Απευθύνομαι στην συμπάθεια μου.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 18 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 266
    Senior Member

Απευθύνομαι στην συμπάθεια μου.

Ανοίγω αυτό το θέμα για συζητήσεις. (Ο καθένας μας μπορεί να έχει διαφορετικές συμπάθειες)

Μάρα με θεωρείς χαζή τελικά γιατί τα τελευταία χρόνια μάλλον θεωρώ τον εαυτό μου χαζή ενώ παλιά δεν τον θεωρούσα χαζό τον εαυτό μου. Και όσον αφορά αυτό για την ξεπέτα με τον γκόμενο της φίλης μου. Στον κύκλο μου τουλάχιστον δεν έχουνε συμβεί και πολλά τέτοια για αυτό θεωρώ τον εαυτό μου τον μοναδικό Μόγλη του πλανήτη.
    Last edited by δελφίνι; 17-01-2017 at 14:11.

Senior Member
    Η Μαρα ειναι εξυπνη δηλαδή? Ποια ειναι η Μάρα ρε παιδια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitriseas View Post
    Η Μαρα ειναι εξυπνη δηλαδή? Ποια ειναι η Μάρα ρε παιδια?
    Η Μάρα είναι μια πανέξυπνη τελείωσε οικονομικό μια πολύ δύσκολη σχολή και έχει απαντήσεις για όλα τα θέματα.

Senior Member
    Συμφωνώ κι εγώ ότι η Μάρα είναι υπέροχη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Και οι δυο ειναι υπεροχες η καθεμια εχει τις δικες της ιδιαίτεροτητες-χαρισματα. Δεν ειναι καλο να συγκρινομαστε.

Senior Member
    Και οι δυο ειναι υπεροχες η καθεμια εχει τις δικες της ιδιαίτεροτητες-χαρισματα. Δεν ειναι καλο να συγκρινομαστε.
    Για ποιες 2 λες?

Senior Member
    Εσενα και τη Μαρα

Senior Member
    Εσενα και τη Μαρα
    Oh thanks!

Senior Member
    Από το λίγο που ξέρω και που έχω μιλήσει με τη Μάρα, πρόκειται περί εξαίρετου ανθρώπου. Είναι ευαίσθητη και δοτική.
    Έχει περάσει αρκετά και έχει αντέξει πάρα πολλά.
    Και έχει άπειρο σεβασμό εκ μέρους μου!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Θα χουμε ξεμαλιασμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    θεωρώ τον εαυτό μου τον μοναδικό Μόγλη του πλανήτη.
    Αγαπώ πολύ τον Μόγλη!!!!!! Θεωρώ πως μεγάλωσε όπως πρέπει να μεγαλώνουν όλοι οι άνθρωποι, σε μια καθώς πρέπει οικογένεια λύκων, που του δίδαξε όσα πραγματικά έχουν αξία!!! το κυνήγι, τη σωστή διατροφή, τις πραγματικές αξίες και ιδανικά!!!
    Τέλος, την έντιμη συμπεριφορά!!!
    Τα παιδικά μου χρόνια ο Μόγλης τα σημάδεψε...
    Τον ζήλευα! Ήθελα να ζω κι εγώ στη ζούγκλα, να πηδώ από κλαδί σε κλαδί, να συννενοούμαι άψογα μ' όλα τα ζώα: δίποδα και τετράποδα...
    Αχ.. τι μού θύμισες...
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Banned
    Ε ναι jackie.Μας το λέει για κάτι κακό ενώ δεν είναι..
    Εγώ πάντως το είχα πει απο την προηγούμενη εβδομάδα ότι η mara.z είναι ο άνθρωπος της δελφίνι και θα το ξαναπώ.
    Το δελφίνι θέλει κάποιον πάνω απο το κεφάλι της να την πάρει ως μωρό παιδί και να την ξαναβάλει στο στοίβο της ζωής και θεωρώ ότι η mara από ότι φαίνεται,έχει τουλάχιστον την υπομονή και την θέληση να ασχοληθεί μαζί της
    Τώρα ίσως ένα πρόβλημα να είναι η απόσταση καθώς όπως φαίνεται δεν μένουν στην ίδια πόλη και δε ξέρω κατά πόσο η mara θα ήταν διατεθειμένη (πέρα απο τον προσωπικό της χρόνο και σαφώς παραμερισμό των δικών της θεμάτων) να έχει και την οιικονομική δυνατότητα να στηρίξει την όλη προσπάθεια.
    Εγώ λοιπόν θα πρότεινα να ανοιχτεί πχ ένας τραπεζικός λογαριασμός όπου εδώ τα μέλη θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο μικρό ποσό τύπου πχ 0.50-1€ και γενικά ότι έχει ο καθένας ευχαρίστηση μπας και έτσι βοηθηθεί η δελφίνι,γιατί θεωρώ ότι μετά απο 20 χρόνια ταλαιπώριας,της αξίζει μια καλύτερη ζωή..Ναι,ναι ξέρω όλοι υποφέρουμε πολλά χρόνια,τραβάει ο καθένας τον δικό του "σταυρό" απλά θεωρώ ότι η δελφίνι είναι ιδιάζουσα περίπτωση και θέλει ειδική μεταχείριση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ε ναι jackie.Μας το λέει για κάτι κακό ενώ δεν είναι..
    Εγώ πάντως το είχα πει απο την προηγούμενη εβδομάδα ότι η mara.z είναι ο άνθρωπος της δελφίνι και θα το ξαναπώ.
    Το δελφίνι θέλει κάποιον πάνω απο το κεφάλι της να την πάρει ως μωρό παιδί και να την ξαναβάλει στο στοίβο της ζωής και θεωρώ ότι η mara από ότι φαίνεται,έχει τουλάχιστον την υπομονή και την θέληση να ασχοληθεί μαζί της
    Τώρα ίσως ένα πρόβλημα να είναι η απόσταση καθώς όπως φαίνεται δεν μένουν στην ίδια πόλη και δε ξέρω κατά πόσο η mara θα ήταν διατεθειμένη (πέρα απο τον προσωπικό της χρόνο και σαφώς παραμερισμό των δικών της θεμάτων) να έχει και την οιικονομική δυνατότητα να στηρίξει την όλη προσπάθεια.
    Εγώ λοιπόν θα πρότεινα να ανοιχτεί πχ ένας τραπεζικός λογαριασμός όπου εδώ τα μέλη θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο μικρό ποσό τύπου πχ 0.50-1€ και γενικά ότι έχει ο καθένας ευχαρίστηση μπας και έτσι βοηθηθεί η δελφίνι,γιατί θεωρώ ότι μετά απο 20 χρόνια ταλαιπώριας,της αξίζει μια καλύτερη ζωή..Ναι,ναι ξέρω όλοι υποφέρουμε πολλά χρόνια,τραβάει ο καθένας τον δικό του "σταυρό" απλά θεωρώ ότι η δελφίνι είναι ιδιάζουσα περίπτωση και θέλει ειδική μεταχείριση.
    Έχουμε capital controls και δεν επιτρέπουν το άνοιγμα των νέων λογαριασμών, εκτός και αν πρόκειται για νέα επιχείρηση με νέο ΑΦΜ ή για φοιτητή που δεν έχει λογαριασμό σε άλλη τράπεζα ή για μισθοδοσία αν δεν έχεις λογαριασμό σε άλλη τράπεζα.
    Ούτε μια κίνηση, που είναι για καλό σκοπό, δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε οι φωστήρες του Έθνους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Η Μάρα είναι μια πανέξυπνη τελείωσε οικονομικό μια πολύ δύσκολη σχολή και έχει απαντήσεις για όλα τα θέματα.
    kai πως εισαι σιγουρη οτι οι απαντησεις τις ειναι σωστες?τις εχεις "τσεκαρει"?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    kai πως εισαι σιγουρη οτι οι απαντησεις τις ειναι σωστες?τις εχεις "τσεκαρει"?
    Έχει σωστή διαίσθηση. Στο επιβεβαιώνω εγω.

Page 1 of 18 12311 ... LastLast