Απωθημενο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Άννα δεν είσαι η μόνη κοπέλα που είναι κολλημένη με τον πρώην και δεν έχει το θάρρος να προχωρήσει στη ζωή της. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η γυναικεία επιχειρηματικότητα είναι πιο πίσω από την ανδρική. Δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, πέρα από το να συνεχίσεις να κρατάς παθητική στάση στη ζωή. Βέβαια οι γυναίκες πλέον είναι ποιο ενεργές στην κοινωνία, αλλά στα αισθηματικά δεν έχει αλλάξει και πολύ η κατάσταση.

Πιστεύω πως όταν θα γνωρίσεις έναν άνδρα που να μπορεί να διαχειριστεί την ιδιαίτερη κατάστασή σου, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Θα είναι μονόδρομος ουσιαστικά γιατί θα καταλάβει τη θέση το οδηγού-δορυφόρου στη ζωή σου. Δεν είσαι η μόνη που δε σε τραβάνε οι προσεγγίσεις των αγοριών. Άλλωστε η κατάσταση έχει αλλάξει πλέον στο φλερτ όπου έχει δυσκολέψει προς την πλευρά των ανδρών, οι οποίοι καλούνται να είναι ακόμη ποιο ικανοί, άσχετα αν εσύ τους φέρνεις σε ακόμη ποιο δύσκολη θέση.
    Εχεις δικιο, και να φανταστεις υπηρξε καποιος που πραγματικα υπο αλλες συνθηκες θα ηταν κατι το ιδανικο αλλα τιποτα δεν μπορουσα να τον δω αλλιως!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αννα.. View Post
    Εχεις δικιο, και να φανταστεις υπηρξε καποιος που πραγματικα υπο αλλες συνθηκες θα ηταν κατι το ιδανικο αλλα τιποτα δεν μπορουσα να τον δω αλλιως!
    Θα ήταν. Αυτή είναι η διαφορά: Δεν είναι ιδανικός!
    Όλοι κρύβουν και κρύβουμε κουσούρια.
    Γι' αυτό, καλό είναι να δοκιμάζεις τον άλλον και να δαμάζεις, όσο μπορείς τα αισθήματά σου!

Η ζωή είναι γεμάτη με δωρεάν μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα, θα είναι η ασπίδα σου από εδώ και πέρα για να μη πληγωθείς.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Θα ήταν. Αυτή είναι η διαφορά: Δεν είναι ιδανικός!
    Όλοι κρύβουν και κρύβουμε κουσούρια.
    Γι' αυτό, καλό είναι να δοκιμάζεις τον άλλον και να δαμάζεις, όσο μπορείς τα αισθήματά σου!

Η ζωή είναι γεμάτη με δωρεάν μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα, θα είναι η ασπίδα σου από εδώ και πέρα για να μη πληγωθείς.
    Πραγματικά δεν ξερω αν εχω ορεξη να το κανω, και τις προαλλες παλι υπηρξε καποιος που μου εδειξε ενδιαφερον και εγω τα ιδια εκει κολλημενη σε κατι που στο μυαλο μου ειναι το τελειο κ οτι ημουν χαζη που το εχασα οταν επρεπε να το προσπαθησω! Ισως και γι αυτο επιμενω τοσο τωρα, αλλα δεν ειναι το ιδιο πλεον γιατι δεν εχω την ιδια ανταποκριση, καλα να παθω απο την μια αλλα δεν γινεται να αυτοκατηγορουμαι αλλο..
    Last edited by Αννα..; 17-01-2017 at 00:49.

Banned
    Πραγματικά δεν ξερω αν εχω ορεξη να το κανω, και τις προαλλες παλι υπηρξε καποιος που μου εδειξε ενδιαφερον και εγω τα ιδια εκει κολλημενη σε κατι που στο μυαλο μου ειναι το τελειο κ οτι ημουν χαζη που το εχασα οταν επρεπε να το προσπαθησω! Ισως και γι αυτο επιμενω τοσο τωρα, αλλα δεν ειναι το ιδιο πλεον γιατι δεν εχω την ιδια ανταποκριση, καλα να παθω απο την μια αλλα δεν γινεται να αυτοκατηγορουμαι αλλο..
    Όσο θα συνεχίζεις να κρατάς παθητική στάση στη ζωή, τόσο θα διαιωνίζεται αυτός ο φαύλος κύκλος. Πιθανόν τα παιδιά που σε πλησιάζουν να μην τα δεχόσουν ούτε υπό άλλες συνθήκες. Η ερωτική έλξη είναι πολύ ειδική περίπτωση και την προκαλούν συνήθως έμπειροι άνθρωποι, ειδικά στις γυναίκες και ειδικότερα στην εποχή μας. Πόσο μάλλον στην περίπτωσή σου, κατά την οποία υποβάλεις τον εαυτό σου σε περιορισμούς, καθώς συντηρείς τον πρώην.

Senior Member
    Διέγραψέ τον από παντού και ενημέρωσέ τον γιατί το κάνεις. Ζήτησέ του να μη σου ξαναστείλει ποτέ.

Θα πονέσεις στην αρχή αλλά θα το ξεπεράσεις. Τότε μόνο μπορεί να βρεις κάποιον που να σ' εξιτάρει όσο αυτός. Προς το παρόν αυτή η θέση στην καρδιά και το μυαλό σου είναι κατειλημμένη.

Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Διέγραψέ τον από παντού και ενημέρωσέ τον γιατί το κάνεις. Ζήτησέ του να μη σου ξαναστείλει ποτέ.

Θα πονέσεις στην αρχή αλλά θα το ξεπεράσεις. Τότε μόνο μπορεί να βρεις κάποιον που να σ' εξιτάρει όσο αυτός. Προς το παρόν αυτή η θέση στην καρδιά και το μυαλό σου είναι κατειλημμένη.
    πως βρισκουν την δυναμη να το κανουν ομως? εχει γινει συνηθεια να ξερω τι κανει εστω κ αν δεν μιλαμε.. να βλεπω οτι καπου υπαρχει κ πως περναει..

Senior Member
    πως βρισκουν την δυναμη να το κανουν ομως? εχει γινει συνηθεια να ξερω τι κανει εστω κ αν δεν μιλαμε.. να βλεπω οτι καπου υπαρχει κ πως περναει..
    Στη ζωή σου να υπολογίζεις, όποιον σε υπολογίζει. Απλό; Απλούστατο!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Στη ζωή σου να υπολογίζεις, όποιον σε υπολογίζει. Απλό; Απλούστατο!
    Μου εστειλε και φαινοταν οτι προσπαθουσε να βρει τροπο να μου μιλησει αλλα υπαρχει μια ψυχρα, προφανως αφου εχει κοπελα αλλα πως να το διαχειριστω αφου βλεπω οτι θελει να μου μιλαει..

Senior Member
    Θα τολμούσες να τον ρωτήσεις γιατί διατηρεί ακόμη την επικοινωνία σας;...Εφόσον, έχει φαινομενικά προχωρήσει στη ζωή του...

Γεια σας, ειχα γραψει πολυ παλια, το προβλημα μου ειναι οτι τελικα κατι το οποιο ξεκινησε πριν χρονια αλλα ποτε δεν το εζησα οπως θα επρεπε μου εμεινε απωθημενο και το σκεφτομαι συνεχως. Το θεμα ειναι οτι δεν τολμαω πλεον να τον προσεγγισω γιατι εμαθα οτι εχει σχεση. Η αληθεια ειναι οτι ο ιδιος το προσπαθησε πολυ εγω δεν ημουν σε θεση να το τολμησω κ μεχρι που κουραστηκε κ προχωρησε και τωρα εγω εχω μεινει ακομη εδω να τον σκεφτομαι.. Δεν ξερω ισως ειναι η ιδεα μου η απλα ετσι θελω να ελπιζω οτι υπαρχει ακομη κατι κ απο την μερια του, απλα πλεον εχει κουραστει κ εχει φτιαξει την ζωη του, υπαρχει ακομη μια επικοινωνια μεταξυ μας, αραιη βεβαια και τυπικη μου εστειλε ο ιδιος μετα απο καιρο ενω εμαθε οτι βρισκομαι στο εξωτερικο να με ρωτησει τι κανω.. Δεν ξερω τι να σκεφτω.. Ενω απο την μια σκεφτομαι να τον διαγραψω απο παντου κ να προχωρησω στην ζωη μου επιτελους δεν μπορω, καθε ειδους προσεγγιση απο καποιον δεν με τραβαει και απο την αλλη δεν εχω και πολλες επιλογες απο την στιγμη που ειναι σε σχεση, νομιζω οτι εχει καταλαβει οτι τον σκεφτομαι ακομη αλλα δεν κανει κατι, νιωθω κ ασχημα να του το πω ξεκαθαρα και δεν ειναι και σωστο ουτε για αυτον που μπορει να ειναι ιδεα μου και να ειναι μια χαρα στη σχεση του και να τον ενοχλησω..
    Οταν λες το προσπάθησε πολύ εννοείς σε πλησίαζε συχνά, σχεδόν πιεστικά, σου εβγαζε αισθημα και σου ζητούσε να γνωριστειτε καλύτερα, να βγειτε για καφε κλπ συναφή και απομακρύνθηκε όταν εσυ του εδωσες την εντυπωση, παρολες τις πιεσεις του, ότι δεν ενδιαφέρεσαι? Ή απλά σου ειπε μια δυο φορες κι αυτο είναι όλο?
    Διοτι αν ισχύει το πρωτο, ασχέτως ότι βρήκε καποια αλλη, αν στο μυαλο του εσύ εισαι αυτό που θα θελε στη ζωη του, την αλλη θα την παρατησει και θα ρθει σε σενα αμα του δώσεις εσυ το πρασινο φως.
    γιάννης

Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Οταν λες το προσπάθησε πολύ εννοείς σε πλησίαζε συχνά, σχεδόν πιεστικά, σου εβγαζε αισθημα και σου ζητούσε να γνωριστειτε καλύτερα, να βγειτε για καφε κλπ συναφή και απομακρύνθηκε όταν εσυ του εδωσες την εντυπωση, παρολες τις πιεσεις του, ότι δεν ενδιαφέρεσαι? Ή απλά σου ειπε μια δυο φορες κι αυτο είναι όλο?
    Διοτι αν ισχύει το πρωτο, ασχέτως ότι βρήκε καποια αλλη, αν στο μυαλο του εσύ εισαι αυτό που θα θελε στη ζωη του, την αλλη θα την παρατησει και θα ρθει σε σενα αμα του δώσεις εσυ το πρασινο φως.
    Γνωριστηκαμε καλυτερα υπηρξε κατι απλα δεν κρατησε πολυ γιατι εγω δεν ημουν ετοιμη για σχεση κ βασικα για εναν αλλον λογο που τωρα μου φαινεται τοσο χαζος που ντρεπομαι κ να τον πω.. λογω εθνικοτητας ειναι απο αλβανια κ τοτε ημουν διστακτικη για το πως θα σχολιαζοταν. Τελοσπαντων το προσπαθησε πολυ κ για χρονια μπορω να σου πω.. Τωρα ειμαι στη θεση που ηταν αυτος καποτε εγω ειμαι αυτη που εχει μεινει πισω κ αυτος που εχει προχωρησει βασικα εγω δεν προχωρησα ποτε παντα τον σκεφτοουν αλλα τελοσπαντων. Ναι παρατηρω οτι θελει να εχει μια επικοινωνια μαζι μου αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ετοιμος η διατεθημενος για κατι αλλο πλεον. Οπως επισης πιστευω πως κ εγω δε θα θελα να μου εδειχνε κατι αλλο απο την στιγμη που ειναι σε σχεση το θεωρω ανεντιμο. Καποιες φορες σκοφτομουν ας εκανε το βημα κ δεν με νοιαζει κ αν εχει κ σχεση αλλα δεν ειναι ετσι..

Banned
    Γνωριστηκαμε καλυτερα υπηρξε κατι απλα δεν κρατησε πολυ γιατι εγω δεν ημουν ετοιμη για σχεση κ βασικα για εναν αλλον λογο που τωρα μου φαινεται τοσο χαζος που ντρεπομαι κ να τον πω.. λογω εθνικοτητας ειναι απο αλβανια κ τοτε ημουν διστακτικη για το πως θα σχολιαζοταν. Τελοσπαντων το προσπαθησε πολυ κ για χρονια μπορω να σου πω.. Τωρα ειμαι στη θεση που ηταν αυτος καποτε εγω ειμαι αυτη που εχει μεινει πισω κ αυτος που εχει προχωρησει βασικα εγω δεν προχωρησα ποτε παντα τον σκεφτοουν αλλα τελοσπαντων. Ναι παρατηρω οτι θελει να εχει μια επικοινωνια μαζι μου αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ετοιμος η διατεθημενος για κατι αλλο πλεον. Οπως επισης πιστευω πως κ εγω δε θα θελα να μου εδειχνε κατι αλλο απο την στιγμη που ειναι σε σχεση το θεωρω ανεντιμο. Καποιες φορες σκοφτομουν ας εκανε το βημα κ δεν με νοιαζει κ αν εχει κ σχεση αλλα δεν ειναι ετσι..
    Σε ποια θέση ήσουν ρε Αννα; Θες να πεις πως άρχισες να τον γουστάρεις όταν παράτησε την προσπάθεια; Έχεις κάνει ποτέ σου ερωτική σχέση; Μήπως σε τραβάει το γεγονός ότι πλέον δε σε διεκδικεί όπως πριν;

Banned
    Και τόσα χρόνια που αυτός προσπαθούσε, εσύ τι έκανες; Το έπαιζες δύσκολη; Δε γούσταρες; Φοβόσουν απλά την κατακραυγή; Γιατί στα τόσα χρόνια δεν διέκοψες την επικοινωνία; Μήπως ήταν γλυκιά η πολιορκία και σου άρεσε να την συντηρείς;

Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Και τόσα χρόνια που αυτός προσπαθούσε, εσύ τι έκανες; Το έπαιζες δύσκολη; Δε γούσταρες; Φοβόσουν απλά την κατακραυγή; Γιατί στα τόσα χρόνια δεν διέκοψες την επικοινωνία; Μήπως ήταν γλυκιά η πολιορκία και σου άρεσε να την συντηρείς;
    Ισως εχεις και δικιο, ισως ειναι και αυτο.. του δινω δικιο σε πολλα γι αυτο αισθανομαι ενοχη ομως δεν ηταν μια ευχαριστη κατασταση ουτε για μενα, και δεν ηταν απλα η κατακραυγη αλλα περισσοτερο με ενδιεφερε η γνωμη των δικων μου ανθρωπων.. θα μου πεις τωρα τι αλλαξε.. απλα κουραστηκα να καθοριζω την ζωη μου συμφωνα με το τι θεωρουν οι αλλοι σωστο..

Banned
    Απλά να ξέρεις πως όσο συνεχίζεις να το συντηρείς αυτό, τόσο ποιο δύσκολα θα βγείς. Επίσης, ακόμη κι αν τα χαλάσει με τη δικιά του για πάρτη σου, ο βίος ανθόσπαρτος δεν είναι βέβαιος, ειδικά από τη στιγμή που εσύ δεν είσαι και έμπειρη (έχεις κάνει ποτέ σου σχέση; ).

Γενικά πάντως εγώ το βλέπω περισσότερο ως πείσμα λόγο της καταπίεσης των γονιών σου, όπως και πληγωμένο εγωϊσμό, γιατί δε συνεχίζει να σε πολιορκεί όπως πριν.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast