Ειμαι ηλιθιος - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 248
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Συμφωνώ πάντως με τους προηγούμενους. Σταμάτα οποιαδήποτε επικοινωνία για τις επόμενες μέρες. Μην της στέλνεις τίποτα. Αν θέλει θα επικοινωνήσει μόνη της, διαφορετικά ξέχνα το και προχώρα.
    Σημερα ουτε με πηρε τηλεφωνο ουτε τιποτα. Για μηνυματα δεν ξερω αν μου έστειλε καποιο γτ αν δω θα γραφει "προβληθηκε" μετα και δεν ξερω αν μου εστειλε και τι λεει αλλα ξερω πως τον πρωτο μηνα αν καθυστερουσα εδειχνε ενα ενδιαφερον. Μια φορα μαλιστα που μιλουσαμε αποκοιμηθηκα και μου είχε στειλει 3-4 μηνυματα και ενα 2ωρο μετα με πηρε τηλεφωνο γτ ανησύχησε μην επαθα τιποτα.... τωρα τιποτα και δεν της εγραψα τιποτα ολη μερα.
    Εγω πιστευω πως φαιρεται ετσι για να την χωρησω.... Ή βρηκε αλλον και θελει να με ξεφορτωθει και φαιρεται ετσι για να την χωρησω ή απλως με βαρεθηκε και θελει να την χωρησω εγω για να λεει μετα πως κανενας δε την θελει.....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Βρίσκω πολύ καλή την ιδέα της Remedy να την ρωτήσεις σε ποιο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πατέρας της και μετά να διαπιστώσεις αν όντως είναι αλήθεια (χωρίς να το μάθει η ίδια εννοείται).

Αν δεν είναι, δεν αξίζει ν' ασχολείσαι δευτερόλεπτο.

Αν είναι (που δεν το πιστεύω) προσπαθείς να της συμπαρασταθείς- αν το θέλει και στο επιτρέπει.

Ξερω σε πιο νοσοκομειο ειναι... απλως..... δε ξερω το επιθετό της. Δεν ξερω αν εχει αδερφια. Προχθες μόλις έμαθα πως καπνιζει.... (κατι που με ξενέρωσε αρκετα).
    Μην γελατε..... κι αυτη δε ξερει το δικό μου.....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σαπουνάκι μπάνιου View Post
    Τι λες ρε αρχάγγελε,ακού εκεί για πάντα ..Θα βρεις μια αλλη πιο ωραία
    Αν θεωρητικά είχες την δυνατότητα να μιλήσεις στο τηλέφωνο με τον άχρονο,συνολικό εαυτό σου και σε ακουγε να λες στην ηλικία των ?? ότι μίλησες με μία που σου εστελνε φωτογραφιες και αφου εχασε το ενδιαφέρον της πίστεψες ότι θα μείνεις μόνος για πάντα θα γέλαγε μαζί σου!
    Οχι δε καταλαβες τι ηθελα να πω.

Αν ολα αυτα που μου εχει πει ειναι αληθεια, τότε απο την ώρα που ημαστε μαζι εχει αρρωστησει 3 φορες ασχημα, πεθανε η γιαγιά της, ο πατερας επαθε ατυχημα, απεκτησε αιμάτωμα στο κεφάλι, και επεσε σε κόμα.... Αρα ειμαι ενας γρουσουζης που μόλις μπηκε στην ζωή της έχει πάθει ενα σορο ατυχηματα σε αυτην και στην οικογένειά της.... για αυτο να την χωρησω και να μεινω μόνος για πάντα για να μην κάνω κακό σε καμία αλλη...

Quote Originally Posted by archangel View Post
    Αρα ειμαι ενας γρουσουζης που μόλις μπηκε στην ζωή της έχει πάθει ενα σορο ατυχηματα σε αυτην και στην οικογένειά της.... για αυτο να την χωρησω και να μεινω μόνος για πάντα για να μην κάνω κακό σε καμία αλλη...

Όχι μάγκα μου,έλεος ..Ξαναδιάβασε τι είπες .Άμα όντως το πιστεύεις αυτό,πήγαινε σε μια μάγισσα να σε ξορκίσει,κάνε ένα βουντού ή χορο ξεματιάσματος να διώξεις την κακοδαιμονία.Δηλαδή θες να μείνεις μόνος για πάντα σαν την καλαμιά στον κάμπο με την δικαιολογία ότι είσαι γκαντέμης?
    Αλλά αν σκεφτείς ορθολογικά θα δεις οτι δεν αξιζει να φτάνεις σε τοσο πεσσιμιστικές αναγνωσεις για καποια που δεν ενδιαφερεται/Άσε που προσωπικά δυσκολο πιστευω να της συνεβησαν όλα αυτά.Μπορεί να σου εχει αραδιάσει ενα κάρο μπούρδες για να απενεργοποιεί τις αρνητικές αντιδράσεις σου απέναντί της.

Έχω νέα προταση.Κάνε την delete από το facebook και από το viber,ακόμα και από το instagram και μην της ξαναπαντήσεις σε κανένα μυνημα,ήδη εχεις ασχοληθεί παραπάνω,και μην ξανασχοληθείς καθόλου.Ακόμα και αν σου στείλει.Στείλτης μόνο στο μέλλον,αν μεσολαβήσουν αρκετοί μήνες και επιτυχίες,και εχεις γίνει νάρκισσος χαχα...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, ασχετα με το αν της αρεσεις.
    αν ειναι κομπλεξικη, οταν καταλαβε οτι παραδοθηκες, εχασε το ενδιαφερον της.
    το οτι της αρεσες ΦΑΝΗΚΕ.
    αν δεν της; αρεζες δεν θα σεξουαλιζοταν μαζι σου.

αλλα ΤΩΡΑ, σε εχει για καβαντζα, οχι μονο επειδη ισως εχασε ενδιαφερον, μπορει κι επειδη σε θεωρει τοσο σιγουρο που νομιζει οτι θα σε "ενεργοποιησει" οποτε θελησει.
    εξαφαισου και λιγο, μην κρεμεσαι απ τις διαθεσεις της.
    Θα συμφωνήσω με ρεμεντι οτι καπου εχασε το ενδιαφερον της ίσως.
    Δεν ξερω αν ειναι κομπλεξ αλλα δεν μπορεις να εισαι η πιστή πηνελοπη
    Εδω και καιρο λεμε να την αγνοησεις λιγακι και τιποτα
    Κατινιστικο ξεκατινιστικο ισχυει λιγο το φτύσε την λιγακι...

Στην τελική αυτή θα χασει..εσυ φαινεσαι καλός και δοτικος ανθρωπος, δεν σου λειπει τπτ...σιγα το κελεπουρι που θα την παρακαλαμε κιολας..στηριξη δεν θελει, πορτοκαλάδα δεν θελει, ε δωσ της τον δρόμο που της πρεπει τον αγυριστο! Αμα θέλει ας γυρισει...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Θα συμφωνήσω με ρεμεντι οτι καπου εχασε το ενδιαφερον της ίσως.
    Δεν ξερω αν ειναι κομπλεξ αλλα δεν μπορεις να εισαι η πιστή πηνελοπη
    Εδω και καιρο λεμε να την αγνοησεις λιγακι και τιποτα
    Κατινιστικο ξεκατινιστικο ισχυει λιγο το φτύσε την λιγακι...

Στην τελική αυτή θα χασει..εσυ φαινεσαι καλός και δοτικος ανθρωπος, δεν σου λειπει τπτ...σιγα το κελεπουρι που θα την παρακαλαμε κιολας..στηριξη δεν θελει, πορτοκαλάδα δεν θελει, ε δωσ της τον δρόμο που της πρεπει τον αγυριστο! Αμα θέλει ας γυρισει...
    Ω,τι δυναμισμός,κιουμπάκι.

Senior Member
    Τελικα παιδια ειχα απόλυτο δικιο..... τελειως ηλίθιος.

Θα σας πω τα νεα που έγιναν. Λοίπον.

Δε της ειχα στειλει μηνυμα για καμιά εβδομάδα και τελικα μου έστειλε ενα μηνυμα σαν να μην τρεχει τιποτα.... δε ξερω αν εκανα καλα αλλα νευρίασα, και της την είπα. μου είπε πως θα μου αποδείξει πόσο με νοιαζεται και πόσο με θέλει..... και αυτό ήταν.... δε μου ξαναέστειλε τίποτα.
    Πιστευω πως ανέβηκε η αυτοπεποιθηση της εξαιτίας μου τόσο ψηλα που δε μπορουσα να την φτάσω πια. Μάλιστα θυμάμαι πως την τελευταία φορα που μου μίλησε στο τηλέφωνο μου είχε πει πως ο πρώτος της γκόμενος την είχε πλησιάσει ξανα, αλλα αυτη δεν τον "ήθελε" γτ της έκανε κακο, ειχε δοκιμασει μέχρι απόπειρα αυτοκτονίας για αυτόν.
    Ααα ξεχασα να σας πω κιόλας πως την μέρα που μιλησαμε τελευταια φορα της ειπα να βρεθουμε και μου λέει οκ αυριο θα περάσω απο την δουλειά σου. Της λέω ωραία, εχω και ρεπό αυριο οπότε όλοι την μέρα την έχω ελευθερη και μου απαντάει αμέσως, α δε μπορώ αυριο θα είμαι νοσοκομείο!!!! WHAT THE FUCK!!!!!

τουλάχιστον απο αυτη την υπόθεση πήρα 3 πράγματα. Πρωτον καταλαβα πως δεν έπρεπε να της δωσω τοσο ενδιαφέρον. Φαίνεται πως οι γυναίκες δεν τους αρέσει να τους δινεις πολυ ενδιαφέρον αλλα λίγο....λιγο. Να παλευουν για το λίγο ενδιαφέρον.
    Δευτερον. ειναι η δευτερη φορα που μια κοπελα μου φαιρεται έτσι. ακριβως με τον ιδιο τροπο. οποτε ειμαι βαρετός και όλες με βαριουνται μεσα σε εα μηνα. οποτε ότι κανω πρεπει να το κανω γρήγορα.
    τριτον. δεν ειμαι πια παρθενος. πηγα σε επαγγελματια.... και εχω να πω πως δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.... τσαμπα περιμενα 29 χρονια.....μια βλακεια ηταν. ηταν ωραιο τα χαδια πχ αλλα περα απο αυτο δεν τρελαθηκα κιολας....

Μάλιστα. Αυτή τελικα κάτι έκρυβε και δεν ήθελε. Εσύ έκανες μεγάλο βήμα!! Συμφωνώ με αυτά που συμπέρανες αλλά με το περί βιασυνης διαφωνώ λίγο. Αν πέσεις σε εσωστρεφη δηλαδή και της πεις τώρα θελω μπορεί και να φύγει από φοβο. Ευχομαι η επομενη να μην έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μάλιστα. Αυτή τελικα κάτι έκρυβε και δεν ήθελε. Εσύ έκανες μεγάλο βήμα!! Συμφωνώ με αυτά που συμπέρανες αλλά με το περί βιασυνης διαφωνώ λίγο. Αν πέσεις σε εσωστρεφη δηλαδή και της πεις τώρα θελω μπορεί και να φύγει από φοβο. Ευχομαι η επομενη να μην έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα.

Ναι αλλα αν περιμενω εστω και λίγο παραπάνω, θα φύγει απο βαρεμάρα.

Ευχαριστώ πολυ Curious :)

Ένα λογικό όριο πχ είναι μια εβδομάδα αν γνωριστείτε σε παρέα δουλειά κτλ. Αν είναι από απόσταση άντε βάλε ένα μήνα. Κάπως έτσι το σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ένα λογικό όριο πχ είναι μια εβδομάδα αν γνωριστείτε σε παρέα δουλειά κτλ. Αν είναι από απόσταση άντε βάλε ένα μήνα. Κάπως έτσι το σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον.

απο απόσταση δε ξανακάνω σχεση. δε λειτουργεί κατι τέτοιο.
    ναι μια εβδομαδα ειναι μια χαρα. Αλλα αν μου το ακυρωσει για οποιονδήποτε λόγο τότε δε θα περιμένω ξανα. Αμεσως σταματάω τα πάντα και προχωράω παρακάτω.

Senior Member
    Τι σημαίνει βαρετός τύπος; Σίγουρα δεν ταιριάζουμε με όλους και μερικοί μας βρίσκουν βαρετοί όπως και εμείς βρίσκουμε βαρετούς κάποιους άλλους, αλλά δεν νομίζω πως ίσχυε αυτό στην περίπτωση σου. Η κοπέλα σου μιλούσε, απαντούσε στα μνμ σου και γενικά είχατε επικοινωνία για τόσο καιρό, αν σε έβρισκε βαρετό θα το είχε σταματήσει από την αρχή.
    Κατά την γνώμη μου άλλο ήταν το κόλλημα της, δεν ξέρω τι, ίσως από την αρχή δεν ήταν σε φάση να μπει σε σχέση και είχε περισσότερη ανάγκη από έναν άνθρωπο να μιλάει, να είναι τρυφερός μαζί της, αν της συμπαραστέκεται. Από την αρχή δεν σου έκανε χώρο για κάτι άλλο παραπάνω από αυτό...δεν φρόντισε να φτιάξει το πρόγραμμα της, να βρει χρόνο να διαθέσει.
    Το δικό σου λάθος κατ εμε ήταν οτι αρκέστηκες σε αυτό. Εσύ ήθελες μια σχέση, δεν σου αρκούσε απλά η επικοινωνία, παρόλα αυτά της έδωσες αυτό που εκείνη ήθελε και προφανώς εκείνη βολεύτηκε.
    Δες το σαν μάθημα, έκανες βήματα, έμαθες...η επόμενη φορά θα είναι καλύτερη :)

Τελικά μείνατε έτσι χωρίς να σου δώσει κάποια εξήγηση; Είσαι οκ με αυτό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Τι σημαίνει βαρετός τύπος; Σίγουρα δεν ταιριάζουμε με όλους και μερικοί μας βρίσκουν βαρετοί όπως και εμείς βρίσκουμε βαρετούς κάποιους άλλους, αλλά δεν νομίζω πως ίσχυε αυτό στην περίπτωση σου. Η κοπέλα σου μιλούσε, απαντούσε στα μνμ σου και γενικά είχατε επικοινωνία για τόσο καιρό, αν σε έβρισκε βαρετό θα το είχε σταματήσει από την αρχή.
    Κατά την γνώμη μου άλλο ήταν το κόλλημα της, δεν ξέρω τι, ίσως από την αρχή δεν ήταν σε φάση να μπει σε σχέση και είχε περισσότερη ανάγκη από έναν άνθρωπο να μιλάει, να είναι τρυφερός μαζί της, αν της συμπαραστέκεται. Από την αρχή δεν σου έκανε χώρο για κάτι άλλο παραπάνω από αυτό...δεν φρόντισε να φτιάξει το πρόγραμμα της, να βρει χρόνο να διαθέσει.
    Το δικό σου λάθος κατ εμε ήταν οτι αρκέστηκες σε αυτό. Εσύ ήθελες μια σχέση, δεν σου αρκούσε απλά η επικοινωνία, παρόλα αυτά της έδωσες αυτό που εκείνη ήθελε και προφανώς εκείνη βολεύτηκε.
    Δες το σαν μάθημα, έκανες βήματα, έμαθες...η επόμενη φορά θα είναι καλύτερη :)

Τελικά μείνατε έτσι χωρίς να σου δώσει κάποια εξήγηση; Είσαι οκ με αυτό;

Κοιτα. Οταν κάποια με γνωρισει στην αρχη υπάρχει μια μικρη περίπτωση να με δει ενδιαφέρον αντρα. Αλλα μέχρι να τελειωσει ο μήνας θα είμαι για αυτην βαρετός. Ακόμα και μια φίλη μου που μιλουσαμε πολυ και με είχε βοηθησει πολυ αλλα τωρα πια με αποφευγει. Ξερω πως ειμαι βαρετός. Ισως όχι απο την αρχη αλλα όταν όσο πιο πολυ κανουμε παρέα τόσο πιο γρήγορα θα με βαρεθεις.

Μαλλον τα ξαναεφτιαξε με τον πρωην της.

Ναι συμφωνω. Απλως πίστευα πως αν της έδινα αυτό που ήθελε θα μου έδινε αυτό που ήθελα... λάθος μου που πίστευα πως θα φαιρόταν όπως θα φαιρόμουν εγώ.

Οχι δε μου έδωσε τίποτα. Καμια εξηγηση. Καθόλου οκ δεν είμαι. Θα προτειμουσα να με έβριζε και να μου έλεγε πως είμαι κακασχημος, βαρετός, κουραστηκός κλπ παρα αυτη την κοροιδια....

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Κοιτα. Οταν κάποια με γνωρισει στην αρχη υπάρχει μια μικρη περίπτωση να με δει ενδιαφέρον αντρα. Αλλα μέχρι να τελειωσει ο μήνας θα είμαι για αυτην βαρετός. Ακόμα και μια φίλη μου που μιλουσαμε πολυ και με είχε βοηθησει πολυ αλλα τωρα πια με αποφευγει. Ξερω πως ειμαι βαρετός. Ισως όχι απο την αρχη αλλα όταν όσο πιο πολυ κανουμε παρέα τόσο πιο γρήγορα θα με βαρεθεις.

Μαλλον τα ξαναεφτιαξε με τον πρωην της.

Ναι συμφωνω. Απλως πίστευα πως αν της έδινα αυτό που ήθελε θα μου έδινε αυτό που ήθελα... λάθος μου που πίστευα πως θα φαιρόταν όπως θα φαιρόμουν εγώ.

Οχι δε μου έδωσε τίποτα. Καμια εξηγηση. Καθόλου οκ δεν είμαι. Θα προτειμουσα να με έβριζε και να μου έλεγε πως είμαι κακασχημος, βαρετός, κουραστηκός κλπ παρα αυτη την κοροιδια....
    Δεν είμαι σίγουρη αν αυτό σημαίνει οτι είσαι βαρετός. Μπορεί να δίνεις την εντύπωση οτι είσαι πολύ δεδομένος. Είναι διαφορετικό αυτό.
    Σκέφτομαι πχ, αν εγώ ήθελα απλά κάποιον να μιλάω κι έβρισκα εσένα και εσύ ήθελες κάτι παραπάνω αλλά μου έδινες αυτό που ήθελα, ήσουν πάντα εκεί κτλ...ε ναι μετά θα σε θεωρούσα δεδομένο. Θα έμενα όσο δεν είχα κάτι άλλο κι αν μετά έβρισκα κάτι άλλο θα προχωρούσα.
    Νομίζω άθελα σου δείχνεις πολύ την ανάγκη σου για επαφή και δείχνεις διατεθειμένος να δώσεις τα πάντα...αυτό σε κανέναν δεν αρέσει. Καμιά γυναίκα δεν θα γοητευτεί από κάποιον που έχει τόση ανάγκη την σχέση, δεν είναι κολακευτικό, καταλαβαίνεις; Δίνεις την αίσθηση οτι δεν το κάνεις για εκείνη, αλλά οτι θα το έκανες για την οποιαδήποτε. Γιατί απλά θες μια σχέση.

Επιπλέον αν εσύ βρίσκεις τον εαυτό σου βαρετό...κι όλοι άλλοι το ίδιο θα δουν! Σε βρίσκεις βαρετό; Μπορείς να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να περάσεις καλά; Έχεις ενδιαφέροντα; Έχεις πράγματα να πεις; Νομίζω αυτά πρέπει να κοιτάξεις... να φτιάξεις λίγο την σχέση με τον εαυτό σου.

Senior Member
    Πάντως στη θέση σου την συγκεκριμένη δεν θα την άφηνα έτσι! Φαντάζομαι έχεις θυμώσει...τον θυμό σου τι θα τον κάνεις; Θα κάτσεις εσύ να σκας και να αναρωτιέσαι τι συνέβη στην περίπτωση της κι εκείνη θα είναι ήρεμα κι ωραία; Εκτός κι αν μπορείς να το αφήσεις και να το ξεχάσεις το θέμα, τότε πάω πάσο.
    Διαφορετικά, αν ήταν να βασανίζομαι εγώ δεν θα το άφηνα έτσι. Θα της τηλεφωνούσα, θα μάθαινα ότι μπορούσα για κείνη, θα απαιτούσα εξηγήσεις.

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast