (αδικαιολόγητων) και παίζει με το μυαλό σου!Η Γυναίκα που γουστάρει ΚΑΙ θα σε καλέσει η ίδια πρώτη στο τηλέφωνο,ΚΑΙ θα θελήσει να σε δει ακόμα και για λίγη ώρα,ΚΑΙ δεν θα αραιώσει την επικοινωνία σας!

**Επειδή προσπαθώ να μπω στην ψυχολογία σου και να κατανοήσω το γεγονός πως θέλεις επιτέλους να κάνεις έρωτα,θα σου έλεγα να κάνεις λίγη ακόμα υπομονή.Αλλά πλέον εγώ θα την άφηνα ελεύθερη χωρίς οχλήσεις.Αν θέλει,θα σε συναντήσει.Μετά από τόσο Pressing πλέον καταντάει κουραστικό να επιμείνεις.Αν θέλει,αυτή θα έρθει από μόνη της!Κι αν εντέλει ΔΕΝ,τότε θα έχεις πάρει και την απάντησή σου!!
    Πορτοκαλαδα δεν θα πιω ποτε μου απο οτι βλεπω....

Επρεπε να το καταλαβω.... μια γυναικα ακομα και αν ειναι αρκετα κακογουστη για να της αρεσω, αυτο θα κρατησει το πολυ ενα μηνα.....
    Κι εγω της εδωσα χρονο για να με βαρεθει.... ειμαι βλακας!! Παντα ετσι την παθαινω!!!
    Γνωριζω καποια και ανεβαινει η αυτοπεπειθηση μου και της δινω χρονο και με βαριεται.....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Παιδες γεια σας.

Εχω μερες να μπω. Θελω να σας πω πως καθε μερα ειμαι ολο και πιο σιγουρος πως με κοροιδευει. Ακομα και αληθεια να μου λεει δεν μπορω να την πιστεψω...

Μου ειπε πως ο πατερας της επαθε τροχαιο ατυχημα και ειναι σοβαρα στο νοσοκομειο τωρα. Παρολα αυτα δεν μου φαινεται πολυ ανησυχη.
    Θελω να πω οταν νομιζε πως ενας φίλος της ειχε παθει ατυχημα εκανε σαν την τρελη αλλα τωρα που επαθε οντως ατυχημα ο πατερας της ειναι ηρεμη.... υπερβολικα ηρεμη. Σημερα της ειπα πως θελω πολυ να την δω και επεμεινα πως θα παω μετα που θα σχολασω προς το σπιτι της για να την δω. Μου ειπε πως θα ειναι πολυ αργα το βραδυ αλλα αν ειναι θα ερθει αυτη.... και μετα αρχισε να μου στελνει μερικες φωτο.... με διαφορα σημεια του σωματος της.... Οταν λοιπον την ρωτησα ποτε θα ερθει μου λεει μπορει αυριο και της λεω ωραια γτ εχω και ρεπο αυριο και μου λεει αμεσως πως αυριο θα ειναι στο νοσοκομειο!!!!!!

Επρεπε να το καταλαβω.... μια γυναικα ακομα και αν ειναι αρκετα κακογουστη για να της αρεσω, αυτο θα κρατησει το πολυ ενα μηνα.....
    Κι εγω της εδωσα χρονο για να με βαρεθει.... ειμαι βλακας!! Παντα ετσι την παθαινω!!!
    Γνωριζω καποια και ανεβαινει η αυτοπεπειθηση μου και της δινω χρονο και με βαριεται.....
    πες της το στα ιδια ρε φιλε...

σου αρεσω? αν οχι σε παρακαλω μην με τυραννας...
    εγω προσπαθω αλλα ολο μ λες δικαιολογιες.......
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Ο καθενας καταλαβαινει οτι ολα αυτα ειναι δικαιολογιες και σου στελνει φωτο για να σε ηρεμησει και να μην επιμεινεις. Μην ζητας να συναντηθειτε, αρκετα πεφτεις στα ματια της να την παρακαλας. Κανε λιγο "σιγη ασυρματου" για να ξερει οτι δεν εισαι δεδομενος. Οπως εχουμε πει, οταν καποιος θελει τον αλλο, κανει τα αδυνατα δυνατα για να τον δει. Αυτα και καλη επιτυχια.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Παιδες γεια σας.

Είπαμε, θέλει να λέει δικαιολογίες, άλλα όχι και κάτι τόσο χοντρό σαν αυτό (αν σου είπε ψέμματα) γιατί αλλιώς έχεις να κάνεις με μια ΜΕΓΚΑ ΠΑΠΑΤΖΩ!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα προκάτοχέ μου! Τα ίδια σκ@τ@ κι εγώ με άλλον τρόπο γαμώ το κέρατό μου!

Senior Member
    Σημερα της ειπα πως θελω πολυ να την δω και επεμεινα πως θα παω μετα που θα σχολασω προς το σπιτι της για να την δω. Μου ειπε πως θα ειναι πολυ αργα το βραδυ αλλα αν ειναι θα ερθει αυτη.... και μετα αρχισε να μου στελνει μερικες φωτο.... με διαφορα σημεια του σωματος της.... Οταν λοιπον την ρωτησα ποτε θα ερθει μου λεει μπορει αυριο και της λεω ωραια γτ εχω και ρεπο αυριο και μου λεει αμεσως πως αυριο θα ειναι στο νοσοκομειο!!!!!![/B]
    Μάλιστα. Δηλαδή σου είπε θα ρθει αύριο και μόλις της είπες "ωραία έχω ρεπό αύριο" αυτή σου είπε ότι αύριο θα είναι στο νοσοκομείο, σωστά;

Χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο; Μην χάνεις τον καιρό σου, κάντηνα. Όσο για τις φωτό, μην κολλάς, μπορεί να είναι αλληνής, απ'το ίντερνετ. Δεν έχουν πρόσωπο έτσι; (Αν έχουν, είναι πολύ ζώο και πάει γυρεύοντας!)

Senior Member
    οτι σου λεει ψεματα, ειναι βεβαιο.

ο λογος ομως που συντηρει την επικοινωνια σας αν δεν θελει να προχωρησει, πιστευω οτι ειναι η δικη σου αποδοχη και προθυμια.
    δλδ,
    η κοπελα ως χωρισμενη με μικρο παιδι, δεν εχει ιδιαιτερη προθυμια για νεες σχεσεις απο ελευθερους ανδρες, καταλαβαινεις τον λογο.

απο εσενα βρηκε απεριοριστο θαυμασμο και αποδοχη και προθυμια για σχεση.
    σε κραταει καβατζα λοιπον, για να μην σε χασει και στο μεταξυ, πολυ πιθανον να παιζει και με αλλον/αλλους, λιγοτερο προθυμους ομως.

ρωτα την σε ποιο νοσοκομειο νοσηλευεται ο πατερας, να δεις αν θα δαγκωθει, κι αν απαντησει τσεκαρε αν υπαρχει εκει τετοιο ονομα.
    αν κανει την ανετη ενω λεει ψεματα, πες της την επομενη οτι πηγες να επισκεφθεις τον πατερα της..

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    πες της το στα ιδια ρε φιλε...

σου αρεσω? αν οχι σε παρακαλω μην με τυραννας...
    εγω προσπαθω αλλα ολο μ λες δικαιολογιες.......

Της το εχω κανει. Προχθες της ειπα αν οντως με θέλει και αν τρεχει κατι αλλο. Μου είπε ναι με θελει και πως όχι δεν τρεχει κατι αλλο. Της ειπα μετα πως βαρεθηκα αυτο το πραγμα και θελω να βρεθουμε αλλιως καλυτερα να χωρησουμε.... μου ειπε πως κι αυτη θελει λεει πολυ να με δει....
    Και μετα παλι τα ιδια....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Ο καθενας καταλαβαινει οτι ολα αυτα ειναι δικαιολογιες και σου στελνει φωτο για να σε ηρεμησει και να μην επιμεινεις. Μην ζητας να συναντηθειτε, αρκετα πεφτεις στα ματια της να την παρακαλας. Κανε λιγο "σιγη ασυρματου" για να ξερει οτι δεν εισαι δεδομενος. Οπως εχουμε πει, οταν καποιος θελει τον αλλο, κανει τα αδυνατα δυνατα για να τον δει. Αυτα και καλη επιτυχια.

Το εχω δοκιμασει... και ξερεις τι εγινε; μου μιλησε μόνο το πρωι.... τιποτα αλλο....
    Στις αρχες αν καθυστερουσα να της μιλησω θα μου εστελνε δευτερο μηνυμα θα ρωτουσε αν ειμαι καλα.... τωρα χέστηκε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Είπαμε, θέλει να λέει δικαιολογίες, άλλα όχι και κάτι τόσο χοντρό σαν αυτό (αν σου είπε ψέμματα) γιατί αλλιώς έχεις να κάνεις με μια ΜΕΓΚΑ ΠΑΠΑΤΖΩ!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα προκάτοχέ μου! Τα ίδια σκ@τ@ κι εγώ με άλλον τρόπο γαμώ το κέρατό μου!

Και αληθεια να μου λέει δεν μπορω να την πιστεψω πλεων.... Θελω πράξεις όχι αλλα λόγια

Senior Member
    Quote Originally Posted by masterridley View Post
    Μάλιστα. Δηλαδή σου είπε θα ρθει αύριο και μόλις της είπες "ωραία έχω ρεπό αύριο" αυτή σου είπε ότι αύριο θα είναι στο νοσοκομείο, σωστά;

Χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο; Μην χάνεις τον καιρό σου, κάντηνα. Όσο για τις φωτό, μην κολλάς, μπορεί να είναι αλληνής, απ'το ίντερνετ. Δεν έχουν πρόσωπο έτσι; (Αν έχουν, είναι πολύ ζώο και πάει γυρεύοντας!)
    Το εχω σκεφτει αλλα σε μια φωτο φαινόταν το μισο προσωπο της και ηταν αυτηνης.....
    Οσο για να την κανω αυτο θα κανω.... όμως οχι ακομα... αν υπάρχει εστω και μια πιθανότητα όντως ο πατερας της να έχει αιματομα όπως μου είπε, δεν θα την χωρησω κιολας θα περιμενω να περασει αυτός ο μηνας και μετα......
    Πλεων εχω ξενερωσει τελειως... Ακομα και να βρεθουμε (που δεν υπάρχει τετοια περίπτωση) θα την χωρισω.
    Την αμφισβητω και δε της εχω εμπιστοσυνη.... μια σχεση χωρίς εμπιστοσυνη δεν ειναι σχεση.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οτι σου λεει ψεματα, ειναι βεβαιο.

ο λογος ομως που συντηρει την επικοινωνια σας αν δεν θελει να προχωρησει, πιστευω οτι ειναι η δικη σου αποδοχη και προθυμια.
    δλδ,
    η κοπελα ως χωρισμενη με μικρο παιδι, δεν εχει ιδιαιτερη προθυμια για νεες σχεσεις απο ελευθερους ανδρες, καταλαβαινεις τον λογο.

απο εσενα βρηκε απεριοριστο θαυμασμο και αποδοχη και προθυμια για σχεση.
    σε κραταει καβατζα λοιπον, για να μην σε χασει και στο μεταξυ, πολυ πιθανον να παιζει και με αλλον/αλλους, λιγοτερο προθυμους ομως.

ρωτα την σε ποιο νοσοκομειο νοσηλευεται ο πατερας, να δεις αν θα δαγκωθει, κι αν απαντησει τσεκαρε αν υπαρχει εκει τετοιο ονομα.
    αν κανει την ανετη ενω λεει ψεματα, πες της την επομενη οτι πηγες να επισκεφθεις τον πατερα της..

Και εγω αυτο ακριβως πιστευω. Πως της ανεβασα την αυτοπεποιθηση και με εχει μόνο για αυτο.... δεν της αρεσω..... το παραξενο θα ηταν να της αρεσω...

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast